Éowyn

Több
21 éve 10 hónapja #88219 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Éowyn
Jó, talán volt benne elinte némi felháborodás, hogy ki zavarja, de meglátta azután Arit, rábámult, elcsodálkozott, beleszeretett, s úgy maradt! Még levegőt venni is elfelejtett, azért szuszoghat!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #88217 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Éowyn
Sztem is dühösen nézett... Mintha irritálná, hogy egy pasi megállítja...
OFF: Amúgy ha az ember szerelmes, sztem ezek a fokozatok:
8O :oops: ;)
Na jó, nem tudom... De biztos nem ez: :x amit Éowyn csinált... :roll: :D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #88214 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Éowyn
Ühümm...ahamm...hmmm.....na jó lehet h csodálkozott :? [size=9:3xnyriwq]Győztetek :x :) [/size]

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88213 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Éowyn
Aztán megmutatja, hogy őt kemény fából faragták. Abban a mozdulatban talán érezhető némi düh.

Több
21 éve 10 hónapja #88211 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Éowyn
Igen...jó is lenne de nem úgy nézett... Ha valaki beleszeret valakibe akkor álltalában ez megy végig az arcán:
:evil: 8O :oops: (és egy szerelmes smiley amit most nem találok :roll: )

Több
21 éve 10 hónapja #88209 Írta: [Nerwen]
De közbe nagyokat szuszog meg mintha az orrcimpái is mozgolódnának :? Habár valszeg erre rosszul emlékszem :? ...

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88208 Írta: Gandalf
Mert első pillantásra beleszeret, ezért bámulja még tovább..

Több
21 éve 10 hónapja #88204 Írta: [Nerwen]
Jó, de hogy vki kb 20 mpercig csodálkozzon![size=9:ptpuz535]De ha csodálkozik is akkor elég rosszul csinálták meg, sztem :? [/size]

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88203 Írta: Telumehtar
Ha valaki csodálkozik akkor nincsenek ilyen komoly vonásai...és ilyen erősek.. ;) sokkal inkább kifinomulnak (jókisszó) a vonásai... Bár ehhez látni kéne az egész jelenetet... :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #88202 Írta: Ulmo
Szerintem is inkább csodálkozó a tekintete 8O , hiszen Aragorn, akit hirtelen meglát, teljesen más, mint a rohani férfiak.

Több
21 éve 10 hónapja #88198 Írta: [Nerwen]
Hát azért mert...izé...nem tom :? De dühösnek látszott :?

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88192 Írta: Gandalf
De hát miért lenne dühös? Nincs oka rá. Teljesen váratlanul meglepi Őt "gyakorlás" közben Aragorn... ezért nyitja tágra a szemecskéit...

Több
21 éve 10 hónapja #88187 Írta: [Nerwen]
Én akkor is maradok a saját verziómnál :twisted: :D

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88185 Írta: Gandalf
Nem dühös, csak döbbent, csodálkozó, meglepett... 8O :P

Több
21 éve 10 hónapja #88171 Írta: [Nerwen]
Na, akkor kifejtem:dühüsen néz rá, de a szemei gülük!Nézzétek majd meg!Kb kétszer akkora, mint eredetiben ( :twisted: )!A tegnapi előzetseben direkt megnéztem :x !
:D

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88170 Írta: Narquelie
Narquelie válaszolt a következő témában: Éowyn
Normálisan néz, nem tom mi ezen a "gülü".... :?

"A lehető legrosszabb helyen, a lehető legrosszabbkor éltek.
Nem csoda ha hőssé lettek."

Több
21 éve 10 hónapja #88165 Írta: Telumehtar
Szerintem azért nem 8O ilyenre sikeredett hanem inkább :evil: ilyenre... A tekintetéből inkább a düh törik elő.. ;)

Több
21 éve 10 hónapja #88164 Írta: [Nerwen]
Gandalf:jó, de akkoris túl gülüre sikeredett :)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88161 Írta: Narquelie
Narquelie válaszolt a következő témában: Éowyn
Ejj, de régen jártam már itt :) ...
Nah, akkor én is hozzászólok. Szerintem Miranda nem az a tipikus gyönyörű nő(nem azt mondom, hogy nem szép!). Ez jó, mert a tündéknek kell olyannak lenni. Miranda inkább természetes, és nagyonis illik rá Éowyn szerepe. Az más, hogy a játéka milyen lesz, de én bizok benne. Az előzetessel sem volt semmi bajom, szal eddig jó. A szinkron ronthat rajta sokat, pl Arwen hangja sem tetszett (mondjuk spec nekem az egész filmbéli alak nem jott be :oops: ).

"A lehető legrosszabb helyen, a lehető legrosszabbkor éltek.
Nem csoda ha hőssé lettek."

Több
21 éve 10 hónapja #87723 Írta: Gandalf
Azok nem dühös-gülledt szemek! Akkor pillantja meg először Aragorn, ő van rá ilyen hatással... :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #87679 Írta: Telumehtar
Azt én se mondtam hog tökéletest...és én nem így képzeltem el Eowynt...de attól függetlenül szerintem attól még lehet szép :P A szinészi játékáról nem tudok semmit mondani.. (mivel még nem láttam a filmet...) a szinkornja tök mind1...egyrészt még nem hallottam más részt nem is akarom :P ;)

Több
21 éve 10 hónapja #87653 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Éowyn

hódica írta: Most igazán nem akarok kötöszködni, de attól, hogy gyönyörű, még nem biztos, hogy ő a tökéletes Éowyn... :roll:
De az ilyen elhamarkodott kijelentéseket inkább a film után teszek :wink: :roll:

Én nem mondtam, hogy tökéletes Éowyn, csak azt mondtam, hogy szép. :tongue: A többit majd +látjuk. Ha a hangja olyan lesz, mint a trailer szinkronjában, akkor sikítani fogok. 8O

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #87642 Írta: [Nerwen]
Előzetesbe láttam egy részt ahol épp a kardját próbálgatja, jön Aragorn, a kardjuk összecsattan és Éowyn dühös-gülledt szemeket vet rá...naon gagyi volt :x
Hát, sztem se ő a legtökéletesebb :? ...

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87640 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Éowyn

Gandalf írta: Mindenesetre nagyon úgy tűnik, hogy nem ő lesz a tökléletes Éowyn (mosoly ide, vagy oda...). :?

hát szerintem sem :roll: :( :?
(legalábbis az én tökéletes Éowynom biztos nem ő :roll: :? :( )

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #87567 Írta: Gandalf
hódica: Teljesen igazad van. Ezért is vagyok kíváncsi rá.
Az eddig olvasott beszámolók közül még egy sem emeli ki a színészi játékát, igaz, kritizálni sem kritizálják. Az előzetesek sem ígérnek túl mély színészi játékot, de majd meglátjuk... :roll: Mindenesetre nagyon úgy tűnik, hogy nem ő lesz a tökléletes Éowyn (mosoly ide, vagy oda...). :?
Tegnap a Harry Potter előtt láttam magyarul is az előzetest, itt a magyar hangja elég szolíd volt. Vajon ez lesz a végleges szinkronja?

Több
21 éve 11 hónapja #87391 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Éowyn
Most igazán nem akarok kötöszködni, de attól, hogy gyönyörű, még nem biztos, hogy ő a tökéletes Éowyn... :roll:
De az ilyen elhamarkodott kijelentéseket inkább a film után teszek :wink: :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 11 hónapja #87288 Írta: Ulmo

Gandalf írta: Már csak a színészi játékára vagyok kíváncsi (és a magyar szinkronhangjára..)

Erre én is NAGYON kíváncsi leszek.

Több
21 éve 11 hónapja #87281 Írta: Gandalf
Ejnye, egyesek nagyon elragadtatják itt magukat! :nono:

Van egy-két tényleg szép kép ezek között, bár nem midegyik tetszik. A mosolya sem mindegyiken olyan szép... valószínűleg minden mosolya más... (asszem, Rilke mondta egszer: "minden csók más..")
Már csak a színészi játékára vagyok kíváncsi (és a magyar szinkronhangjára..)

Több
21 éve 11 hónapja #87182 Írta: Antares
Antares válaszolt a következő témában: Éowyn
Üdvözletem!

Csak annyit szeretnék mondani, hogy Miranda ezerszer szebb Éowynként, mint civilben!

Azon a thaiföldi képen karddal a kezében... :heu:

Tégy amit akarsz, csak ne árts másoknak

Több
21 éve 11 hónapja #87171 Írta: [Nerwen]
Gandalf:vigyázz, mert beteszünk 2 képet a nagy Ő-röl aztán olyan majd meglátjuk milyen rajongói megnyilvánulásokat fogsz produkálni :lol: ...

Az a mosoly... :)

Szinte ordítja:
"GANDALF RAJONGJ ÉRTEM!" :lol:

I hate my pathetic life"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.654 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére