Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
21 éve 8 hónapja #109371 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

shaira írta: öhmöhm:
www.bagendinn.com/images/domflesh.jpg

Jó :evil3:

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #109367 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
shaira: öhömm bizony... most persze nekem az lenne a feladatom, hogy megóvjam ifjú lelketek az ilyen képektől...DE KIT ÉRDEKEL?:))))) aki nem bírja, ne nézze:)))) uhh :oops:

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #109281 Írta: shaira

Több
21 éve 8 hónapja #109143 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hmm.. én úgy tudom, hogy az Ellenséges Vizeken (HOSTILE WATERS) megjelent, igen.

Meg ez a Hetty izé sorozat is ment elméletileg magyaron.

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
21 éve 8 hónapja #108973 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Prisca én erről sajnos nem tudok semmit :(

Nefi

Több
21 éve 8 hónapja #108967 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Rabyn: Köszi! /Abszolút háborúellenes vagyok!/

Zsu: Végre leadtam a szakdogám, így gőzerővel fordíthatom a Dom-os kérdés-feleletet, amit elvállaltam.

Kérdés: Nem tudjátok véletlenül, hogy "kishazánkban" bemutatták-e valaha, vagy megjelent-e videón valaha Dom régebbi filmjei közül valamelyik? Mondjuk a Monsignor Renard... kíváncsi lennék rá, mert azt nyilatkozta arról a szerepről, hogy elég ellenszerves alakot formált meg...

És Billy sci-fi kirándulását leadja valami tv?

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."

Több
21 éve 8 hónapja #108689 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
hát van egy Domincos oldal...
www.dom.rocks.it

De amugy nem tudok semmi újat felőlük-(

Prisc: Nemsemmi az aláírásod!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 8 hónapja #108687 Írta: Nefadar
A hobbitok közül ők ketten a kedvenceim. Nagyon szeretem bennük, hogy ennyire lököttek, mindig vidám hangulatot tudnak teremteni bárhol ahol vannak. :lol:
Tudtok olyan oldalcímeket adni ahol csak ők ketten vannak :?:

Nefi

Több
21 éve 8 hónapja #108678 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Valami újdonságkedvenceink háza táján?
Nagyon nagy a csönd!
Mindenki pihen?Alszik?Meghalt?

felkötöm én is a sarút,

Több
21 éve 8 hónapja #108334 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Szvsz minél többféleképpen fordítanak le valamit annál többet tudunk meg belőle-)

Több
21 éve 8 hónapja #108139 Írta: Prisca

Ithilgalad írta: Prisca: Neeeem, nem haraxom.... :twisted: Csak három órát córakosztam a fordítással....
Ezér most meghallgattyátok az ín verzijómat iss....

BOCSÁNAT!

Én csak gondoltam, ha már úgyis olvasom a cikket angolul, gyorsan lepötyögöm, nem tudtam, hogy te így nekikészültél! :roll:
Legközelebb nem kontárkodom - ígérem! :wink:
Amúgy jól fordítasz, úgyhogy nem szerénykedj!

Szerintem, nehéz lesz a harmadik részben, hogy szétválnak - mármint nekünk lesz nehéz elviselni. Ők meg fogadok most is együtt bulizgatnak, szörfözgetnek, és iszogatnak valahol... Én is szeretnék iszogatni!!! - Velük!!! 8)

felkötöm én is a sarút,

Több
21 éve 8 hónapja #108090 Írta: Rabyn
Galad sztem tökjó volt-))

De amiket odairtál, hogy miiiivan azokra én is aztr mondom miivan???
várom már filmet érdekss lesz..

Kár hogy sztem alig lesz köze a könyvhő. De ha jól olvastam leglább többet lesznek benne drága kicsike hobbitjaink-)

Több
21 éve 8 hónapja #108012 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Prisca: Neeeem, nem haraxom.... :twisted: Csak három órát córakosztam a fordítással....
Ezér most meghallgattyátok az ín verzijómat iss....

Cal:
Part two:

Az egymással eltöltött kikényszerített közelség ellenére, ami napi 14 órát jelentett másfél éven keresztül, Boyd és színésztársai - Elijah Wood (Zsákos Frodó) Sean Astin (Csavardi Samu) és Dominic Monagan (Borbak Trufa) között törhetetlen barátság alakult ki, ami jóval a kamerák mögött is tart.
Az Új-Zélandon töltött idő alatt megtanultak együtt szörfözni, együtt jártak pubba és biliárdozni szabad estéik alatt és gyakran repülték körül a világot egy ünnep vagy valamilyen kivételes alkalom velejárójaként.
"Nem tudom, hogy miért vagy hogyan történt, de minden tökéletesen sikerült" - mondta Boyd - "Dom éppen úton van ide és együtt megyünk majd szörfözni, amit biztos vagyok benne, hogy Kanadában nem fogok csinálni."
Miközben Boyd Mexikóban forgatta hamarosan jövő filmjét: Master and Commander: The Far Side of the World Peter Weir rendezővel és Russel Crowe-vel, Wood és Monagan gyakorlatilag Boyd nyaralójában laktak.
"Elijah és Dom minden hétvégén lent voltak - mondta - eljöttek értem munka után, este 8 vagy 9 felé. Napközben pedig szörföztek, együtt lógtak vagy tacost ettek. Jó mi?"
Crowe-nak is volt egy szörfdeszkája és mikor egyszerre tízen mentek el szórakozni, az pótolta más jó dolgok hiányát.
"Szerette a stábot, és rögbimeccseket szervezett minden hétvégén. Sokat zenéltünk együtt - mondta Boyd, a kiváló zenész (egyszer már meghallgatnám... :roll: ) - Készítettünk egy rövid előzetest a stúdióban, ahol volt néhány dob és más felszerelés. Vicces volt."
A Gyűrű szövetsége és A két torony is jelölt volt a legjobb film Oscar díjára és majdnem biztos, hogy A király visszatér is ilyen lesz, továbbá Peter Jackson mint legjobb rendező. A beavatottak szerint nem valószínű, hogy A két torony fogja kapni az Academy Awards ceremóniáján néhány hét múlva a legjobb filmért járó szobrot. Boyd azt mondta, hogy bűn lenne ha Jacksont és A király visszatér-t nem díjaznák jövőre, mint az egész trilógia bemutatását.
"Remélem nem felejtik el Pete-t - mondta - szerintem nevetséges lenne, ha nem figyelnének fel rá, mint nagyszerű rendezőre. Azt hiszem A király visszatér forgatókönyve a legjobb, amit valaha olvastam. Hihetetlen! Annyira érzelmes!"
A film egyik utolsó jelenete alatt, amit Boyd Jacksonnal forgatott Pippin Minas Tirith városában van, az őrült uralkodóval, Denethorral (John Noble). Ez az utazás megfelelő vége mind a film, mind a gondtalan Pippin számára, aki mostanra Gondor lovagja. ( Mivaaan??? 8O Hogy yön a film vége Minas Tirithez és még inkább Denethorhoz??? :eek4: Kezdek félni.... )
"Pippin kezdi megérteni, hogy hol van és hogy tehet valamit a két kezével is, hogy változtasson a dolgokon" - mondta Boyd.
Boyd nem árulhatta el, hogy az ő karaktere lesz a leg.... és legemlékezetesebb szín a következő részben ( Ááááá már alig váromm!!! 8) ) ......... , de azt mondta, hogy Pippin tapasztalatai, élményei a legmélyebb érzésekre lesznek hatással. ( Nahh eszt naon hülyén sikerült lefordítani... :? Kezdek komolyan félni h mi lecc cegínkímmel... :o )
- Ha olvastad a könyvet, tudod, hogy Pippin és Trufa elválnak - mondta. Azt hiszem, azután, amit az emberek láttak az előző két filmen. Rossz lesz látni, hogy Pippin és Trufa milyen messze vannak egymástól, látni, hogy elválnak.
Látni a két legjobb barátot, amint elvesztik egymást...... ( Nahh ez itt utána elíg zavaros, és nemtomm mit akar mondani vele... )
Elég hallani erről, hogy összetörje egy pasi szívét... ( Mostesztitt méééér kell kicsúfolni??? :evil: Vgay csak én íresztem úgy... :? )
"Szerencsére Trufa jó úton van a reggelije felé, így mindennek rendbe kell jönnie!"

The end....

Lehet szapulni.... :roll: (de csak finoman... :twisted: )

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 8 hónapja #107993 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Tetszik ez az interjú!! :wink: :wink: Azrét hatalams buli lehett nekik ez a forgatás, ami az egész életükre hatással van, és olyan élményeket és emlékeket szerezhettek ottt, amikre egész éeltükben emléklezni fognak. Nem fantasztikus? 8)

Rabyn, nem azt mondták a filmben, hogy "seven more"? Vagyis héttel többen? Csak Lij elharapta, és ezért fordították mindenhol hétnek. Ezt nővéremmel okoskodtuk ki, de még sosem tudtam elécsípni azt a "more"-t. :wink:

Feel the sunshine 8)

Több
21 éve 8 hónapja #107866 Írta: Prisca
galad: ha nem haragszol, belekontárkodom, és folytatgatom egy kicsit...
:D
Boydnak ott lesznek a hobbit-társak, hogy segítsenek átvészelni az érzelmi vihart, gondolom. A több mint másfél éves napi 14 órás "kényszerű együttlét" ellenére, Boyd és társai Elijah Wood (Frodo), Sean Astin (Samu), és Dom Monaghan (Trufa) eltéphetetlen barátságot kötöttek, ami kitart azóta, hogy a kamerák megálltak.
Együtt tanultak meg szörfözni Új-Zélandon, együtt mentek "kocsmázni" és biliárdozni a szabad estéiken és gyakran röpdösnek a világban, hogy elkísérjék egymást nyaralni vagy különleges eseményekre.
-Nem tudom, hogy történt vagy miért történt, de tökéletesen működik-mondja Boyd. -Valójában Dom éppen úton van ide, hogy szörfözzünk egyet. Amit Kanadában nem teszek majd, biztos vagyok benne.
Amíg Boyd a "Master and Commander: The Far Side fo the World" című filmet forgatta Mexikóban Peter Weir rendezővel és Russel Croweval, Wood és Monaghan gyakorlatilag Boyd tengerparti házában laktak.
-Elijah és Dom minden második hétvégén lejöttek - mondta. - Jöttek és felvettek munka után, este 8-9 kor és egész nap szörföztek és nem csináltak semmit és tacot ettek. Jó, mi?

felkötöm én is a sarút,

Több
21 éve 8 hónapja #107839 Írta: Rabyn
jaaaaaaaaaaa
végigolvastam csak nem értettem. Amugy találtam valamt a könyvben!!
Szal amikor az a rész van, hogy Faramir és Frodo találkozik akkor Frodo iyletszol: Heten indultunk Imrladlisbol. Két magafajta, Két ember egy tünde egy törp és Gandalf. Igy már van értelme annak amit a filmben is mond Frodo.. (nem sok de van-)

Bocs hogy ide irtam be de vhova be kellet-)

Több
21 éve 8 hónapja #107821 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Rabyn, ha egy picit tovább olvasol, "aki a városban lesz jövő héten a 17. éves ...... Nemzetközi Filmfesztiválon" tehát a .......= valamilyen

Több
21 éve 8 hónapja #107815 Írta: Rabyn
városban lesz jövő héten a 17. éves????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Folytasd persze!!!!

Képekh szuperek!!!
Nem tudok hosszabbnb hozzászolást irni na-)))

Már lejjeb írtam-)

Több
21 éve 8 hónapja #107813 Írta: Dodiee
galad: még jó!!!! nekem nem jön be az angol verzió, ugyhogy nem took segíteni a fordításban, és te vagy az egyetlen reménységem, hogy megtudjam, miről szól az interjú...

Több
21 éve 8 hónapja - 21 éve 8 hónapja #107777 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Nahh itt egy kezdetleges fordítás... (háát nemvagyok hivatásos fordító, acc láccik... :roll: )
Kipontozott helyekre várom az ötleteket!

Part one:

Sok szinész, ha megkérdezzük mi indította őket arra, hogy az életüket a színpadnak vagy a vászonnak szenteljék elsorolnak egy listányi Shakespeare drámát, időtálló Oscart-nyert műveket vagy európai szinészek munkáit. És valószínűleg arrafelé irányítják a figyelmed, amiben ők szerepelnek.
De Billy Boyd nem. A barátságos és szerény skót ....... , nemzetközileg ismert szinésszé Tuk Pippin, a hobbit szerepével vált A Gyűrűk Ura filmben. Számára a Star Wars és a Vissza a jövőbe jelentette az ösvényt a szinészet felé.
"Miközben felnőttem csak utazni akartam vagy Jedi lenni."- Mondta Boyd Los Angelesből telefonálva, ahol audio kommentárokat ( ezt hogy lehet másképp mondani? )vettek fel a A Gyűrűk Ura: A két torony készülő DVDjére.
"Ezért akartam szinész lenni! Nem kerestem semmit, senkit nem akartam rávenni hogy nézzen magába. Csak egy légdeszkát akartam."
A szőrös álláb és a göndör paróka lehet hogy nem olyan menő, mint egy fénykard, vagy DelLorean egyik időutazása, de Boyd - aki a városban lesz jövő héten a 17. éves Edmontoni Nemzetközi Filmfesztiválon ( Honnan írják ezt??? )
Az elfoglalt szinész, aki Skócia számos rangos színpadán játszott, Boyd eljön az Edmontoni Film Fesztiválra ami holnap este kezdődik ( Akkor mi volt az a jövő hét? Vagy hogy van ez? ) , hogy bemutasson 8 skót kisfilmet (?) , egy oktettet szülőföldje felajánlásából. Szerepel a Snipet 470ben , egy kritikusan fogadott, 25 perces sci-fiben, ami egy magányos űrfegyveresről ( De hülyén hangzik... ) szól, aki az űrkolónia határait védi a támadók ellen ............... És otta a tudat hogy bármelyik percben megölhetik. A 8 skót rövidfilmet március 15 től adják a Garneau moziban.
Nem meglepő, hogy Peter Jackson filmje nem csak Boyd életét változtatta meg visszavonhatatlanul , hanem a film rajongói közül is sokaknak.
"Hihetetlen az a szenvedély amivel az emberek a filmet fogadták, és előtte a könyvet!" mondta "És ez tényleg hiteles dolognak tünik. Öröm hallani, hogy az embereket annyira megfogja, hogy megváltoztatja az életük."
A Gyűrűk Ura : A király visszatér, a trilógia befejező része decembertől lesz látható a mozikban.
Ez egy kalandos út végét fogja jelenteni Boyd, a többi szereplő és az egész csapat számára, akik több mint 15 hónapot töltöttek Új Zélandon a film forgatása alatt.
"Tudom hogy furcsa lesz. Miután elhagytam Új Zélandot azután a másfél éves forgatás után nagyon furcsa volt lezárni egy fejezetet. Azt hiszem A király visszatér után is hasonlót fogok érezni."

The end of part one...
(folytassam?? )

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 8 hónapja #107756 Írta: Dodiee

Inczy írta: Az vitathatatlan, hogy Trufa és Pippin mennyire jó barátok voltak. Én amondó vagyok,a filmben azért is tudták ennyire hitelesen eljátszani, mert az életben Billy és DOm uyganolyan szoros barátságot kötöttek, mint TRufa és Pippin. Mindketten ugyanolyan bolondosak, és minden hülyeségben benne vannak. :wink:

Szvsz ez fordítva történt: mivel ők ugye előbb ott voltak, és sokat fogattak együtt, ezért lettek jó barátok. tehát a szerepbéli jó barátság hatott az életre:)) de persze ez tök mind1 :)

Több
21 éve 8 hónapja #107750 Írta: Thaurwathiwen
Hoztam nektek egy Billy Boyd interjút, egyelőre angolul
www.canoe.ca/JamLordOfTheRings/m ... d-sun.html

Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 8 hónapja #107747 Írta: Rabyn
A hobbitok jelleme:

Egy hobbit, legyen bármekkora szeret ÉLNI! És ez mindennél fontosabb neki. Talán a barátság és a szerelem kivétele ez alól. Képesek meghalni a barátjukért és az igaz ügyekért. Nagyon tiszta szívűek és bátrak, bár nem tudják amíg igazi veszélyhelyeztbe nem kerülnek. Szeretnek enni! Nagyon szeretnek játszani és meséket hallgatni. Kivűl belűl tudnak mindent a családjukról, és azok történeteiről még is újra és újra meghallgatják, elmesélik őket egymásnak. Nem valami tanult népek, de ezt ellensúlyozza a szeretet ami belőlük árad, a kedveség és a kitartás a végsőkig ha kell! A hobbitokat nem lehet igazán jellemezni mert mindig változnak mint egy kisgyerek, pedig nem szeretik a változást. Többet nem is tudok róluk mondani.
:pippin1: :frodo1: :merry1: :merrypippin:

Több
21 éve 8 hónapja #107740 Írta: North
North válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Csak ritkán járok ide, de most hozzászolok:
Szerintem Pippin és Trufa azért mentek Frodóékkal ,mert nagyon szerették őket, nagyon jó barátok, és együtt nőttek fel. Én nekem nagyon tetszett az összeesküvés, mert kiderül belőle mennyire barátok.
A hobbitok jelleme.. hát... mindenképpen a nyugodt életet kedvelik(kivéve talán a Tuk-okat) és szeretik a mulatságokat, meg a jó kajákat :arrow: ami meg is látszik a külsejükön 8) sörhas, meg hasonlók.

Ő meg mély lélegzetet vett, s így szólt:-Hát, hazaértem.

Több
21 éve 8 hónapja #107673 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hm.. Árpi bácsinak igaza van.... a hobbitokat jellemezni egyszerre könnyű is meg nehéz is... azaz.. jellemezni nagyon is könnyű őket... de megérteni... persze minden népet nehéz megérteni hogy miért ez és miért az... nem is ez a lényeg... szóval: TI hogyan jellemeznétek a hobbitokat? Mind testileg, lelkileg, szokásilag stb.
Erre kiváncsi vagyok... nagyon is...

(Még egy dolog: Kéretik az egyszavas dolgokat is mellőzni...
jójó...tudom mit pattogok én, nem vagyok modi de engem akkor is idegesít.... ;) )

Több
21 éve 8 hónapja #107671 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Én is csak egyetérteni tudok "Árpi bácsi"-val. :wink:

Az vitathatatlan, hogy Trufa és Pippin mennyire jó barátok voltak. Én amondó vagyok,a filmben azért is tudták ennyire hitelesen eljátszani, mert az életben Billy és DOm uyganolyan szoros barátságot kötöttek, mint TRufa és Pippin. Mindketten ugyanolyan bolondosak, és minden hülyeségben benne vannak. :wink:
Szal PJ nagyon jól szedte össze az emebreket, gáz lett volna, ha Pippin és Trufa nem jöttke volna ki egymással...

Feel the sunshine 8)

Több
21 éve 8 hónapja #107665 Írta: Prisca
Off: olyan egyedül vagyok! Miért nincs itt senki?
On: a héten mutattak egy cikket, ami Domról szól, valami spanyol újságban,
volt és nem tudom, ki mutatta...
rgo nem tudom elkérni tőle!!! :bawling:

felkötöm én is a sarút,

Több
21 éve 8 hónapja #107664 Írta: Prisca
Kedves Dodiee Took!

Annyit reagálnék utóbbi hozzászólásodhoz, hogy
én is szívesen halnék meg Trufával/Dommal - főleg, ha a karjaiban lehelhetném ki a lelkem! ... :lol:

de természetesen az utolsó pillanatban Frodó beledobná a Gyűrűt a Végzet hegyének tűzébe,
és megmenekülnénk :wink: .... aztán ....

aztán boldogan élnénk míg meg nem halunk!

Olyan szép ez az álom... anyu ne ébressz fel!!! :cry:

felkötöm én is a sarút,

Több
21 éve 8 hónapja #107391 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Prisca írta: Mit gondoltok? Mennyire van igaza Árpi bácsinak?

Nagyon :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.752 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére