Frodó (Elijah Wood)

Több
18 éve 11 hónapja #278897 Írta: Miriam
Miriam válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Ilweran írta: A VOX Mozimagazin 2006-os előrejelzésében benne van az Everything is illuminated, elég biztosra veszik, hogy jövőre bemutatják. Reménykedjünk! Egyébként én azt hallottam a könyvről, hogy nagyon jó, egy elég jó ízlésű barátom kedvence. Én még nem olvastam... Mindenesetre a sztori ígéretes... :D

A mai napom ettől a hírtől máris jobb, mivel én már most szívesen megnézném ezt a filmet.
Melyik számban volt ez az előrejelzés, s kb. mikorrra tervezik a hazai bemutatót?

"A világ teli van veszedelemmel, és a szeretet most mindenfelé mély bánattal keveredik."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 11 hónapja #278872 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
A VOX Mozimagazin 2006-os előrejelzésében benne van az Everything is illuminated, elég biztosra veszik, hogy jövőre bemutatják. Reménykedjünk! Egyébként én azt hallottam a könyvről, hogy nagyon jó, egy elég jó ízlésű barátom kedvence. Én még nem olvastam... Mindenesetre a sztori ígéretes... :D

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 11 hónapja #278655 Írta: Miriam
Miriam válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

perian16 írta: hééé az everything is illuminatedröl senki semmit nem szol?

Nos én megtudtam valamit, de az nem örömteli hír. Az Odeon mozitudorától megkérdztem, hogy esetleg mikor kerülne Mo.-ra a film , s ezt válaszolták:

"Sajnos eddig hivatalosan egyetlen filmforgalmazó sem jelentette az ön által keresett filmek (a másik film a Green Street Hooligans volt) forgalmazási jogát, így egyenlőre nincs információnk, hogy lesznek-e a filmek moziban." :(

Persze azért még nem kell elkeseredni, még próbálkozok pár helyen, hátha mások többet tudnak. :wink:

Egyébként én megkerestem az egyik könyvesboltban ezt a könyvet (Everything Is Illuminated), és nagyon meglepett a magyar címe. Én valami ilyesminek fordítottam volna: Minden megvilágosodik vagy minden kiderül, erre valami egészen fura címe volt: MINDEN VILÁNGOL. (Nem írtam el!) Hát nem szokványos cím az biztos. De azért szerintem nem is olyan rossz, csak valahogy szokatlan. (az eladó többször megkérdezte, hogy biztos ez a címe a könyvnek, aztán legnagyobb döbbenetére volt ilyen könyv a boltban).

Bele is olvastam, de megmondom őszintén a könyv nem nyerte el a tetszésemet, valahogy a film jobbnak tűnik. Ugyanis tele volt sok olyan szóval, amit én még hallani sem szeretek nemhogy olvasni, szóval még úgy döntöttem a filmig nem veszem meg. De azért ajánlom mindenkinek, hogyha tud nézzen be egy könyvesboltba és nézzen bele, mert érdemes! Ami viszont tetszett a könyvben, hogy a címek S alakban vannak minden fejezetben, és volt olyan oldal (asszem kettő vagy három), ahol végig(!) csak az írunk szót lehet olvasni - ez komoly!!! Aztán vannak olyan oldalak is benne, ahol szinte az egész oldal ki van pontozva, s csak néhány szót lehet olvasni. Ennek ellenére azért nem egy rövid olvasmány kb. 380 oldal, mindenesetre ezek a részek igen figyelemfelkeltőek. 8) (Azért kíváncsi lennék, hogy pl.: egy ilyen részt, hogy filmeznének le? :?: :)

"A világ teli van veszedelemmel, és a szeretet most mindenfelé mély bánattal keveredik."

Több
18 éve 11 hónapja #278218 Írta: perian16
perian16 válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
kössz az infot!nem hiszem hogy eljutok a ringconra:)pedig biztos jó!nemsokára lesz 2 Elijah-s film is a mozikba(hooligans,everything is illuminated):)) :)

Nai tiruvantel ar variuvantel i valar tielyanna nu vilya

Több
19 éve 3 napja #277586 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Penngaladiel írta: Lehet spórolni a jövő évi Ring*Conra, az első meghirdetett vendég Elijah Wood ;)

ringcon.de/main.php?lang=en

Annyira jó lenne elmenni!

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
Több
19 éve 2 hete #276587 Írta: Mal-estel
Mal-estel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

perian16 írta: ok sporolok!deeee izééééé ööööö mi az a ring con???

Gyűrű Konferencia. Legalábbis azt hiszem az alapján az oldal alapján, amit Penngaladiel mutatott. Ott azt írják, hogy ez a legnagyobb Tolkienrajongóknak szervezett összejövetel (Vagy valami hasonló :oops: ).

A remény hal meg utoljára.

Több
19 éve 2 hete #276581 Írta: perian16
ok sporolok!deeee izééééé ööööö mi az a ring con???

Több
19 éve 2 hete #276338 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lehet spórolni a jövő évi Ring*Conra, az első meghirdetett vendég Elijah Wood ;)

ringcon.de/main.php?lang=en

Több
19 éve 2 hete #276230 Írta: Mal-estel
Mal-estel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

olorin.papa írta: Bár kicsit már lefutott dolog, de én most tudtam megnézni a Sin city című filmet, és iszonyat jól játszotta a kannibál gyilkos szerepét, aki szent könyveket olvas, és női-fej trófeákat gyűjt... :dead:

és élete alkonyán, felszeletelve tágranyílt szemmel, félmosollyal szaggatódott szét... 8)
Bizony nekem tettszett az alakítása... :up:

Szerintem is első osztályú színészi munka volt. Ő volt a legjobb :D

A remény hal meg utoljára.

Több
19 éve 2 hete #276228 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Bár kicsit már lefutott dolog, de én most tudtam megnézni a Sin city című filmet, és iszonyat jól játszotta a kannibál gyilkos szerepét, aki szent könyveket olvas, és női-fej trófeákat gyűjt... :dead:

és élete alkonyán, felszeletelve tágranyílt szemmel, félmosollyal szaggatódott szét... 8)
Bizony nekem tettszett az alakítása... :up:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 1 hónapja #274000 Írta: perian16
Mae govannen!egyébként ha valaki Elijah-s képeket akar leszedni akkor a legjobb a www.elijahfan.com !!iszonyat sok kép van!!több ezer! :lol: :D :lol:

Több
19 éve 1 hónapja #273697 Írta: Alina
Alina válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Ilúvatar Gyermeke írta:

Alina írta: Sziasztok! Elijah a Jay Leno show vendége lesz, a műsort okt 5-én az NBC, okt. 8-án a CNBC Europe adja le.
Egyébként az okt. 7.-ei adás (NBC) vendége Dom lesz, ezt 10-én adja a CNBC Europe :D

Hát nem tudom, honnan vetted ezt az infót, hogy nálunk a CNBC 8-án adja le... :roll: De nem jött be, mert tegnap este más volt a vendég. 8O
Mindenesetre jó hír, hogy azok sem maradnak ki belőle, akiknek nincs ilyen csatornájuk, ui. itt van az NBC-ről a felvétel: :P 8)
elijahwoodnow.com/Multimedia/ELenoOct05.wmv

Előre szólok, hogy nagy fájl - 127 MB! :idea: :wink:

Onnan, hogy eddig elég következetesen három nap késéssel ismételtek, de a honlapon ( www.cnbceurope.com ) nyugodtan utána lehetett volna olvasni, oda ugyanis pár napra előre fel szokták tenni a műsort (csak amikor nektek írtam, akkor oda még nem írták ki). Egyébként tegnap adták le (sajnálom, én is 8-án készültem rá).
Ha valakit esetleg Dom is érdekel: ő a holnapi adásban lesz.

Több
19 éve 1 hónapja #273560 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

perian16 írta: hééé az everything is illuminatedröl senki semmit nem szol?

Szólnék, ha lenne fogalmam róla... :roll:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 1 hónapja #273536 Írta: perian16
hééé az everything is illuminatedröl senki semmit nem szol?

Több
19 éve 1 hónapja #273439 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Ilúvatar Gyermeke válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Alina írta: Sziasztok! Elijah a Jay Leno show vendége lesz, a műsort okt 5-én az NBC, okt. 8-án a CNBC Europe adja le.
Egyébként az okt. 7.-ei adás (NBC) vendége Dom lesz, ezt 10-én adja a CNBC Europe :D

Hát nem tudom, honnan vetted ezt az infót, hogy nálunk a CNBC 8-án adja le... :roll: De nem jött be, mert tegnap este más volt a vendég. 8O
Mindenesetre jó hír, hogy azok sem maradnak ki belőle, akiknek nincs ilyen csatornájuk, ui. itt van az NBC-ről a felvétel: :P 8)
elijahwoodnow.com/Multimedia/ELenoOct05.wmv

Előre szólok, hogy nagy fájl - 127 MB! :idea: :wink:

There is no reality. Only perception.

Több
19 éve 1 hónapja #273337 Írta: perian16
hi ki tudja mikor lesz az everything is illuminated mádzsárúccágon???

Több
19 éve 1 hónapja #272869 Írta: Coralie
Németül tudók előnyben:
Október 7-én Faculty (Az invázium) a Pro7-en!!!

Nimrodel

Több
19 éve 1 hónapja #272389 Írta: Alina
Alina válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok! Elijah a Jay Leno show vendége lesz, a műsort okt 5-én az NBC, okt. 8-án a CNBC Europe adja le.

Több
19 éve 2 hónapja #271479 Írta: Ille Lórien

Coralie (Nim) írta: Na, megnéztétek a Jófiút?

Most nem néztem, de már többször láttam. Szerintem is a vége a legemlékezetesebb.

Több
19 éve 2 hónapja #271412 Írta: Coralie
Na, megnéztétek a Jófiút?
Én végre igen! És állati jó film volt! Még anyának is tetszett, pedig ő nem szokta értékelni a filmeket...
Nagyon megfogott. A téma is, meg a végkifejlet főleg!

Nimrodel

Több
19 éve 2 hónapja #270609 Írta: perian16
helloooooooooooooo!én irtam utoljára?a franc!:DVan egy jóhírem magamnak!most nézem az everithing is illuminated 2:30 perces elözetesét és baromilyo!nem tudja valaki mikor lesz a moziba? :D :lol: :P :wink: :disappear:

Több
19 éve 2 hónapja #270371 Írta: perian16
Mae Govannen!Nemsokára lesz a Hooligans is ami baromi jó kis film lec!De elötte még más is lesz aminek nemtom mi lesz a címe de bármi az nagyon várom

Több
19 éve 2 hónapja #270306 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Beleg írta:

Coralie (Nim) írta:

Ízisz írta:

Beleg írta: A jövő hét után megint lesz a Jófiú, szóval aki nem látta, most bepótolhatja!

Tegyük hozzá, hogy az M2-n ;)

Öööö... Szeptember 12. hétfő 21.00 Viasat3? :roll:
(Színes RTV szerint...)

Tényleg Viasat! Csak a TVR-HÉT-ben felcserélték a két adó helyét! Bocs...

Dettó! és :oops: Már megszoktam, h az MTv mellett van az M2....

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Több
19 éve 2 hónapja #270189 Írta: Beleg
Beleg válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Coralie (Nim) írta:

Ízisz írta:

Beleg írta: A jövő hét után megint lesz a Jófiú, szóval aki nem látta, most bepótolhatja!

(Színes RTV szerint...)

Tényleg Viasat! Csak a TVR-HÉT-ben felcserélték a két adó helyét! Bocs...

"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits

Több
19 éve 2 hónapja #270153 Írta: Coralie

Ízisz írta:

(Színes RTV szerint...)

Nimrodel

Több
19 éve 2 hónapja #270132 Írta: Beleg

Ízisz írta:

Hozzá van téve... :lol:

Több
19 éve 2 hónapja #270127 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Több
19 éve 2 hónapja #270120 Írta: Beleg
A jövő hét után megint lesz a Jófiú, szóval aki nem látta, most bepótolhatja!

Több
19 éve 2 hónapja #269785 Írta: Ille Lórien

Ilúvatar Gyermeke írta: nyami-nyami :lol: :wink:

Nagyon édes! :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.483 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére