Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17768 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok! Én is itt vagyok, de most indulok felfelé a chatre egy kicsit... <br> deagol: az a vers gyönyörű, még egyszer.... az ajándékot, amit megígértem minden versért, nem felejtettem ám el... :) ))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17769 Írta: Anonymous
Én meg minden mást olvasok.<br> Nem tom a többiek hova tűntek.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17767 Írta: Anonymous
itt vagy még?<br> vagy csak lassan hozza le a gép?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17766 Írta: Anonymous
Bocsi hogy ilyen lassan reagálok de iszonyat lassú a gépem.<br> :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17764 Írta: Anonymous
köszi manwe yoot tett az önbizalmamnak a megjegyzésed

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17765 Írta: Anonymous
most csak te vagy itt?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17763 Írta: Anonymous
deagol: Yo volt a versed!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17762 Írta: Anonymous
van itt valaki???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17761 Írta: Anonymous
halihali mindenkinek

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17760 Írta: Anonymous
Apám, hogy ti 24 óra alatt mennyi bejegyzést termeltek ... ! :-) <br> <br> Ki tudja, hogy ott volt-e Legolas abban a bizonyos csatában! Szó nem esik róla, az tény. Én is gondoltam már rá, hogy az öreg Thranduil sem lehet kutty. Na nem csak kinézetbe, de ha a fia ilyen harci képességekkel, gyakorlattal rendelkezik, akkor milyen lehet a papa. Mármint ha nem a diplomáciára és a királyi etikettre gyúrt. :-) Én azért tartanék a Babó megfilmesítésétől. Pontosan azért, mert félek, nem találnának sok olyan tündét, mint amilyen Legolas. Még a végén tele lenne Harldírokkal és akkor besokallnék. Abból egy is elég volt. <br> A csatákat szerintem azért kevertük össze, mert pont azon a környéken vetette fel valaki, hogy látni vélte a filmen Legolast a csatában (Szauron ellen). Csatlakozom az előttem vélőhöz, mert én is látni véltem. Pedig, hát osztok szorzok és tényleg nem lehetett ott. Persze nem lehet tudni, hogy az a 3000 év, amit Elrond emlegetett az pontosan mennyi. Lehet 2786 is és lehet 3110 is. Ilyen távlatokban az ember - és a tünde - már nem számolgat pontosan. Mondjuk Elrondnál sose lehet tudni. Róla simán el tudom képzelni, hogy napra pontosan emlékszik életének mindenk eseményére. <br> Na mi volt még itt? <br> Ja igen ... Lefordítom a cikket, hamarosan felteszem teljes terjedelmében (ami nem túl nagy) magyarul. <br> Az Oscart tuti, hogy felveszem, innentől kezdve eldöntheted Morgana, hogy kitől tudod kényelmesebben begyűjteni. Majd ezt akkor megbeszéljük. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17759 Írta: Anonymous
Drága morgana! Én biztos, hogy fel is fogom venni csak, hogy küldjem el neked?<br> Egyébként helló mindenkinek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17758 Írta: Anonymous
Morgana:Én felveszem majd!:-)<br> Egyébként úgyszoktam a HBO-t veszem,és a PRO7-en nézem,mert ottnemdumálnak bele az angolba. :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17757 Írta: Anonymous
Vegye fel nekem valaki az átadást!!!! Kérek szépen Valakit, segítsen egy olyan bajtársnak, akinek nincs HBO-ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17756 Írta: Anonymous
Morgana:Sziaaaaaaaa!<br> Régen találkoztunk!<br> Ugylátom a hozzászólásokból,a nyilvesszős kép az nagyon bejön mindenkinek:-))<br> Nemhiába ,megéreztem ,hogy melyik a legjobb a lányoknak:-)<br> Vic-nek is egy nagy puszi!:-)<br> még van párnap a 2.részig,addig bírjátok ki!<br> Addig még DVD-is lesz!!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17755 Írta: Anonymous
Olórin, ha ez így van és én eddig nem figyeltem, akkor bizony mi jártunk jobban! És ha elpusztul a jelenlegi világ, a tündék vele vesznek?... :( :( :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17754 Írta: Anonymous
Vic: Biztos csak azért nyilatkozta ezt, mert a nagy nyilvánosság előtt mégsem szidhatja a partnernőjét... Ebből is látszik, milyen figyelmes a srác. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17753 Írta: Anonymous
Köszike!!!!:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17752 Írta: Anonymous
www.fantasyplanet.cz Ebben a topicban is megtalálható valahol. De sajnos nem tudom pontosan hányadik csoport kép között láttam, de valahol a tizedik és huszadik között volt, és az alján, erre emlékszem. jó keresgélést!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17751 Írta: Anonymous
Finduilas! Kérlek add meg a pontos címét, ahol a képet láttad!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17750 Írta: Anonymous
Most láttam a fantasyplaneten az eddigi leggyönyörűbb Legolas képet. (Ha ez lehetséges.) Ti már biztos láttátok, egy nyílvesszőt nézeget. Itt már tényleg annyira szép, hogy olyan csak egy tünde lehet!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17749 Írta: Anonymous
kiskósza: a Helm-szurdoki csata tele lesz kicsi Legolasokkal :) )) Azt ígérték, hogy a tündék egész hada jön segíteni védeni Kürtvárat... Jackson átírását ebben az esetben csak isteníteni tudom :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17748 Írta: Anonymous
Decemberig sajnos nagyon sok nap van még vissza és szerintem az apósod drága is nagyon istenien nézhet ki. Te jó ég! Mi van ha ott volt az a sok rokon meg unokatesó meg egyéb Legolasra iszonyatosan hasonlító arc. Te jó ég! Ebbe nemhogy beleborzongok, de egyenesen követelem a babó megfimesítését. Bár ennyi igazi tündét nem tudom, hogy hol találnak? Talán el kéne ugraniuk Mirkwoodba:-))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17746 Írta: Anonymous
De azért, ha elképzelem Legolast, amint frissen és fitten, a már sokszor imádott íjával, két tőrével megáll a papája mellett... nos, már most libabőrös a hátam :) )) De nem hiszem, hogy csak nekem...<br> <br> Erről jut eszembe, a 2. részt boncolgató topicba betettem egy honlapot, ami azokat a különségeket boncolgatja, ami a film és A két torony között áll fent. Itt írták, hogy Legolas a Helm-szurdok beli csatánál kap egy rohani kardot is, hogy jobban tudjon aprítani, valamint egy pajzsot, amivel szintén bravúros dolgokat láthatunk majd tőle. <br> Hát... hány nap is van decemberig???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17747 Írta: Anonymous
Na ugye, hogy máris más a helyzet! Én arról beszéltem, azért nem volt tiszta a kép. Na de most megyek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17745 Írta: Anonymous
Ja, hogy te az Öt Sereg Csatájáról beszélsz??? Bocsi, de én Szauron megdöntéséről... meg szerintem a többiek is... <br> Az Öt Sereg Csatájában Legolas... hát, passz.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17744 Írta: Anonymous
De én akkor ezt most nem értem. Ha Bilbó ott volt, aki csak 111 amikor Legolas már 2000-en is túl van. Hogy van ez? Egyébként azt tudtam, hogy az apja csak azt nem, hogy a babóban az ő apja-e az emklegetett tündérkirály

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17743 Írta: Anonymous
Juj, de gonosz vagy :) ))) Nekem is van néhány tippem :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17742 Írta: Anonymous
szia Vic csak ketten vagyunk és épp most örjöngök, hogy a tanárom orra alá dörgölhetem, hogy 13 oscar. De azért Legolas a legjobb. Átfutva az inerjút szeruntem lesz benne 1-2 fordítói megjegyzés. Lehet, hogy tényleg meg kéne fenyegetni Orlit. Van egy-két tippem, hogy kezdeném:-)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17741 Írta: Anonymous
kiskósza: nem olvastad végig :) ) A többiek arra jutottak, hogy Legolas nem olyan ''öreg'', így a csatában csak a papája vehetett részt. Egyébként tényleg Thranduil a papája, Legolas tehát Bakacsinerdő hercege.<br> <br> Én is nézem az Oscart, mint minden évben, most is élőben, hajnalban.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17740 Írta: Anonymous
egyébként tegnap nem válaszoltatok eszmefuttatásomra vagy csak nem olvastam, de akkor most az öt sereg csatájában részt vett vagy nem? A babóban a tündérkirály(mert ott így fordítják az az ő apja, Thrandúil?<br> 13 OSCAR 13 OSCAR 13 OSCAR 13 OSCAR 13 OSCAR 13 OSCAR v13 OSCAR 13 OSCAR 13 OSCAR 13 OSCAR 13 OSCAR 13 OSCAR 13 OSCAR 13 OSCAR 13 OSCAR 13 OSCAR 13 OSCAR 13 OSCAR 13 OSCAR 13 OSCAR 13 OSCAR ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ezt el se hiszem! Na idén tuti, hogy végignézem élőben az átadást!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.614 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére