Galadriel (Cate Blanchett)
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Ma tanulok, illetve bambulva bámulom a jegyzeteimet, erre a tvben megjelenik a Xena című remek sorozet, amit nemigen szoktam nézni Már épp kapcsolnám át, mikor látom ám nagy betűkkel kiírva: Starring: Marton Csokas 8O
Naná, hogy megnéztem... Alig ismertem fel, fekete hosszú haj, szem, macsó borosta, bajusz, szakállka. Eléggé szívdöglesztő volt, nem is tudtam, hogy így is tud kinézni
Szeretlek Titeket Béláim!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ilweran
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Ery írta:
Tényleg jót alakított, de Jeremy Irons-t nehéz felülmúlni (A leprás királyról állítólag Edward Norton nem is beszélve).Ilweran írta: Hát mi tagadás, én is filóztam egy kicsit ki is az......
Szerintem ő volt a legjobb a filmben......(bocs, Orli-rajongók)
Igazad van :itscool: De őket már megszoktam ilyen jónak (hű, de szépen fejeztem ki magam..... ) míg Marton Csokas számomra hatalmas meglepi volt! A LOTR-on kívül másban nem láttam, ott meg olyan nagyon nem bontakozhatott ki......
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ery
- Nem elérhető
Tényleg jót alakított, de Jeremy Irons-t nehéz felülmúlni (A leprás királyról állítólag Edward Norton nem is beszélve).Ilweran írta: Hát mi tagadás, én is filóztam egy kicsit ki is az......
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Ilweran
- Nem elérhető
- Coralie
- Nem elérhető
Én se ismertem volna fel, ha nem tudom, hogy ő azTelperien(Ithil) írta: A héten megnéztem a KoH-t és tök ciki dolog történt.NEM ISMERTEM FEL MARTON CSOKAST.Néztem a filmet és kb.1,5 órán keresztül azon gondolkoztam,ki a fene ez az alak,olyan ismerős.
Egyébként szerintem nagyot alakított!
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Telperien(Ithil)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"Hol a ló,a lovas?Hol a kürt,mely megharsant csatajelre?...""...Nyerget a lóra,a kürt szava zengjen!Hajrá,Éorlfiak!"
- Namarie
- Nem elérhető
Más: nem kéne neki írni? Hátha azt megkapná.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Olorin.papa
- Nem elérhető
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Ille Lórien
- Nem elérhető
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Coralie
- Nem elérhető
Happy Birthday, Cate!!!
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Nelossel
- Nem elérhető
Ilúvatar Gyermeke írta: Boldog szülinapot, Cate!!! :cheers:
Tényleg, ma van a szülinapja!
Boldog születésnapot, Cate!
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
There is no reality. Only perception.
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Ilweran
- Nem elérhető
- AElfwine
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Andoron írta: Igen, tudom, szurkoltam is neki, azt sajnálom, hogy Galadriel alakításáért nem kapott ha jól emlékszme még jelölést sem...vagy kapott?
Mindenesetre megérdemelte volna...én adnék neki biztos egy tábla Boci-csokit érte, ha találkoznánk
Persze gondosan ráhímezve, hogy miért kapta
Nem, a GyU-ért tudtommal nem kapott Oscar-jelölést. Ez van.
...eljutni oda, ahová még senki nem merészkedett...
- Andoron
- Nem elérhető
Mindenesetre megérdemelte volna...én adnék neki biztos egy tábla Boci-csokit érte, ha találkoznánk
Persze gondosan ráhímezve, hogy miért kapta
"Hiszek benned
Benned itt bent
Magamban"
Andoron honlapja
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Ha tehetem az megnézem a filmjeit.
Sok remek alakítását az idén a Film Akadémia Oscar díjjal jutalmazta. :cheers:
- Andoron
- Nem elérhető
Nagyon elkapta azt a stílust, és nagyon jól állt neki. Szinte el sem hittem, hogy ez egy ember az életben... nem...valahogy neki tündének kell lennie
"Hiszek benned
Benned itt bent
Magamban"
Andoron honlapja
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
www.endore.org/images/Gallery/Fa ... driela.jpg
www.lotrfanart.net/fanclub2004/g ... adriel.jpg
ew2.lysator.liu.se/pic/art/j/o/j ... adriel.jpg
www.rpg-wonder.de/staff/snakesbi ... el_jpg.jpg
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
www.donatoart.com/galadriel.jpg
www.faszination-tolkien.de/galer ... adriel.jpg
www.aurelia-art.com/art/lotr/galadriel.jpg
www.john-howe.com/fataneh/galler ... h-port.jpg
spazioinwind.libero.it/animedrea ... adriel.jpg
www.faszination-tolkien.de/galer ... adriel.jpg
thephilippinetolkiensociety.org/ ... etulco.jpg
www.ilmondodielena.it/signore/ga ... adriel.gif
tableauxenligne.com/A55A04/Table ... adriel.jpg
www.anarda.net/tolkien/dibujos/a ... silian.jpg
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
neuromancerwp.free.fr/original/n ... ett_01.jpg
www.angelfire.com/mi3/greeneggsa ... page_4.jpg
ru.laser.ru/gallery/wenta/cate_blanchett.jpg
Gyönyörű: www2.filmweb.no/multimedia/archi ... 11263i.jpg
Katt ide
www.josiemccoy.co.uk/gallery/ima ... nchett.jpg
dejó: www.themakeupgallery.info/period ... zabeth.htm
www.born-today.com/Today/pix/blanchett_cate.jpg
www.iol.ie/~atswim/journal/cate.jpg
Katt ide
www.arwen-undomiel.com/cast/Cate_2.jpg
www.krisnreine.com/digital/image ... grunge.jpg
Céép: www.kinoweb.de/film2001/Gift/pix/gf2.jpg
www.thegoliard.net/images/cateb.jpg
Katt ide
popup.tok2.com/home2/bigi/cate-g ... ate000.jpg
art.ice-ice.org/cate1024x768.jpg
*link szerkesztve by Ery*
- Ilweran
- Nem elérhető
filmterv
Brad Pitt és Cate??????? Ez a Leo és Cate pároshoz hasonló viszolygást vált ki belőlem....persze a film ettől még jó is lehet, ha elkészül.
- AElfwine
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Ilweran írta: GRATULA CATE-NEK!!!!!!!!!!!!! :dance:
Már nagyon-nagyon megérdemelte volna eddig is, ezért az alakításért meg különösen!!!!!! Láttam a filmet, naggggyon jó! Maga a film is, de Cate aztán tényleg fantasztikus! Teljesen átvette Katherine Hepburn mozgását, beszédstílusát, jellegzetes "orrfennhordását" Mikor először megjelent a vásznon, belepréselődtem a székbe. Tényleg rég láttam ennyire lehengerlő alakítást.
A Leo-undort nekem is le kellett győzni, de megérte, jó a srác ebben a filmben, lehet hogy idővel tényleg jó színésszé válik.....
A film pedig szerintem nagyon jó, kellően nagyszabású, de nem túllihegett, érzelmes, de nem nyálas, gyönyörű a látványvilága, és elképesztő színészgárda játszik benne (mellékszerepekben: Alan Alda, Kate Beckinsale, John C. Reilly-ezt nem biztos hogy így kell írni, Jude Law, Ian Holm-igen, Bilbó is játszik benne!) hogy Spencer Tracyt ki játssza, az nem jut eszembe
Szerintem megérdemelte volna a film és Scorsese is az Oscart, de hát tudjuk, hogy nem mindig az kapja, aki a legjobban rászolgált.
De Cate-nek nagyon kijárt!!!!!! És tényleg nézzétek meg a filmet, érdemes!
Ja, és gyönyörű volt, minden fórum, amit olvastam, őt kiáltotta ki a gála legszebb hölgyének, megérdemelten!!!!!!! :itscool:
Ahogy megláttam az újságban, nagyon örültem Jó kedvem lett, hogy ilyen elismerést szerzett
Huhh, még jó, hogy felvettem a díjkiosztót, megyek és megnézem, hogy milyen volt
GRATULA CATE BLANCHETTNEK!
...eljutni oda, ahová még senki nem merészkedett...
- Ilweran
- Nem elérhető
Már nagyon-nagyon megérdemelte volna eddig is, ezért az alakításért meg különösen!!!!!! Láttam a filmet, naggggyon jó! Maga a film is, de Cate aztán tényleg fantasztikus! Teljesen átvette Katherine Hepburn mozgását, beszédstílusát, jellegzetes "orrfennhordását" Mikor először megjelent a vásznon, belepréselődtem a székbe. Tényleg rég láttam ennyire lehengerlő alakítást.
A Leo-undort nekem is le kellett győzni, de megérte, jó a srác ebben a filmben, lehet hogy idővel tényleg jó színésszé válik.....
A film pedig szerintem nagyon jó, kellően nagyszabású, de nem túllihegett, érzelmes, de nem nyálas, gyönyörű a látványvilága, és elképesztő színészgárda játszik benne (mellékszerepekben: Alan Alda, Kate Beckinsale, John C. Reilly-ezt nem biztos hogy így kell írni, Jude Law, Ian Holm-igen, Bilbó is játszik benne!) hogy Spencer Tracyt ki játssza, az nem jut eszembe
Szerintem megérdemelte volna a film és Scorsese is az Oscart, de hát tudjuk, hogy nem mindig az kapja, aki a legjobban rászolgált.
De Cate-nek nagyon kijárt!!!!!! És tényleg nézzétek meg a filmet, érdemes!
Ja, és gyönyörű volt, minden fórum, amit olvastam, őt kiáltotta ki a gála legszebb hölgyének, megérdemelten!!!!!!! :itscool:
- Ille Lórien
- Nem elérhető
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Noredhel
- Nem elérhető
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Niéla Alondriel írta: Kár, hogy Scorsese nem nyert... már rég rászolgálna!
Cate rúlz!!!!
Amúgy miről szól, hogy K. Hepburn is szerepel benne?
K. Hepburnról!
- Noredhel
- Nem elérhető
Talán leküzdöm DiCaprio-undoromat, és megnézem Cate meg a Mester (Scorsese) kedvéért...
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Niph
- Nem elérhető
Kissé megkésve én is Gratula!!!!!!!!!!!
Nagyon rászolgált már erre..................
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)