Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
19 éve 10 hónapja #235300 Írta: Gwaleriol
Gwaleriol válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Nilraen írta:

Elenath Edainme írta: Noha én végignéztem az összes extrát, nem emlékszem ilyen részre. Nagyon felizgattatok. A Billys rész hol is van?

Nem vagyok benne biztos, de talán a 'Kamerák Középföldén' résznél...

Jól emlékszel. ( Függelékek 6. rész/ Filming "The Return of the King" menüpont alatt van.)

Nagyon meredek egy jelenet, halálra nevettem magam rajta. Viggo nem szívbajos, az tuti. De mindenki vette a lapot. :D
Azért Sean is nagyon aranyos volt ebben a részben. Úgy zavarba jött a felesége jelenlététől, hogy még színészkedni is elfelejtett :D

A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #235292 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Elenath Edainme írta: Noha én végignéztem az összes extrát, nem emlékszem ilyen részre. Nagyon felizgattatok. A Billys rész hol is van?

Nem vagyok benne biztos, de talán a 'Kamerák Középföldén' résznél...

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja - 13 éve 7 hónapja #235214 Írta: Fennasiel
Fennasiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
.
Utolsó szerkesztés: 13 éve 7 hónapja által.

Több
19 éve 10 hónapja #235162 Írta: Estelio
Estelio válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Na az semmi, hogy lekapta na de amiket mond Viggo na meg Billy én attól feküdtem ki igazán.

Több
19 éve 10 hónapja #235146 Írta: Nilraen
Az a rész tényleg nagyon szomorú... :( Meg az egész búcsuzkodás... :( :( Én is könnyeztem ám...

A Billys jelenet sem semmi. Nagyot néztem. :)

Több
19 éve 10 hónapja #235025 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ja, az naon rulz... De ott... En is sirtam. Meg mindenki. A csok meg... :roll: :D

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 10 hónapja #234803 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Banyek,most néztem meg a harmadik bővítettet!Nagyon ott van!Viggo...áááááááá imádom!Annyira jól csinálta Aragorn jellemét!!!!!!
És az extrákban...vááá nagyon kész volt!Sírt!!!!!!!Értitek?????Amikor elbúcsúztak egymástól... :cry: azt hittem odamegyek atv-be és egyszerűen lekapom! :P De ez még semmi!Ő ezzel szemben lekapta Billy Boyd-ot!De telibe ám!Nagyon hülyék!Meg kell néznetek!

Ja amúgy a bátyámtól karácsonyra kaptam egy Aragorn-os ólomkatonát!Az a szobor,ahol ül a lován,de már gondori szerkóban van és mennek mordor elé és feltartja Andúrilt!...nagyon rúlz! 8)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
19 éve 11 hónapja #234304 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Tegnap nem nagyon néztem, mert nem igazán csípem az ilyen filmeket, de régebben láttam, uszkve 4 éve, viszont nekem akkor fel se tűnt, hogy Viggo játszik benne :oops: de arra emlékeztem, hogy nem éli túl az a nagyarcú hegymászó :P

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
19 éve 11 hónapja #234273 Írta: Isilcala
Isilcala válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
A film nekem sem tetszik, de be kell vallanom, Viggo hatalmasat alakít benne! :D

"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/

Több
19 éve 11 hónapja #234269 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ranamarth (Endóriel) írta: Hát ja...elég gyenge film...Viggo egy beképzelt reklám marketinges hegymászót játszik,aki azért hal meg,mert azt hiszi,hogy ő olyan ügyes,hogy ki tud jutni egyedül az alagútból...nem jön neki össze... :?

Szvsz nem volt gyengébb, mint az ilyen filmek általában... :roll:
És nekem még Viggo stílusa is tetszett. :wink: :oops: Reménykedtem, hogy túléli... hát nem...

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 11 hónapja #234262 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Hát ja...elég gyenge film...Viggo egy beképzelt reklám marketinges hegymászót játszik,aki azért hal meg,mert azt hiszi,hogy ő olyan ügyes,hogy ki tud jutni egyedül az alagútból...nem jön neki össze... :?

Irigyellek titeket...én még nem láttam a bővítettet! :cry:

S kíméli kérges lábait,

Több
19 éve 11 hónapja #234233 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Daylight - Alagút a halálba.
Szvsz gagyi film, meg aztán meg is hal benne Viggo bácsi... Sokás szerint. Sean Bean-effektus. :D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
19 éve 11 hónapja #234208 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Most megy vmi Silvester Stallones alagút beomlós film amiben Viggó is benne van :) hja az RTLen ;)

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
19 éve 11 hónapja #234058 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hát igen...
Viggo a bővítettben ismét bebizonyította mindenkinek, hogy Aragornt nála jobban senki nem tudná eljátszani.

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 11 hónapja #234014 Írta: Nilraen
Megnéztem a bővített részt. És hát Viggo teljesítménye... Ahhhhh. Elmondhatatlan. Hihetetlenül jól játsza azt a jelenetet mikor a Holtak ösvénye után meglátja a hajókat. Olyan elmondhatatlanul jó. Szerintem a film legjobb jelenete. Toronymagasan. Olyan gondolatok futottak bennem végig.....Nagyon tetszett amit ott csinált. :bawling: :bawling:

Több
19 éve 11 hónapja #233868 Írta: margo27
margo27 válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Igen az interjúkra.

Több
19 éve 11 hónapja #233840 Írta: Ancalima Anarórë
Ranamarth, számból vetted ki a szót... Az interjúkra gondolsz, vagy... Most mire, margo27?

Több
19 éve 11 hónapja #233826 Írta: Ranamarth (Endóriel)
:?:

S kíméli kérges lábait,

Több
19 éve 11 hónapja #233731 Írta: margo27
margo27 válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
:( Jól látom, hogy nem látom a szereplők között felsorolva egyik DVD-sem Aragornt????????? :x :(

Több
19 éve 11 hónapja #233017 Írta: Isilcala
Na jó!! Régen írtunk ide, dobjuk fel valamivel a topikot! :)

Több
19 éve 11 hónapja #232524 Írta: Isilcala
Azt a könyvet még én sem láttam, de ha vki látta, az írja le, mert most már engem is érdekel! :lol:

Több
19 éve 11 hónapja #232497 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Én még nem láttam ezt a könyvet...viszont a bővitett harmadik már biztosan vehető...ma láttam az Alexandrában. :wink:

S kíméli kérges lábait,

Több
19 éve 11 hónapja #232485 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nem tudjátok (...ti biztos tudjátok...), hogy magyarul is kiadták-e azt a könyvet, amiből a Hidalgo készült?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 11 hónapja #232221 Írta: Isilcala
Köszi szépen! Azért ma suli után körbejárom a várost! Állítólag a TV-ben is reklámozták, most már csak lesz!!

Több
19 éve 11 hónapja #232184 Írta: Barahir
Barahir válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Isilcala írta: Én még új vagyok! Nekem megvan a Hidalgo, és azt hiszem meg is lehet venni!
Kérdés: Elméletileg holnap már meg lehet venni a Király Visszatér bővítettet?

Igen. A hivatalos megjelenés ma van, 10-én. Hazánkban és világszerte is.
Az már más dolog, hogy egyes üzletek beígérik, ám mégsem kapható már aznap... :evil:

Több
19 éve 11 hónapja #232155 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Isilcala írta: Én még új vagyok! Nekem megvan a Hidalgo, és azt hiszem meg is lehet venni!

elméletileg december 17-én jelenik meg hivatalosan...
üdv néked köztünk

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
19 éve 11 hónapja #232130 Írta: Isilcala
Én még új vagyok! Nekem megvan a Hidalgo, és azt hiszem meg is lehet venni!

Több
19 éve 11 hónapja #232094 Írta: Ranamarth (Endóriel)
szégyenlem,hogy ilyen régen voltam itt... :oops: ...úgy érzem kicsit bepunnyadtunk nem?Valaki megvette már a Hidalgót...vagy megszerezte?

S kíméli kérges lábait,

Több
19 éve 11 hónapja #231079 Írta: Ancalima Anarórë
GYÖNYÖRŰŰ:
www.scoop.co.nz/stories/images/0 ... 8814a.jpeg

Több
19 éve 11 hónapja #230137 Írta: FireHair
FireHair válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Igen, apuci szerintem is jobb :) )

"Perché un mondo senza musica non si puó neanche immaginare.."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.049 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére