Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
21 éve 9 hónapja #97960 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hát igen...ilyen cikkekel lehet csak eladni a bulvárlapokat, de most ők jártak rosszul :wink: 8) :!: :lol: :lol:

Ez nagyon poén :arrow:
viggo.ca/Games_files/Viggo-Wanted.jpg

itt kiderülhet, hogy melyik GYU karakter vagy :arrow: www.hobbitlore.com/personality/header.jpg

itt pedig, hogy a Szövetségből melyik színész(én Lij lettem 8) :D :D :D ) :arrow:
www.freak-in.com/~fof/quiz/index.html

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #97944 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Juj Minerva, nagyon jók a háttérképek. :D Nagyon tetszenek.
Ezen a paparazzis dologon még mindig fönn kadok. Bár ők csak jól járnak, az iylen perek már megszokottak számukra.

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #97912 Írta: undúmiel
undúmiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ez a rajz Aragorn akar lenni? Mert ha igen szerintem tökre hasonlit! :D

Több
21 éve 9 hónapja #97906 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 9 hónapja #97875 Írta: Minerva
Háttérképek... :roll: Enjoy! :D ;)

www.dreamvision-entertainment.co ... lotr47.jpg
www.dreamvision-entertainment.co ... lord57.jpg
www.dreamvision-entertainment.co ... lord55.jpg
www.dreamvision-entertainment.co ... lord65.jpg
www.dreamvision-entertainment.co ... lord64.jpg
Arwennel:
www.dreamvision-entertainment.co ... ings51.jpg
www.dreamvision-entertainment.co ... /ttt54.jpg
Éomerrel:
www.dreamvision-entertainment.co ... lotr53.jpg
Arwennwl és Éowynnel:
www.dreamvision-entertainment.co ... lord66.jpg
Éowynnel:
www.dreamvision-entertainment.co ... lord72.jpg

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 9 hónapja #97836 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
A bírságot mellényzsebből kifizetik és a per alatt természetesen tájékoztatják kíváncsi olvasóikat az újabb fejleményekről. :rmad2:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 9 hónapja #97832 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hm...na igen...mit is várhatnánk a sajtótól :roll: Na mind1.. Viggo jól tette ohgy beperelte őket..megérdemelték :)

Több
21 éve 9 hónapja #97828 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Igen de a lap már elérte célját: sokan megvették, beszéltek róla=reklám

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 9 hónapja #97806 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hmmm. Mire képesek ezek a paparazzik. Pont Viggo lenne a drogos, na szép mit ne mondjak. Viggo meg jól tette hogy beperelte őket.

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Több
21 éve 9 hónapja #97735 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szerdáig várjatok! Akkor majd berakok egy cikket Viggorol...
na jó inkább most...

Viggo Mortensen(A Gyűrűk Ura) drogfüggő(!) pedagógust alakít a The Hospital című, készülő filmjében. A forgatás előtt a színész olyan intézménybe látogatott el, ahol a gyógyulni kívánó kábítószereseket kezelnek. Az épület kapujában egy paparazzi fotót készített róla, és másnap az egyik bulvárlapban cikk jelent meg arról, hogy a sztár ki akar gyógyulni kábítószer-függőségéből. Viggo Mortensen beperelte a lapot, és ügyvédje szerint tetemes összegű kártérítésre számíthat.

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 9 hónapja #97726 Írta: Telumehtar
Rayan: Huhhh...az a kép :) De édes ez a pasi... huhh..ezen nem tudom de nem lepődtem meg :oops:

Több
21 éve 9 hónapja #97711 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
www.flix.co.jp/gallerydata.jsp?g ... 010052.jpg

Ugye láttátok már? (Viggo a japáni sajtótájékoztatón "No more blood for oil!" pólóban.) Az, hogy híresség létére nyíltan (és ráadásul kézzel írt betűkkel :P ) tiltakozik a háború ellen, számomra végtelenül szimpatikus emberi tulajdonság. Szeretlek, Viggo! :D

Pennie, ettől a képtől még én is elpirultam :oops:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 9 hónapja #97698 Írta: Reinatha
Reinatha válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Tudom, hogy nem ide tartozik, de a tv-ben adták az "Attila, isten ostora" c.filmet.
Na, abban is a hosszú hajú, szakállas Gerard Butler (as Attila) tetszett, de nagyon.

Na, nalam is o volt Aragorn 'elodje' :wink: :itscool: Csak aztan ...valtoznak az idok es a tunde harcosok meg VigARAgoRN felett is diadalmaskodnak :arrow: de ez (meg a miertje) mar nem ide valo tema :roll:

Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien

Több
21 éve 9 hónapja #97689 Írta: primula
primula válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szeptemberben megyek haza Angliabol.Tenyleg terveztek olyat hogy kijonni a ROTK premierjere?Mert arra vissza akarok en is jonni.Szerintem a premierre nem lehet belepoket venni csak nyerni.Vagy ha lehet is akkor nagyon draga.EN es egy baratnom voltunk a TTT premieren persze csak a tomegben es minden fele helyi hiressegek mentek megnezni a filmet mint pl.Rachel a S club-bol meg a Jamiroqai-os pasin de ok kit erdekelnek.Raadasul a stab nem is nezte meg hacsak nem egy fel oras valtozatot vetitettek le mert akik eljottek azok csak kb fel orat voltak bent.Termeszetesen se Vigg se Orlando se Elijah nem volt ott.DE akkor ott ez nem annyira szamitott mert orultunk azoknak akik jottek.Csinaltunk kepeket is de foggalmam sincs hogy hogy kell felrakni de ha rajottem felrakom.

Több
21 éve 9 hónapja #97551 Írta: hódica

Több
21 éve 9 hónapja #97452 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

kriszana-Celandine írta: Pennie, látom te most nagyon beindultál képügyileg!
Mi ez, nyálcsorgatás? Hmmm

Well, az Indexen van egy nyálcsorgatós topik, onnan szedem a képeket :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #97449 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Pennie, látom te most nagyon beindultál képügyileg!
Mi ez, nyálcsorgatás? Hmmm
Szexiiii, továbbra is :wink:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #97398 Írta: Penngaladiel
Talán még nem láttátok :P
www.valinor.com.br/imagens/Viggo10.jpg

Több
21 éve 10 hónapja #97334 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

primula írta: Ha valakinek van vagy esetleg kesobb lesz informacioja arrol hogy Viggo Londonban dedikal ,pliiiiiz hozza koztudomasra a forumon.Angliaban vagyok au-pair es mindig csak azt olvasom hogy most L.A.-ben most Japanban ,most mit tudom en hol dedikalt.Ha egyszer azt olvasnam hogy most Londonban dedikallt azt hiszem kiugranek az ablakon.Elore is koszonom!

Kevéssé valószínü,hogy Londoba is menne dedikálni, bár évente többször megfordul Európában. Mondtuk is neki,hogy egszer igazán átugorhatna hozzánk is Dániából, de a két ünnep között annyira elfoglalt volt,hogy azt mondta,nem fér bele még egy Magyarországi utazás is :P
De ha hallunk vmit Primula,akkor szólunk. Mondd csak, meddig lesze au-pair? nyáron végleg hazajösz, vagy jövő karácsonyig kint maradsz?
Mert tervezzük,hogy 2003 decemberében kimegyünk Londonba a ROTK premierjére. Kellene egy emberke, aki a bemutató előtt elgalább egy hónappal jegyet szerez az előadásra.
Nem tudsz véletlenül segíteni?

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #97201 Írta: primula
Kossz a segitseget!En aztan mindent at fogok neki adni amit csak akartok csak jojjon ide is!

Több
21 éve 10 hónapja #97193 Írta: Telumehtar
Huhh..madiiiiiiiiiiii :) De örülök Neked...olyan régen láttalak...hogy vgay mesélj!!!!!!
Bocs ezért de úgy örülök hogy itt van madi ;)

Több
21 éve 10 hónapja #97192 Írta: Andragorn
Andragorn válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

primula írta: Ha valakinek van vagy esetleg kesobb lesz informacioja arrol hogy Viggo Londonban dedikal ,pliiiiiz hozza koztudomasra a forumon.Angliaban vagyok au-pair es mindig csak azt olvasom hogy most L.A.-ben most Japanban ,most mit tudom en hol dedikalt.Ha egyszer azt olvasnam hogy most Londonban dedikallt azt hiszem kiugranek az ablakon.Elore is koszonom!

Majd szólunk, de akkor add át légyszi a csókjaimat neki!!! :D Bár azt leginkább én szeretném neki átadni!! :oops:

Több
21 éve 10 hónapja #97188 Írta: primula
Ha valakinek van vagy esetleg kesobb lesz informacioja arrol hogy Viggo Londonban dedikal ,pliiiiiz hozza koztudomasra a forumon.Angliaban vagyok au-pair es mindig csak azt olvasom hogy most L.A.-ben most Japanban ,most mit tudom en hol dedikalt.Ha egyszer azt olvasnam hogy most Londonban dedikallt azt hiszem kiugranek az ablakon.Elore is koszonom!

Több
21 éve 10 hónapja #97183 Írta: Andragorn

madiraa írta: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: Hát szerintem az aragorn Tök helyes ki gondolja igy?? :evil: :evil:

Én feltétlenül egyet értek veled!!!!!!
Bár nekem csak így "aragornosan" tetszik. Hosszú haj, szakáll.....ahhh :P
Egyébként is vonzzanak az ilyen típusú pasik.
Tudom, hogy nem ide tartozik, de a tv-ben adták az "Attila, isten ostora" c.filmet.
Na, abban is a hosszú hajú, szakállas Gerard Butler (as Attila) tetszett, de nagyon.

Aragorn is nagyon-nagyon helyes, foleg, mikor Gimlit át akarja dobni az Orkokhoz. Na, akkor.............. :itscool: :itscool: :itscool:
Nagyon Király!!!!!!!!!!!!!

Több
21 éve 10 hónapja #97176 Írta: madiraa
madiraa válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
:oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: Hát szerintem az aragorn Tök helyes ki gondolja igy?? :evil: :evil:

Tenger!! A tenger vár!!

Több
21 éve 10 hónapja #97173 Írta: Gemini
Gemini válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Bár nem én vagyok az ilyen képek felelőse, de azt hiszem ezt látnotok kell:
www.pure.ne.jp/~tototoya/viggo/viggoTOP.htm

"Dartho guin Beriain.
Rych le ad tolthathon."

Több
21 éve 10 hónapja #97142 Írta: Andragorn

Penngaladiel írta: Bár OFF:
1 láb ~ 30,5 cm
1 hüvelyk ~ 2,54 cm
1 láb = 12 hüvelyk

Oké, így már kijön az eredmény. :up:

Ma is tanultam valamit, köszi!!! :itscool:

Több
21 éve 10 hónapja #97141 Írta: Corwin
Corwin válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Off:
Egy láb 30, 48 cm.- ha jól emlékszem.

Az úton hol itt, hol ott, de várható,
Feltünhet egy kóbor vándorló,
A szürkébe öltözött tünde csavargó...

Több
21 éve 10 hónapja #97140 Írta: Penngaladiel
Bár OFF:
1 láb ~ 30,5 cm
1 hüvelyk ~ 2,54 cm
1 láb = 12 hüvelyk

Több
21 éve 10 hónapja #97138 Írta: Minerva

Andragorn írta:

Minerva írta: Kb 180 centi.

Köszi! :)

Sosem tudtam, hogy hogy használják a "magasságot". Azt hiszem "láb"-at (foot) használnak, de akárhogy szoroztam, egy nagyon kicsi szám jött ki.

OFF:
Szívesen :)
Valóban lábat (foot, jele: ') és hüvelyket (inch, jele: '') használnak. 1 láb kb. 24 centi, ha jól emléxem, egy hüvelyk meg talán 2,5 centi.

Javítsatok ki, ha tévedek! :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.418 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére