Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17859 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
illetve -7986!<br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17858 Írta: Anonymous
jaj Morgie, van egy telszámom, aminek a vége -7980. Ezen el tudlak érni?<br> <br> Tökre nem veszed fel... :( (<br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17856 Írta: Anonymous
Hűűű, Any, ez azért egy kicsit durva volt, ámbár van benne valami...<br> <br> A vers tényleg nagyon jó, folytasd mindenképpen!!!<br> <br> ÉSzAH: Te vagy az egyik legjobb dolog, ami ezzel a fórummal történhetett... :) A másik Vic. <br> ;)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17857 Írta: Anonymous
Hello, Olórin, örülök, hogy összefutottunk. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17855 Írta: Anonymous
Morgana hahó! Itt vagy?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17854 Írta: Anonymous
Kösz szépen, Aragorn! Régen láttalak már itt, merre kószáltál? Jó-jó, tudom, hogy nem volt valami nagy szóvicc...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17853 Írta: Anonymous
Sziasztok,<br> Most írok eloször, de ha nagy ritkán erre jártam, elolvastalak benneteket. Legolas karaktere (ill. a tündék) engem is megfogott már a könyvben is, a filmbeni látvány pedig egyenesen lélegzetelállító :) <br> A filmnek rengeteg emlékezetes jelenete van, de én különösen nagyra értékeltem azt, hogy Frodó nem mást mint Legolast látja meg eloször Galadriel Tükrében. A víz fölé hajol, eloször nem lát semmit, aztán kitisztul a kép, és ott van..... :) ))<br> Csak ennyit akartam mondani.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17852 Írta: Anonymous
Írtam egy verset, amit tünde népdalnak szántam tkp, nem szó semmiről, szimpla szerelmes dalocska a Tavaszi szél dallamára... azért érdekel vkit?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17851 Írta: Anonymous
Dodie: ha elolvasod a fordítást, rájössz, hogy én nagyon béna fordító vagyok. A második felét teljesen félreértettem:)) Na mindegy, a következő majd jobban megy:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17850 Írta: Anonymous
:-) <br> A chat most nekem sem működik!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17849 Írta: Anonymous
Sehogy nem jön be az a nyavalyás chat- szerencsétekre. :-( Bocsánat, hogy eltűntem délelőtt, de az a gonosz számtechtanár lekapcsolta az egész hálózatot, mikor nem akartam kimenni.(El is veszett emellett a mesém begépelt négy oldala.):( <br> Csak eszembe jutott egy jó kis sztori: néztük a húgommal a rajzfilmet, és van az a jelenet, mikor Gandalf kinyitja Mória kapuit, és akkor Leegolas azt mondja: Tehát csak annyit kellett mondani: barát. Húgomasszony rámnéz és a maga tágra nyitott szemeivel megkérdezi: banán???<br> Na jóccakát.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17848 Írta: Anonymous
Olórin: kösz a pontosítást, én már régen olvastam A szil.-t. Így már mindjárt érthető minden....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17847 Írta: Anonymous
Ja!<br> És az Oscarral kapcsolatban:<br> HAJRÁ GY.U.!HAJRÁ GY.U.!HAJRÁ GY.U.!HAJRÁ GY.U.! HAJRÁ GY.U.!HAJRÁ GY.U.!HAJRÁ GYY.U.! HAJRÁ.......ugye értitek:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17846 Írta: Anonymous
Na, én szinte mindig oldalakat írok, úgyhogy nem szodhattok...bár az utolsó háro hozzászólásom rövidkére sikeredet, nem nagyon van időm mostanság...<br> Amúgy meg a kis Orlando nem egy tünde-jellem, mi?;-<br> Bár bizonyos szempontból lehet.<br> Azért nagyon íbrjuk!:-)<br> Nekem a filmben irtóra teccett.<br> Meg amúgyis cuki, de nagyon más..valahogy nekem a karakterrel együtt jött be nagyon.<br> És azt, hogy kivágták a hullákból-kihúzigálós részt, nem csodálom...<br> Ha belegondolok, hogy egyik velem egyidős barátnőm már ígyis majd betojt végig film közben, a gy.l.-k miatt, meg minden...és ugye azért..bár persze monddhatnánk, hogy aki gyenge idegzetű (iylen mértékben) az ne nézze, de szerintem azért nem lehet ez kizáró tényező..szóval hogy mindenki meg tudja nézni.<br> Na, nagy amrhaságokat hordok itt ösze...<br> hali!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17845 Írta: Anonymous
ÉSzAH: IMÁDLAK!!!!<br> Nagyon-nagyon köszi!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17844 Írta: Anonymous
Andi: ez még csak a jelölés, de tényleg 13-ra van jelölve. Hihetetlen szám, a Titanic is 12 volt, ha jól emlékszem.<br> <br> OFF TOPIC: ÉSzAH: lementettem a képeket a segítségeddel, nagyon szépen köszönöm, most tömörítem ki a zip-et.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17843 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> deagol:mindjárt elsírom magam! Nagyon szép a versed! <br> Tényleg 13 Oscar?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17842 Írta: Anonymous
OFF: Miért van az, hogyha lejövök a chatről, mindig kivág a gép és újra kell indítanom mindent.. :( (<br> <br> ÉSzAH: i-m-á-d-l-a-k, de ezt már írtam... de még sem lehet elégszer leírni. :) )) Köszi, köszi és még egyszer köszi a fordítást. <br> <br> deagol: a második versed is nagyon szép, szerintem igazi őstehetség vagy. :) ) Ha van még több vers is a tarsolyodban, szívesen várjuk őket ide, de ez a chat tényleg nem ide való. <br> Ha nem tudtok felmenni a tolkien.hu chatére, érdemes nyitni egy új topicot, és ott csevegni. Svindler úgy is kitörli egy nap után, és nem zavarja az összképet + nem rondít bele más topicokba. <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17841 Írta: Anonymous
Bocsi É., tényleg nem fordul elő többet!<br> na tényleg megyek

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17839 Írta: Anonymous
Nem, még nem voltam koleszos, de szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy cset megy-e a fórumon, vagy eszmecsere. Nem akartam/akarok senkit megbántani, de nagyon idegesítő, hogy naponta 500 üzenet van és abból kb. 10 szól arról, ami a topic. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17840 Írta: Anonymous
én is megyek aludni azért szia Manwe, jó, hogy megismertelek<br> ez közhely, de tényleg örülök <br> Szurkoljatok!!!holnap 6-7 órában bioszt írunk<br> na csá

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17838 Írta: Anonymous
persze azért igazad van tényleg bocs, és köszi a cikket

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17836 Írta: Anonymous
köszi Manwe!<br> ÉSzAH! Voltál már koleszos???<br> bocs

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17837 Írta: Anonymous
O.K.,most már tényleg csend!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17835 Írta: Anonymous
yaa, az én freemailcímem annonga@freemail.hu <br> Bárki írhat

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17834 Írta: Anonymous
Bocsássatok meg, de borzalmas, hogy mennyire szétcsettelitek a fórumot. (Akinek nem inge, az ugyen nem veszi magára!) Ne csináljátok már! Ott a cset! Én is ott vagyok. Miért nem ott csettelünk?<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17832 Írta: Anonymous
ÉSzAH!!!<br> el nem tudom mondani mennyire szeretlek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17833 Írta: Anonymous

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17831 Írta: Anonymous
köszi Tündelány!<br> Manwe! Írj címet!<br> csak kilencig maradhatok

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17830 Írta: Anonymous
Folyt: <br> <br> SS: A te kijelölt utadon volt már egy nagyon nagy bukkanó. Eltörted a gerincedet egy pár évvel ezelött. Hogyan történt?<br> OB: Próbáltam feljutni egy barátom tetőteraszára (Londonban), hogy berúgjak egy megvetemedett ajtót. Ráléptem az ereszcsatornára. Nem tartott meg. <br> SS: Nem ittál előtte egy picit?<br> OB: Nem, csak egy nagy vasárnapi ebéd volt, semmi különös ivászat. De habzsoltam az életet, soha nem álltam meg körülnézni csak a szórakozást kerestem. <br> SS: Mennyire volt komoly a sérülésed?<br> OB: Négy napig azt hitték, járni sem fogok többé. Valójában kissebb csoda, hogy meggyógyultam. 12 nap múlva hagytam el a kórházat, teletüzdelve szegecsekkel és lapokkal. Ez megváltoztatta a szemléletmódomat, azóta nagyon is értékelem az életet. <br> SS: A Sólyom végveszélyben c. filmben alakított karaktered (egy közlegény) is hasonló dolgokon megy keresztül?<br> OB: Igen, ez a harcra éhes, ifjú katona kizuhan egy helikopterből. Miután én leestem a kórházban egy fiatal katona mellett feküdtem, akit a sebesülése lebénított. Szürreális, hogy az élet így ismétli magát. <br> SS: Szürreális, hogy mennyi minden történt veled 25 év alatt. <br> OB: Hát, azt semmiképp sem mondhatod, hogy nem éltem. <br> (ÉSzAH)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.054 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére