- Köszönetek: 0
Frodó (Elijah Wood)
- Lin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
www.elijah-list.net
"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gyűrűk Úrnője
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
:bounce: :up: :deal: ILYEN ELISMERŐ OKLEBÉL JÁR ELIJAH-NAK,SEAN-NAK PJ-NEK ÉS MINDENKINEK.
Hai!
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Igen, akkor, biztos ez a forrás, ezért ide is berakom a pontosítás miatt + no meg tudjátok, a tudás, az ismétls valakije, stb, meg jó is hallani :Nimrodel Melian írta:
A forrás azt hiszem ez:büzsü2003 írta: [size=9:1ns9jfue][Nenuial: Forrás?][/size]
www.cinescape.com/0/editorial.asp?aff_id...on=page&obj_id=41467
BEST ACTOR
Elijah Wood - THE LORD OF THE RINGS: THE RETURN OF THE KING (New Line Cinema)
SZUPIIIIIII!!!
- Coralie
- Nem elérhető
A forrás azt hiszem ez:büzsü2003 írta: [size=9:3u5yh2k7][Nenuial: Forrás?][/size]
www.cinescape.com/0/editorial.as ... j_id=41467
Én is drakulálok neki! Ugráljak is egy kicsit... na jó! :hello: Jó, hogy végre a szereplöket is díjazzák!
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- Lin
- Nem elérhető
"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
- Nenuial
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
"2004 Saturn Awards
The Winners of the 2004 Saturn Awards!
THE RETURN OF THE KING wins 8 Saturns!
Dateline: Thursday, May 6, 2004
Last night the Academy of Science Fiction, Fantasy and Horror Films held the 30th Annual Saturn Awards in Los Angeles, honoring this past year's best genre movies, television shows and video entertainment and singling out the noteworthy efforts of performers and creators for these fantastic visions.
Peter Jackson's final chapter in the THE LORD OF THE RINGS trilogy of films, THE RETURN OF THE KING, took home 8 Saturns in all including top honors in Best Fantasy Film, Best Actor (Elijah Wood), Best Supporting Actor (Sean Astin) and Best Director. The extended edition DVD of THE TWO TOWERS was also singled out for Best DVD Special Edition Release."
Nem tudom mennyire fajsúlyos ez a "Saturn" díj, de öröm látni, hogy végre Elijah is kapott efféle elismerést az alakításáért! :hello: :hello: :cheers: :cheers: Meg persze Sean is megérdemli, meg PJ is
A 2003-as Saturn díjat színészi teljesítményért Andy Serkis kapta, a 2002-est Ian McKellen.
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Kép 01 , Kép 02 , Kép 03 , Kép 04 , Kép 05 , Kép 06 , Kép 07 , Kép 08 , Kép 09 , Kép 10 , Kép 11 , Kép 12 , Kép 13 , Kép 14 , Kép 15 , Kép 16 , Kép 17 , Kép 18 , Kép 19 , Kép 20 , Kép 21 , Kép 22 , Kép 23 , Kép 24 , Kép 25 , Kép 26 , Kép 27 , Kép 28
Bocs, ha túl sok - de azét ugye nem haragusztok
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- Fangi
- Nem elérhető
Arelenwen írta:
(Még mindig ( 18 ))Timona írta: Ááááhhhh, léccci kicsit magyaritsa vki nekem szegény németesnek, hogy mit jelent a cikk!!!
Kb. arról szól,h Lij egy Kevin nevezetű fickót fog játszani ebben a filmben. Az eredeti képregény szerint ez a szereplő egy néma elmebeteg, aki nőket gyilkol, és áldozatainak testét meg is eszi. Ennyi a lényeg.
Könnyedebb vizekre evezve...
ez igazán üdítő látvány
elég rémisztö ez a Kevin dolog,de úgy érzem hogy egy jó kis sejtelmes zene alatt nagyon jól nézne ki Lij amint belenézne a kamerába.igazán durván,és elmebeteg mosollyal,nem?
nagyon tetszenne......
lehet morbid vagyok,de fantasztikus lenne ,ha igy készitenék el a jelenetet..........igazán durva lenne...
egyébként a véres képekhez cxsak annyit,hogy örülök annak hogy végre keménykedQs szerepet is kapott.........jó hogy végre ha csak ideiglenesen is de kilépett a jófiú szerepbQl.
Bár ez a Kevin dolog tetszik,de még szoknom kell a gondolatot..........
mint kéjelgö gyilkos!
Azt hiszem lesz mit letöltenem ha hazamentem.........talán még hely sem lesz a vinyon!
fúú azok a focis képek,egészen leizzasztottak!
annyira de annyira jóóóóók!
"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"
- Arelenwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
(Még mindig ( 18 ))Timona írta: Ááááhhhh, léccci kicsit magyaritsa vki nekem szegény németesnek, hogy mit jelent a cikk!!!
Kb. arról szól,h Lij egy Kevin nevezetű fickót fog játszani ebben a filmben. Az eredeti képregény szerint ez a szereplő egy néma elmebeteg, aki nőket gyilkol, és áldozatainak testét meg is eszi. Ennyi a lényeg.
Könnyedebb vizekre evezve...
ez igazán üdítő látvány
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
always.ejwsites.net/nikki2.html
Ja, s hatalmas képek a The Yank-ból:
kép 01 , kép 02 , kép 03 , kép 04 , kép 05 , kép 06 , kép 07 , kép 08 , kép 09 , kép 10 , kép 11 , kép 12 , kép 13 , kép 14 , kép 15 , kép 16 , kép 17 , kép 18 ......
Rengeteg Yank-os kép még itt:
bagendinn.com/elijah/yank.asp
Na meg a punk-os LIJ:
punk 01 , punk 02 , punk 03 , punk 04 , punk 05 , punk 06
(A képeket: Jobb egérgomb, cél mentése más néven...)
Bocs a sok képért, de ez van..
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Szivesen ... a kérdésedre pedig a választ a A 3. rész - A király visszatér topicban kaphatsz ... Itt nem ez a téma ... de azért ne hidd, hogy nem szeretünk - csak ez itt már OFF.
- Peter Jackson
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Bocs, hogy csak most írok, de nem volt időm internetezni.
Köszönöm az infot :SIL-nek és BÜZSÜ2003-nak.
Ki tudja, mikor jön ki a KIRÁLY VISSZATÉR vhs-en vagy dvd-n?
Egyben a három lesz-e?
KöSzI!
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Maxim
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Arelenwen írta: Gondolom, hallottatok már arról,h Lij játszani fog a Sin Cityben...
( 18 )ez durva... 8O...Wood as playing the part of "Kevin" in the film. The only Kevin that we remember from Frank Miller's SIN CITY graphic novels is a vicious killer of women, a mute who is deadly in close combat and a lunatic that also eats the bodies of his victims. Kevin was introduced in Miller's first SIN CITY book and is an adversary of Marv, the rough-and-tumble brawler at the center of that particular story.
Hát... őszintén... erre csak egy reakcióm van: :eek4: 8O :evil2: :evil3:
- Arelenwen
- Nem elérhető
( 18 )
ez durva... 8O...Wood as playing the part of "Kevin" in the film. The only Kevin that we remember from Frank Miller's SIN CITY graphic novels is a vicious killer of women, a mute who is deadly in close combat and a lunatic that also eats the bodies of his victims. Kevin was introduced in Miller's first SIN CITY book and is an adversary of Marv, the rough-and-tumble brawler at the center of that particular story.
- Timona
- Nem elérhető
Fodor Ákos
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Furcsa...
Mit csi'ál?
Egyéb:
NO COMMENT
NO COMMENT 2
[size=9:6xkw1exc](OFF: Maxim, ugye nem baj, hogy én linkeltem be? )[/size]
Ezt a képet, hgy nem láttam idáig??? - hú azok a gyűrűk !!!
Húúúú, ezen sokat röhögtem...
Aranyos kép: Lij + Hanah (huga)
[size=9:6xkw1exc](a képeket jobb egérgombos módszerrell....)[/size] -bocs a sok képért....
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- Maxim
- Nem elérhető
büzsü2003 írta: Nagyon várom már a The Yank-ot Péppé, jeee!!! Hajrá rosszfiuk, csatlakozom Maximhoz... de azért sajnálom is szegénykét
Valaki tudja, mikor lesz az US bemutató, vagy esetleg még jobb lenne, ha a Magyarországit tudná valaki....
Szuper a vér a ruháján, de szerintem nem elég sötét az arcán, úgyhogy szvsz nem elég életh
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Valaki tudja, mikor lesz az US bemutató, vagy esetleg még jobb lenne, ha a Magyarországit tudná valaki....
Szuper a vér a ruháján, de szerintem nem elég sötét az arcán, úgyhogy szvsz nem elég életh
- Maxim
- Nem elérhető
Rohin írta: Úgylátszik eléggé le vagyok maradva. Ez milyen filmben lesz?
The Yank!!! Wood-t péppé verik ebben a rendkívül vandál filmben!!! (röviden)
- Rohin
- Nem elérhető
- Az énekesmadár.
- Úgy ám. A rigó.
- Maxim
- Nem elérhető
Timona írta: Pici Lij igy fog lenni összeverve:
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 469098.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 457836.jpg
Azt hiszem egy szadista veszett el bennem, de imádom ezeket a képeket!!!
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Hááát... elég durva , amúgy az a legjobb, hogy valójában nem is összevert... De azért elég furcsán áll rajta a vér ... még nem láttam olyan filmben, ahol "vérzik" ... Na majd meglátjuk ... már alig várom...Timona írta: Pici Lij igy fog lenni összeverve:
- Timona
- Nem elérhető
Fodor Ákos
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Bocsi , én így tudtam, ... de szupi, hogy katolikusok - de ez már a mindenkinek mást mondd......Sil írta: Büzsü: katolikusok, csak a szülők nagyon vallásosak voltak... Egyébként az Elijah magyar megfelelője nem az Elizeus, hanem az Éliás vagy az Illés nevek, jelentése: "Jahve az én istenem".