Boromir (Sean Bean)

Több
20 éve 2 hete #226573 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Gil-Celeb írta: Szerintetek fogják adni /adják Magyarországon Sean filmjét a 2002-ben forgatott EQUILIBIRIUM-ot???Vagy nincs sok remény rá? :cry:
(Én angolul sem láttam de kíváncsi vagyok rá,aki véletlenül látta angolul az lééégyszíííííí írja le nekem ide röviden a storyját!!!!)

Gil-Celeb, ha esetleg HBO-d nincs, meg lehet rendelni az Equilibriumot pl. a Netpiacról VHS, DVD vagy akár VCD formátumban is: www.netpiac.hu , vagy a DVDFutárnál: www.dvdfutar.com/dvd_01943.html#1936

Egyébként Seannak nincs sok szerepe a filmben, de attól még nagyon jó :) A film is, Sean is ;)

Pár képet találsz róla a filmből a honlapomon.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hete #226560 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Gil-Celeb:

Nilraen írta: Tegnap láttam az HBO-n egy filmet (Equilibrium a címe) és játszott benne Sean.
Egyébként mikor elkezdtem nézni nem is tudtam,hogy játszik benne,ezért eléggé meglepődtem mikor megláttam!

Egy kis ismertető:
www.hbo.hu/TitleDetail.aspx?ScheduleId=245951

Legközelebb október 14.-én csütörtökön 0:30-kor fogják adni.

Valamint adják még:
10.19 (Kedd)-01:35
10.23 (Szombat)-22:55

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hete #226361 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
*Niéla elolvad és lecsöpög a székről*

Sean... *elájul*

Kíváncsi vok, h. a kardos-pózolós képen ki ő a Caravaggióban, mert azt nem mondták, mit ábrázol a képecke.

Nagyon szexi... nem fél, hnem egész isten.

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
20 éve 2 hete #226334 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
A L.C. 1993-as, ebben játszik Sean, nem a L.C. szeretőjében. Nálunk a tévé ez utóbbit szokta adni, ha jól emlékszem...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 2 hete #226333 Írta: ruffian
ruffian válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Sil írta: Lady Chatterley nem = Lady Chatterley szeretője, ez két külön film... Nem valószínű, hogy pont a Sean Beanes verziót láttad...

Ja igen, tényleg! De akkor is lehet, hogy a Bean verziót láttam. A L.C. valami újabb dolog lehet.

"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:

Több
20 éve 2 hete #226332 Írta: Sil
Lady Chatterley (1993) nem = Lady Chatterley szeretője (1981), ez két külön film... Nem valószínű, hogy pont a Sean Beanes verziót láttad...

Tears unnumbered

Több
20 éve 2 hete #226329 Írta: ruffian

Sorel írta: Sil, ha budapesti vagy, menj el a Corvin mozi Odeon videotékájába, ott meg van VHS-en a Caravaggio. Sőt, az Odeon honlapján van katalógus, ott megnézheted, hogy más tékában nincs-e meg.
Sajnos a Lady C.-t nem adták semmilyen formában...

A Lady C. szeretőjét, amiben Sean is játszik, a BBC készítette, nem is tudom, talán 92-ben..Halvány emlékeim vannak róla, hogy egy veresbarna hajú fickó meztelenül mosakszik és egy nő lesi - még csak gyerkőc voltam ekkor, szüleim nem is engedtek volna pikánsabb részeket nézni :P Itt van néhány kép - háát, én is alkalmaznék egy ilyen elragadó vadőrt...bármire... :oops:
www.compleatseanbean.com/chatcov1.jpg
.
www.compleatseanbean.com/ladyc6.jpg
.

www.compleatseanbean.com/ladyc5.jpg
.
Itt meg a félistenként a Caravaggioból
www.compleatseanbean.com/caravaggio1.jpg

"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:

Több
20 éve 2 hete #226304 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Sil írta: Továbbra sem vagyok pesti, 200km-re lakok onnan... :cry: *pislog itt oldalt a "Hely" nevű mezőre, az avatárja alatt...*

Elnézést. Valóban nem olvastam el az avatarodat. De csak jársz néha Budapesten...

Több
20 éve 2 hete #226288 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Niéla Alondriel írta: Az olyan ***** tőle, mikor beszól: "Akkor se viszem a Gyűrűt a városod közelébe..." azok után, h Boz olyan szívettépő pillantással azt kérdezte, h "nem bízol a saját népedben?"

Niéla:Aragorn csak azért mondta ezt és olyan hangsúllyal,mert Boromirral már nem lehetett volna máshogy(mézes-mázos szavakkal) elhitetni,hogy a gyűrű ártana a városának.

I make my own luck.

Több
20 éve 2 hete #226245 Írta: Sil
Gil-celeb: az HBO-n mostanában adták, ha jól emlékszem...

Tears unnumbered

Több
20 éve 2 hete #226234 Írta: Gil-Celeb
Gil-Celeb válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Szerintetek fogják adni /adják Magyarországon Sean filmjét a 2002-ben forgatott EQUILIBIRIUM-ot???Vagy nincs sok remény rá? :cry:
(Én angolul sem láttam de kíváncsi vagyok rá,aki véletlenül látta angolul az lééégyszíííííí írja le nekem ide röviden a storyját!!!!)

"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"

Több
20 éve 2 hete #226164 Írta: Sil
Továbbra sem vagyok pesti, 200km-re lakok onnan... :cry: *pislog itt oldalt a "Hely" nevű mezőre, az avatárja alatt...*

Tears unnumbered

Több
20 éve 2 hete #226153 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Sil, ha budapesti vagy, menj el a Corvin mozi Odeon videotékájába, ott meg van VHS-en a Caravaggio. Sőt, az Odeon honlapján van katalógus, ott megnézheted, hogy más tékában nincs-e meg.
Sajnos a Lady C.-t nem adták semmilyen formában...

Több
20 éve 2 hete #226107 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Niéla Alondriel írta: A "*****" szót miért csillagozza ki??? Ez mióta káromkodás? Mifelénk itten Vazsba még a rosseb se az.

Látod, itt se az, nem is csillagozta ki :lol:
Amúgy ha teszel bele egy szinte láthatatlan aposztrofot (') vagy azzal kezded a hozzászólást, akkor engedi ;)
(De ezzel senkinek nem akarok ötleteket adni :!: )

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 2 hete - 19 éve 10 hónapja #226016 Írta: Estelio
Estelio válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
off

Több
20 éve 2 hete #225994 Írta: Noredhel
A "bunkó" szót miért csillagozza ki??? Ez mióta káromkodás? Mifelénk itten Vazsba még a rosseb se az.

Toujours pur

Több
20 éve 2 hete #225993 Írta: Noredhel
Az olyan bunkó tőle, mikor beszól: "Akkor se viszem a Gyűrűt a városod közelébe..." azok után, h Boz olyan szívettépő pillantással azt kérdezte, h "nem bízol a saját népedben?"

Toujours pur

Több
20 éve 2 hete #225989 Írta: ruffian
Igen, igen!
Akkor is nagyon barátságos Aragornnal, amikor először találkoznak Völgyzugolyban. Az egy dolog, hogy Elrond tanácsán már nem annyira, dehát érthető is, minthogy igaza is van nagyrészt, hogy nekik kellett visszatartani Szauron seregeit mióta!
Aragorn általában egy kicsit goromba.

Több
20 éve 2 hete #225987 Írta: Sil
Ó, ezeket én is megnézném... *átnézi még egyszer a képgyűjteményének eme két filmmel kapcsolatos darabjait, és hevesen bólogat...*

Tears unnumbered

Több
20 éve 2 hete #225983 Írta: Noredhel
A Caravaggio a soproni könyvtárban van meg... bizony bizony, volt ottan férfiszerelem :oops: ! Sean drága gyakran rohangál egy szál ágyékkötőben, és gyönyörű, mint egy ifjú isten... :heu: és persze a végén nyiff. :crying: :cry: :bawling: (Mint mindig.) De legalább szépen...

Sztem tisztelte. Hiszen Lothlórienben is, mikor azt mondja, hogy egy napon Gondor urai hazatérnek, úgy értette, hogy Aragorn :aragorn1: és ő :boromir1: , együtt. (A papa :denethor1: persze helyből szívrohamot kapott volna)

Arra meg már nem is kell hivatkozni, hogy (szokott imádnivaló sóhajtozós hangon) "my brother... my captain... my KING" *Niéla szipog és törölgeti a könnyeit*

:boromir2:

Boz rulz!!!!!!!!!!

Toujours pur

Több
20 éve 2 hete #225835 Írta: ruffian
ÓÓÓ, a Caravaggioban még nagyon zsenge ifjú volt, nem? Meg talán valami férfiszerelem is szerepel a történetben emlékeim szerint...Csak olvastam róla, nem láttam.
Én a Lady Chatterley szeretőjét nézném már meg, azt, amiben Sean a vadőr! Na, lenne ott sóhajtozás:)!

Több
20 éve 3 hete #225777 Írta: Sil
Honnan szedtél Caravaggio-t? Nekemisnekemiiiis...

Tears unnumbered

Több
20 éve 3 hete #225775 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Niéla Alondriel írta: Hej, de lennék Frodóka helyében Amon Hennél! Hogy odaadnám neki azt a Gyűrűt... egy csókért...

Abcúg Lurtz!
Abcúg Aragorn! (Néha olyan bunkón beszél vele, pedig Boz annyira tiszteli...)

Még szerencse hogya Gyűrűt nem egy nőre bízták...Tuti odaadta volna Boromirnak. :D Vagy ha neki nem Aragornnak( bár Ő nem akarta elvenni..)

Lehet hogy tisztelte,de nem nagyon fitogtatta..."Gondornak nincs királya, nincs szükságe rá!"-bár ráfoghatjuk, hogy ezt az apja miatt mondta...

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 3 hete #225758 Írta: Noredhel

ruffian írta: Niéla, kézzel írott levelet küldj, az sokkal-sokkal személyesebb...főleg, ha TÉNYLEG ő veszi át az ügynökségtől...
(a FOTR DVD-n nem nézted a meg a függelékeknél a Kamerák középföldén résznél a THe Ring Goes South-t? Amikor a helikopteres rémélményeiről mesél?:)

Dehogynem! Drága... Olyan helyes :) Azóta megnéztük újra a FotR-ot a szintén Seanmániás barátnőmmel... gondolhatod, micsoda sóhajtozást rendeztünk...

Hej, de lennék Frodóka helyében Amon Hennél! Hogy odaadnám neki azt a Gyűrűt... egy csókért...

Abcúg Lurtz!
Abcúg Aragorn! (Néha olyan bunkón beszél vele, pedig Boz annyira tiszteli...)

Megnéztem a kisz drágát a Caravaggióban is. Nagyon rúlz!

Toujours pur

Több
20 éve 3 hete #225699 Írta: ruffian
Niéla, kézzel írott levelet küldj, az sokkal-sokkal személyesebb...főleg, ha TÉNYLEG ő veszi át az ügynökségtől...
(a FOTR DVD-n nem nézted a meg a függelékeknél a Kamerák középföldén résznél a THe Ring Goes South-t? Amikor a helikopteres rémélményeiről mesél?:)

Több
20 éve 3 hete #225366 Írta: Noredhel
Csak úgy beírom, hogy SZERETJÜK...

:boromir1:

Toujours pur

Több
20 éve 3 hete #224969 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

ruffian írta:
www.seanbeanpix.de/Calendar2005/January.jpg
.
www.seanbeanpix.de/Calendar2005/Cover.jpg

Banyek, nekem kell egy ilyen naptár!!!!!!!!!!! :boromir1:

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
20 éve 4 hete #224860 Írta: Noredhel

ruffian írta:

Niéla Alondriel írta: Ohh... kéne, mi?! :lol: :boromir1:

Ruffian drága, megírnád nekem priviben vagy maulban ( feketemamba5@freemail.hu ) az autogramkérés pontos módját, címmel meg mindennel? Barátnőmnek is kéne...

Pénteken végre láttam a TTT bővítettet, isten ez a pasi... :boromir1:

OK, megírom! Na, a TTT bővítettet is láttad? Remélem, angolul, úgy sokkal sokkal sokkal jobb! Mondanom sem kell, hogy az egyik kedvenc részem Faramir flashback-je: amikor az apja győzködi Boromirt, hogy menjem Völgyzugolyba, abban a részben Sean szinte csak a szemével játssza a szerepét, és olyan szépen, olyan tanácstalanul, ha kell!
Itt lolvasható a Trójából a bevezető szöveg, amit Ő mond, meg utána egy érdekes kép, ami szerintem nem annyira jellemző Seanra :)

.

Sajnos, szinkronizált volt, de még úgy is jó a mi kisz drágaszágunk.

Egyre jobban kezdem nem bíírni Denethort... legalábbis, ahogy a filmben ábrázolják.

Boz és Fari együtt... hát arra már nincsenek szavak...
:boromir1: :faramir1:

Toujours pur

Több
20 éve 4 hete #224804 Írta: ruffian

Niéla Alondriel írta: Ohh... kéne, mi?! :lol: :boromir1:

Ruffian drága, megírnád nekem priviben vagy maulban ( feketemamba5@freemail.hu ) az autogramkérés pontos módját, címmel meg mindennel? Barátnőmnek is kéne...

OK, megírom! Na, a TTT bővítettet is láttad? Remélem, angolul, úgy sokkal sokkal sokkal jobb! Mondanom sem kell, hogy az egyik kedvenc részem Faramir flashback-je: amikor az apja győzködi Boromirt, hogy menjem Völgyzugolyba, abban a részben Sean szinte csak a szemével játssza a szerepét, és olyan szépen, olyan tanácstalanul, ha kell!
Itt lolvasható a Trójából a bevezető szöveg, amit Ő mond, meg utána egy érdekes kép, ami szerintem nem annyira jellemző Seanra :)

.

Több
20 éve 4 hete #224567 Írta: Noredhel
Ohh... kéne, mi?! :lol: :boromir1:

Toujours pur

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.716 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére