- Köszönetek: 4
Aragorn (Viggo Mortensen)
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ja és valaki már számol vissza,hogy mikor kerül a Hidalgo a magyar mozikba? :
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
- Köszönetek: 0
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Eleonora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
[size=9:10gt1ros]*link átszerkesztve by Sil, ekkora képet nem teszünk be a topicba, csak a linkjét *[/size]
A végzet benned van!
- Artemisz
- Nem elérhető
Ancalima Anarórë írta: Jézusom, Artemisz, hogy lehet lyen reálisat álmodni? 8O
Áh, biztos a vizsgák..
Na meg van egy személyes tapasztalatom is ez ügyben, igaz, nem Viggoval, de ismét bebizonyosodott, hogy ha komolyan vesszük a dolgokat, milyen csodás élményekben lehet részünk!
Anno írtam is erről ebbe a topicba...
Itt olvasható.. egy kilóméteres hozzászólásom arról a biz. élményemről, ami sztem ennek az álmomnak is tápot adhatott..
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Az volt a lényege, hogy itt volt Budapesten.
Titokban érkeztek, és csak másnap jöttek oda a rajongói tali helyszínére. Jöttek, merthogy elhozta a fiát is, Henryt, és a rajongó kiscsajok totál lelombozódtak, hogy az ő bálványozott Gornijuk éppen kommersz apuciszerepben tündököl...
Gondolom, Viggonak ez is volt a célja.
Szóval a Mammut moziban volt a tali, és részleteket néztünk a Hidalgo-ból, meg a GyU-ból, és a kiscsajok körbecsivitelték Viggot mindenféle hülye kérdéssel, látszott a szemén, hogy már majd eldurran az agya.
Én is tök ideg voltam, mert szerettem volna beszélgetni vele a verseiről, a lovakról, meg effélékről... erre föl..
Na, mind1. Kiagyaltam egy alternatív tervet: leültem dumálni Henryvel, akivel a kutya se törődött addig, és néznie kellett, hogy hogyan ugrálják körül a jószerivel ő korabeli csajszik az ő apukáját... cegénke...
Szóval leültem mellé, és meséltem neki Magyarországról, meg kérdezgettem, ő merre járt már, meg effélék. Tökjól elvoltunk, komolyan meglepődtem! És akkor a végén odajött Viggo, hogy ők mennek. Oké, mondom, szia, Henry, minden jót. És Viggo akkor rám nézett, és én tisztára ledermedtem. Csak nézett a gyönyörű kék szemével, aztán ezt mondta: "Nagyon köszönöm. Rendes lány vagy." És én nem értem, miért, kezet nyújtottam neki, úgy éreztem, ezt várja, mert nyilván nem adhat nekem előre kezet, nem illik; és tényleg: keményen megszorította a kezem, és elmentek. Én meg néztem utánuk, és azt se tudtam, sírjak vagy nevessek, de iszonyúan büszke voltam magamra..
Hah, álmodik a nyomor!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Orsie
- Nem elérhető
Nem mondtam, hogy hiba, csak annyira bennem volt, hogy a film címe Hidalgo, hogy egészen rácsodálkoztamUndómiel írta:
Szerintem a verseny neve és a film alcíme az, hogy The Ocean of Fire... Ezért talán nem akkora nagy hiba, de nekem az amcsi plakátokon még nem tűnt fel...Orsie írta: Bár érdekes magyar címet adtak neki, magyarul úgy fordították, hogy " A tűz óceánja"...
Némi infó magyarul a filmről itt: www.premierpark.hu/cikk.php?cikk=1007490
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Undómiel
- Nem elérhető
Szerintem a verseny neve és a film alcíme az, hogy The Ocean of Fire... Ezért talán nem akkora nagy hiba, de nekem az amcsi plakátokon még nem tűnt fel...Orsie írta: Bár érdekes magyar címet adtak neki, magyarul úgy fordították, hogy " A tűz óceánja"...
- Orsie
- Nem elérhető
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Érdekes film lesz... 8O
- Undómiel
- Nem elérhető
És biztos tök jó lesz, ráadásul hála Istennek nem a mi apukánk!
- Coralie
- Nem elérhető
www.danubius.hu/FilmCikk.aspx?Ar ... 6261217f52Sil írta: Magyarul: www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=14274
Cikk ugyanerröl a filmröl
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Eldafinde
- Nem elérhető
Sil írta: Hírecske Viggo következő filmjéről:
www.comingsoon.net/news.php?id=5073
Hannon le, Sil!!!
Hmmm, ez érdekes egy szerep lesz. Bár nekem az ilyen apaszerepekről mostanában inkább Mel Gibson ugrik be.
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Eldafinde
- Nem elérhető
www.comingsoon.net/cgi-bin/image ... g&img=&tt=
www.comingsoon.net/cgi-bin/image ... g&img=&tt=
Én is nézegetném vele a Szabadság-szobrot...hirtelen odalképzeltem magam.. Ez a kép nagyon csúcs!!!!!!!!!!! :up:
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Sil írta: Mellesleg a Hidalgo-t játszó TJ-t is megvette Viggo.
Csodálkoztam is volna, ha nem!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
Mellesleg a Hidalgo-t játszó TJ-t is megvette Viggo.
Tears unnumbered
- ruffian
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Roppant csinos az a ló (talán pinto??)és az ő neve Hidalgo.
Azt tudjátok, hogy a LOTR-beli Bregot megvette, úgy megszerette? A hiányzó részekhez meg visszaszállította Új-Zélandra!
Olyan jó volt újra látni, még ha csak egy trailer erejéig is!
"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:
- Artemisz
- Nem elérhető
www.comingsoon.net/movies/h/hidalgo.php
Jajj, Istenem, aaannyira várom már a filmet!
Akármilyen tökély Aragorn volt Viggo, én azt hiszem, ez az a szerep, amit mintha NEKI ÍRTAK VOLNA!
Itt mutathatja meg, milyen is valójában! Nem is kell játszania, csak önmagát adni!
Ahogy a lóra ránéz a trailerben...
Nos, ezt senki más el nem játszhatta volna!
Viggo egy igazi LOVASEMBER!
Tökély!
És tudjátok: "Aki a lóval tud bánni, rossz ember nem lehet!"
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Gyémánt_Hajnal írta: Hajajj gyerekek, köv.hónapban lesz egy kerek éve, hogy taliztam Viggoval.... /me sír De rég volt az már!!!!!!!
Istenem, te szegény! Milyen kegyetlen veled a sors!
( )
Nekem külföldi csak egy van: Natalia Oreiro, belföldi: 2 Pogány Judit, 3 Koltai... (de mind az én nevemre!!! ) És mind semélyes. Viszont könyvem, na AZ aztán rengeteg dedikált van...
- ruffian
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Gyémánt_Hajnal írta: Hajajj gyerekek, köv.hónapban lesz egy kerek éve, hogy taliztam Viggoval.... /me sír De rég volt az már!!!!!!!
Elmész a fe...be! De jó neked! Tényleg 6 nyelven beszél?
"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:
- Sil
- Nem elérhető
Ha érdekel, van nekem egy kb 2 éves gyűjteményem belőle (bár nem teljes, de egy csomó, az itteni Humor topicban keletkezett naplót is tartalmaz):
hugoweaving.uw.hu/multimedia/humor.zip
Tears unnumbered
- Gödrös Zsombor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
1 nap:
Megölt gyűrűlidércek száma: 4. N. jó.
Találkoztam a hobbitokkal. Mentünk negyven mérföldet. Megnyúztam egy mókust és megettem.
Még mindig nem vagyok király.
4. nap:
Fönnragadtunk a hegyen a hobbitokkal. Boromir rohadt idegesítő.
Még nem vagyok király.
6. nap:
Megölt orkok száma: nulla. Gyenge. Megnőtt a borostám: markáns és férfias benyomást keltek. Ez az! Továbbra is föl akarom rúgni Gimlit. Fékezem magam. Még mindig nem vagyok király.
10. nap:
Bocsesz, mostanában nem tudtam sokat írni. N. sötét van Mória bányáiban. Láttunk egy nagy balrogot. Még ma sem vagyok király.
11. nap:
Megölt orkok száma: 7. N. jó. Megint nőtt a borostám: egyre igénytelenebbül nézek ki. Lehet, hogy Legolas még nálam is melegebb. Vajon ha király lennék, bejönnék nála?
28. nap:
Egyre inkább úgy érzem, hogy zavarbaejtően vonzónak találom Frodót. Viszont gyanítom, hogyha lépek valamit, Samu megöl. Mindemellett a szőrös lábfej kissé kiábrándító. Még mindig nem vagyok király.
30. nap:
Lothlórien. Azt hiszem, Galadriel próbálkozott nálam. Pimasz csitri. Dumáltunk Boromirral. Nem is olyan rossz. Lezuhanyoztam. Juuj! De még mindig nem vagyok király.
32. nap
Megölt orkok száma: nulla. Megint nőtt a borostám elég szőrös vagyok. Legolas azt mondta, hogy egy árnyék és egy fenyegetés növekszik elméjében. Azt hiszem, Legolas valószín
Utak találkozása vár,
futok ,a lábam bizsereg-
csak ott lehetnék végre már!
Aztán hová? Ki mondja meg?
:pippin7:
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Amúgy aláírások:Ewan McGregor,Rupert Grint-külföldről és Charlie,Bocskor Gábor,Boros Lajos,Győri János-itthonról.
Ja és az öltönyös kép bár furi Viggoról,de nekem bejön.Nem láttam még olyan ruhába,ami nagyon kiábrándított volna belőle.
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos