Frodó (Elijah Wood)

Több
20 éve 3 hónapja #212267 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Bocs, ha berontok egy kicsit a témába :D :D :D De én mint Lij Fan, meg mint honlapszerkesztő = na vágjátok? :) )) :D Na felvidult erre a társaság? :) ))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 3 hónapja #212234 Írta: Nenuial
Nenuial válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Lin írta:

Ilúvatar Gyermeke írta: Elméletileg van egy magyar oldal, de ez 2003-ban volt utoljára frissítve :roll: :
animezene.freeweb.hu/nostale/frodo.htm
[size=9:tri619sg]De ennél azért tudnánk jobbat is csinálni, nemde?[/size]

[size=9:tri619sg]naná hogy tudnánk!! Lennének ötleteim, utána is fogok járni, mivel jár egy ilyen oldalt elkészíteni. :) [/size]

Annyira jó, hogy lelkesedtek a téma iránt :D :itscool: , én is meg vagyok győződve, hogy hozzáértő segítséggel színvonalas oldalt csinálhatnánk. Igyekszem én is utánanézni a dolgok mikéntjének.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 3 hónapja #212220 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Ilúvatar Gyermeke írta: Elméletileg van egy magyar oldal, de ez 2003-ban volt utoljára frissítve :roll: :
[size=9:1vga8hyj]De ennél azért tudnánk jobbat is csinálni, nemde?[/size]

[size=9:1vga8hyj]naná hogy tudnánk!! Lennének ötleteim, utána is fogok járni, mivel jár egy ilyen oldalt elkészíteni. :) [/size]

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 3 hónapja #212212 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Ilúvatar Gyermeke válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Lin írta:

Nenulial írta: Szerintetek lenne igény egy magyar nyelvű rajongói oldalra, az elijahfan.com-hoz, vagy az always-hez, vagy az elijah-wood.com-hoz hasonlóra? Vagy van ilyen, csak én vagyok ennyire tudatlan?

Ez a gondolat már az én fejemben is megfordult, szvsz lenne rá igény :lol: Lássunk neki :P És én nem tudok róla, hogy létezne már ilyen, de ha mégis, akkor világosítsatok fel!!!

Elméletileg van egy magyar oldal, de ez 2003-ban volt utoljára frissítve :roll: :
[size=9:2zavb7u5]De ennél azért tudnánk jobbat is csinálni, nemde?[/size]

Isten hozott nálunk, Alimarniel!! :hello: Kezdetben én is azt hittem, hogy kihalóban a topic, de nem, azért lelkesen olvassuk, csak nem mindig van mit írni/válaszolni. :wink: [size=9:2zavb7u5]Ezt a "hatalmas"- pár hetes fórumos tapasztalataimból mondom... :wink: [/size]

There is no reality. Only perception.

Több
20 éve 3 hónapja #212198 Írta: Lin

Nenulial írta: Szerintetek lenne igény egy magyar nyelvű rajongói oldalra, az elijahfan.com-hoz, vagy az always-hez, vagy az elijah-wood.com-hoz hasonlóra? Vagy van ilyen, csak én vagyok ennyire tudatlan?

Ez a gondolat már az én fejemben is megfordult, szvsz lenne rá igény :lol: Lássunk neki :P És én nem tudok róla, hogy létezne már ilyen, de ha mégis, akkor világosítsatok fel!!! ([size=9:3865l4gd]ért valaki a weboldal szerkesztéshez közületek?)[/size]

Alimarniel írta: Na ha jól látom frankón elriasztottam mindenkit.
Meg úgy egyébként is mi a fene van? Se ide nem jár senki, a bagendinnen meg az alwaysen meg úgy általában sehol semmi frissítés v legalább egy icikepicike hírecske...

ne aggódj, nem lehet innen senkit olyan könnyen elriasztani :lol: Hogy nem jár ide senki, azt meg kikérem magamnak :D :twisted: Igenis aktívak és szorgalmasak vagyunk, ugye? :mrgreen: Hogy mostanában nem jártunk erre, annak csak az oka, hogy nem volt friss hír. És légy szívből üdvözölve nálunk! :bounce:

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 3 hónapja #212186 Írta: Nenuial
Kedves Alimarniel!
Légy üdvöz :hello: , örülünk Neked :) ! Szerintem nincs ebben semmi szokatlan, eddig is előfordultak itt 2-3 napos szünetek, azért még nem kell rögtön eltemetni ezt a jó kis topikot :wink:
A nagyobb angolnyelvű site-okkal is megesik, hogy hetekig nincs számottevő frissítés, egyrészt mert Lij szerencsére nem az a botrányhős típus, akiről mindig van mit írni, másrészt egy oldal naprakészsége azon is múlik, hogy a látogatói mennyire aktivizálják magukat. Szerintetek lenne igény egy magyar nyelvű rajongói oldalra, az elijahfan.com-hoz, vagy az always-hez, vagy az elijah-wood.com-hoz hasonlóra? Vagy van ilyen, csak én vagyok ennyire tudatlan? :oops:

Több
20 éve 3 hónapja #212174 Írta: Alimarniel
Alimarniel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Na ha jól látom frankón elriasztottam mindenkit. :(
Meg úgy egyébként is mi a fene van? Se ide nem jár senki, a bagendinnen meg az alwaysen meg úgy általában sehol semmi frissítés v legalább egy icikepicike hírecske... :cry: Mindenki nyaral? Na asszem magamra maradtam. Nembaj, elírogatok én, csak így egyedül kicsit uncsi... De nem baj, nem adom fel, igenis csakazértse hanyagolom el a drágaságot. :) Csak éppen most még vmi új kép sincs amit be lehetne rakni.

"A tábor területén radioaktív aranyhal fogyasztása csak ólommentes esőkabátban engedélyezett."

Több
20 éve 3 hónapja #211868 Írta: Alimarniel
Alimarniel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!
Ha jól látom nem túl nagy itt a forgalom az utóbbi időben, úgyhogy remélem nem zavarok és jó szívvel fogadtok. :P
Az always.ejwsites-on van néhányí kép, amik nem annyira újak mert még 4.-én tették fel őket, de tök jók. [size=9:1yez1ur5]Remélem még nem láttátok[/size]
Valamint hoztam néhányat a kedvenc képeim közül, a bagendinn-ről.
www.bagendinn.com/Elijah/images/posed/7.jpg
www.bagendinn.com/Elijah/images/candids/Elijahrelaxed.jpg
www.bagendinn.com/Elijah/images/posed/060503.jpg
www.bagendinn.com/Elijah/images/posed/MPE03117-007.jpg
www.bagendinn.com/Elijah/images/posed/MPE03117-005.jpg
Na remélem voltam annyira ügyes hogy meg tudjátok őket nézni. Ha nem, vegyétek figyelembe h első próbálkozás volt! :)

"A tábor területén radioaktív aranyhal fogyasztása csak ólommentes esőkabátban engedélyezett."

Több
20 éve 3 hónapja #211708 Írta: Aldaron (büzsü)

Nenuial írta: csak azt nem értem, hogy azt honnan szedték, hogy 8 (!!) évesen szerepelt a Jófiú-ban, ami ráadásul nem is az első filmje, bár egyike a legjobb alakításainak

Sajnos amatör laikusok is dolgoznak a híradásokban... sajnos :roll: :?

Több
20 éve 3 hónapja #211677 Írta: Nenuial

Lin írta: Ez a cikk igencsak hasonlít arra,amit lejebb raktam be a júl. 26-i New York-i Metróbol :wink:

Valóban, kísérteties a hasonlóság :look: csak azt nem értem, hogy azt honnan szedték, hogy 8 (!!) évesen szerepelt a Jófiú-ban, ami ráadásul nem is az első filmje, bár egyike a legjobb alakításainak

Több
20 éve 3 hónapja #211674 Írta: Lin
Ez a cikk igencsak hasonlít arra,amit lejebb raktam be a júl. 26-i New York-i Metróbol :wink:

Több
20 éve 3 hónapja #211669 Írta: Nenuial
Ennél a Népszabadságos cikknél sokkal jelentéktelenebb kis írásocskát találtam a mai Metró újságban www.metro.hu/portal_index2.php?rovat=10&layout=2 , de azért felderült a szívem tőle, főleg,hogy csak véletlenül került a kezembe, amíg sorban álltam

Több
20 éve 3 hónapja #211668 Írta: Nenuial
Ilúvatar Gyermeke\n

Mai Népszabadság ( :? ) melléklete (Jövő 7):
www.nol.hu/melleklet/cikk/328281

"- Csak ezt ne kérdezte volna! Megint olyan valakibe szerettem bele, aki... tudja, én egy meglehetősen romantikus fazon vagyok, de eddig minden kapcsolatom elég drámaian, sőt nemegyszer egyenesen tragikusan ért véget. Nagy repülés után hatalmas zuhanás. És nyaldoshattam a sebeimet. Igaza van a bátyámnak, aki mindig arra int: óvakodjak a nőktől."
:cry: mér szivatják már megint?? Ez a gond azzal, aki szívből és őszintén szeret, nehéz hasonló beállítottságú párt találnia. Vagy meg kell tanulnod kevésbé őszintének és szentimentálisnak mutatkoznod, vagy kénytelen vagy hozzászokni a gondolathoz, hogy bármikor ráfázhatsz.

Több
20 éve 3 hónapja #211657 Írta: Aldaron (büzsü)
"...Lusta vagyok, szörnyen lusta, bár... vannak dolgok, amelyek meg mindig izgatnak. Ilyen a fényképezés. Vagy a főzés.

- A főzés?

- Miért csodálkozik? Mit vár egy torkos hobbittól? :P :D Imádok új recepteket összeállítani. Nálam semmi sem lehet hagyományos. Én a krumplisalátát is úgy készítem el, hogy annak nem lehet párja..." 8)

Lij rúlzzz :) )))) 8)

Több
20 éve 3 hónapja #211649 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Mai Népszabadság ( :? ) melléklete (Jövő 7):
www.nol.hu/melleklet/cikk/328281

Na és ez:
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=4665
Nyüssz...Nyüssz... Hadd én is!! :bounce:

[size=9:uxacyhka]Tipp: Akinek van Photoshopja, az odamontírozhatja magát a lány helyébe... Legalább így virtuálisan... :wink: [/size]

Több
20 éve 3 hónapja #211351 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Fangi írta: 2004. augusztus 19.
Egy makulátlan elme örök ragyogása (Eternal Sunshine of the Spotless Mind)

Jajj Istenem, már alig várom! Ez a nyár tele volt jobbnál jobb filmekkel, de azt hiszem, ez lesz a hab a tortán! :roll: :D

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 3 hónapja #211295 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Hoztam néhány képecskét:

always.ejwfiles.net/images2/shm01.jpg - címlapon
always.ejwfiles.net/images2/shm02.jpg - Mit mutat a képen? Mi mekkora? Rossz az, aki rosszra gondol... :wink:
always.ejwfiles.net/images2/shm03.jpg - A nők bálványa
always.ejwfiles.net/images2/shm04.jpg - Egyik kedvenc -régi- címlapképem róla
always.ejwfiles.net/images2/shm05.jpg - Édi...
always.ejwfiles.net/images2/shm06.jpg - a gondolkodó

Több
20 éve 3 hónapja #211054 Írta: Aldaron (büzsü)

Lin írta: Kíváncsian várom a képeket: Lij egy trabi volánjánál! :mrgreen:

Na ezt ééén is akarom látniiii :D :D :D
[size=9:32wr95zd](Lin, a hálám üldözni fog életed végéig :) ))))) Köszi tényleg!)[/size]

Több
20 éve 3 hónapja #211031 Írta: Lin
Nem vagyok a legjobb angolból, de megpróbálkozom a dologgal. Ha valamit nem jól írtam plz kíméljetek! :D
Elhagyva a megyét
E.W. a karrierjéről mesél, a LOTR előtt, alatt és után. E. W., aki a LOTR filmek révén vált híressé, mára a Hollywood-i színészek első sorába tartozik. Mégsem tartja magát "sztárnak". Jelenleg az "Everything Is Illuminated" című, Jonathan Safran írása nyomán készülő filmet forgatja Prágában.
M:A karriered Paula Abdul "Straight Up" című klipjével indult, ami nem nevezhető tipikusan Hollywood-inak.
E.W.: Az érdekesség a dologban az, hogy a klippet David Fincher rendezte, aki abban az időben még ismeretlen volt, de később olyan remek filmeket készített, mint a "Seven"(nem tudom magyul, talán a "Hetedik") és a "Harcosok klubja". Nagyon izgatott voltam, amikor évek múltán rájöttem, hogy egy ilyen remek rendező, mint David közreműködésével mutatkozhattam be, mint színész.
M: Más klipekben is szívesen szerepelnél?
E.W.: Igen. Nagyon örülnék, ha a kedvenc együttesem, a Radiohead klipjében benne lehetnék.
M: 3 évet töltöttél a LOTR filmek forgatásával. Nehéz volt egy hagyományos filmforgatás ritmusához igazodnod?
E.W.: Egyáltalán nem. A LOTR hatalmas élmény volt. Most tulajdonképpen egyik filmet forgatom a másik után. Például az utolsó filmemnek, amit két hónapja forgattam Londonban, csak 27 forgatási napja volt. De az én karakteremnek ebből csak egy hétig kellett jelen lennie. A smink csak 5 percig tartott, nem kellett 4 órát azzal töltenem, hogy felrakják a szőrös hobbit lábaimat. Olyan egyszerű volt.
M: Az új filmed miről szól?
E.W.: Egy fiatal srácról, aki eldönti, hogy Ukrajnába megy, hogy megkeresse azt a nőt, aki megmentette az apja életét. Nagyon szép, drámai, de egyben vidám történet.
M: A filmben egy német gyártmányú autót, egy trabantot vezetsz.
E.W.: Így igaz. Hihetetlen egy autó! Igazán megszerettem, a forgatás nagy részét ebben töltöttem.

Több
20 éve 3 hónapja #210991 Írta: Aldaron (büzsü)
Lin, vagy valaki más, nem lehetne berakni az interjút magyarul??? :? :wink: *pls*

Több
20 éve 3 hónapja #210988 Írta: Lin
Elijah Wood inteview: Metro New York Edition Monday, July 26, 2004
Leaving The Shire
Elijah Wood speaks about his career before, during and after LOTR
Actor Elijah Wood, who gained fame from the movie trilogy, LOTR, has
catapulted to the A-list of Hollywood stars. But he hasn't concerned himself with stardom lately. He's been busy filming "Everything Is Illuminated," an adaptation of the novel by Jonathan Safran, in Prague.

METRO: You started your career in Paula Abdul's "Straight Up" video.
That's not a typical Hollywood beginning.
ELIJAH WOOD: The interesting thing is the video was directed by David
Fincher, who was an unknown at the time, but later he made great like, "Seven" and "Fight Club." I was very excited to find out after all these years, that my acting debut was in conjunction with such a great director as David.
METRO: And what about acting in more videos?
ELIJAH WOOD: Yes! I would love to be in the video of my favorite
band, Radiohead.
METRO: You spend three years making LOTR. Was it difficult to adjust
to a regular movie-making pace?
ELIJAH WOOD: It's very easy. The experience with LOTR was rapturous.
Now I practically jump from one movie to another. For example, my last
movie, which was filmed in London two months ago, had only 27 shooting days. But my character only had to be on the set for one week. It was five minutes in makeup; no four hours spending putting on hairy Hobbits' feet. It was so easy.
METRO: So what's the new movie about?
ELIJAH WOOD: It's the story of a boy who decided to move to Ukraine to
find the woman who saved his father's life. It's a very beautiful, dramatic
but also very funny story.
METRO: You drive a German-made car, the Trabant, in the film.
ELIJAH WOOD: That's right! That is an unbelievable car! I completely
fell in love with it and I spend most of my shooting time inside it.

Kíváncsian várom a képeket: Lij egy trabi volánjánál! :mrgreen:

Több
20 éve 3 hónapja #210634 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Fangi írta: www.frodoforever.com/wallpaper/wp17b.jpg
egy nagyon jó háttér

2004. augusztus 19.
Egy makulátlan elme örök ragyogása (Eternal Sunshine of the Spotless Mind)

de azért még egy hetet rá lehet számolni,mert valószinüleg ezt Pesten fogják játszani 19-én!

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 3 hónapja #210631 Írta: Fangi

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 3 hónapja #210013 Írta: Ilúvatar Gyermeke
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=4392
Tánci-tánci... :dance:

Zsombornak meg gratulálok a portálhoz! Klassz!!! :lol: :lol: :lol:

Több
20 éve 3 hónapja #209649 Írta: Lin
Elég új lehet az oldal, nem? A humor rész tecc :biggrin2: Olvassatok bele!

Több
20 éve 3 hónapja #209633 Írta: Gödrös Zsombor
Gödrös Zsombor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ezt nézzétek meg: www.gportal.hu/hobbit
:bounce:

Utak találkozása vár,
futok ,a lábam bizsereg-
csak ott lehetnék végre már!
Aztán hová? Ki mondja meg?
:pippin7:

Több
20 éve 3 hónapja #209630 Írta: Fangi

Ilúvatar Gyermeke írta: Itt egy cikkecske www.always.ejwsites.net/alexandra.html - egy rajongónak sikerült vele Prágában találkozni az "Everything is Illuminated" forgatásán- hogy egyesek milyen mázlisták!!! :lol:

De!!! Hogy néz ki azokon a képeken?! Jaj, ne.... 8O 8O 8O
(Kattintsatok a képre - nagyban az "igazi" :roll: )

nekem sem nagyon tetszik ez a hajviselet,de sajnos a filmszere kivánja ez meg.
:wink:

Több
20 éve 4 hónapja #209469 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Itt egy cikkecske www.always.ejwsites.net/alexandra.html - egy rajongónak sikerült vele Prágában találkozni az "Everything is Illuminated" forgatásán- hogy egyesek milyen mázlisták!!! :lol:

De!!! Hogy néz ki azokon a képeken?! Jaj, ne.... 8O 8O 8O
(Kattintsatok a képre - nagyban az "igazi" :roll: )

Több
20 éve 4 hónapja #209358 Írta: Gyűrűk Úrnője
Gyűrűk Úrnője válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ez a két kép egyszerűen gyönyörű igencsak fotogén a mis kis Drágaságunk :D

Hai!

Több
20 éve 4 hónapja #209337 Írta: Lin
kép1
kép2
Nézzétek meg ezt az oldalt: www.tkmaxx.com/giveget ez egy jótékonysági akció, ruhákat gyűjtenek a rászorulóknak. Jó, hogy részt vesz ilyenekben :D

Gyémánt_Hajnal/Hesszipé: van már valami híred a conról? Sikerrel járt a barátnőd?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.227 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére