Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
20 éve 1 hónapja #218989 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
img-nex.theonering.net/images/sc ... /14009.jpg
Új thrillert forgat, David Cronenberg redezésében, akit, ugyebár, szeretünk. :) Az erőszak története, vagy vmi ilyesmi a címe.
Itt pedig egy cikk magyarul.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #218975 Írta: Rohin
Rohin válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
De jó neked!!! *irígykedik..*

- Az énekesmadár.
- Úgy ám. A rigó.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #218775 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Úúúúristen, emberek, ma szereztem egy posztert Viggoról (első civil poszterem róla 8) ), hát dobnátok egy hátast. Annyira... Tökéletesen Viggo rajta... 8O :D Most ott figyelget a gyönyörű kék szemeivel a fejem fölött az ágynál... :D :D :D

[size=9:1sfcb1pg]Mi ez a punny, emerek? :? [/size]

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 2 hónapja #218572 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nem tom!
Képzeljétek apámmal éppen egy erkölcsi vitát folytattunk pár perce.A lényeg,hogy szerinte nem olyan elítélendő,ha van egy kis korkülönbség két ember között...na mind1.A lényeg,hogy mi lenne,ha én 22 évesen találkoznék a Viggo-val és ő meghívna egy kávéra!Akkor ő 52 éves lesz!Az volt a kérdése,hogy elmennék-e!Mondtam,hogy naná!Nincs túl nagy lényege a sztorinak,pontosabban nem idetartozó lényege van! :?
Gondoltam írok valamit! :?

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
20 éve 2 hónapja #218313 Írta: Ancalima Anarórë
Juhú! Még több Viggo, Király... :D
Jézusom, emberek, mi ez a punny??? 8O :o

Több
20 éve 2 hónapja #216201 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Mindjárt (decemberben) itt a ROTK bővített!!!
www.danubius.hu/FilmCikk.aspx?Ar ... 0af66bbccf

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
20 éve 2 hónapja #215953 Írta: FireHair
FireHair válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ranamarth (Endóriel) írta: Volt egy íjja,meg egy tőre is.És úgy tudom Anduril előtt volt egy kardja!
bocsi,de most tustam meg,hogy lahat képeket berakni és most berakok egy-két képet! 8)
fototar.origo.hu/pages/albumlist ... ?id=232631

Hmmmm..... Jaj a szívem! Micsoda képek! :itscool:

"Perché un mondo senza musica non si puó neanche immaginare.."

Több
20 éve 2 hónapja #215248 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Volt egy íjja,meg egy tőre is.És úgy tudom Anduril előtt volt egy kardja!
bocsi,de most tustam meg,hogy lahat képeket berakni és most berakok egy-két képet! 8)
fototar.origo.hu/pages/albumlist ... ?id=232631

S kíméli kérges lábait,

Több
20 éve 2 hónapja #215243 Írta: tindomiel
tindomiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Igen,de azt még mindig nem tudtam meg,mivel harcolt végülis?
Az eriadori erdők biztonsága nem épp azon a szinten állt,hogy egy szál fegyver nélkül mászkáljon...

Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.

Több
20 éve 2 hónapja #215241 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Na akkor mind a kettőnknek igaza volt! 8)

S kíméli kérges lábait,

Több
20 éve 2 hónapja #215227 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Rana: a könyvben végig magával hurcolta a kardot (nemcsak Bríben, hanem végig, miután megkapta Elrondtól 20 évesen). És persze csak a markolatrész volt az, amit Bríben kivont. A kardot Völgyzugolyban kovácsolták össze újra, a Szövetség indulása előtt.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 2 hónapja #215222 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ezt nem értem.De hát a könyv szerint is Völgyzugolytól volt nála a kard.Nem?Biztos neked van igazad.Én már 3 éve,hogy utoljára olvastam.
Tehát Birínél is a Narsil volt vele?Hm...akkor viszont nem vonhatta ki az egész kardot,vagy pedig az eltörés itt csupán azt jelenti,hogy látszott a helye annak,ahol el volt törve.

S kíméli kérges lábait,

Több
20 éve 2 hónapja #215120 Írta: tindomiel
Na igen,de az a Két toronyban volt, meg Völgyzugoly után!
Én arra gondolok, amikor még csak Brítől mennek Völgyzugolyba.
"Kivonta a kardját:látták,hogy a penge csakugyan el van törve, egy-két arasszal a markolat alatt."

Több
20 éve 2 hónapja #215070 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Amikor magával vidte,akkor már összevolt kovácsolva!
"Ez itt a Kettétört Kard,amely megint ép!
Segítesz vagy utamba állsz?"
hm...ez az egyik kedvenc részletem a könyvből! 8)
Amúgy szeretném megkérdezni,hogy valaki tud valami infót Viggo jellegzetes horog nyakláncáról?

S kíméli kérges lábait,

Több
20 éve 2 hónapja #215067 Írta: tindomiel
Tudom,hogy hülye kérdés,de hogy cipelte magával Aragorn a Kettétört Kardot? Mármint az rendben,hogy kardhüvelyben,de onnan hogy tudja előszedni az alsó darabot?
Az is oké,hogy az annúminasi jogart nem hordta magával az erdőbe,de ha csak a Narsil volt nála,mivel harcolt?Bottal,íjjal?

Több
20 éve 2 hónapja #215056 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Elenath Edainme írta: De azt senki sem mondta, hogy mikor látták... :P

Kezd kicsit offá válni. Te azt kérdezted, miért ne lehetne Párizsban. Ez nálam jelen idő = most. Erre választoltam, hogy MOST elvileg máshol kellene lennie. Bocs, hogy betettem a topicba, amit találtam. Egyébként a vörös hosszú és rövid barna hajviselet között agyaltunk. Én egy szóval nem mondtam, hogy nincs Párizsban, vagy nem lehetne. És sajnos nem vagyok abban a kivételezett helyzetben, hogy megerősítsem, momentán hol tartózkodik. Tegnap például Torontóban látták az egyik helyi lap írói.

Ranamarth drága, a cikk lényege (ennek csak egy része van itt), hogy Kerry a kampány keretében járja az országot, s vannak események, ahol első osztályú hollywoodi sztárok tüntetnek jelenlétükkel mellette, ill. Bush-sal szemben. Ilyen volt tegnap Kaliforniában Viggo Mortensen is. És Cox, del Toro, stb. Kb ennyi. De azt hiszem erre számíthattunk a Drágától! :D :D :D

Elessar, több is van folyamatban. Info itt .

Több
20 éve 2 hónapja #215053 Írta: Ranamarth (Endóriel)
khm...valaki lefordítaná szegény,angolul nem tudónak... :oops:

S kíméli kérges lábait,

Több
20 éve 2 hónapja #215040 Írta: Fennasiel
Fennasiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
De azt senki sem mondta, hogy mikor látták... :P

Több
20 éve 2 hónapja #214873 Írta: Undómiel

Elenath Edainme írta: Elvégre miért ne lehetne Párizsban?

Ezért: :D

SAN FRANCISCO - In the latest manifestation of celebrity support for John Kerry, the political Internet group MoveOn.org on Tuesday will unveil 10 new anti-Bush ads, directed by award-winning directors and starring such Hollywood A-listers like actors Matt Damon and Scarlett Johanssen.

The MoveOn ad debut is just one of the celebrity-laden events planned for Kerry this week. On Thursday, he will jet to California for a star-studded fund raiser for the Democratic National Committee. Actors including Courteney Cox, Benicio del Toro and Viggo Mortensen are expected to attend the event, and crooner Tony Bennett will provide musical entertainment.

Több
20 éve 2 hónapja #214853 Írta: Fennasiel
Fennasiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hmm... ha mégegyszer láttok egy olyan pasast, csináljatok róla fényképet magatokkal, aztán elemezzük...

Elvégre miért ne lehetne Párizsban?

[size=9:uxg00143](ide nem akar jönni? :P )[/size]

Több
20 éve 2 hónapja #214730 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Viggonak lesz valamilyen új filmje a közeljövőben?

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
20 éve 2 hónapja #214660 Írta: Undómiel

Ranamarth (Endóriel) írta: Hú,ezek a képek nagyon jók Undómiel.Nekem a legjobban az tetszik,ahol fut és a foci mezes.Amúgy nem is tudtam,hogy szereti a focit.Tudja valaki kinek drukkol?

A San Lorenzónak. :D Több tucat meze is van. Itt van hozzá az interjú.

Több
20 éve 2 hónapja #214481 Írta: Ranamarth (Endóriel)
grrrrrrrrr...igazságtalanok vagytok.Aki legközelebb lát egy Viggohoz hasonló embert,az fényképezze le és rakja be a topicba. 8)

S kíméli kérges lábait,

Több
20 éve 2 hónapja #214319 Írta: Ancalima Anarórë
Én is most Párizsban láttam egy tök olyan pasast, mint Viggo! Halál komoly! 8O 8O

Több
20 éve 2 hónapja #214280 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Hú,ezek a képek nagyon jók Undómiel.Nekem a legjobban az tetszik,ahol fut és a foci mezes.Amúgy nem is tudtam,hogy szereti a focit.Tudja valaki kinek drukkol?

S kíméli kérges lábait,

Több
20 éve 3 hónapja #214248 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok!

ümm, én egy szóval sem írtam, hogy ő lett volna! Csak láttam valakit, aki nagyon hasonlított rá, akár ő is lehetett volna. nincs nekem akkora szerencsém :wink:

Több
20 éve 3 hónapja #213927 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Mutatna nekem vki esetleg friss képeket a drágáról? ;)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 3 hónapja - 20 éve 3 hónapja #213885 Írta: Undómiel

Artemisz (Erenya) írta: Ide süssetek, mit osztott meg velünk Eruntale a Thingol népe-topicon! :eek2:

Eruntale írta: hazaértem. fenemód hiányoztatok ám, és most elmondom, hogy a Louvre folyosóin szembejött velem egy vöröses hajú, markáns arcú férfiember, aki oly megtévesztően hasonlított Viggóra, hogy az sem kizárt, hogy ő volt.

Hát ez... elég ÉRDEKES.... nem?

És ez mikor volt? Mert szegény ördög ugye decembertől rövid barnás. Az utolsó képeken is. Mint ezek itt! (De jó egyeseknek!!! :roll: Amilyen formában vagyok, a gyanúja sem merülhet fel, hogy én neadjistenvalaholavilágban összefutnék Viggo Mortensennel!!! :evil: :cry: :bawling: :shake: )
Ez azt hiszem május-június és Argentína, de ennél rezeg a léc
Ez tuti, hogy az!
Ez ugye július
Ez is
Ez egy sorozat része, az újak között találtam kb. 2 hete, de nem volt forrás megjelölve
Hát ez nem tudom, mikor van, lehet, hogy tavaly, de látnotok kell
Ez teljesen frissen került forgalomba
Ez még május, de nagyon jó
Ez is
Június-július

De csak hogy 100%-ig biztosak legyünk! Ez mind augusztusi!
Ez édi
Japán
Szintén
Más
Hát igen

Szerkesztve: Und, mert lemaradtak a linkek... :oops:

Több
20 éve 3 hónapja #213880 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

FireHair írta: Nem igazsáááááááág! Mi az, hogy már nem adják, de a Trója előtt még megy az ajánlója???!!??? :evil: :(
Brühühűűűűűűűű! :cry:
Megőrülök! :x
Most akkor hol fogom megnézni???? :(

Fire, szoktál talikra járni? ha egyszer talizunk szivesen odaadom neked CD-n;)
jah, Elenath: köszi a szavazást ;) [size=9:3fy79sm5]off:nekem a másik szavazás is nagyon elnyerte a tetszésemet, a romantikus hely e a holtak ösvénye? a nem, ma ontják véremet c válaszlehetőséggel nagyon rulz :D ekkorát már régen röhögtem vmin :lol: [/size]

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
20 éve 3 hónapja #213798 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

FireHair írta: Nem igazsáááááááág! Mi az, hogy már nem adják, de a Trója előtt még megy az ajánlója???!!??? :evil: :(
Brühühűűűűűűűű! :cry:
Megőrülök! :x
Most akkor hol fogom megnézni???? :(

Hüpp-hüpp! :(
De azért neked is köszönöm a felvilágosítást Undómiel!

Üdv mindenkinek! :D
Fire Hair!: Attól még, hogy most levették a műsorról, ne keseredj el. Azért Győr nem olyan pici város, biztosan vannak kisebb mozik is. Legalábbis Pécsett van egyetlen egy még működő mozi (amit nem söpört el a Plaza másik tíz terme), ami a CinemaCity vetítései után kezdi el nyomatni az előadásokat, és ott ismételnek is. Szvsz érdemes figyelgetned, ha vannak, a kisebb mozik műsorait is. :wink:

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.011 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére