- Köszönetek: 0
Éowyn
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Corwin írta: Ö is Éowyn lenne????
www.warofthering.net/movies/phot ... age9.shtml
Akár a Csillogő Barlangokban is lehet, miután betörtek az orkok
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- hódica
- Nem elérhető
Corwin írta: Ö is Éowyn lenne????
www.warofthering.net/movies/phot ... age9.shtml
ez nem akkor lesz, mikor férfinek öltözik, hogy harcolhasson? 8O 8O mást nem nagyon tudok elképzelni...
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... /eowyn.jpg ez egy illusztráció, de sztem olyan széép! Alig várom már ezt a jelenetet a RotK-ben! www.ninecompanions.net/gallery_pics/tttp...wyn/ttt_eowyn_17.jpg
www.rytm.net/vik/eowyn.jpg
www.ninecompanions.net/gallery_p ... owyn_3.JPG
www.ninecompanions.net/gallery_p ... wyn_21.jpg
www.ninecompanions.net/gallery_p ... wyn_18.jpg
www.ninecompanions.net/gallery_p ... owyn_1.jpg
www.ninecompanions.net/gallery_p ... owyn_2.JPG
www.ninecompanions.net/gallery_p ... wyn_13.jpg
www.ninecompanions.net/gallery_p ... wyn_10.jpg
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Augustíne
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
- Enna Silme
- Nem elérhető
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Ganieda
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Corwin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Az úton hol itt, hol ott, de várható,
Feltünhet egy kóbor vándorló,
A szürkébe öltözött tünde csavargó...
- Teron
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Amúgy aki buzinak nézi a gyűrűk ura szereplőit, akik alapvető emberi értékeket képviselnek, mint barátság, kitartás és bajtársiasság, ott nem arról van szó, hogy nem rajongó, hanem arról, hogy nagyon primitív alak.
Teron
"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Augustíne
- Nem elérhető
Hát, a ROTK-ban én is nagyon várom, hogy hogy lesz +csinálva ez a rész!
ORLANDO 4ever!!!!
- Narië
- Nem elérhető
Nem baj,majd jön Rozi,és...Augustíne írta:
Ja! Sajna idáig nem volt elég 1értelmu´´...Narië írta: Hát igen,"Samu heteroszexualitásának élô bizonyítékának" meggyôzônek kell lennie,nem?
Olyan GAS,akárhányszor megnézem a TTT-t és néztem a FOTR-t,mindíg volt egyy olyan ember,aki "húúú,ezek buzik??"
Bár mondjuk aki nem rajongó,annaak tényleg 1 picit félreérthetô
na jó,off vége...
Szeritem sem illenek nagyon össze(mármint Faramir és Éo),de én nagyon nagy változtatásokat várok a ROTK-tôl Faramirral kapcsolatban,remélem ez is benne lesz,és nem csak annyi,hogy Éo hirtelen Faramir karjaiba omlik
- Augustíne
- Nem elérhető
Ja! Sajna idáig nem volt elég 1értelmű...Narië írta: Hát igen,"Samu heteroszexualitásának élô bizonyítékának" meggyôzônek kell lennie,nem?
Annyira fura: még most sem tudom felfogni, hogy Eowyn és Faramir... Nem is illenek 1máshoz!!!
ORLANDO 4ever!!!!
- Narië
- Nem elérhető
Hát igen,"Samu heteroszexualitásának élô bizonyítékának" meggyôzônek kell lennie,nem?Augustíne írta:
Vewilyaiel írta: Gyerekek, Éowyn ide, Arwen oda, Galadriel amoda, akármit mondtok, én már elo´´re látom hogy a legjobb no´´ Csu´´rös Rozi lesz! Komolyan mondom!!!
Jah! Pipitér, mi?
Az a két kép nagyon-nagyon szép!! 8O
Különben, a képeken még az átlagosnál is szebb Mir,nem?
- Augustíne
- Nem elérhető
- Hunnai
- Nem elérhető
Nagyon cuki, az tény De mi bajod Éowynnal? (Arwent és Galadrielt nem kérdem, őket én sem szeretem )Vewilyaiel írta: Gyerekek, Éowyn ide, Arwen oda, Galadriel amoda, akármit mondtok, én már előre látom hogy a legjobb nő Csűrös Rozi lesz! Komolyan mondom!!!
Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
- Vewy
- Nem elérhető
- Narië
- Nem elérhető
Különben:egy naaaagyon jó kép:
www.bagendinn.com/images/randycard1.jpg
www.bagendinn.com/images/tc9-1.jpg
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Minerva
- Nem elérhető
Mit értesz azalatt, hogy félreérthető?Éowyn írta: Remélem, sőt hőn áhítom, hogy szép pár legyenek, és ami a legfőbb: Ne legyen félreérthető a kapcsolatuk! :nono:
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Éowyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Meg egyébként is, a filmbeli Faramirról aligha tudom elképzelni, hogy nagyhirtelen annyi tündebölcsességet magáraszed, hogy felismeri és kigyógyítja Éowynt az ártatlan, ám viszonzatlan rajongásából...
Remélem, sőt hőn áhítom, hogy szép pár legyenek, és ami a legfőbb: Ne legyen félreérthető a kapcsolatuk! :nono:
- hódica
- Nem elérhető
deagol írta: Csak az a baj, hogy Faramir haja nem fekete, mert a könyvben vhogy úgy van, hogy a fekete meg az arany összekeveredik, és az olyan szép lett volna. :embarassed:
De így se lesz ám rossz :smokin:
Hát igen...egyetlen gondom Faramirral(a jellemváltozáson kívül ), hogy nem fekete a haja
Amúgy érdekes lesz, hogy hogyan boronálják őket össze, mert a film alapján nem illenek össze...
- deagol
- Nem elérhető
Nagyon várom ám! :bounce:
Az olyan szép jelenet, amikor állnak Minas Tirith falán és Kelet felől nagy fekete felhő jön és a szél összeborzolja a hajukat. :itscool:
Csak az a baj, hogy Faramir haja nem fekete, mert a könyvben vhogy úgy van, hogy a fekete meg az arany összekeveredik, és az olyan szép lett volna. :embarassed:
De így se lesz ám rossz :smokin:
"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."
- hódica
- Nem elérhető
Augustíne írta: Plíz, nehogymá elkezdjétek itt szidni az Orlientáltakat! (nem elég, hogy a Viggoisták a Lijeseket szidják... )
8O 8O Hol, mikor, ki??? Én nem vettem észre...aki meg szidja Lit vagy Viggot...hát arra inkább nem mondok semmit meg van róla a véleményem
bocsesz az offért
- Augustíne
- Nem elérhető
- Cerva
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Ery
- Nem elérhető
Még a TTT előtt attól féltünk, hogy lesz egy szerelmi háromszög, pusztán azért, mert a bemutatók alapján ezt a téves következtetést vontuk le. Hála Istennek ez nem történt meg.
Most pusztán találgatások alapján belelovljuk magunkat egy olyan lehetőségbe, amely egyáltalán nem biztos, hogy megvalósul.
Persze ott van még a Holtak Ösvénye jelenet, de mivel Eowyn a Helm szurdokban volt ezért lehet, hogy PJ onnan nyitja meg az ösvényt és lesz egy búcsújelenet, de az egyáltalánnem ad okot ilyesfajta találgatásokra.
Minas Tirith ostroma ? Nos ebbe nem mennék bele, majd meglátjuk!
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Antares írta: Én a TTT-ben történtek alapján azt várom a 3. résztol, hogy Éowyn majd hülyét fog csinálni magából. Figyeljétek meg! Biztos lesz olyan, hogy majdnem megcsókolja Aragornt és az utolsó pillanatban aszongya Aragorn: "Bocs, Te ki vagy és mit akarsz tolem?" Már a TTT végén Éowyn egyfolytában ot bámulja. Ezek után a 3. részben majd úgy fogja követni mindenhová, mintha a kiskutyája lenne.
Kedves Antares, amit írsz az puszta gyakorlati okból lehetetlenség. Hisz hogy is követhetné Éowyn Aragornt, "mitha a kiskutyája lenne" mikor a Helm szurdoki csata után Aragorn Minas Tirithbe indul, s legközelebb csak akkor találkoznak,mikor Aragorn meggyógyítja a "pámcélinges sz?zt" .
Szóval kötve hiszem,hogy Éowyn lábadozása közben, öntudatlan állapotban "követné Aragornt, mintha a kiskutyája lenne...
Augustíne írta: Ofg: még régebben vk. (egy Lijes/Lijesek) azt mondta Viggora, h civilben nem jó pasi (amiben van is 1 kis igazság... ), és A Viggoisták, meg felháborodtak!
Aug, természetes a felháborodás, azt hiszem. Mert ha vki bejön a Vig-es topicba,akkor ne azért jöjjön, hogy olyasmit mondjon, ami egyrészt nem igaz, másrészt nem ez a topic célja...
És mindannyian tudjuk,gofy Aragorn-nak köze nincs Viggo-hoz, miért kell ezt túlragozni?
Adelard: a megcsalás csak szóbeszéd...szó sem volt róla, sem a könyvben, sem a filmben, de még P.J. álmaiban sem nem is értem ki találta ki...
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Adelard
- Nem elérhető
Augustíne írta: Plíz, nehogymá elkezdjétek itt szidni az Orlientáltakat! (nem elég, hogy a Viggoisták a Lijeseket szidják... )
HOL??
Antares: Éowyn már a könyben is nagyon szereti Aragornt, ez a TTT-ben is jól meg van csinálva(ahogy néz rá,stb..) és sztem a ROTK se fogják ezt elrontani, legalábbis remélem... a "megcsalást" amúgy honnan veszitek?
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Antares
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Tégy amit akarsz, csak ne árts másoknak