Frodó (Elijah Wood)

Több
20 éve 8 hónapja #261038 Írta: PERIAN15000
PERIAN15000 válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
akkor is igazságtalan volt!!ő sokkal jobban verekedett mint az a nagy rusnya dög és amugy is azt a nagydarab csávo már rég hulla volna (átmentek rajta autoval sokszor,megverték lelötték).és amugy ebbe a filmbe mindenki gonosz kivéve a bruce willys-t.(bár öö se normáris benne teljesen :D )

Estella Moss

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #260917 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Coralie (Nim) írta:

PERIAN15000 írta: ...igazságtalanul

8O Igazságtalanul???
Én azt hittem, valami pszichopata gyilkost alakít...

Azt is alakít :D
Most először volt gonosz *ördögsmiley*
Embereket evett, meg ilyesmi. Először a szemüvegben meg sem ismertem :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #260874 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

PERIAN15000 írta: ...igazságtalanul

8O Igazságtalanul???
Én azt hittem, valami pszichopata gyilkost alakít...

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 8 hónapja #260868 Írta: PERIAN15000
jah én is néztem az rtl-est és fel is vettem:Dnagyon csini volt benne LIJ!pénteken meg megnéztem a sin city-t!baromi jo volt benne csak elég csunyán kinyirták és tul hamar és igazságtalanul

Estella Moss

Több
20 éve 8 hónapja #260715 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Coralie (Nim) írta:

Iowa írta: "Ma", Rtl Klub, 0:45 - Így készült a Sin City
Ma láttam a VH1-n is egy ilyet, Lij nem nyilatkozott, de volt egy kis rész, épp valami jelenetet csinált a drága, olyan ari volt. =)
Jah, és Robert is!

Nézte valaki? Milyen volt?

Én felvettem, és ma megnéztem... azt hittem, hogy ebben se fog Lij nyilatkozni, de nyilatkozott. =) Olyan cukor volt. És benne volt az a jelenet is, amit a VH1-en láttam. =)

Lij, you are my life!

Több
20 éve 8 hónapja #260711 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Megnéztem a Sin Cityt... hát, érdekes volt! :D Mondjuk kár, h elijahnak ilyen nyomi szerepe volt :D
habár jól elpoénkodtunk, amikor willis megy a házhoz, akkor éppen könyvet olvas :D
biztos Bilbó piros könyvét olvasta :)

Több
20 éve 8 hónapja #260693 Írta: Coralie

Iowa írta: "Ma", Rtl Klub, 0:45 - Így készült a Sin City
Ma láttam a VH1-n is egy ilyet, Lij nem nyilatkozott, de volt egy kis rész, épp valami jelenetet csinált a drága, olyan ari volt. =)
Jah, és Robert is!

Nézte valaki? Milyen volt?

Nimrodel

Több
20 éve 8 hónapja #260615 Írta: Iowa
"Ma", Rtl Klub, 0:45 - Így készült a Sin City
Jah, és Robert is!

Lij, you are my life!

Több
20 éve 8 hónapja #260555 Írta: PERIAN15000
nah köszi igy tényleg sikerült :D de most már tényleg megyek namarie

Estella Moss

Több
20 éve 8 hónapja #260536 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

PERIAN15000 írta: ez nem igazságosságosság!nekem nem jeleniti meg a képeket ez a sz.r kép!oh cigizös lij?az nem jó!azt igérte tavaly hogy leszokik!de izé! :nono:

Jobb klikk, cél mentése. :wink: És üdv közöttünk! :P

És, hogy legyen valami On is, nagyon jók a képek!! :D :D

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 8 hónapja #260532 Írta: PERIAN15000
nah megint csak elmegyek mindenkinek további jó netezést!namarie

Estella Moss

Több
20 éve 8 hónapja #260521 Írta: PERIAN15000
ez nem igazságosságosság!nekem nem jeleniti meg a képeket ez a sz.r kép!oh cigizös lij?az nem jó!azt igérte tavaly hogy leszokik!de izé! :nono:

Estella Moss

Több
20 éve 8 hónapja #260520 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

olorin.papa írta: Jó kis képek... :itscool:
Milyen aranyosak, hogy csak úgy, mindenféle sztár allürök nélkül elmennek egy foci meccsre. :cooljump:

Legalábbis a meccs vetítésére. :biggrin2:
A Sin City-ről én még nyilatkoznék.... ahogy Ilú írta, bizony voltunk és néztük és szerintem Lij még elválalhatna pár ilyen überbrutááál szerepet, mert szerintem nagyon király volt benne!!!! :twisted:

Több
20 éve 8 hónapja #260509 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Ilúvatar Gyermeke írta: Na akkor pár képecske :lol: :

Jó kis képek... :itscool:
Milyen aranyosak, hogy csak úgy, mindenféle sztár allürök nélkül elmennek egy foci meccsre. :cooljump:

De Lij szemüvege, szvsz rémes,meg a cigi... :smokin: :down:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
20 éve 8 hónapja #260506 Írta: PERIAN15000
mae govannen!képzeljétek ma nézem a sin city-t a plázába sajnos de máshol már nem jáccák de ez mind1 csak én nem szeretem a plázát!17:15ös vetitésre megyek!de jó lesz! :D :D :D :frodo4:

Estella Moss

Több
20 éve 8 hónapja #260493 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Ilúvatar Gyermeke válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Na akkor pár képecske :lol: :

kép 1
kép 2
kép 3
kép 4
kép 5
kép 6
kép 7
kép 8

Lij és Dom egy kocsma előtt - az Arsenal-Manchester focidöntő után (5-4-es végeredmény a büntetőrúgások után). Dom lógatja az orrát, mert ő a Manchesternek szurkolt... :wink:

There is no reality. Only perception.

Több
20 éve 8 hónapja #260412 Írta: Iowa

Lin írta:

Ille / Lórien írta:

Iowa írta: Fuh, látom kihaltunk errefele. =) Van pár új kép a Bag-en. Mármint azon belül Lij új lapján.

Le tudnád írni annak az új lapnak a pontos nevét/címét? Köszi.

Azt hiszem erre az oldalra gondolhatott Iowa! :wink: :D

Aham, igen, erre. =)

Lij, you are my life!

Több
20 éve 8 hónapja #260410 Írta: Iowa

Ilweran írta: Helló népek!
Megnéztem a Sin city-t tegnap (mán megint premier előtti vetítés, én szegény....)
Hát.... a film nagyon tetszett, DE! nagyon súlyos, sötét, erőszakos, groteszk, igazi dark-képregény adaptáció. Csak erős gyomrúak és a kicsit alter filmre vevők nézzék meg! Viszont nekik kötelező!
Elijah nem sokat szerepel, de az jó! Ebben a filmben minden karakter sejtelmes, csak felskiccelt karaktervázlatok, szóval nagy színészi kibontakozásra nincs lehetőség.... Viszont hozzá kapcsolódik a film legdurvább halála, ami nem akármi.....

Előre látom akkor, hogy anyu mennyire fog örülni, hogy megint Őt cibáltam el egy ilyen filmre. =))) Nah, de Elijah-ért mindent. =) Szóval alig várom, hogy lássam.

Lij, you are my life!

Több
20 éve 8 hónapja #260403 Írta: Coralie

Ilúvatar Gyermeke írta: [size=9:1x7cekt8]OFF: Büzsü: a Lij fórumnak megint van valami baja... 8O Megnéznéd? :idea: [/size]

[size=9:1x7cekt8]Ezek szerint nem csak nálam.[/size]

Nimrodel

Több
20 éve 8 hónapja #260397 Írta: PERIAN15000
nah mennem kell kösz a beszélgetést!majd még jövök holnap is :wink: NAMARIE MELLON!Kísérjen utadon a tündék emberek és minden szabad nép álldása!

Estella Moss

Több
20 éve 8 hónapja #260393 Írta: PERIAN15000
hihi!nagyon helyes :twisted: had gyilkolja ki magát:DDés mivel öl?pisztollyal,karddal:DDvagy v.mi mással?

Estella Moss

Több
20 éve 8 hónapja #260392 Írta: Ilúvatar Gyermeke

PERIAN15000 írta: de ugye nem a film elején hal meg?

Nem. De a film különböző epizódokból áll, s neki nincs túl sok szerepe, kezdetben csak utalások - aztán megjelenik, de nem szólal meg... csak gyilkol... 8O :twisted:

[size=9:11ye43an]Be kell ezt a csevelyt fejezzük, mert a modik mindjárt beszólnak, hogy ne cseteljünk... :twisted: [/size]

Több
20 éve 8 hónapja #260390 Írta: PERIAN15000
oh!tehát hiperszuperbrutálisan kinyirják.szegény!nah nembaj!de ugye nem a film elején hal meg?

Estella Moss

Több
20 éve 8 hónapja #260389 Írta: Ilúvatar Gyermeke

PERIAN15000 írta: de azt hallottam meghal benne:(

De még hogy! :twisted: :cross: :tongue: :mrgreen:

Több
20 éve 8 hónapja #260387 Írta: PERIAN15000
ahan!akkor Frodo tényleg sötét gonosz karakter lesz!!:DDDtök jó!nemtudom elképzelni öt sötétnek és gonosznak:)de azt hallottam meghal benne:(

Estella Moss

Több
20 éve 8 hónapja #260386 Írta: Ilúvatar Gyermeke

PERIAN15000 írta: [MAe govannen!pénteken nézem a sin city-t :D Kíváncsi vagyok már de nagyon hallotttam róla jot is de rosszat is!nah majd kiderül:DÉLjen FRODO és a HOBBITOK!meg persze a GYŰRŰK URA!NAMARIE[/b]

Isten hozott köztünk, Perian15000! :hello: :up:
Én hétfőn láttam a Sin City-t (Maximmal és Illével :P ), s szerintem nagyon klassz kis alkotás - tök jól áthozza ezt a sötét képregénystílust! 8) Persze Lij nekem jobban tetszik "jófiú" szerepben, mint így, de azért nem volt rossz! :wink: :D

[size=9:2u1n44hy]OFF: Büzsü: a Lij fórumnak megint van valami baja... 8O Megnéznéd? :idea: [/size]

Több
20 éve 8 hónapja #260383 Írta: PERIAN15000
[MAe govannen!pénteken nézem a sin city-t :D Kíváncsi vagyok már de nagyon hallotttam róla jot is de rosszat is!nah majd kiderül:DÉLjen FRODO és a HOBBITOK!meg persze a GYŰRŰK URA!NAMARIE[/b]

Estella Moss

Több
20 éve 8 hónapja #259782 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sin City az olyan élvezetes nézni, mint a Max Paynel játszani: fantasztikus.
Értékelésem 93% :)

Thereon, a vándorló varázsló

Több
20 éve 8 hónapja #259749 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Maxim írta: És mennyit lehet látni a halálából? Csak a végén a fejét??? Vagy a folyamatot is??? :twisted:

Ó nem!!!!!! Magát a halált is látjuk, élő egyenesben, és nagyon ott van..... :up: :up: :up: Überdurva!

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
20 éve 8 hónapja #259638 Írta: Coralie

Ilweran írta: Helló népek!
Megnéztem a Sin city-t tegnap (mán megint premier előtti vetítés, én szegény....)
Hát.... a film nagyon tetszett, DE! nagyon súlyos, sötét, erőszakos, groteszk, igazi dark-képregény adaptáció. Csak erős gyomrúak és a kicsit alter filmre vevők nézzék meg! Viszont nekik kötelező!
Elijah nem sokat szerepel, de az jó! Ebben a filmben minden karakter sejtelmes, csak felskiccelt karaktervázlatok, szóval nagy színészi kibontakozásra nincs lehetőség.... Viszont hozzá kapcsolódik a film legdurvább halála, ami nem akármi.....

Ééééén is látni akarom!!! *toporzékol*
Csak a környezetemben senki sem vevő az ilyen filmekre. :evil: :(

Egyébként hogy csinálod ezeket a premier előtti vetítéseket?

www.hellomagazine.com/vote/mosta ... index.html
Tessék szavazni 15 percenként! :wink:

Nimrodel

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.324 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére