Boromir (Sean Bean)

Több
21 éve 8 hónapja #105433 Írta: Havaska
Havaska válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Undómiel: Vronszkij nak hívják :D

Előre Éorlfiak!
Ne féljétek a Sötétséget!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #105423 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Nesze neked Boz!!! :D
Játszott tényleg a Ne szólj szájban és nekem, mint azt már korábban is ecseteltem, nagyon tetszett. :D :D :D
Az Anna Kareninában pedig ő volt A CSÁBÍTÓ... De a nevét nagy hirtelen meg nem mondom, bocsika... :oops:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #105392 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Láttam az Anna Kareninát, de az mág a GyU film előtti sötét időkben volt, úgyhogy természetesen nem tudtam, hogy Boz van benne. Kit játszott?
A Ne szólj, szájban játszik? Nem is tudtam! 8O És nem láttam...
Jah, és a Boz-ra visszatérve, az Adrian Mole titkos naplójában van egy szipus punk, akit Boznak hívnak. :lol:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 8 hónapja #105041 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
A hangja tényleg nagyon jó! Sztem nincs benne semmi fura, amikor azt kiáltja, h "Aragorn!" :wink:

A Ne szólj száj egy oltári jó film!!! Bár sztem az Anna Kareninában SOKKAL JOBB Sean!!! Ugye, Telu? :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 8 hónapja #104963 Írta: Undómiel
Nekem nagyon tetszik Sean eredeti hangja... Olyan... Mácsó! Na mindegy...

Több
21 éve 8 hónapja #104935 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
oksa!
és angolul volt fura hallani bozt...mert előtte szinkronnal láttam csak....
de olyan arik az eredet hangok....főleg orlié :D

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 8 hónapja #104931 Írta: Undómiel
Mármint magyarul vagy angolul! Egyébként szerintem a szinkron csapnivaló, de ezt máshol!

Több
21 éve 8 hónapja #104917 Írta: Saczy
hát igen sean általában rosszfiút játszik.....
mondjuk tök fura volt hallani a szinkronhang után az eredeti hangot...
főleg mikor néztem a dvd-t, és a móriás rész van, és amikor gandalf lezuhan és boromir azt kiálltja h aragorn akkor nagyon fura a hangja.....

Több
21 éve 8 hónapja #104908 Írta: Undómiel
Pedig nagyon jó, feltétlenül nézd meg! Rosszfiút játszik megint, mert ugye mi mást, és nagyon laza!!! És a hangja! Eredetiben az igazi! Igaz magyar szinkronnal nem néztem... :oops:

Több
21 éve 8 hónapja #104902 Írta: Saczy
ne szólj száj......nem láttam!!!
de akkoris GYŰRŰK URA FOR EVER!!!!!! :D

Több
21 éve 8 hónapja #104899 Írta: Undómiel
Hát, én meg nem nagyon számoltam! de ez azt hiszem, kicsit off, úgyhogy most az jön, hogy szerintem Sean a Ne szólj szájban volt a legállatabb a GYU után!!!

Több
21 éve 8 hónapja #104860 Írta: Saczy
hát mikor először láttam boz halálát bevallom, hogy sírtam.....vagyis inkább könnyeztem,mert nem akartam sírással égni a moziban.....
de utánna még párszor megnéztem egyedül,és akkor sírtam....

Több
21 éve 8 hónapja #104713 Írta: Augustíne
Niph: Hát, igen...csak a FOTR-ban 1 kicsit...hogyismondjam..."szélesebb"! :wink:

Min: csak az 1. 1/2 órát Bozzal... (A többi rész sz*r). Sajna nincs +.
Amúgy én nem szoktam bőgni (max. a GyU-n, és csak akkor, ha 1edül vagyok)!

Több
21 éve 8 hónapja #104705 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Niph: :D

A halálán én is pityeregtem, pedig én aztán nem szoktam... 8)

Én nem láttam a Ronint, érdemes megnézni? Ha igen, valaki megdobhatna vele... :roll:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 8 hónapja #104659 Írta: Niphredil/Szméagol
Én majdnem mindig megkönnyezem egy kicsit a halálát... :cry:
Van még egy közös vonás BoZ és a Ronin-beli karakter között: mndkettöjüket Sean játssza :)

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 8 hónapja #104618 Írta: Augustíne
Saczy: mindenki +halt, kivétel Robert De Niro, és Jean Reno 8jah, + a csaj). És mindenki hazament. A végén már aludtam, olyan uncsi volt! :?

Erwi: annyiban volt hasonló a 2 karakter, hogy:
1. Mind2ben 1 kicsit negatív karaktere volt (Boz cse*tette Gornit, a Roninban meg a Robert De Niro által játszott pasit...)

2. Mind2ben kinyiffant... :( :roll:

Dodiee: :D
A nevelőapám azt a dagadt, fekete hajú pasit (akinek átlövik a nyakát a végén) nézte Boznak... :evil:

Jahj! Ma +int +néztem a FOTR-t, és életemben először végigbőgtem a halálát... :bawling:
:?

Több
21 éve 9 hónapja #104558 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Anámy azt kérdezte, mikor néztük a Ronint, hogy "Meg fog halni?" mondom neki, nem tudom. erre ő: "mindegy is, már úgyis megszokta"
Amúgy először nem ismerték fel:)) aszongyák, nemááár, ez nem a Bárámír(így ejtik).

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 9 hónapja #104551 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Kedves öcsém párhuzamot vélt felfedezni Boz karaktere és Sean Ronin-beli szerepe között 8O !!! Hogy ezt hogy csinálta 8O 8O 8O ??? Vagy csak én vagyok az ostoba :oops: ???
:boromir1: Mindenesetre Boz rulz!

Több
21 éve 9 hónapja #104522 Írta: Saczy
de ari :D :D
és mi lett a film vége?én csak addig láttam, hogy a csaj elárulja őket....kinyírták a csajt? :D

Több
21 éve 9 hónapja #104333 Írta: Augustíne
Saczy: akkor már nem volt benne :cry: , mert csak a film elején 1 akcióban vett részt, aztán felmondott... :wink:
Telu: tök igazad van! MOndjuk én csak röhögtem rajta, meg az elején beordítottam, hogy "Boz RULZ!" Amikor először +jelent, akkor tök jól nézett ki (amikor lenézett az emeletről... 8O ) !!

Pár kép:
www.compleatseanbean.com/ronin.html

Több
21 éve 9 hónapja #104329 Írta: Saczy
DE meik volt Boz???
én csak onnan néztem, hogy az a szemüveges csákó le akrja lőni azt a kiscsajt a játszótéren.....aztán néztem meg a műsort és láttam hogy elvileg szerepel benne...de nem láttam sehol :(

Több
21 éve 9 hónapja #104310 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Nah.. láttam a Ronint..hurrá.. hááát... nem volt nagy alakitása..de ezt a szerepet is jól eljátszotta... hm.. a karaktere olyan volt hogy az 5. mondata után én már legszivesebben megrugdosnám.. az a tipikus "höhö van fegyverem akko nagy csákó vagyok"... szó...de nagyon jól eljátszotta... ;)

Több
21 éve 9 hónapja #104271 Írta: Augustíne
Jaj, most olvastam a TTT-ben azt a részt, mikor Faramir elmeséli Frodónak, hogy egy éjszaka az Anduin partján ült, és meglátatt egy csónakot. Odament, és megpillantotta Boromirt holtan a csónakban. Olyan gyönyörűen van leírva! Na, ezt a részt betehették volna a filmbe, vagy legalábbis a 3. részbe (bár abban már úgysem lesz benne... :? )!!!
:arrow: csak reménykedni tudok, h benne lesz a bővített változatban!! :wink:
Még 1/4 óra, és kezdődik a Ronin!

Több
21 éve 9 hónapja #104085 Írta: Augustíne
Heléné Claire Forlani lesz, aki többek között a Pasik és csajokban is játszott Freddie Pr. Juniorral (többen nem nagyon tudok róla mondani, max. azt hogy MÁZLISTA!!!! :evil: )

Nehogy elfelejtsétek, h holnap RONIN az RTL Klubon 21:45-kor ( :arrow: ebbe nem vagyok biztos :wink: )!!!!

Több
21 éve 9 hónapja #103878 Írta: Niphredil/Szméagol
Jaj, de jó lenne! Tényleg, ha BoZ Odüsszeusz, Orli meg Párisz, akkor vajon ki lesz Helené?
Egyébként a BoZ szreintem egy ilyen bevett amcsi becézési típus. Pl. ott van a Moulin Rouge rendezője, BaZ Luhrmann. :wink:

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 9 hónapja #103452 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Augustíne írta: Jah! Bocsánat! [size=9:3n3kxqj4]Nemigazhogymérnemtudnékmármegtanulniangolul??! [/size]:evil:
De szvsz biztos elvállalja, nem?! :wink: :D

reménykedjünk...
de biztos nincs jobb dolga, mint ezt a szerepet eljátszani :wink:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 9 hónapja #102254 Írta: Augustíne
Jah! Bocsánat! [size=9:21h5r51s]Nemigazhogymérnemtudnékmármegtanulniangolul??! [/size]:evil:
De szvsz biztos elvállalja, nem?! :wink: :D

Több
21 éve 9 hónapja #102248 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Nem egészen. Seannak felajánlották a szerepet, ő pedig elfogadta, de a tárgyalások még folynak. Ez azt jelenti, hogy majdnem biztos, de minden esély megvan rá :)

Több
21 éve 9 hónapja #102241 Írta: Augustíne
Most már ha jól értelmeztem biztos, hogy Sean lesz Odüsszeusz a Trójában!!!:
www.compleatseanbean.com/troy.html

Anniyra jó! :D Ha ezt előbb tudom az előző kb. 10 irodalomóra hangulatát "Boz RULZ!" -beordításokkal emeltem volna... (Most tanultunk az Odüsszeiáról!) :D :roll: :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #101736 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Penngaladiel: Ezúton tolmácsolom hugom hálás köszönetét a képekért.
[size=9:txsiuj7r]Azért nem ő, mert kisajátítottam most a gépet és nem engedem a klaviatura közelébe[/size]

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.757 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére