Galadriel (Cate Blanchett)

Több
21 éve 2 hónapja #141627 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

Szép Gilraen írta: Az egyik barátnőmnek megvan az elfek ékszereinek a katalógusa, amerikából, árakkal. Nem gagyi tömeggyártósak, igazi hivatalosak! Mind olyan, mint az igazi (túlzások nélkül :wink: )

És ezek mennyire megfizethetők? :roll:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #141624 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Az egyik barátnőmnek megvan az elfek ékszereinek a katalógusa, amerikából, árakkal. Nem gagyi tömeggyártósak, igazi hivatalosak! Mind olyan, mint az igazi (túlzások nélkül :wink: )

"... And that was the beginning of fairies..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #141621 Írta: Ancalima Anarórë

Gyémánt_Hajnal írta: na jó, utolsó off: Lenox híres énekesnő, a 80"as évek Eurithmix egyik tagja.

Jesszusom! Inkább Galadriel szövege!

Mondtam már, hogy van Galadriel babám? Totál poén, majd próbálok róla képet betenni :D

hol szerzted? :D

Több
21 éve 2 hónapja #141619 Írta: Coralie

Szép Gilraen írta: Az én elvem az: Nagy munka volt, PJ szinte lehetetlenre vállalkozott, mikor megcsinálta

[size=9:191n66rj]Ezt szoktam mondani én is. Egyetértek. :wink: [/size]

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #141615 Írta: Ancalima Anarórë
Figyu 7thSon. Most eskü, nem veled akarok kekeckedni, de az én véleményem az, hogy: a film nem tökéletes, de ha nem hasonlítgatjuk percenként a könyvhöz, egész király. Az én elvem az: Nagy munka volt, PJ szinte lehetetlenre vállalkozott, mikor megcsinálta, jó is lett, úgyhogy csak a legjobbakat a filmről... :wink:

Ui.: bocs az off- ért... :oops:

Több
21 éve 2 hónapja #141417 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

Gandalf írta: www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=10355

Ezt olvastátok már?

Most már igen.. :wink:
De valaki már említette hogy Cate gyereket vár!

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
Több
21 éve 2 hónapja #141274 Írta: Coralie

Nilraen írta: Kiváncsi lennék 7thson-nak ezeken a képeken sem tetszene Cate...?

Szerintem nem. De azért várjuk meg, hogy ő mit mond.
A képek szépek, a babához drakulálok!

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #141272 Írta: Nilraen
Kiváncsi lennék 7thson-nak ezeken a képeken sem tetszene Cate...?
És én is Gratulálok a gyerekhez :D

Több
21 éve 2 hónapja #141218 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

Sil írta: Cate mint Donna Karan-modell, friss képek:
www.theonering.net/scrapbook/group/986

Egyébként most jelentették be, hogy újra terhes, jön a 2. gyerek. :D

Tök yok a képek, Cate ezekenis gyönyörű :wink:

És persze GRATULÁLOK a gyerekhez:))

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 2 hónapja #141176 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Cate mint Donna Karan-modell, friss képek:
www.theonering.net/scrapbook/group/986

Egyébként most jelentették be, hogy újra terhes, jön a 2. gyerek. :D

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hónapja #140952 Írta: Nilraen
Hát az igazából Artemisz hozzászólása,aki Teront idézte... :roll:
De Artemisz szvsz nem gondolta ezt komolyan! :)

Több
21 éve 2 hónapja #140935 Írta: elf
elf válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

Nilraen írta:

elf írta: Most akkor yool értem, hogy Te csak azért kerested eddig a tökéletes Cate-et, mert az elején valaki azt mondta, hogy ha szted Cate nem tökéletes, akkor találj egy tökéletest helyette? 8O :?

Hát azért nem egészen így volt!Ez az egész valahogy így kezdődött:[qoute/]

Artemisz írta:

Teron írta: 7thson:
Újabb képviselője vagy a Cate borzasztóan néz ki és még alkalmatlan is a szerepére táborban.
Veled vagyunk . Szerintem is borzasztó, és jobb lett volna, ha valami dobozt tesznek a feje helyére. Abszolút rossz választás. A legnagyobb hiba a filmben Faramir alakja után.[quote/]FARAMIRRAL MÁMEG MI BAJOD???!!!! Csak nem az, hogy nem fekete a haja? Sztem nem is lehetett volna királyabb Faramir Dave-nél!
Cate meg sztem szép. Látni, hogy komolyan veszi a szerepét! Tudtál volna rá jobbat? Csak úgy poénszinten kérdem akár, de ki állhatna a helyén szerinted?

Hát akkor úgy látom mégse tévedtem nagyot... :roll: :wink:
Akkor ha ez a Teron nem kért volna meg az elején, hogy 'poénszinten' keress helyette valakit, nem lett volna ez a nem tom hány hónapos hajhászás ezután a Nikitás-csajszi után?

Elen síla lúmenn' omentielvo!

Több
21 éve 2 hónapja #140931 Írta: Nilraen

elf írta: Most akkor yool értem, hogy Te csak azért kerested eddig a tökéletes Cate-et, mert az elején valaki azt mondta, hogy ha szted Cate nem tökéletes, akkor találj egy tökéletest helyette? 8O :?

Hát azért nem egészen így volt!Ez az egész valahogy így kezdődött:

Artemisz írta: Teron írta:
7thson:
Újabb képviselője vagy a Cate borzasztóan néz ki és még alkalmatlan is a szerepére táborban.
Veled vagyunk . Szerintem is borzasztó, és jobb lett volna, ha valami dobozt tesznek a feje helyére. Abszolút rossz választás. A legnagyobb hiba a filmben Faramir alakja után.

FARAMIRRAL MÁMEG MI BAJOD???!!!! Csak nem az, hogy nem fekete a haja? Sztem nem is lehetett volna királyabb Faramir Dave-nél!
Cate meg sztem szép. Látni, hogy komolyan veszi a szerepét! Tudtál volna rá jobbat? Csak úgy poénszinten kérdem akár, de ki állhatna a helyén szerinted?

Több
21 éve 2 hónapja #140925 Írta: elf
Nim: a képek egyszerűen nagony yook - annak ellenére, hogy már mindent láttam - :lol: :P !!

7thSon írta: A baj ott van, hogy mikor először idejöttem, és elmondtam a véleményemet, egyből rámsózták, hogy akkor keressek mást, mert úgyse találok jobbat stb

Most akkor yool értem, hogy Te csak azért kerested eddig a tökéletes Cate-et, mert az elején valaki azt mondta, hogy ha szted Cate nem tökéletes, akkor találj egy tökéletest helyette? 8O :?

7thSon írta: az eddigi hozzászólásaitok alapján akárkit találtam volna mégha jó lett volna is, tuti, hogy lefikázzátok. Mivel ennyire különböznek nézeteink, inkább hagyjuk az egészet a francba, mert látom, hiába csinálok akármit, nektek semmi sem jó

Már ne is haragudj, de ez egy Cate Blanchett topic, nem pedig 'Találjunk már Cate helyére Galadriel szerepéhez!' topic, így szerintem eléggé érthető, ha a többség nem támogatja azokat, akiket Te Cate helyére keresgélsz - amit egyébként még mindig nagyra becsülök -, viszont nem értem hogy az, amiket mondtunk, miért olyan nagy lefikázás, ahogy írod, mert szerintem még egész tűrhetően fogadtuk ezt a Cate-et semmilyen szempontból meg sem közelítő színésznőt - és ezért most télleg ne haragudj meg, de egyszerűen így gondolom... -. Sőt még be is ajánlottuk egy mellékesebb szerepű tündének...

Több
21 éve 2 hónapja #140804 Írta: 7thSon
7thSon válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Bocsi, télleg túl felkaptam a vizet. A baj ott van, hogy mikor először idejöttem, és elmondtam a véleményemet, egyből rámsózták, hogy akkor keressek mást, mert úgyse találok jobbat stb Az a gáz, hogy az a hozzáállásotok (tisztelet a kivételnek), hogy Cate a tökéletes Galadriel meg minden. Aláírom, hogy nem volt tökéletes, akit mondtam, de az eddigi hozzászólásaitok alapján akárkit találtam volna mégha jó lett volna is, tuti, hogy lefikázzátok. Mivel ennyire különböznek nézeteink, inkább hagyjuk az egészet a francba, mert látom, hiába csinálok akármit, nektek semmi sem jó, ti meg úgysem tudtok meggyőzni.

"When I'm walking a dark road, I'm a man who walks alone" (Harris)

Több
21 éve 2 hónapja #140705 Írta: Nilraen
7thSon :
Egytértek az elöttem szólókkal azzal kapcsolatban,hogy te ugyanúgy lefikázod Cate-t.Ezzel ellentétben nem mindegyik szinészre mondtuk azt ,hogy nem jó,sőt valakit mellékszerepre mi is beraktunk volna!
De tudod elég nehéz dolgot válalltál el,ugyanis a megfelelő Galadrielt SOHA nem tudod megtalálni.Ahogy te nem szereted Cate-t mi úgy nem szeretjük mondjuk a Nikitát alakító színészt.(bocs nem tudom a nevét :oops: )Nincs olyan színész aki mindenkinek megfelelne!Ezen kívül aki elégedett Cate-vel,annak hiába mutatsz új színészt nem fog neki tetszeni!

Nimrodel:A képek nagyon jók! :wink:

Több
21 éve 2 hónapja #140671 Írta: Lalaith Scarlett

7thSon írta: Nagyon örülök, hogy itt mindenki ilyen jól megtaláta a közös nevezőt, de azér lehetnétek megértőbbek is. Vérrel-verejtékkel keresek valakit, aki közel áll az én Galadrielemhez, erre meg totál lefikázzátok. Az oké, hogy Cate tehetséges meg minden, de hogy tündés és szép lenne... komolyan nem értelek titeket. (És még vannak egy páran, akik nem.)

Cate és az egész stáb vérrel-verejtékkel dolgozott a filmen és Galadrielen, Cate közel állt PJ Galadrieléhez. Erre te idejösz és lefikázod, rendkívül kedves jelzőkkel illeted a SZÍNÉSZNŐT (mert ő az, nagy betűkkel), aki játszotta... Nem lehetnél kicsit teis megértőbb? :D Cate nem tündés? Komolyan nem értelek... :roll: :D
Nimrodel: jók a képek :wink:

Több
21 éve 2 hónapja #140658 Írta: Coralie
Szerintem Galadrielt egyik színésznő sem tudná teljesen tökéletesen alakítani (és ez valamelyest a többi tündével is így van), viszont én úgy érzem, hogy elégedettek lehetünk azzal, amit kaptunk. Tudom, hogy a Könyvbeli és a Filmbeli Galadriel kissé különbözött egymástól, de én tiszteletben tartom P. J. választását, és pontosan tudom azt is, hogy Cate-nek nem volt könnyű feladata.
És ez most csak az én véleményem, és ezzel senkit nem akarok megbántani, hisz mindenkinek lehet saját véleménye és elképzelése. Mellesleg mindenkinek más az ízlése, nem kötelező Cate-et szépnek tartani (egy két képen, és rövid hajjal egyébként szerintem sem néz ki olyan jól).
Pl:
eur.yimg.com/i/fr/p/afp/20020206 ... 77x384.jpg
www.filmmagasinet.no/nyheter/nyh ... 947%7D.jpg
www.beatboxbetty.com/celebetty/c ... chett2.jpg
Itt viszont már igen (szerintem!):
www.celebrity-exchange.com/celeb ... chett4.jpg
www.celebrity-exchange.com/celeb ... nchett.jpg
www.adorocinema.com/personalidad ... hett01.jpg
www.adorocinema.com/personalidad ... hett04.jpg
ru.laser.ru/gallery/wenta/cate_blanchett12.jpg
www.angelfire.com/mi3/pandorassh ... y_cate.jpg
www.spacesurfer.com/wceleb/list/ ... ett_1.html
És persze:
www.lotrmovie2001.com/www/pics/galadriel.jpg
www.kinoweb.de/film2001/LordOfTh ... lr1-23.jpg

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #140647 Írta: elf

7thSon írta: Nagyon örülök, hogy itt mindenki ilyen jól megtaláta a közös nevezőt, de azér lehetnétek megértőbbek is. Vérrel-verejtékkel keresek valakit, aki közel áll az én Galadrielemhez, erre meg totál lefikázzátok. Az oké, hogy Cate tehetséges meg minden, de hogy tündés és szép lenne... komolyan nem értelek titeket. (És még vannak egy páran, akik nem.)

Neharagudj, de szerintem abszolút nem fikáztuk le... sőt be is ajánlottuk egy másik tündének, akinek kicsit mellékesebb a szerepe... :roll:
egyébként mint már régebben is mondtam, én tisztelem, hogy ilyen kitartó vagy, de szerintem teljesen feleslegesen keresed a megfelelő Galadrielt, mert Cate-nél jobbat nem hinném, hogy találsz. Amúgy meg akkor arról már ne is beszéljünk, hogy Te miket mondasz Cate-ről... :roll:

Több
21 éve 2 hónapja #140642 Írta: 7thSon
7thSon válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Nagyon örülök, hogy itt mindenki ilyen jól megtaláta a közös nevezőt, de azér lehetnétek megértőbbek is. Vérrel-verejtékkel keresek valakit, aki közel áll az én Galadrielemhez, erre meg totál lefikázzátok. Az oké, hogy Cate tehetséges meg minden, de hogy tündés és szép lenne... komolyan nem értelek titeket. (És még vannak egy páran, akik nem.)

"When I'm walking a dark road, I'm a man who walks alone" (Harris)

Több
21 éve 2 hónapja #140599 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

Lalaith Scarlett írta: Szerintemis tökéletes Cate, vagyis a lehető legjobb színésznő, akit találni lehetett a szerepre.

Szerintemis elég megfelelő. Talán, találhattak volna jobbat, de igazi tünde kinézetüt biztos nem.

Más lett a világ

Több
21 éve 2 hónapja #140586 Írta: Lalaith Scarlett
Szerintemis tökéletes Cate, vagyis a lehető legjobb színésznő, akit találni lehetett a szerepre.

Több
21 éve 2 hónapja #140583 Írta: elf

Nilraen írta:

Celebrom írta: ÁÁÁÁÁÁÁÁ!Örülök h nem mindenki Legoista vagy Liv őrült.

Ezzel a 'Liv örült' dologgal nem értek egyet.Nézd meg mi megy általában a Liv topicban.Őrá is ráférne,hogy valaki megvédje.(Jó tudom ,hogy egy páran máris ezt teszik,de azért vannak olyanok is sokan akik nem kedvelik)
1ébként szerintem soha nem fogunk olyan szinésznőt találni aki mindenkinek megfelel.Cate nagyon jó Galadriel szerepére.

Hát igen. Kb. 2-en 3-an - köztük én :roll: :lol: - védik Livet, a többiek nem igazán szimpatizálnak vele, hogy finoman fogalmazzak.
Szerintem Galadriellel általában elégedettek itt a fórumon, kivéve 7thSont... de szerintem okkal, mert tényleg nagyon megfelelő erre a szerepre. Telejsen felesleges más embereket keresni a helyükre.

Több
21 éve 2 hónapja #140574 Írta: Nilraen

Celebrom írta: ÁÁÁÁÁÁÁÁ!Örülök h nem mindenki Legoista vagy Liv őrült.

Ezzel a 'Liv örült' dologgal nem értek egyet.Nézd meg mi megy általában a Liv topicban.Őrá is ráférne,hogy valaki megvédje.(Jó tudom ,hogy egy páran máris ezt teszik,de azért vannak olyanok is sokan akik nem kedvelik)
1ébként szerintem soha nem fogunk olyan szinésznőt találni aki mindenkinek megfelel.Cate nagyon jó Galadriel szerepére.

Több
21 éve 2 hónapja #140477 Írta: elf

Nimrodel Melian írta: Szerintem egyébként nem lenne rossz tünde, csak nem pont Galadriel.

Igen, egyetértek.

Több
21 éve 2 hónapja #140343 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
a szemei túl elevenek, nem olyan éteri.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 2 hónapja #140335 Írta: Coralie
Szerintem egyébként nem lenne rossz tünde, csak nem pont Galadriel.

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #140309 Írta: elf

7thSon írta: Üdv mindenkinek!

Végre találtam valakit, akit el tudnék képzelni Galadrielnek. Nem tökéletes, de eddig ő a legjobb. Peta Wilsonról van szó (aki játszik a Nikita sorozatban.) Képet is berakok, mer rendes vagyok :D
www.actressarchives.com/display. ... g=pw41.jpg
Persze, ő sem tökéletes, de amíg nem találok jobbat... (Mer fogok!)
Na mindegy. Kevés van vissza a szünetből, élvezzétek ki!

Minden jót:

"7thSon" Laci

OMG most ezt komolyan gondoltad :?: :?: 8O 8O 8O
Tényleg nem mintha csúnya lenne vagy valami, de Cate mérföldekkel jobb ennél a csajszinál...

Több
21 éve 2 hónapja #139890 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!Örülök h nem mindenki Legoista vagy Liv őrült.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.656 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére