Irány a vadon!

• Faun
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 4 hónapja #406197 Írta: Faun
Faun válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Hát én is köszöntök mindenkit!

Én vagyok a Márk, és elmondhatatlanul örülök annak, hogy ilyen szép számú és lelkes táborozó közönség vár.

A táborban 9 napon keresztül ülünk, és eredeti nyelven fogunk azerbajdzsáni történelmi regényeket felolvasni egymásnak. Az benne a jó, hogyha esik, akkor is lehet csinálni.
Sőt, az erdőt járva is.
És karddal a kézben.
És két fa között, a levegőben lógva.
És az erdőben, két fa között lógva, karddal a kézben.
Stb...

Semmiből sem lesz hiány, mindenki hozza magával a legszélesebb vigyorát, a félelmeit pedig hagyja otthon!

Hamarosan találkozunk :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 4 hónapja #406184 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Sziasztok!

Örülök, hogy ennyire lelkesek vagytok és bemutatkozásokat is írtok :)
Én is megtenném, hogy ne minden a helyszínen derüljön ki ;)
Patiszon a nevem, de azt is szeretem, ha Patinak szólítanak. Vegyészmérnökként végeztem a Budapesti Műszaki Egyetemen, már két éve dolgozom egy kis vegyipari cégnél. Az MTT-be 8 éve kerültem be. Szeretek kirándulni, olvasni, szeretem az állatokat, az apró örömöket. A tavalyi erdőjáró rendet én vezettem, egy kis tapasztalatom van ilyen téren, de mindig lehet tanulni, és szeretnék is :) Nem szeretek sokat beszélni, de ha kérdeztek, igyekszem válaszolni :)

Más: Boti, nem kell aggódnod, az a név csak a véletlen egybeesés miatt egyezik a te fórumos neveddel ;)

Lamy, Csaszi, Dóri: Úgy tervezzük, hogy mindenkinek lesz lehetősége mindhárom tevékenységbe belekóstolni, tehát nem kell tartani attól, hogy valamiről lemaradtok :)

Na, remek, lesz zászló. Gondolkozzatok azon, hogy mi kerüljön rá, milyen szimbólumok, tárgyak jelképeznek minket?

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 4 hónapja #406178 Írta: DóRie
DóRie válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Sziasztok!

Névválasztás terén én sem voltam kreatív, de nem is igazán érzem szükségét másik névnek, teljesen megfelel, ha Dórinak szólítotok. MTT-vel a TLV kapcsán ismerkedtem meg. Ez a harmadik táborom lesz, de majdnem annyira izgulok, mint az első előtt, mert idén sajnos nem nagyon volt időm MTT-s rendezvényekre járni. (Érettségi FTW :) )
Szívem szerint én is mindhárom tevékenységbe belekóstolnék, de ha erre nem lesz lehetőség, akkor a harcosok közt a helyem. Lassan három éve karatézom és nagyon szeretem, szeretnék minél magasabb szintre eljutni (az a bizonyos fekete öv ugye), annak ellenére, hogy a legtöbben szörnyülködnek körülöttem, hogy ez bizony nem lányoknak való.
Igaziból nem szeretek magamról írni, majd megismerkedünk a táborban. :)
Zászlónk és/vagy valamiféle csapatszimbólumunk pedig legyen mindenképp, mert az menő.

Több
12 éve 4 hónapja #406175 Írta: Csaszi
Csaszi válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Sziasztok!

A lexilver nevet nem nagyon használom, mindenki Csaszinak ismer, úgyhogy engem úgy szólítsatok majd kérlek(aki nem ismerne). 18 éves vagyok és Dunakesziről érkezem, több osztálytársammal egyetemben:D
Az MTT-be 5 éve kerültem, de ez a 4-dik táborom lesz:) Szeretek sportolni és mindent, ami mozgással kapcsolatos. Én is ki szeretném magam próbálni mind a 3 "műfajban", de leginkább Márk foglalkozásai vonzanak, imádom a kalandot! :D

Botival egyetértek, nagyon remélem, hogy idén is lesz éjszakai őrség :)

Több
12 éve 4 hónapja #406168 Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Hahó,

röviden annak akik még nem ismernek (sok ismeretlen nevet láttam a csapatlistán, ezért gondolom vannak újak). Lamy vagyok, idősebb, mint aminek kinézek, egyiptológus, két éve Heidelbergben élek, doktorizom. MTT.-ben 2005 óta vagyok. Viszonylag kreatív vagyok, szeretek színjátszani, rendezni, táncolni, harcolni. Legszívesebben Márk foglalkozásaira mennék, de párom miatt az erdőjáróknál leszünk (remélem nem fogok annyira unatkozni, annyira nem az én asztalom az erdőjárás).

Páromról (Frank) (mivel nem tud magyarul, biztos nem fog személyesen írni). Német, hegyi vezető (katona), angolul konyhanyelven, illetve kézzel lábbal el lehet vele jól kommunikálni. Sokat sportol (főleg falmászás) és persze szeret kirándulni. MTT-be / MTT-s rendezvényekre / MTT-s körökbe kb. 2 éve jár, amióta elráncigálom. Ez lesz az első tábora!

(Jah,és csütörtökön sajnos le kell majd lépjünk táborból.)

Több
12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #406166 Írta: Lagassy
Lagassy válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Helló mindenkiiii!!! Szeretek játszani Futkosni színészkedni és kockulni :ugeek: Én új leszek a táborban ezért remélem segítetek majd :? Egyben én leszek a legfiatalabb is 11 éves Szeretek csintalankodni :twisted: De ha megfegyelmezem magam akkor eggyáltalán nem. Szerintem mindenképp legyen zászló,mert az király 8-) Szerintem közülünk én vagyok a legizgatobb a tábor miatt. Apropó a nevemet még nem is említettem Laci vagyok :) Én vagyok a Legkirályabb tesóim öccse az egyik Tucsi másnéven Grt de már biztos sokan ismeritek a másik Dóra és még van egy öcsém is Bence.Én imádom a Gyűrűkurát és a Harry Pottert :) Amikor beregisztráltam akkor nem voltam találékony és csak Lacinak regisztráltam én már gondolkozom de megkérlek titeket is hogy segítsetek egy jó frappáns nevet találni. Utóirat IMÁDOM A GYŰRŰK URÁT ÉS J.R.R. TOLKIENT
Utolsó szerkesztés: 12 éve 4 hónapja által.

Több
12 éve 4 hónapja #406154 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Na mivel a többiek nem írnak még ide, azért írok én egy kis bemutatkozót. Tudom, a legtöbben ismernek már valamennyire, de hátha valaki nem. Én sem ismerek mindenkit. :)

A teljes nevem Hidász Botond, (fent vagyok fb-n is). Novemberben múltam 18. Most leszek 12-es Esztergomban. Van sok (6) idióta és jó fej tesóm, akik közül öcsém is jött volna nagyon szívesen, de sajnos nem jött most össze idén. Az MTT-vel a 2009-2010-es TLV kapcsán találkoztam. Ott beszéltek rá, hogy jöjjek táborba, bár nagyon nem kellet győzködni. Azóta voltam több más MTT-s rendezvényen is, de sajnos kevesebben, mint szerettem volna. Ez lesz a harmadik táborom, és már nagyon várom. Eddig voltam nősziromföldi hobbit és haradi ember; illetve voltam harcos és kalandor rendben. Idén eleinte zavart, hogy összevonják a rendet és a népet egybe, és még most is vannak fenntartásaim, de biztos jó lesz! Igazából két film jutott eszembe arról, hogy egy erdei faluban vagyunk favágók: az egyik A lány és a farkas , mert teljesen ilyen környezetben játszódik, a másik pedig a Hófehér és a vadász csupán a Vadász meg az erdők miatt.
Társaságban lassan oldódok, főleg ha kevésbé ismerem őket. Szeretek mindenféle hülyeséget csinálni. Máskor meg túlságosan is komoly vagyok. Szeretem az erdőket, a hegyeket, a vizeket, meg úgy általában a természetet. Érdekel a történelem, főleg az ókor és a kora-középkor. Meg még sok mindent szeretek. Nem utolsó sorban Tolkien-t és műveit is. :D Ha minden igaz mostanában fogok az esztergomi Aranysólyom Lovagrendbe járni vívni, meg mindenféle más jóságot csinálni.

Már tisztára be vagyok pörögve tábortól. Bár azt azért sajnálom, hogy idén rövidebb, de remélem annál jobb lesz.
Remélem lesz idén is éjjeli őrség, és jobb idő lesz mint tavaly.

Botinak szólítsatok, mert a legtöbben úgy szoktak, és azt szeretem is! :)

Izé, nem tudom mit írjak még most, majd ha eszembe jut, akkor írok. :)

Egy kérdés a szervezőkhöz: abban a worldpresses írásban csupán véletlen volt, hogy Grondir szerepelt, és ugye nem kell semmi olyan győzködést művelnem? Vagy igen?

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Több
12 éve 4 hónapja #406103 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Én is bejelentkezek! Sajna nem nagyon fogok kommunikálni, mert holnap elutazom, és a tábor kezdete elött három nappal érek majd haza. Majd benézek, hogy miben állapodtatok meg, és mit kell esetleg szereznem. Telefonon is Aug. 1-3. vagyok elérhető tábor előtt, hacsak nem akartok roamingolni.

Több
12 éve 4 hónapja #406090 Írta: Grondir
Tök jó! :lájk:
Szerintem legyen egy király zászlónk!

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Több
12 éve 4 hónapja #406084 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Sziasztok, örülök, hogy ilyen aktívak vagytok :)
Grondir: a tevékenységek terveink szerint nagyrészt elkülönülve lesznek, de a rendelkezésre álló idő egy részét közösen töltjük el, hogy mindenki, aki szeretne, belekóstolhasson egy másik tevékenységbe is :)
Alyr: A kesztyű egyszerű munkáskesztyű, hogy védjen egy kicsit, ha kardoztok (azt hiszem).
Adanedhel: idén mindenki ember. Egy csapat egy rend, idén nem válnak ezek külön. Ha szeretnétek, lesz zászló :)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
12 éve 4 hónapja #406061 Írta: Adanedhel
Adanedhel válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Hali!
Nekem rengeteg kérdésem van/lesz :D
Pl, a csapatok külön fajt is jelentenek, vagy idén mindenki az aminek mondja magát, esetleg mindenki ember? :D
Egy csapat több rendből áll össze, de rendi tevékenységben a csapat keveredik-e, vagy sem? Tehát egy nagy kevert rendnek kell érteni, amiben mindenki mindent csinál, vagy külön rendeket amik összeálltak mint csapat, de tevékenységügyileg elhatárolódnak?
Zászló lesz? :D
Ha eszembe jut valami, még kérdezek :D

Több
12 éve 4 hónapja #406018 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Én is, én is!

Egyébként, persze minden tisztelet mellett ki kell jelentenem, hogy a miénk lesz a legmenőbb csapat, egyrészt, mert mi fogunk a legtöbbet menni, másrészt mert mi védjük a többieket, hogy békében táncikálhassanak meg festhessenek meg egyéb rejtélyes dolgokat művelhessenek...

Tényleg, egy kérdés, a "kesztyű" ami a táboros levélben volt, milyen kesztyű legyen?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
12 éve 4 hónapja #406004 Írta: Grondir
Én is, én is! :D

Rögtön egy kérdés: Mennyire lesznek elkülönítve a foglalkozások? Mármint egy időben lesznek-e vagy sem? Mert engem mindhárom része érdekel! :)

Lacho calad! Drego morn!

Több
12 éve 4 hónapja #406003 Írta: Csaszi
Csaszi válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
nagyon várom már!!! :D

Több
12 éve 4 hónapja #406002 Írta: Patiszon
Irány a vadon! téma létrehozva Patiszon által
Kedves Táborozók!

Sok szeretettel köszöntünk titeket a frissen nyílt és már nagyon várt csapattopicban!
Itt kérdezhettek, ismerkedhettek.

Már csak 20 nap a táborig! :)

Üdv!
Vadonjáró csapat vezetői: Márk, Rodarth, Patiszon

Moderátorok: GandalfPatiszonAlewRodarth
Oldalmegjelenítési idő: 0.160 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére