Aragorn (Viggo Mortensen)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #935 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nem tudom, olvastátok-e, hogy a színészt, aki először játszotta volna Aragorn, azért rúgták ki, mert túl fiatal volt. Itt van a lényeg: egy fiatal, széparcú fickó nem tudta volna eljátszani a nyolcvanvalahányéves harcedzett, száműzött királyt. Éppen ez a jó Viggo játékában, hogy azt a gyengeséget és bizonytalanságot is megmutatja, ami először jellemző volt Aragornra. Ugyanakkor, a tanácsban kifejezetten nemes kinézetű. A könyvhöz képest túlságosan is. De én is izgatottan várom, hogy mivé fejlődik a harmadik részre.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #934 Írta: Anonymous
Szerintem Aragorn a legeslegeleges legjobb pasi a flmben!!!!IIgazi csúúúúcs!Imádom,hogy végre van már neki is topicja!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #932 Írta: Anonymous
Szerintem Aragornnak vadító a tekintete!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #931 Írta: Anonymous
Aragorn egyszerűen csúcs a Könyvben ott, ahol gyógyít, nem?<br> Szerintem abban áll a poénja, hogy az elején, amikor Bríben feltűnik, olyan félelmetes, mindenkiben, akiben kellőképpen el van oltva a rettegés a Fekete Lovasoktól, nos, én ott visítottam, amikor olvastam először, hogy ne álljanak szóba vele, aztán egyre jobban megbíznak benne a hobbitok, és én is. Amikor a Holtak Útjára megy Legolassal és Gimlivel, olyan megható, amikor azt mondja:Három ember megy a rohaniakkal, akiket szeretek, és nem a legkissebbet legkevésbé. Egyébként a humora is tetszik...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #930 Írta: Anonymous
Imádom!!! a legjobb!! Király! szószerint :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #929 Írta: Anonymous
Neeee gyilkoljátok egymást, jó? És tényleg kéretik finomabb stílusban fogalmazni, nem hiszem hogy ovódások lennénk, akik csúnya szavakat kiabálnak egymásra, rendben? <br> <br> Na jó, ON:<br> Aragorn nekem egyértelműen az egyik kedvenc szereplőm, titokzatos, bátor, nemes és kissé macsó, ami mondjuk nem baj. :) )) Már nagyon szeretném látni a 2. részben, főleg a Helm-szurdokban. :) <br> <br> Viggo teljesítményével és kinézetével 110%-osan meg vagyok elégedve, egy nyálas kis nyikhajt tuti körberöhögtem volna. Aragorn igenis ilyen - megviselték a hányattatásai, és az élettapasztalatok meglátszanak az arcán, éppúgy mint a tünde-bölcsesség is. De ha emlékeztek, Lórienben Frodó látja amikor Arwenre gondol, és akkor teljesen megváltozik az arca. <br> 'Mert a komor évek egyszere mind eltűntek Aragorn arcáról, s szálas szép, fehér ruhás ifjúnak látszott...[..]' <br> Ez a változás még kfejezőbb tudva azt, hogy Aragornt nem éppen 'szép fehér ruhás ifjúként' ismertük meg. :) ) De pont így jó. :) <br> <br> (Bocs, ha kicsit hosszú voltam.) :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #928 Írta: Anonymous
Senki nem várta, hogy babapofis legyen Aragorn! Sot...! Viggo nagyon is férfias! Még anyumnak is tteszett (mondjuk o inkább Sean párti) :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #926 Írta: Anonymous
És Viggo talán nem az a Freddi Prinze Jr akit meg se lehet különböztetni húsz másik kis színészkét?l, nem az a tipikus babapofi szépfiú, de szerintem igenis van benne valami.<br> Aragornról pedig (könyv) honnan tudjátok, hogy néz ki? Szerintem els?rend?en:)))) A személyisége pedig ,,magávalragadó'' fúj ez nyálass:))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #925 Írta: Anonymous
VÉgre nyílt egy fórum egyedül a királynak!!<br> Erre itt ölitek egymást?? Szerintem elég nyilvánvaló, hogy itt ömlenegeni akarunk:)))))) aki nem akar, az ne ide jöjjön....<br> ARAGORN A KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #888 Írta: Anonymous
Aragorn (Viggo Mortensen) téma létrehozva Anonymous által
Ara a király! Na kérek hozzászólást

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.582 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére