Filmzene

Több
20 éve 10 hónapja #164394 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Filmzene
Áfi: katt ide
Igen, a kiadó szerint nálunk is kapható lesz a Deluxe DVD-s verzió (sőt, elvileg jan. 8-a óta már kapható is).

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #164389 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Filmzene
www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B...3570#product-details

ROTK filmzene Special Edition - vajon ez kapható lesz nálunk is, vagy csak az amcsikat kényeztetik el vele? :roll:

Tartozik hozzá egy DVD is...

"The Limited Edition CD+DVD features leatherette exterior with an extra tray to hold the DVD. The DVD includes a 5-minute Supertrailer encompassing all three movies and "Howard Shore: An Introspective," a 20 minute documentary on the making of the score."

8O Ez azért nem rossz.

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #164387 Írta: Ilmen
Ilmen válaszolt a következő témában: Filmzene
Sil, hannon le.

Ú i vethed nâ i onnad.

Több
20 éve 10 hónapja #164384 Írta: Sil
Ringgil: Mivel a filmzene már decemberben megjelent, ha bemész bármelyik CD-boltba, nagy valószínűséggel lehet kapni. :wink: Sőt, van pl olyan verzió is, ami mindhárom filmzene-CD-t tartalmazza, és jóval olcsóbb, mint külön-külön.

Tears unnumbered

Több
20 éve 10 hónapja #164373 Írta: Ringgil
Ringgil válaszolt a következő témában: Filmzene
Hali!
Teljesen új vagyok forumozó körökben, ezért remélem elnézitek a kérdést lehet már kapni a cd-t? Ha igen, akkor hol? A filmzenének külön rajongója vagyok egyszerűen lebilincselő! Tudtok segíteni?

Több
20 éve 10 hónapja #164356 Írta: Sil
Ilmen: Billy ezt énekli:
Home is behind, the world ahead,
And there are many paths to tread
Through shadows to the edge of night,
Until the stars are all alight.
Distant shadows, cloud and shade,
Away shall fade! Away shall fade!

Ezt érdemes összehasonlítani "A kandallóban ég a láng..." kezdetű vers utolsó versszakával (eredetiben):

Home is behind, the world ahead,
And there are many paths to tread
Through shadows to the edge of night,
Until the stars are all alight.
Then world behind and home ahead,
We'll wander back to home and bed.
Mist and twilight, cloud and shade,
Away shall fade! Away shall fade!
Fire and lamp, and meat and bread,
And then to bed! And then to bed!

Tears unnumbered

Több
20 éve 10 hónapja #164352 Írta: Ilmen
Szánom bánom buta kérdésemet, de hiába hallgattam már meg vagy 100x a zenét, de csak ma de. jutott el a tudatomig, hogy Pippint hallom a hangszóróból. Annyira a CD utolsó néhány számára koncentráltam. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

De a szövegének nagyon örülnék, ha meglenne valahol. Köszönöm.

Ú i vethed nâ i onnad.

Több
20 éve 10 hónapja #164223 Írta: Sil

Ilmen írta: Tud valaki valami linket, ahol Pippin éneke esetleg megvan?

Mp3 kell [size=9:1v8jphy6](bár ha megvan a filmzene, akkor minek?)[/size], vagy csak a szövege?

Tears unnumbered

Több
20 éve 10 hónapja #164221 Írta: Ilmen
Tud valaki valami linket, ahol Pippin éneke esetleg megvan?

Ú i vethed nâ i onnad.

Több
20 éve 10 hónapja #163926 Írta: Eszterprise-Estel
Eszterprise-Estel válaszolt a következő témában: Filmzene
Amint megszerzem, boztos rongyosra fogom hallgatni, és akkor jobban meg tudom különböztetni a témákat, meg minden. Nekem a FotR zenéje tetszett a legjobban (és a filmek közül is az a kedvencem), a TTT-ből inkább csak a Rohani téma és Gollam dala.
Az egyes azért mérföldkő, mert az egész hangulatot, látványvilágot ott fektették le, akkor találkoztam előszőr vele. Emlékszem, hogy az első percben az állam beesett az ülés alá, és a végefőcím után kezdtem csak megkeresni.

A remény hal meg utoljára

Több
20 éve 10 hónapja - 20 éve 10 hónapja #163921 Írta: Ilmen
Mikor először meghallgattam a Rotk zenéjét, már akkor éreztem, hogy ez egy nem semmi film lesz. De most, hogy már képekhez, jelenetekhez tudom kötni, egyszerűen csodálatos! Ugyanakkor önmagában is megállja a helyét. Két hete már csak ezt hallgatom.
Nekem személy szerint ez jobban tetszett, mint a TTT zenéje. A Rotk esetében már a zene hallhatása közben is voltak selytéseim a filmről. El tudtam képzelni magam előtt. A TTT esetében inkább kiegészíti a kettő egymást, igazán csak a filmmel együtt tudom élvezni. Bár néhány szám, motívum abban is csodálatos.

Ú i vethed nâ i onnad.

Több
20 éve 10 hónapja #163813 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Filmzene

Morgul írta:

Eszterprise-Estel írta: Most estem haza a moziból. Ez a zene most nem volt annyira ütős. A legszebb Pipin éneke Denethor asztalánál. Azért ha valaki át tudná nekem írni (letölteni nem tudok) az kérem írja meg priviben!!! Hálám örökké üldözni fogja.

Hááát! Nem tudom. A két toronynál szerintem egy fényévvel jobb. Szerintem ütős lett a zene. Csak meg kell nézni a Minas Morgul, Minas Tirith, A fáklyák meggyújtása, rohani sereg vágtája jeleneteket. Szerintem elég erős témák voltak benne.

Nekem a TTT zenéje is nagyon tetszett, főleg a végén a Gollam dala sikerült nagyon...
De a RotK-ban a Gondor téma a legjobb, Billy Boyd tényleg gyönyörűen énekelt, de Viggo :roll: :?

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
20 éve 10 hónapja #163708 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: Filmzene

Eszterprise-Estel írta: Most estem haza a moziból. Ez a zene most nem volt annyira ütős. A legszebb Pipin éneke Denethor asztalánál. Azért ha valaki át tudná nekem írni (letölteni nem tudok) az kérem írja meg priviben!!! Hálám örökké üldözni fogja.

Hááát! Nem tudom. A két toronynál szerintem egy fényévvel jobb. Szerintem ütős lett a zene. Csak meg kell nézni a Minas Morgul, Minas Tirith, A fáklyák meggyújtása, rohani sereg vágtája jeleneteket. Szerintem elég erős témák voltak benne.

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!

Több
20 éve 10 hónapja #163692 Írta: Eszterprise-Estel
Eszterprise-Estel válaszolt a következő témában: Filmzene
Most estem haza a moziból. Ez a zene most nem volt annyira ütős. A legszebb Pipin éneke Denethor asztalánál. Azért ha valaki át tudná nekem írni (letölteni nem tudok) az kérem írja meg priviben!!! Hálám örökké üldözni fogja.

A remény hal meg utoljára

Több
20 éve 10 hónapja #163008 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Filmzene

Elessar király... írta:

Elessar király... írta: Hol találok nyomtatható Rotk-os, Fotr-es és TTT-s cdborítót?

Ismét megkérdezem.

boychoir.free.fr/news/lotr2.jpg
www.theonering.net/scrapbook/view/2044
www.theonering.net/scrapbook/mov ... /10192?g=1
www.theonering.net/scrapbook/mov ... /10191?g=1
www.theonering.net/scrapbook/mov ... w/9726?g=1
www.theonering.net/scrapbook/group/329?g=1
www.theonering.net/scrapbook/view/5131
Jobbat nem tudok.

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 10 hónapja #162964 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Filmzene
Sziasztok!

Csak azt szeretném megkérdezni,hogy vki nem akarná-e tőlem megvenni a RotK filmzenéjét?Nincsen semmi baja,kb. 1 hónapja vettem,és nagyon vigyáztam rá.Viszont karácsonyra megkaptam a 3 filmzenét díszdobozban,és azért kettőre mégsem tartok igényt... :oops: :)
Ha vkit érdekel,írjon privit!Az árban megegyezünk!

Több
20 éve 10 hónapja #162935 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Filmzene

Elessar király... írta: Hol találok nyomtatható Rotk-os, Fotr-es és TTT-s cdborítót?

FotR: (ki kell nagyítani, de félek ,akkor túlságosan pixeles lesz..de csak ezt találtam...)
www.urbancinefile.com.au/res/ima ... ngs_cd.jpg
TTT:
store.barrowdowns.com/prodimg/LO ... 0small.jpg
RotK - ezt passzolom, sokmindent találtam, de a cd borítóját nem...
viszont lehet keresgélni: images.google.com
sok sikert-)

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
20 éve 10 hónapja #162906 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Filmzene
Sajnos én úgy vettem észre, hogy a filmben a filmzene eléggé fel van darabolva, és sok rész hiányzik belőle (viszont a filmben sok olyan rész van, ami a filmzenében nincs benne...) :(

Kārātārānen a áirâë...

Több
20 éve 10 hónapja #162714 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Filmzene

Ismét megkérdezem.

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
20 éve 10 hónapja #162194 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Filmzene
Fangi: De igen! Engem már csak ez éltet az unalmas szüneten át......

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 10 hónapja #162193 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Filmzene
nemsokára már élőben a film alatt is hallhatjuk!
hát nem csodáltaos!? :)

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 10 hónapja #162078 Írta: .Elessar király.
Hol találok nyomtatható Rotk-os, Fotr-es és TTT-s cdborítót?

rajta a béke napjaiban!"

Több
20 éve 10 hónapja #162000 Írta: Sil
Angol nyelvű fórum arról, hogy a RotK filmzene egyes részei hol is hangzanak el a filmben:
www.moviemusic.com/mb/Forum1/HTML/012207.html

Tears unnumbered

Több
20 éve 10 hónapja #161967 Írta: .Elessar király.

Alyr Arkhon írta:

Elessar király... írta: A Fotr cd 1. száma (A jóslat) nekem nem ismerős.
Ez a zene nincs benne a filmben sehol. Vagy mégis?

Részletek, motívumok azért vissza-vissza köszönnek...

Nekem nem ismerős.

rajta a béke napjaiban!"

Több
20 éve 10 hónapja #161682 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Filmzene

Elessar király... írta: A Fotr cd 1. száma (A jóslat) nekem nem ismerős.

Részletek, motívumok azért vissza-vissza köszönnek...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 10 hónapja #161679 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: Filmzene

Obi-Wan (Ben) Kenobi1 írta: Hehe. De még mennyire ismerős! Anya a Gollum's Song-ot már eleve nem bírta (ill. egy részét), most meg az Into the West-től van kiakadva. Tetszik neki, csak már túl sokszor hallotta (általában az ment a gépen )

Hát nálunk is hasonló a helyzet , bár anya nem ejtette még ki (és gondolom nem is fogja amig emlékszik hogy a dolognak akármi köze van a GyU-hoz),de észre vettem ha az Into the West megy akkor nem ellenkezik olyan hevesen... :roll:

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 10 hónapja #161442 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Filmzene

Sudhia írta: szerintem nagyon szép az összes GyU filmzene, bár anyukám már eléggé ki van tőle... állítólag túl hangosan hallgatom :) :oops: :)

Hehe. De még mennyire ismerős! Anya a Gollum's Song-ot már eleve nem bírta (ill. egy részét), most meg az Into the West-től van kiakadva. Tetszik neki, csak már túl sokszor hallotta (általában az ment a gépen :D )

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
20 éve 10 hónapja #161350 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Filmzene

Sil írta: Gyerekek, aki kottát akar, ne itt jelentkezzen, hanem írjon privit vagy emailt Ringbearernek, irgum-burgum! :wink:

Kösz... :roll:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 10 hónapja #161347 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: Filmzene

Sudhia írta: szerintem nagyon szép az összes GyU filmzene, bár anyukám már eléggé ki van tőle... állítólag túl hangosan hallgatom :) :oops: :)

Jajj de ismerös szitu'! :lol:
A Rotk zenéje fenn van már az audiofind.ru-n is! klikk!

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 10 hónapja #161161 Írta: .Elessar király.
A Fotr cd 1. száma (A jóslat) nekem nem ismerős.

rajta a béke napjaiban!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.823 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére