- Köszönetek: 0
Aragorn (Viggo Mortensen)
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Undómiel
- Nem elérhető
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Undómiel
- Nem elérhető
Minerva írta:
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ!Artemisz (Celebthil) írta: Na de azzal a csajjal... cöcc... ejnye-ejnye.... :nono: Vigyázz, majd jön Esgal és beszól, mint Győrben!!! 1ből az jutott eszembe róla, bocs..
Légy szíves, ne emlékeztess!!! :dead:
Háááááááááát... Nem slash, de egy olyan oldalról van AsszemSil írta: Mert tudnám mutatni az eredeti fotomanipot, csak ugye slash...
Sztem csak szívatja a jónépet, mint a DVD-n, amikor orron puszilta Bernardot, vagy amikor "beleesett" a szakállas női rohírba... Látszott, hogy vonaglik a visszafojtott röhögéstől, de közben próbál halál komoly pofit vágni... heheUndómiel írta: Ez nagyon rossz vicc, még Viggótól is! Szerintem szivat minket! Oké, nekem semmi bajom a csokikkal, de hogy Viggo! Mondjuk mit vártunk! De ehhez szerintem Henrynek is van pár szava. Továbbá senki mellett nem húzza sokáig, és nem biztos, hogy Viggo BARÁTNŐjének lenni jó. FELESÉGÉnek meg főleg nem. És a csaj Londonban él, Henry, aki a legfontosabb és a legjobb barátja és minden, pedig még 3 évig tuti LA-ben. Komolyan, még Lola is jobb volt.
Namostaztán! Köszi kedves pajzán, erre számítottam, végre valaki!!! Vicc, csak elég rossz. És ha nem vagyok indiszkrét, ki szólt be mit Győrben? Már ha ez a közre tartozik!
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Na, így értettem... Hogy olyan oldalról való...Minerva írta:
Háááááááááát... Nem slash, de egy olyan oldalról van AsszemSil írta: Mert tudnám mutatni az eredeti fotomanipot, csak ugye slash...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Minerva
- Nem elérhető
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ!Artemisz (Celebthil) írta: Na de azzal a csajjal... cöcc... ejnye-ejnye.... :nono: Vigyázz, majd jön Esgal és beszól, mint Győrben!!! 1ből az jutott eszembe róla, bocs..
Légy szíves, ne emlékeztess!!! :dead:
Sztem csak szívatja a jónépet, mint a DVD-n, amikor orron puszilta Bernardot, vagy amikor "beleesett" a szakállas női rohírba... Látszott, hogy vonaglik a visszafojtott röhögéstől, de közben próbál halál komoly pofit vágni... heheUndómiel írta: Ez nagyon rossz vicc, még Viggótól is! Szerintem szivat minket! Oké, nekem semmi bajom a csokikkal, de hogy Viggo! Mondjuk mit vártunk! De ehhez szerintem Henrynek is van pár szava. Továbbá senki mellett nem húzza sokáig, és nem biztos, hogy Viggo BARÁTNŐjének lenni jó. FELESÉGÉnek meg főleg nem. És a csaj Londonban él, Henry, aki a legfontosabb és a legjobb barátja és minden, pedig még 3 évig tuti LA-ben. Komolyan, még Lola is jobb volt.
Ez jó, akkor nekem több esélyem lenne, mert én pl a Tökéletes Gyilkosságban láttam először?Ancalima Anarórë írta: Nem t'om, valahogy rossz érzésem van ezzel a kapcsolattal kapcsolatban... Már az, hogy a LotR- ben látta Viggo-t először.
Hát, jó ízlése a nők terén sosem volt. Csak kíváncsi vagyok, meddig lesznek együtt. [size=9:3125jvyk](és most jön az "apám legújabb nője" című fejezet, amikor apám a válása és rengeteg barátnő után a világ legrondább nőjével jön össze és marad vele, aki ráadásul egy rossz r*banc, aki totál utálja a fejemet, de mindegy. Az érzés amúgy is kölcsönös. :rmad2: Off off.)[/size]Elfprincess írta: Jaj Vig...hova tetted a jó ízlésed kedves?
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Nilraen
- Nem elérhető
Örülök,hogy tetszik!Tinúviel!Tinúviel! írta: Tudjátok, hogy Viggo milyen művészlélek! Neki tök mindegy, hogy hogy néz ki! De lehet, h. neki tetszik! Tegnap karácsonyra megkaptam Nilraentől az óriási Aragorn posztert amin Andruillal van! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Iszonyat nagy és borzasztóan ari!
Egyébként Viggonak eddig is voltak 'furcsa' külsejű barátnői...Meg aztán ki tudja,lehet,hogy nagyon kedves,aranyos lány.És az a lényeg,hogy Viggo most boldog!
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- Undómiel
- Nem elérhető
Amit én ebben a csajban látok: rackahaj, vékony test, IQ zéró. Könyörgöm, Top of the Pops. Ez kb. olyan. mintha Palotás Petrával randizna...
Hogy miért és meddig? Anglia messze van LA-től. No comment.
Beszéltük mi Viggo rövid haja és borostátlansága kapcsán, hogy teljesen el akar szakadni az Aragorn-imidzstől. Én ebbe a koncepcióba tudom a csajt is beleilleszteni. Szóval szerintem tiltakozik. Meg közben jól érzi magát. Mert a lány nem menthetetlenül csúny, csak nem szép, és arra biztos jó, hogy egy pasinak azt nyújtsa, ami... hm.. létszükség.
És én sem vagyok rasszista, távol álljon tőlem, sőt! De én azt vallom, fekete a feketéhez, fehér a fehérhez (anyukám egyik barátnője egy dél-afrikai királyfihoz ment feleségül... ez alapján mondom azt, amit).
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Asszem, idehívom mondjuk... Alyrt. Ő fiú, majd véleményt mond!
- Elfprincess
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
NEM AZT SZERETJÜK AKI SZÉP, HANEM AZ A SZÉP AKIT SZERETÜNK!!!
Jól mondom?
"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."
- Artemisz
- Nem elérhető
Szvsz ez a lány NAGYON KIS HELYES!!! Tök szép pofija van, és látszik a szemén, hogy nem egy liba! Viggo jól választott, én azt mondom!
[size=9:1tluv9eu]*most jön a paradicsomzápor?*[/size]
És ha néger? Na és? Egy kis egzotikum.. kicsi koromban én is úgy találtam, hogy a néger nők nagyon 1formák, de ha jobban megnézitek, ez távolról sincs így!!
Gülüszem? Szép fekete bogárszeme van neki, én úgy láttam.. sztem tökjól kiegészítik 1mást Viggoval.. nekem a fotók alapján totál szimpi lett a lyányka!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Elfprincess
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Nem t'om, valahogy rossz érzésem van ezzel a kapcsolattal kapcsolatban... Már az, hogy a LotR- ben látta Viggo-t először. Ez olyan, úgy értem
Viggo nagyon sokat kapott azért a filmért...
És ha látod, ahogy a RotK- ban lesmárolja Arwent, nehezen képzelsz el hozzá más barátnőt. (ez nem poénlelövés volt... Csak sztem ott Arwen azt se tudta, fiú-e, vagy lány. 8O)
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Jocii
- Nem elérhető
én inkább nem komentálom , csak azt irom .. izlések és pofonok ...
Josie D'Arby
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Undómiel
- Nem elérhető
Ez kész. Gyásznap. Ezt nézzétek meg!!! A csaj néger!!!
www.channel4.com/entertainment/t ... josie.html
www.tvtome.com/tvtome/servlet/Pe ... nid-109494
www.bbc.co.uk/merseybeat/actors/ ... arby.shtml
Ez nagyon rossz vicc, még Viggótól is! Szerintem szivat minket! Oké, nekem semmi bajom a csokikkal, de hogy Viggo! Mondjuk mit vártunk! De ehhez szerintem Henrynek is van pár szava. Továbbá senki mellett nem húzza sokáig, és nem biztos, hogy Viggo BARÁTNŐjének lenni jó. FELESÉGÉnek meg főleg nem. És a csaj Londonban él, Henry, aki a legfontosabb és a legjobb barátja és minden, pedig még 3 évig tuti LA-ben. Komolyan, még Lola is jobb volt.
Ez a vég! www.thesun.co.uk/article/0,,4-20 ... 8,,00.html
Unusual couple - ez a minimum. Ekkora polgárpukkasztás! Rimbaud is a végén a feketéket szerette. Meg Baudleaire is. Ez a vég. De el nem vették őket.
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
"Leples" = a "művészi"?Artemisz (Celebthil) írta: "Leples" Gorni RÚÚÚÚÚLZZ!!! De a KHIRÁYos is!!
Mert tudnám mutatni az eredeti fotomanipot, csak ugye slash...
Tears unnumbered
- Artemisz
- Nem elérhető
Készek.....
Az a csóóóóóóóóóóóóóóóóóóóók!!!!!! 8O Imádom, ha a filmben is igazi csókot adnak!!
Na de azzal a csajjal... cöcc... ejnye-ejnye.... :nono: Vigyázz, majd jön Esgal és beszól, mint Győrben!!! 1ből az jutott eszembe róla, bocs..
"Leples" Gorni RÚÚÚÚÚLZZ!!! De a KHIRÁYos is!!
De legjobb akkor is az a "matatós" kép! Ott vágja a legcukibb pofát! Szvsz a sötét haj sokkal-sokkal jobban áll neki!!
Kösz, jólesett ez a kis nyálzás zh előtt!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Minerva
- Nem elérhető
img1.photobucket.com/albums/1003 ... 8cf883.jpg
(kutyával)
img1.photobucket.com/albums/1003 ... ead2c3.jpg
(itt vmit matat)
img1.photobucket.com/albums/1003 ... 9bc6ce.jpg
(hmm, vajon itt mit csinál?)
img1.photobucket.com/albums/1003 ... 7f3274.jpg
(a test :tongue:)
img1.photobucket.com/albums/1003 ... 6703b6.jpg
(a csók 8O)
img1.photobucket.com/albums/1003 ... a16152.jpg
(ez az arc... hehe )
img1.photobucket.com/albums/1003 ... igmex3.jpg
(júj, letámadtak hátulról... )
img1.photobucket.com/albums/1003 ... 7cc9c8.jpg
(hiába, a művészet... 8O O_O)
img1.photobucket.com/albums/1003 ... 6e56f2.jpg
(öhhm... 8O 8O 8O 8O Karib-tenger kalózai feeling...)
img1.photobucket.com/albums/1003 ... 2b9ae5.jpg
(tyű, ezt még nem is láttam... Kiráááály!)
img1.photobucket.com/albums/1003 ... 0eef2.jpeg
(tortazabáló jelenet az Indián Vérben [size=9:242iz8ks](Min kajás)[/size])
img1.photobucket.com/albums/1003 ... 9aa324.jpg
(hömm 8O)
img1.photobucket.com/albums/1003 ... c3be8b.jpg
(mi a...? 8O (hogy Alyrt idézzem: vééééééééér))
Mára ennyit, legyetek rosszak!
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Autogrammot személyesen szívesen ad, de a címét 2002 novembere óta nem tudni. Azt mondja, elég!!! ILYET! Egy éve még azt mondta, hosszan és szívesen válaszol minden levélre. Persze az ujjíngyuszi után...
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- Ilweran
- Nem elérhető
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Nilraen
- Nem elérhető
Én meg arra vagyok kiváncsi ebből vajon mennyi igaz?kovacstimi írta: Jaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!!
Olvastam a danubius.hu-n hogy Viggo szerelmes hétvégét töltött Párizsban az új barátnőjével!
Ez hihetetlen, fájdalmas, eget rengető hír számomra.......
A nőről nem volt kép, kivi vagyok, milyen
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Ilweran
- Nem elérhető
Olvastam a danubius.hu-n hogy Viggo szerelmes hétvégét töltött Párizsban az új barátnőjével!
Ez hihetetlen, fájdalmas, eget rengető hír számomra.......
A nőről nem volt kép, kivi vagyok, milyen
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."