Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
20 éve 5 hónapja #201190 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #201156 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hellóka!Már rég voltam itt :cry: !Artemisz:szerintem tök jó,hogy ilyet álmodsz :wink: !Én mindig ilyeneket szoktam álmodni.Lenne egy kicsit fura kérdésem:milyen nyelven beszéltél az álmodban?csak azért,mert én ha arról álmodok,hogy egy külföldi kedvenccel találkozok,akkor angolul beszélek,de ez azért érdekes nálam,mert még csak szeptember óta tanulok angolt. :wink:
Ja és valaki már számol vissza,hogy mikor kerül a Hidalgo a magyar mozikba? :roll: :?:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #201058 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
20 éve 5 hónapja #201019 Írta: Eleonora
Eleonora válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
viggo.allstarz.org/gallery/data/ ... ce-005.jpg

[size=9:10gt1ros]*link átszerkesztve by Sil, ekkora képet nem teszünk be a topicba, csak a linkjét :wink: *[/size]

A végzet benned van!

Több
20 éve 5 hónapja #200936 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ancalima Anarórë írta: Jézusom, Artemisz, hogy lehet lyen reálisat álmodni? 8O :oops:

Áh, biztos a vizsgák.. :roll: :wink:

Na meg van egy személyes tapasztalatom is ez ügyben, igaz, nem Viggoval, de ismét bebizonyosodott, hogy ha komolyan vesszük a dolgokat, milyen csodás élményekben lehet részünk!

Anno írtam is erről ebbe a topicba...

Itt olvasható.. egy kilóméteres hozzászólásom arról a biz. élményemről, ami sztem ennek az álmomnak is tápot adhatott.. :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 5 hónapja #200929 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Jézusom, Artemisz, hogy lehet lyen reálisat álmodni? 8O :oops: A próféta szólt. :D

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 5 hónapja #200916 Írta: Artemisz
Képzeljétek, a minap Viggoról álmodtam!

Az volt a lényege, hogy itt volt Budapesten.

Titokban érkeztek, és csak másnap jöttek oda a rajongói tali helyszínére. Jöttek, merthogy elhozta a fiát is, Henryt, és a rajongó kiscsajok totál lelombozódtak, hogy az ő bálványozott Gornijuk éppen kommersz apuciszerepben tündököl... :roll:
Gondolom, Viggonak ez is volt a célja.

Szóval a Mammut moziban volt a tali, és részleteket néztünk a Hidalgo-ból, meg a GyU-ból, és a kiscsajok körbecsivitelték Viggot mindenféle hülye kérdéssel, látszott a szemén, hogy már majd eldurran az agya.
Én is tök ideg voltam, mert szerettem volna beszélgetni vele a verseiről, a lovakról, meg effélékről... erre föl..
Na, mind1. Kiagyaltam egy alternatív tervet: leültem dumálni Henryvel, akivel a kutya se törődött addig, és néznie kellett, hogy hogyan ugrálják körül a jószerivel ő korabeli csajszik az ő apukáját... cegénke... :roll:
Szóval leültem mellé, és meséltem neki Magyarországról, meg kérdezgettem, ő merre járt már, meg effélék. Tökjól elvoltunk, komolyan meglepődtem! És akkor a végén odajött Viggo, hogy ők mennek. Oké, mondom, szia, Henry, minden jót. És Viggo akkor rám nézett, és én tisztára ledermedtem. Csak nézett a gyönyörű kék szemével, aztán ezt mondta: "Nagyon köszönöm. Rendes lány vagy." És én nem értem, miért, kezet nyújtottam neki, úgy éreztem, ezt várja, mert nyilván nem adhat nekem előre kezet, nem illik; és tényleg: keményen megszorította a kezem, és elmentek. Én meg néztem utánuk, és azt se tudtam, sírjak vagy nevessek, de iszonyúan büszke voltam magamra..

Hah, álmodik a nyomor! :? :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 5 hónapja #200564 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Undómiel írta:

Orsie írta: Bár érdekes magyar címet adtak neki, magyarul úgy fordították, hogy " A tűz óceánja"...
Némi infó magyarul a filmről itt:
www.premierpark.hu/cikk.php?cikk=1007490

Szerintem a verseny neve és a film alcíme az, hogy The Ocean of Fire... Ezért talán nem akkora nagy hiba, de nekem az amcsi plakátokon még nem tűnt fel...

Nem mondtam, hogy hiba, csak annyira bennem volt, hogy a film címe Hidalgo, hogy egészen rácsodálkoztam :D

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 5 hónapja #200541 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Orsie írta: Bár érdekes magyar címet adtak neki, magyarul úgy fordították, hogy " A tűz óceánja"...

Szerintem a verseny neve és a film alcíme az, hogy The Ocean of Fire... Ezért talán nem akkora nagy hiba, de nekem az amcsi plakátokon még nem tűnt fel...

Több
20 éve 5 hónapja #200430 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Yuppí, a Hidalgo (egyik) trailerjét már vetítik a mozikban! (Tegnap láttam a Tróját és azelőtt volt.) Bár érdekes magyar címet adtak neki, magyarul úgy fordították, hogy " A tűz óceánja"...

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 5 hónapja #200408 Írta: Ancalima Anarórë
Hű, szvsz elég öreges ezeken a képeken... :roll:
Érdekes film lesz... 8O

Több
20 éve 5 hónapja #200311 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Viggo a 9/11 vetítésén! Végre elkezdett nőni a haja! :D www.viggo-online.net/news/viewto ... =2&lang=en
És biztos tök jó lesz, ráadásul hála Istennek nem a mi apukánk! :oops: :D :oops:

Több
20 éve 5 hónapja #200138 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sil írta: Magyarul: www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=14274 :wink:

www.danubius.hu/FilmCikk.aspx?Ar ... 6261217f52
Cikk ugyanerröl a filmröl

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 5 hónapja #199844 Írta: Sil

Tears unnumbered

Több
20 éve 5 hónapja #199836 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Lehetne pici aprócska kérésem az, hogy valaki magyaritsa nekem szegény németesnek a film tartalmát... :roll:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 5 hónapja #199631 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sil írta: Hírecske Viggo következő filmjéről:
www.comingsoon.net/news.php?id=5073

Hannon le, Sil!!! :D
Hmmm, ez érdekes egy szerep lesz. Bár nekem az ilyen apaszerepekről mostanában inkább Mel Gibson ugrik be.

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
20 éve 5 hónapja #199557 Írta: Sil
Hírecske Viggo következő filmjéről:
www.comingsoon.net/news.php?id=5073

Tears unnumbered

Több
20 éve 5 hónapja #199343 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
8O 8O 8O WOW!!!! 8) 8) 8)

www.comingsoon.net/cgi-bin/image ... g&img=&tt=

www.comingsoon.net/cgi-bin/image ... g&img=&tt=

Én is nézegetném vele a Szabadság-szobrot...hirtelen odalképzeltem magam.. Ez a kép nagyon csúcs!!!!!!!!!!! :up:

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
20 éve 5 hónapja #198348 Írta: Ancalima Anarórë
DE OLYAN JÓ AZ A FILM!!! :D :D :D MEGINT AKAROM LÁTNI!!!! :( :( :(

Több
20 éve 5 hónapja #198325 Írta: Artemisz

Sil írta: Mellesleg a Hidalgo-t játszó TJ-t is megvette Viggo.

Csodálkoztam is volna, ha nem! :lol:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 5 hónapja #198317 Írta: Sil
A Brego-t játszó ló, Uraus tudomásom szerint még Új-Zélandon lakik. (Egyébként ez nem az a ló, amelyik a csókolózós jelenetben volt, az egy másik. :wink: )

Mellesleg a Hidalgo-t játszó TJ-t is megvette Viggo.

Tears unnumbered

Több
20 éve 5 hónapja #198311 Írta: ruffian
ruffian válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
:D Bizony! A mozikban láttam, jó filmnek tűnik!
Roppant csinos az a ló (talán pinto??)és az ő neve Hidalgo.
Azt tudjátok, hogy a LOTR-beli Bregot megvette, úgy megszerette? A hiányzó részekhez meg visszaszállította Új-Zélandra! :wink:
Olyan jó volt újra látni, még ha csak egy trailer erejéig is!

"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:

Több
20 éve 5 hónapja #198244 Írta: Artemisz
Ezen az oldalon láttátok már a trailereket?

www.comingsoon.net/movies/h/hidalgo.php

Jajj, Istenem, aaannyira várom már a filmet!

Akármilyen tökély Aragorn volt Viggo, én azt hiszem, ez az a szerep, amit mintha NEKI ÍRTAK VOLNA!

Itt mutathatja meg, milyen is valójában! Nem is kell játszania, csak önmagát adni!

Ahogy a lóra ránéz a trailerben...

Nos, ezt senki más el nem játszhatta volna!

Viggo egy igazi LOVASEMBER!

Tökély!

És tudjátok: "Aki a lóval tud bánni, rossz ember nem lehet!" :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 5 hónapja #198033 Írta: Ancalima Anarórë

Gyémánt_Hajnal írta: Hajajj gyerekek, köv.hónapban lesz egy kerek éve, hogy taliztam Viggoval.... /me sír :cry: De rég volt az már!!!!!!!

Istenem, te szegény! Milyen kegyetlen veled a sors! :cry: :cry: :cry:
( :twisted: :twisted: :twisted: )

Nekem külföldi csak egy van: Natalia Oreiro, belföldi: 2 Pogány Judit, 3 Koltai... :lol: (de mind az én nevemre!!! :D ) És mind semélyes. Viszont könyvem, na AZ aztán rengeteg dedikált van... :)

Több
20 éve 5 hónapja #197606 Írta: ruffian
ruffian válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Gyémánt_Hajnal írta: Hajajj gyerekek, köv.hónapban lesz egy kerek éve, hogy taliztam Viggoval.... /me sír :cry: De rég volt az már!!!!!!!

:D :D Elmész a fe...be! :D De jó neked! Tényleg 6 nyelven beszél?

"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:

Több
20 éve 5 hónapja #197549 Írta: Sil
Zsombor, a Nagyon Titkos Naplókat már elég régen ismerjük [size=9:21aa3aeg](lásd Humor topic 321. oldal körül, jelenleg)[/size], de szvsz a klasszikus (Olórin- ill. Áfonya-féle) fordításban sokkal jobb.
Ha érdekel, van nekem egy kb 2 éves gyűjteményem belőle (bár nem teljes, de egy csomó, az itteni Humor topicban keletkezett naplót is tartalmaz):
hugoweaving.uw.hu/multimedia/humor.zip

Tears unnumbered

Több
20 éve 5 hónapja #197548 Írta: Gödrös Zsombor
Gödrös Zsombor válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Arathorn fia Aragorn titkos naplója(humor): :D

1 nap:
Megölt gyűrűlidércek száma: 4. N. jó.
Találkoztam a hobbitokkal. Mentünk negyven mérföldet. Megnyúztam egy mókust és megettem.
Még mindig nem vagyok király.

4. nap:
Fönnragadtunk a hegyen a hobbitokkal. Boromir rohadt idegesítő.
Még nem vagyok király.

6. nap:
Megölt orkok száma: nulla. Gyenge. Megnőtt a borostám: markáns és férfias benyomást keltek. Ez az! Továbbra is föl akarom rúgni Gimlit. Fékezem magam. Még mindig nem vagyok király.

10. nap:
Bocsesz, mostanában nem tudtam sokat írni. N. sötét van Mória bányáiban. Láttunk egy nagy balrogot. Még ma sem vagyok király.

11. nap:
Megölt orkok száma: 7. N. jó. Megint nőtt a borostám: egyre igénytelenebbül nézek ki. Lehet, hogy Legolas még nálam is melegebb. Vajon ha király lennék, bejönnék nála?

28. nap:
Egyre inkább úgy érzem, hogy zavarbaejtően vonzónak találom Frodót. Viszont gyanítom, hogyha lépek valamit, Samu megöl. Mindemellett a szőrös lábfej kissé kiábrándító. Még mindig nem vagyok király.

30. nap:
Lothlórien. Azt hiszem, Galadriel próbálkozott nálam. Pimasz csitri. Dumáltunk Boromirral. Nem is olyan rossz. Lezuhanyoztam. Juuj! De még mindig nem vagyok király.

32. nap
Megölt orkok száma: nulla. Megint nőtt a borostám elég szőrös vagyok. Legolas azt mondta, hogy egy árnyék és egy fenyegetés növekszik elméjében. Azt hiszem, Legolas valószín

Utak találkozása vár,
futok ,a lábam bizsereg-
csak ott lehetnék végre már!
Aztán hová? Ki mondja meg?
:pippin7:

Több
20 éve 5 hónapja #197546 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
És a külföldi emberektől ÉLŐben kaptál, vagy küldtél levelet és úgy? 8O

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 5 hónapja #197501 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Igen én is határozottan tiltakozom!Amúgy én elsőnek Beni fiút dobnám ki a listáról! :twisted:
Amúgy aláírások:Ewan McGregor,Rupert Grint-külföldről és Charlie,Bocskor Gábor,Boros Lajos,Győri János-itthonról. :wink:
Ja és az öltönyös kép bár furi Viggoról,de nekem bejön.Nem láttam még olyan ruhába,ami nagyon kiábrándított volna belőle. :D

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
20 éve 5 hónapja #197476 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ccccsak a tizedik??? Ez felháboritó én is tiltakozom! :twisted:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.141 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére