Éowyn

Több
21 éve 10 hónapja #97269 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Éowyn

Corwin írta: Ö is Éowyn lenne????

www.warofthering.net/movies/phot ... age9.shtml

Akár a Csillogő Barlangokban is lehet, miután betörtek az orkok

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #97262 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Éowyn

Corwin írta: Ö is Éowyn lenne????

ez nem akkor lesz, mikor férfinek öltözik, hogy harcolhasson? 8O 8O :? mást nem nagyon tudok elképzelni... :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #97243 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Éowyn
Bizony, lehet, hogy ö az, csak egyrészt rossz minöségü a kép, másrészt meg a haja eléggé az arcába lóg...
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... /eowyn.jpg :arrow: ez egy illusztráció, de sztem olyan széép! Alig várom már ezt a jelenetet a RotK-ben!
www.ninecompanions.net/gallery_pics/tttp...wyn/ttt_eowyn_17.jpg
www.rytm.net/vik/eowyn.jpg
www.ninecompanions.net/gallery_p ... owyn_3.JPG
www.ninecompanions.net/gallery_p ... wyn_21.jpg
www.ninecompanions.net/gallery_p ... wyn_18.jpg
www.ninecompanions.net/gallery_p ... owyn_1.jpg
www.ninecompanions.net/gallery_p ... owyn_2.JPG
www.ninecompanions.net/gallery_p ... wyn_13.jpg
www.ninecompanions.net/gallery_p ... wyn_10.jpg

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 10 hónapja #96997 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Éowyn
Szerintem is Éowyn, bá nem tudomelképzelni, honnan van a kép... Olyan mintha szakálla lenne, vagy rámontázsolták volna Gollam arcát! :roll: Bocs!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #96788 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Éowyn
Nem kizárt, hogy Eowyn. De lehet más is.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #96774 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Éowyn
Aza kép naon csúnya. :eek2: Neeeeeeem lehet Éowyn! Ez gonoszság! :bawling:

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
21 éve 10 hónapja #96773 Írta: Ganieda
Ganieda válaszolt a következő témában: Éowyn
Szerintem Eowyn...bár eléggé rossz a kép.

"Királyok Kapujától az Északi Szél
Fut sok dúlt zuhatagon át.."

Több
21 éve 10 hónapja #96765 Írta: Corwin
Corwin válaszolt a következő témában: Éowyn
Ö is Éowyn lenne????

Az úton hol itt, hol ott, de várható,
Feltünhet egy kóbor vándorló,
A szürkébe öltözött tünde csavargó...

Több
21 éve 10 hónapja #96643 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: Éowyn
A könyvben is fokozatosan szeretnek egymásba?

Amúgy aki buzinak nézi a gyűrűk ura szereplőit, akik alapvető emberi értékeket képviselnek, mint barátság, kitartás és bajtársiasság, ott nem arról van szó, hogy nem rajongó, hanem arról, hogy nagyon primitív alak.

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."

Több
21 éve 10 hónapja #96633 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Éowyn
Éowyn és Faramir fokozatosan szeretnek majd egymásba, nem első pillantásra. Lesz idejük rá...

Több
21 éve 10 hónapja #96611 Írta: Augustíne
Húú, akkor én fel tudom rúgni az embereket! Hál' Istennek idáig csak az oszt. társaimtól hallottam, és ők meg is kapták a magukét, de ha idegen ember mondaná, annak is beszólnék! Amúgy jó, hogy emellett mi gyártjuk a legtöbb ilyen "buzis" paródiát... :roll:

Hát, a ROTK-ban én is nagyon várom, hogy hogy lesz +csinálva ez a rész! :?

Több
21 éve 10 hónapja #96606 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Éowyn

Augustíne írta:

Narië írta: Hát igen,"Samu heteroszexualitásának élô bizonyítékának" meggyôzônek kell lennie,nem?

Ja! Sajna idáig nem volt elég 1értelmu´´... :roll:

Nem baj,majd jön Rozi,és... :lol:
Olyan GAS,akárhányszor megnézem a TTT-t és néztem a FOTR-t,mindíg volt egyy olyan ember,aki "húúú,ezek buzik??"
Bár mondjuk aki nem rajongó,annaak tényleg 1 picit félreérthetô :roll:
na jó,off vége...
Szeritem sem illenek nagyon össze(mármint Faramir és Éo),de én nagyon nagy változtatásokat várok a ROTK-tôl Faramirral kapcsolatban,remélem ez is benne lesz,és nem csak annyi,hogy Éo hirtelen Faramir karjaiba omlik :roll:

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #96597 Írta: Augustíne

Narië írta: Hát igen,"Samu heteroszexualitásának élô bizonyítékának" meggyôzônek kell lennie,nem?

Ja! Sajna idáig nem volt elég 1értelmű... :roll:

Annyira fura: még most sem tudom felfogni, hogy Eowyn és Faramir... :? Nem is illenek 1máshoz!!! :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #96591 Írta: Narië

Augustíne írta:

Vewilyaiel írta: Gyerekek, Éowyn ide, Arwen oda, Galadriel amoda, akármit mondtok, én már elo´´re látom hogy a legjobb no´´ Csu´´rös Rozi lesz! Komolyan mondom!!!

:D :D Jah! Pipitér, mi? :roll:

Az a két kép nagyon-nagyon szép!! 8O

Hát igen,"Samu heteroszexualitásának élô bizonyítékának" meggyôzônek kell lennie,nem?

Különben, a képeken még az átlagosnál is szebb Mir,nem?

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #96589 Írta: Augustíne

Vewilyaiel írta: Gyerekek, Éowyn ide, Arwen oda, Galadriel amoda, akármit mondtok, én már előre látom hogy a legjobb nő Csűrös Rozi lesz! Komolyan mondom!!!

:D :D Jah! Pipitér, mi? :roll:

Az a két kép nagyon-nagyon szép!! 8O

Több
21 éve 10 hónapja #96575 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: Éowyn

Vewilyaiel írta: Gyerekek, Éowyn ide, Arwen oda, Galadriel amoda, akármit mondtok, én már előre látom hogy a legjobb nő Csűrös Rozi lesz! Komolyan mondom!!!

Nagyon cuki, az tény :D De mi bajod Éowynnal? (Arwent és Galadrielt nem kérdem, őket én sem szeretem :roll: )

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
21 éve 10 hónapja #96503 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Éowyn
Gyerekek, Éowyn ide, Arwen oda, Galadriel amoda, akármit mondtok, én már előre látom hogy a legjobb nő Csűrös Rozi lesz! Komolyan mondom!!!

Több
21 éve 10 hónapja #96069 Írta: Narië
Éo mint anyagias kiscsaj... :lol:
Különben:egy naaaagyon jó kép:
www.bagendinn.com/images/randycard1.jpg
www.bagendinn.com/images/tc9-1.jpg

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #95193 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Éowyn
Úgy gondolod, csak a pénzéért megy hozzá? :lol: Nem hinném... :wink: 8)

Több
21 éve 10 hónapja #95077 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Éowyn

Éowyn írta: Remélem, sőt hőn áhítom, hogy szép pár legyenek, és ami a legfőbb: Ne legyen félreérthető a kapcsolatuk! :nono:

Mit értesz azalatt, hogy félreérthető?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #94864 Írta: Éowyn
Éowyn válaszolt a következő témában: Éowyn
Tényleg kár, hogy a filmben Éowyn és Faramir is szőke. Nem lesznek valami látványos pár :cry:
Meg egyébként is, a filmbeli Faramirról aligha tudom elképzelni, hogy nagyhirtelen annyi tündebölcsességet magáraszed, hogy felismeri és kigyógyítja Éowynt az ártatlan, ám viszonzatlan rajongásából...
Remélem, sőt hőn áhítom, hogy szép pár legyenek, és ami a legfőbb: Ne legyen félreérthető a kapcsolatuk! :nono:

Több
21 éve 10 hónapja #94593 Írta: hódica

deagol írta: Csak az a baj, hogy Faramir haja nem fekete, mert a könyvben vhogy úgy van, hogy a fekete meg az arany összekeveredik, és az olyan szép lett volna. :embarassed:
De így se lesz ám rossz :smokin:

Hát igen...egyetlen gondom Faramirral(a jellemváltozáson kívül :? ), hogy nem fekete a haja :twisted: :twisted:

Amúgy érdekes lesz, hogy hogyan boronálják őket össze, mert a film alapján nem illenek össze... :? :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #94553 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Éowyn
Ugyan már! kriszana írta, és szerintem teljesen igaza van, hogy Aragornnak nem lesz alkalma sem kavarni. Persze Éowyn a páncélingben, rohani sisakkal a fején is biztos szépséges lesz és nagyon fog szenvedni :crying: de aztán már ott lesz Faramir :look: és szépen megvigasztalgatja.
Nagyon várom ám! :bounce:
Az olyan szép jelenet, amikor állnak Minas Tirith falán és Kelet felől nagy fekete felhő jön és a szél összeborzolja a hajukat. :itscool:
Csak az a baj, hogy Faramir haja nem fekete, mert a könyvben vhogy úgy van, hogy a fekete meg az arany összekeveredik, és az olyan szép lett volna. :embarassed:
De így se lesz ám rossz :smokin:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
21 éve 10 hónapja #94507 Írta: hódica

Augustíne írta: Plíz, nehogymá elkezdjétek itt szidni az Orlientáltakat! (nem elég, hogy a Viggoisták a Lijeseket szidják... :roll: )

8O 8O Hol, mikor, ki??? Én nem vettem észre...aki meg szidja Lit vagy Viggot...hát arra inkább nem mondok semmit :evil: meg van róla a véleményem

bocsesz az offért

Több
21 éve 10 hónapja #94500 Írta: Augustíne
OKé! Senkit nem akartam +bántani a hozzászólásommal, csak azt akartam mondani, hogyha már úgyis egy dologért rajongunk (GyU), akkor ne kezdjük el szidni 1mást emiatt!!! :?

Több
21 éve 10 hónapja #94388 Írta: Cerva
Cerva válaszolt a következő témában: Éowyn

Ery írta: Látom kezdenek elmozdulni a dolgok abba az irányba, hogy egy saját magunk által kreált kísértettől rémüldözünk.

Szerintem is, szóval nyugodjatok meg!
:up: :itscool: :lol: :hello:

Több
21 éve 10 hónapja #94316 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Éowyn
Látom kezdenek elmozdulni a dolgok abba az irányba, hogy egy saját magunk által kreált kísértettől rémüldözünk.
Még a TTT előtt attól féltünk, hogy lesz egy szerelmi háromszög, pusztán azért, mert a bemutatók alapján ezt a téves következtetést vontuk le. Hála Istennek ez nem történt meg.
Most pusztán találgatások alapján belelovljuk magunkat egy olyan lehetőségbe, amely egyáltalán nem biztos, hogy megvalósul.
Persze ott van még a Holtak Ösvénye jelenet, de mivel Eowyn a Helm szurdokban volt ezért lehet, hogy PJ onnan nyitja meg az ösvényt és lesz egy búcsújelenet, de az egyáltalánnem ad okot ilyesfajta találgatásokra.
Minas Tirith ostroma ? Nos ebbe nem mennék bele, majd meglátjuk!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #94302 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Éowyn

Antares írta: Én a TTT-ben történtek alapján azt várom a 3. résztol, hogy Éowyn majd hülyét fog csinálni magából. Figyeljétek meg! Biztos lesz olyan, hogy majdnem megcsókolja Aragornt és az utolsó pillanatban aszongya Aragorn: "Bocs, Te ki vagy és mit akarsz tolem?" Már a TTT végén Éowyn egyfolytában ot bámulja. Ezek után a 3. részben majd úgy fogja követni mindenhová, mintha a kiskutyája lenne.

Kedves Antares, amit írsz az puszta gyakorlati okból lehetetlenség. Hisz hogy is követhetné Éowyn Aragornt, "mitha a kiskutyája lenne" mikor a Helm szurdoki csata után Aragorn Minas Tirithbe indul, s legközelebb csak akkor találkoznak,mikor Aragorn meggyógyítja a "pámcélinges sz?zt" :lol: .
Szóval kötve hiszem,hogy Éowyn lábadozása közben, öntudatlan állapotban "követné Aragornt, mintha a kiskutyája lenne... :wink:

Augustíne írta: Ofg: még régebben vk. (egy Lijes/Lijesek) azt mondta Viggora, h civilben nem jó pasi (amiben van is 1 kis igazság... :wink: ), és A Viggoisták, meg felháborodtak! :D

Aug, természetes a felháborodás, azt hiszem. Mert ha vki bejön a Vig-es topicba,akkor ne azért jöjjön, hogy olyasmit mondjon, ami egyrészt nem igaz, másrészt nem ez a topic célja...
És mindannyian tudjuk,gofy Aragorn-nak köze nincs Viggo-hoz, miért kell ezt túlragozni?

Adelard: a megcsalás csak szóbeszéd...szó sem volt róla, sem a könyvben, sem a filmben, de még P.J. álmaiban sem :roll: nem is értem ki találta ki...

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #94301 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Éowyn

Augustíne írta: Plíz, nehogymá elkezdjétek itt szidni az Orlientáltakat! (nem elég, hogy a Viggoisták a Lijeseket szidják... :roll: )

HOL??

Antares: Éowyn már a könyben is nagyon szereti Aragornt, ez a TTT-ben is jól meg van csinálva(ahogy néz rá,stb..) és sztem a ROTK se fogják ezt elrontani, legalábbis remélem... a "megcsalást" amúgy honnan veszitek?

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 10 hónapja #94298 Írta: Antares
Antares válaszolt a következő témában: Éowyn
Én a TTT-ben történtek alapján azt várom a 3. résztol, hogy Éowyn majd hülyét fog csinálni magából. Figyeljétek meg! Biztos lesz olyan, hogy majdnem megcsókolja Aragornt és az utolsó pillanatban aszongya Aragorn: "Bocs, Te ki vagy és mit akarsz tolem?" Már a TTT végén Éowyn egyfolytában ot bámulja. Ezek után a 3. részben majd úgy fogja követni mindenhová, mintha a kiskutyája lenne.

Tégy amit akarsz, csak ne árts másoknak

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.660 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére