Éowyn

Több
22 éve 3 hónapja #70994 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Éowyn
Érdekes,hogy szinte mindannyiunk szerint Miranda és Samantha tök ugyanúgy néz ki(majdnem),mégis ti szívesebben (legtöbben)látnátok Samanthát a képernyőn Eowyn szerepében mint Mirandát,ez elég érdekes.Vajon miért?

I make my own luck.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #70951 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Éowyn
Itten vannak MÉG képek Samantháról-civilben. 8)
www.celebritypictures.com/Samant ... antha1.htm

Azért abban nem vagyok biztos,ha ő lenne Éowyn,nem lennénk/lennének néhányan,hogyismondjammá felháborodva...
Addig pedig csak szokjuk a gondolatot::: :blackeye:
www.shipofdreams.net/lotr/eowyn.htm

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #70935 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Éowyn

Cicafül írta:

shaira írta: Amit egy páran írogattunk, az csupán észrevétel.

De ezek után már valószínű "enyhén" elfogultan fogsz beülni a moziba. És mindenképp a saját magadban elképzelt Éowynt akarod majd viszontlátni. De ez lehetetlen, így végül mégiscsak az lesz a vége, hogy Miranda - hiába játszik kíválóan - nem fog tetszeni...szívből kívánom és remélem, hogy nem így lesz!

Cicafül: Én is remélem.

Több
22 éve 3 hónapja #70930 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Éowyn
Sorryka! Én még mindig nem látom a különbséget! Attól még, hogy "korhű" kosztümben van, attól még nem Éowyn. Megjegyzem, a harmadik kép, teljesen olyan, mint Mirandáról a lovas - mely alapján sokan azt mondták rá, hogy "olyan parasztos". Mondjuk én a gyűrűháború kellős közepén nem is tudtam volna elképzelni valamilyen fényűző csupacsipke-fodor ruhában.
És mégha ez a lány is játszotta volna, a koncepció (tehát ruhák, jelenetek) ugyanaz lett volna.

shaira írta: Amit egy páran írogattunk, az csupán észrevétel.

De ezek után már valószínű "enyhén" elfogultan fogsz beülni a moziba. És mindenképp a saját magadban elképzelt Éowynt akarod majd viszontlátni. De ez lehetetlen, így végül mégiscsak az lesz a vége, hogy Miranda - hiába játszik kíválóan - nem fog tetszeni...szívből kívánom és remélem, hogy nem így lesz!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 3 hónapja #70921 Írta: shaira

Cicafül írta: Megmondaná nekem valaki, hogy Samantha mennyiben különbözik Mirandától? :roll:

Szvsz semmiben - annyi a dolog lényege, hogy:
1: mindenkiről készülnek jobb/rosszabb képek
2: hogy a filmben hogy fog kinézni Miranda (milyen ruha lesz rajta, hogy áll a haja stb), azt nem ő, max PJ "szúrta" el (de én ezt se hiszem)

Cicafül! Nézd meg Samantháról ezt a pár képet:
www.moviecostumes.com/Mists/Gwen ... ding_6.jpg
www.moviecostumes.com/Mists/Gwen ... tblue4.jpg
www.moviecostumes.com/Mists/Gwen ... kblue2.jpg
www.moviecostumes.com/Mists/Gwen ... _blue1.jpg
Téged nem emlékeztet Éowynra? Szerintem inkább hasonlít rá, mint Miranda. De részben igazad van. Addig nem mondhatunk Mirandáról olyan véleményt, amíg nem néztük meg a filmet.
Amit egy páran írogattunk, az csupán észrevétel.

Több
22 éve 3 hónapja #70888 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Éowyn
Samantháról láttam vagy azt a 2 képet,de azok tényleg Éowynsabbak Mirandánál...
De ő se olyan tragikus!!!! :cool2:
És igen,a színészi játék a lényeg!

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 3 hónapja #70536 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Éowyn
Hát, nem olyan rosszak! Remélem Mir jó Éowyn lesz! Majd januárban bővebben beszélhetünk a témáról...

Több
22 éve 3 hónapja #70084 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Éowyn

Cicafül írta: Megmondaná nekem valaki, hogy Samantha mennyiben különbözik Mirandától? :roll:

Szerintem is semmiben...Amikor beraktátok az 1.Samanthás képet akkor én 1 pillanatig azt hittem,hogy Miranda van rajta... :oops:
Különben SZVSZ Mir is baromi jó Éowyn lesz,lehet,hogy mások is jól játszanák,de sajna (vagy nem...)ezt a filmet már lefrgatták vele,ez van,ezt kell szeretni :!:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #70042 Írta: Erunis_
Erunis_ válaszolt a következő témában: Éowyn
Persze, igen, nagyon hasonlítanak. És tényleg PJ hibája, hogy úgy öltözteti, ahogy, és valóban, ettől még játszhat nagyon jól. Na igen, nagyon jól játszik Julia Roberts is, de képzeld el, mint Éowynt... najó, ez nagyon erős volt, bocs, átfogalmazom. Tehát ez csak azt akarta szimbolizálni, hohy SZ.V.SZ nem épp a megfelelő karakter a szerepre. Olyan nem "rohanias". Sztem hosszas keresés után tudnánk jobbat mutatni Samantha-nál is. Ez csak idő és kitartás kérdése.

Ne elégedj meg azzal, ami vagy, hanem törekedj azzá, ami lehetnél!
/falfirka az Arsenal öltözőjéből/

Több
22 éve 3 hónapja #69896 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Éowyn

2: hogy a filmben hogy fog kinézni Miranda (milyen ruha lesz rajta, hogy áll a haja stb), azt nem ő, max PJ "szúrta" el (de én ezt se hiszem)

Teljesen egyetértek! :P

Szinte teljesen egyformák(legalábbis azon a két képen).Én sem vagyok nagyon kibékülve Mirandával( :lol: ).Az arca nem tetszik annyira, de most nem ez a lényeg.Lehet, hogy a filmben nagyon jól fogja Éowynt játszani, szóvalén nem ítélkezem, mielőtt a filmet láttam volna.

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 3 hónapja #69843 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Éowyn
Megmondaná nekem valaki, hogy Samantha mennyiben különbözik Mirandától? :roll:

Samantha

Miranda

(a két képet úgy nézzétek meg, hogy egymás mellett vannak - fele-fele képernyőn)

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 3 hónapja #69759 Írta: Lara
Klassz kép :wink:

www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=5159

I make my own luck.

Több
22 éve 3 hónapja #69699 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éowyn

shaira írta: Most se jó, de miért? A link helyesen +Samantha-val együtt lenne, de nem engedi:( . Na mind1. :cry:

A vessző miatt nem engedi, de ha az ilyenek előtt és után megnyomod az URL gombot, az segít:
us.imdb.com/Name?Mathis,+Samantha

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 3 hónapja #69365 Írta: Erunis_
Sztem se jó Miranda...Tolkien úgy írja, hogy "arca nagyon szép"...hááát, én erre rácáfolnék. Melesleg az PJ hibája, hogy valami Szedett-vedett rongyokba öltözteti, úgyhogy Edorasban A Fehér Úrnő ki se tűnik a sok parasztbács-néni közül... :( :oops: :roll:
Samantha jobb lenne, valóban. :D

Több
22 éve 3 hónapja #69163 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Éowyn
Nagyon nem .... :D Különben engem azok a számítós képek valahogy a Shrekre emlékeztetnek...A döglött ló olyan mint a Szamár,nem :)

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #69157 Írta: Melinda
Melinda válaszolt a következő témában: Éowyn
Akkor lehet hogy csak én nem ismerem :)
Tényleg szólni kell neki.... Miranda biztos nemsértődne meg túlságosan :)

-she said-"...May it be a light to you in dark places,
when all other lights go out..." (Galadriel)

Több
22 éve 3 hónapja #69154 Írta: shaira
Samantha Mathis-nek hívjék, elég régóta filmezik:
us.imdb.com/Name?Mathis,+Samantha
Gyorsan szólni kéne PJ-nek, hogy cseréljék ki, míg nem késő.

Több
22 éve 3 hónapja #69104 Írta: Melinda
Melinda válaszolt a következő témában: Éowyn
Szerintem is teljesen igazad van shaira!
Ki ez a lány?

-she said-"...May it be a light to you in dark places,
when all other lights go out..." (Galadriel)

Több
22 éve 3 hónapja #69078 Írta: shaira
Tehát! Undómiel és én is arra jutottunk, hogy ő www.moviecostumes.com/Mists/Gwen ... kblue2.jpg Eowynosabb, mint Miranda :wink:

Több
22 éve 4 hónapja #68889 Írta: Undómiel
Persze, hogy más az arca! Hasonlít a pacihoz!!! Na jó, ez gonosz volt!!!
Azok a számgépes képek nekem annyira nem jönnek be!!! Főleg Faramir rövid hajjal, Éowyn pedig vörösen!!! Az nagyon kész!!!

Szerntem Éowyn nem úgy nézett ki, mint Miranda, de azt, hogy miért választották, a bemutatóig nem fogjuk megtudni!!!

Több
22 éve 4 hónapja #68794 Írta: Ody
Ody válaszolt a következő témában: Éowyn
Hú, Minas Tirith tiszta Atlantisz, ahogy le szokták írni. Csak a csatorna nélkül.

Több
22 éve 4 hónapja #68790 Írta: Erunis_
Ahaaaaa, így már megvan... :oops: szép, nekem tetszik. Minas Tirith valahogy olyan, mint egy mesekönyvben :roll: 8) de azé jó. A többi valahogy...hááát...tiszta Hollywood, hogy mást ne mondjak :oops: :wink: :roll: :oops:

Több
22 éve 4 hónapja #68622 Írta: Lara

I make my own luck.

Több
22 éve 4 hónapja #68589 Írta: Lara
Megpróbálom máshogy,hátha úgy jobb lesz

tolkiengathering.com/artgallery/art028.html

I make my own luck.

Több
22 éve 4 hónapja #68518 Írta: Erunis_
Lara: bocsáss meg, de valamiért én túl kevés vagyok ahhoz, hogy megértsem ezt a képet... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Und: IGEEEN!-mármint a szőkék. Elviekben én is az lennék, de gyakorlatra már kevésbé sikerült... :x de nembaj. Fő az önbizalom.
Amúgy ez az avatar is Éowyn, nem? Csak a sisakról és a szőkés hajról következtettem...nem vagyok olyan nagy rajongója, de már 66 embernek voltugyanolyan avatarja, mint nekem, és már eszméletlenül untam.
Na mind1, T-mához visszatérve...
Én csak idéznék egyet Faramirtól, amit Éowynnak mondott:
"Ne vesd meg a szánalmat, ha az gyöngéd szív ajándéka."
Egyébként sztem Miranda nem egy jó csaj, láttam pár képet Edorasról, és ki se tűnik a parasztok közül...na bye.

Több
22 éve 4 hónapja #68411 Írta: Lara
www.tolkiengathering.com/artgallery/thumb028.jpg Egy gyönyörű kép,kicsit másképp :roll:

I make my own luck.

Több
22 éve 4 hónapja #67836 Írta: Narquelie
Narquelie válaszolt a következő témában: Éowyn
Nnnna akkor örülök, hogy valamit ér a témám. Nagyjából az a véleményem mint a tiéd, bár szerintem jobban domináltak Éowyn belső tulajdonságai...

Háááát most elmegyek, két hétig nem látlak titeket :crying: , megyek nyaralni :) ...

Szijjjjasztooook!!!!

"A lehető legrosszabb helyen, a lehető legrosszabbkor éltek.
Nem csoda ha hőssé lettek."

Több
22 éve 4 hónapja #67785 Írta: Undómiel
Nekem tetszik a téma!!!
Hát, ha Miranda nem is, de Éowyn szerintem állati jó nő volt, ha lehet iylet mondani. De szerintem igen benne volt a dologban a kedvessége, a tisztasága, az őszintesége és a NŐIESSÉGE! Meg ugye a szőkesége!!! :dance: Hajrá Und, éljenek a blondie-k!!! Szerintem annak ellenére, hogy az őseik hogy úgy mondjam, meglehetősen hasonszőrűek voltak, mégis nagyban különböznek a két ország emberei... Azt hiszem, Faramir számára újdonságot jelentett Éowyn, valamit, amit fel kellett fedeznie, s közben szépen lassan belezúgott!!!

Több
22 éve 4 hónapja #67721 Írta: Narquelie
Na szal, ez gyenge lesz, de akkor is Éowyn-os, lehet rajta egy kicsit témázni...!!!!
FARAMIR miért szeretett bele???? A külső vagy a belső alapján nézte a lányt????
Legalább Éowy-os, nem???? Egy kicsit mondjunk róla valamit
....

Több
22 éve 4 hónapja #66875 Írta: Narquelie
Cicafül: Az a NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON jóóóóó :!: :!: :!: :!:

Egyébként meg mindig az a jobb amit eredetibe csináltak meg, ritka a kivétel. Ja egyébként bocsi, hogy a témát elferdítettem, de annyira erőltetett a topic... Ezzel nem azt akartam mondani, hogy ne beszéljünk már az eredeti lényegről, csak ez úgy "becsöppent"... :wink: ...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.644 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére