Boromir (Sean Bean)

Több
20 éve 6 napja #227967 Írta: ruffian
ruffian válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Na ezeket nézzétek meg!!
Nov. 8-án, a National Treasure premierjén készültek. A lányaival ment - az első képeken látszanak, a szőke nagyon hasonlít rá:)de veszélyes kiscsaj lehet, látszik rajta :twisted: persze mindkettő külön anyától van :twisted:
De az ezutáni képeken látszik, hogy ez a férfi csak szebb lesz az idő múltával - megint rövid haja van, és komolyan mondom, hogy jobban néz ki, mint valaha...hihetetlen...
www.compleatseanbean.com/nt-premiere1.jpg

.
www.compleatseanbean.com/nt-premiere3.jpg
www.compleatseanbean.com/nt-premiere2.jpg

www.compleatseanbean.com/nt-premiere5.jpg
www.compleatseanbean.com/nt-premiere6.jpg
www.compleatseanbean.com/nt-premiere8.jpg
www.compleatseanbean.com/nt-premiere10.jpg
www.compleatseanbean.com/nt-premiere9.jpg

"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hete #227914 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Jajj. A filmben is elég borzalmas, mikor megtűzdelik a kisz drágámat. Főleg Lurtz szadista vigyora.

Sportszerűtlenség biztos távolból lenyilazni vkit!!! De legalább hősiesen halt meg...

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hete #227893 Írta: Mirlen Mírdain
Mirlen Mírdain válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Szegény kicikém! pont így van megörökítve! :cry:

Több
20 éve 1 hete #227799 Írta: ruffian

Gandalf írta: www.action-figure.com/ImageBank+index-id-52859.html

Jesszusom!! Hát ilyen hülyeséget!Pont ilyen nyílvesszővel tűzdelt Seant árulnak?

"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:

Több
Több
20 éve 1 hete #227749 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
A Sharpe-ot nem lehet nálunk megszerezni, nekem is csak letöltve vannak meg belőle részek, angolul.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 1 hete #227741 Írta: Mirlen Mírdain
Hát én elájulok! Tegnap megnéztem az Anna Kareninát és olyan ééééééédes! Az a frizura! Marha jól áll neki!
ruffian: te büdös mázlista! olyan jó neked! egyébként a Sharpe-ot meg lehet kapni itthon? na ne már! én már rengeteg boltot bejártam, de nem volt!
Niéla: engem érdekel.

Több
20 éve 1 hete #227740 Írta: Sil

ruffian írta: Igen, a boltban megvolt az összes rész, egy DVD-ben két rész, két CD-n, én a Sharpe's riffles és a Sharpe's eagle c. részeket vettem meg, meert az extrákban van behind the scenes fejezet is.
Különben kapcsolódnak a történetek egymáshoz? Azon agyaltam, vajh melyik lehet melyik rész, első v. középső v. utsó, de sehol sem tüntették fel.

Akkor mázlid van, az pont az első két rész. És igen, szorosan kapcsolódnak egymáshoz, a következő rész mindig ott kezdődik, ahol az előzőnek vége volt. Olyan, mint egy tévésorozat, csak épp 1,5 órás egy rész.
A sorrend:
1. Sharpe's Rifles
2. Sharpe's Eagle
3. Sharpe's Company
4. Sharpe's Enemy
5. Sharpe's Honour
6. Sharpe's Gold
7. Sharpe's Battle
8. Sharpe's Sword
9. Sharpe's Regiment
10. Sharpe's Siege
11. Sharpe's Mission
12. Sharpe's Revenge
13. Sharpe's Justice
14. Sharpe's Waterloo
És van még a Sharpe: The Legend, de az nem része a sorozatnak, a többi részből van összevágva, és a jelenetek közt narrátorral.

Tears unnumbered

Több
20 éve 1 hete #227730 Írta: Noredhel
Egyébként: ki az a szerencsétlen, pályát tévesztett szinkronszínész? Borzalmas! Bezzeg az eredeti hangja... szenvedélyes, túlfűtött, de NEM PATETIKUS! Ami különbség...

Édes kicsi Sean... annyira szeretem...

Amgy Ruff, érdekelne egy Bozról és Fariról szóló novellácka? Még nincs teljesen kész, de most már nincs sok hátra... Amúgy teljesen rajongói, tehát az események eltérnek a könyvtől. Meg a filmtől is. Olyan éééédesek... már csak ezért is szeretem Denethort, hogy őket nemzette...

Toujours pur

Több
20 éve 1 hete #227715 Írta: ruffian

Niéla Alondriel írta: Miért nem képesek leadni a magyar tv-ben? Drááágaszááág...

Na, végre van TTT bővítettem is. Az a HANG... a szinkrontól leugrom Khazad-dum hídjáról. Ráadásul rájöttem, h Denethornak is milyen jó az eredeti hangja... nagyon ott van!!! Pláne a drága fiacskájával, mikor vitatkoznak...

UGYEEEE????És micsoda szörnyű melléfogás volt Denethornak azt a szinkronhangot adni!
És ugye, milyen dráágaszágosz Sean, amint örlődik az apja meg a szíve között?

Több
20 éve 1 hete #227711 Írta: Noredhel
Miért nem képesek leadni a magyar tv-ben? Drááágaszááág...

Na, végre van TTT bővítettem is. Az a HANG... a szinkrontól leugrom Khazad-dum hídjáról. Ráadásul rájöttem, h Denethornak is milyen jó az eredeti hangja... nagyon ott van!!! Pláne a drága fiacskájával, mikor vitatkoznak...

Toujours pur

Több
20 éve 1 hete #227688 Írta: ruffian
Igen, a boltban megvolt az összes rész, egy DVD-ben két rész, két CD-n, én a Sharpe's riffles és a Sharpe's eagle c. részeket vettem meg, meert az extrákban van behind the scenes fejezet is.
Különben kapcsolódnak a történetek egymáshoz? Azon agyaltam, vajh melyik lehet melyik rész, első v. középső v. utsó, de sehol sem tüntették fel.

Több
20 éve 1 hete #227687 Írta: Sil

ruffian írta: Hazafele maradt még 15 Fontom, de a barátném rábukkant egy újonnan kiadott Sharpe DVD sorozatra egy boltban - pontosan 14.99-ért :) - úgyhogy vettem egyet!
Hétvégén meg is nézem:)

A teljes sorozat? Mind a 14 rész? :irigykedik: (Nekem még mindig hiányzik pár rész...)
Vagy csak a Sharpe's Legend, ami egy összefoglaló jellegű cucc a többi részből összevagdosva?

Tears unnumbered

Több
20 éve 1 hete #227684 Írta: ruffian
HAHÓÓÓ!!!
Újra itthon:) Voltunk Sean feltételezett lakhelye környékén - egy újságcikkben olvastam, hogy London, Belsize Park körül, és ezen belül egy közelebbi utca/helységnév is megvolt, de most nem jut eszembe (Roselynn hill??)..Szóval, gyönyörű hely, de olyan marha nagy volt, hogy teljesen kifáradtunk, megaztán sok ház udvarát keretezte 3 méter magas sövénybokor, úgyhogy nem találtuk meg az övét PONT - bár lehet, ki tudja?:) - de azon a környéken jártunk, ahol ő is szokott!

Hazafele maradt még 15 Fontom, de a barátném rábukkant egy újonnan kiadott Sharpe DVD sorozatra egy boltban - pontosan 14.99-ért :) - úgyhogy vettem egyet!
Hétvégén meg is nézem:)
Niéla, írtál már neki?

Több
20 éve 1 hete #227504 Írta: Mirlen Mírdain
Ancalima: nyugi, Diane csak Nic-kel smárol a filmben, Seannal nem. de akkor is mázlista, mert már másodszor forgat vele együtt :roll:

Több
20 éve 1 hete #227461 Írta: Gil-Celeb
Gil-Celeb válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Nagyon-nagyon sok szép kép Seanról!!!!! :lol: :hello:
www.full-of-beans.net

"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"

Több
20 éve 1 hete #227452 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Mirlen Mírdain írta: Vmi kincsvadászos izé, olyan, amit én naon szeretek. pláne, ha Sean is benne van. Egyébként a főszereplő Nicolas Cage és a Trójás Helené. Sean, a trailer alapján - természetesen :D - gonosz. sztem megéri megnézni.

Na neee, Diane Kruger??? Miért van az, hogy a Sean féle pasasokkal cvsak a szépségesek forgatnak... :(

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 1 hete #227416 Írta: Mirlen Mírdain
sztem tutkó beszakad alatta vmi a kincsvadászat során, hüpp, hüpp! :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :crying: :crying: :crying: :closed: :cross: Szegénykém! :boromir1:

Több
20 éve 1 hete #227054 Írta: Noredhel
Na, ha gonosz, akkor nyiff lesz... :twisted:

Toujours pur

Több
20 éve 1 hete #227053 Írta: Mirlen Mírdain
Vmi kincsvadászos izé, olyan, amit én naon szeretek. pláne, ha Sean is benne van. Egyébként a főszereplő Nicolas Cage és a Trójás Helené. Sean, a trailer alapján - természetesen :D - gonosz. sztem megéri megnézni.

Több
20 éve 1 hete #227052 Írta: Noredhel
Miről szól? Remélem, megéri a stáblistát...

Toujours pur

Több
20 éve 1 hete #226991 Írta: Mirlen Mírdain
pár nap múlva - USA-ban - bemutatják a National Trasure-t, Sean új filmjét! nálunk, asszem csak januárban lesz látható :cry:

Több
20 éve 1 hete #226990 Írta: Mirlen Mírdain
ruffian: te tudod, hogy hol lakik? mondd el, lécci!

Több
20 éve 2 hete #226920 Írta: Noredhel
Drágaszágaim! Írtam egy novelláckát Róla, ami mellesleg Kill Bill-es fanfic is egyben, ha vki kéri, küldjön mault... (ide nem rakom be, mert enyhén slashes...)

Toujours pur

Több
20 éve 2 hete #226916 Írta: Noredhel
Melyik a Favágó-dalos? Azt csak magyarul ismerem...
Szilszakáll kedvenc nótája amúgy.

Toujours pur

Több
20 éve 2 hete #226912 Írta: Sil

Niéla Alondriel írta: My preciousssssssss...

www.mythicdesigns.net/sean/ljicons.html

Nagyon édi képeckék, némelyik mozog is...

Említettem már, hogy a Sharpe-ban milyen jól nézett ki? :wink:

Meg az az ikon a Favágó-dal átköltésével... *nagyon röhög*

Tears unnumbered

Több
20 éve 2 hete #226896 Írta: Noredhel
My preciousssssssss...

www.mythicdesigns.net/sean/ljicons.html

Nagyon édi képeckék, némelyik mozog is...

Toujours pur

Több
20 éve 2 hete #226784 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

ruffian írta:

Sorel írta: Azt mondja meg valaki, hogy a Black Beauty-ban hol szerepel Sean? Nyáron végignéztem a tévében, de nem találtam.

Na neem mondod!!Az elején, amikor Fekete Szépség még kiscsikó, akkor szerepel Sean! Segít a kancának az ellésnél, meg odasegíti a kiscsikót az anyja emlőjéhez, és lovashoz szoktatja a csikót.
Nem iismerted meg?
Ezért most berakok pár képet, annak ellenére, hogy szerepeltek már ebben a topikban:
www.compleatseanbean.com/Bb-10.jpg
www.compleatseanbean.com/Bb-6.jpg

www.compleatseanbean.com/Bb-18.jpg

Holnap megyünk Londonba:)) Majd elsétálgatunk párszor a háza előtt+beülünk esténként a környékbeli pubokba, oszt' hátha ott üti el az időt ő is:)))

Igaz, kb. a 10. percnél kapcsolódtam, Black Beauty akkor már nem volt kiscsikó, és feltehetőleg elhagyta a szűlői házat.

Több
20 éve 2 hete #226680 Írta: ruffian

Sorel írta: Azt mondja meg valaki, hogy a Black Beauty-ban hol szerepel Sean? Nyáron végignéztem a tévében, de nem találtam.

Na neem mondod!!Az elején, amikor Fekete Szépség még kiscsikó, akkor szerepel Sean! Segít a kancának az ellésnél, meg odasegíti a kiscsikót az anyja emlőjéhez, és lovashoz szoktatja a csikót.
Nem iismerted meg?
Ezért most berakok pár képet, annak ellenére, hogy szerepeltek már ebben a topikban:
www.compleatseanbean.com/Bb-10.jpg
www.compleatseanbean.com/Bb-6.jpg

www.compleatseanbean.com/Bb-18.jpg

Holnap megyünk Londonba:)) Majd elsétálgatunk párszor a háza előtt+beülünk esténként a környékbeli pubokba, oszt' hátha ott üti el az időt ő is:)))

Több
20 éve 2 hete #226641 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Azt mondja meg valaki, hogy a Black Beauty-ban hol szerepel Sean? Nyáron végignéztem a tévében, de nem találtam.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.669 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére