Legolas (Orlando Bloom)

Több
20 éve 1 hónapja #220211 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Eneira írta: Lego szerintem sem lobbanékony, sőt, nála hűvösebbet pl. a szövetségben nehéz találni...szvsz.

Na azért Lórien előtt, hoyg beszólt Gimlinek..

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hónapja #220075 Írta: pem
pem válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szerintem lapozzunk erről a Kate-dologról, mert kezdünk unalmassá válni. Ha Orli boldog vele...

Más. Kikölcsönöztem dvd-n a Calcium Kidet. Tényleg jó kis film, de ne úgy készüljetek rá, mint egy frenetikus vígjátékra, mert szatíra ez a javából áldokumentumfilm köntösben. Orli remekül alakít benne - de a többi karakter sem kutya -, csuda édesen hozza a figurát. (Egyszer még könnyeztem is, annyira esendő volt.)
Ha láttátok a filmet és írnátok róla pár sort, akkor menjetek el az xpress.hu-ra. Egy tag baromira lehúzta és még az én pozitív soraim is csak alig vitték fel az értékelést.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hónapja #220057 Írta: Eowynke
Eowynke válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Myräfelle írta:

Kate-tel egy csomó lesifotó a Gallery-ben a lap alján
www.bosworthonline.com

Fujfujfuj! :?
Hát ami engem illet... kezdem megszokni ezt a Kate+Orli dolgot...
Nem esik jól látni ôket ennyi képen együtt :( :? de sajnos nem mi válasszuk ki, hogy kit vegyen el :cry: .

Eowyn

Több
20 éve 1 hónapja #219963 Írta: Eneira
Eneira válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Lego szerintem sem lobbanékony, sőt, nála hűvösebbet pl. a szövetségben nehéz találni...szvsz.

Boldogok azok, kik nem láttak, mégis hisznek.

Több
20 éve 1 hónapja #219853 Írta: Myräfelle
Myräfelle válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Kate-tel egy csomó lesifotó a Gallery-ben a lap alján
www.bosworthonline.com

Fujfujfuj! :?

[size=9:2uov9q48]És még mindig nem tudok idézni...[/size]

...A tündék hatalma régen elmúlt,
most már a világ körein kívül lakoznak,
és nem térnek vissza többé...

Több
20 éve 1 hónapja #219675 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hm... De azért az is ott van, hogy vitéz harcosok voltak, csak a fegyvereik, meg a páncéljuk nem volt olyan erős, mint Gil-galadéké... 8)
Hát... Oropher és Thranduil sinda volt, én Thingolhoz hasonlóan nyilván ők sem bírták annyira a noldákat, féltették a hatalmukat, és amúgy is, afféle "nekünk ne parancsolgasson senki" - alapon álltak a dologhoz. Túl büszkék voltak.
Később, amikor Thranduil látta, hogy Celebornnak és Galadrielnek esze ágában sincs terjeszkedni, meg amúgy is kinek kell a Vadon (már rajta ívül), szerintem csak megbékélt velük.

Egyébként szerintem Legolas közel sem olyan lobbanékony, mint amilyennek Thranduilt képzelem, inkább türelmes. :wink:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 1 hónapja #219595 Írta: Namarie
Régebben volt itt téma, hogy vajon hogy viszonyulhatott legolas a családjához. Nos a Gyűrű keresésésben elég "szép" dolgokat találtam. Legolas nagyapja (Oropher) egy csata során elég esztelen módon indult neki a dolgoknak- alaposan elhamarkodta adolgokat. Thranduil is lobbanékony természet, és mint megmutatkozik, Legolas is.

Ráadásul Thranduil nem is örült annyira, hogy a haramdkorban Galadrielék Lórienben telepedtek le. Szerintetek normalizálódott-e a viszony, és miért igen, miért nem?

Több
20 éve 1 hónapja #219520 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!
Jajjderégvoltam itt. /már megint./ látom tartjátok a frontot, így tovább!

:arrow: Nemtom, h láttátok-e már:

A CK extráiból képek: www.theobfiles.com/pictures/ckcaps4.html
Kate-tel egy csomó lesifotó a Gallery-ben a lap alján ( :bawling: ):
www.bosworthonline.com

Pussz, majd próbálok benézni!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
20 éve 1 hónapja #219506 Írta: Myräfelle
Nimrodel: Ez a kedvenc képem az otthoni gyűjteményemből! [size=9:3aqjo7av]És van egy ehhez hasonló is, csak ott kék az inge. De neki az is jól áll![/size] :wink:

Több
20 éve 1 hónapja #219174 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Képzeljétek, anya Amsterdamban volt, nemrég jött haza, és hozott nekem onnan egy posztert, ezt:
www.oneposter.com/Product-record ... 10764.html
:D

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 2 hónapja #218140 Írta: Eneira
Na igen. Tényleg nagggyon édes ezeken a képeken. Remélem, színészileg is nagyot alakít majd... :roll:

Annyira tartok attól, hogy megint lehúzzák majd, mint a Trója után...mindenesetre köszi a linkeket.

Több
20 éve 2 hónapja #218119 Írta: Coralie
editorial.gettyimages.com/source ... 0||0|0&p=3
Itt is vannak Haven képek

Nimrodel

Több
20 éve 2 hónapja #218029 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Matt-et valszeg a Bourne- filmek miatt akarják Bondnak illetve itt kerülhetett szóba. Ezekben állítólag jól alakít.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 2 hónapja #218028 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Telperien(Ithil) írta: Viszont múlt héten a Tv-ben Matt Damont mondták új Bondnak(még nyilatkozott is erről). :hein:

[size=9:29cspwmm]OFF: Az Origo fórumán épp nemrég volt szó arról, hogy ez egy mindenféle alapot nélkülöző álhír, úgy tűnik, még mindig uborkaszezon van, ha a tévék ilyesmivel próbálják kitölteni a műsoridejüket. :? Matt Damon neve valóban felmerült még augusztus körül, de ő maga nyilatkozott úgy, hogy vannak nála jóval esélyesebbek, pl Ewan McGregor. A jelenlegi állás szerint azonban Dougray Scott a legesélyesebb.[/size]

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 2 hónapja #218019 Írta: Telperien(Ithil)
Telperien(Ithil) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nimrodel (Melklerien) írta: www.danubius.hu/FilmCikk.aspx?Ar ... 29542d4cc1
Na, ezt örömmel hallom...

Tényleg jó hír.Nem tudom őt Bondként elképzelni,talán majd pár év múlva,ha idősebb lesz.Viszont múlt héten a Tv-ben Matt Damont mondták új Bondnak(még nyilatkozott is erről). :hein:

"Hol a ló,a lovas?Hol a kürt,mely megharsant csatajelre?...""...Nyerget a lóra,a kürt szava zengjen!Hajrá,Éorlfiak!"

Több
20 éve 2 hónapja #217858 Írta: Coralie

pem írta: Azt tudtátok, hogy Orlando új filmje a "Haven" szeptember 11-én került a nézők elé a Torontói Filmfesztiválon?
Filmmel kapcsolatos videók itt: elflady.com/legolasgreenleaf/mul ... nclips.htm
A premieren készült fotók pedig itt
orlandomultimedia.net/images/pre ... /haven.htm
lelhetők.
Csuda édes rajtuk.

www.theonering.net/scrapbook/group/1502
Édes Istenem! Hogy lehet valaki ennyire aranyos!!! *Erre szavak nincsenek, nemhogy emotikon!*

www.danubius.hu/FilmCikk.aspx?Ar ... 29542d4cc1
Na, ezt örömmel hallom...

Nimrodel

Több
20 éve 2 hónapja #217696 Írta: Myräfelle
Hali!

Hallottátok már a Gyűrűk Urás reklámot? :D :D :D
Asszem Sláger Rádió...
És akkora poééééén! :cooljump:

Mirubor rulez! :)

Több
20 éve 2 hónapja #217404 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Phaedra írta: Almabort isznak? Nagyon helyes, azt hittem valami durvábbat.

Tényleg, szerinetetk milyen bort isznak a tündék?

Mirubort. ;)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 2 hónapja #217385 Írta: Namarie

Lemilien írta: Le suilon!

Bocsá', h így beleszösszenek a dolgaitokba, :oops: :oops: de azon filóztam, amikor megtudtam a "hármasfogatot", h miért nem járnak már a végére... szerintem Kate bűn ronda :twisted: (a másik csajszit nem láttam, de az is jobb lehet :wink: )ami meg az almabort illeti :roll: naggggggggggyon finnnnnnnni!!!!!!!!!! :wink: *és mivel a tüncik tudják, mi a jó, nem lehet a számlájukra írni. 8) az ivóversenyt megnézném... :twisted: :twisted:
*merem ajánlani

Almabort isznak? Nagyon helyes, azt hittem valami durvábbat.

Tényleg, szerinetetk milyen bort isznak a tündék?

Több
20 éve 2 hónapja #217374 Írta: pem
pem válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Azt tudtátok, hogy Orlando új filmje a "Haven" szeptember 11-én került a nézők elé a Torontói Filmfesztiválon?

Filmmel kapcsolatos videók itt: elflady.com/legolasgreenleaf/mul ... nclips.htm

A premieren készült fotók pedig itt
orlandomultimedia.net/images/pre ... /haven.htm
lelhetők.
Csuda édes rajtuk.

Több
20 éve 2 hónapja #217201 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ha nem is balfék.. inkább... naív.. de jól adja a dolgot. Nincs mit. Nem tudom mikor töltötted le.. és hogy van-e igény rá.. de tegnap kicseréltem a linkeket Real Mediáról .avi-ra.
Most miért? Mi rossz van '50 felülésben?'. :lol: :lol:

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
20 éve 2 hónapja #217171 Írta: Eneira
Nagy nehézségek által megtekintettem a vidijókat....ööö...miért van az az érzésem, hogy kicsit balfék megint, újfent???? :D Tényleg látni akarom, hogy mit is csinál reggel, felkelés előtt??? :D :D Igen!!! Jókat szórakoztam, köszi a linket!!! És megyek DVD-t venni (majd, ha lesz, az IM szerint csak 21-e után).

Több
20 éve 2 hónapja #216497 Írta: ainawethien
Ami azt illeti, szerintem ez az eddigi legjobb filmje, és végre színészkedik is. Jó kis angol vígjáték, term. ebből kifolyólag angol humorral. Nagyon jól áll ez neki.

Több
20 éve 2 hónapja #216488 Írta: Coralie

ainawethien írta: Pár jelenet a The Calcium Kid -ből.. előre szólok, hogy egy rakás poént lelő, szal akit ez zavar, az ne kattintson a linkre! 8)

Jajj, Istenem, de furán néz ki! De olyan aranyos!!!
Ez a film akkora egy hülyeség lesz, ahogy elnézem! :D

Nimrodel

Több
20 éve 2 hónapja #216474 Írta: ainawethien
Pár jelenet a The Calcium Kid -ből.. előre szólok, hogy egy rakás poént lelő, szal akit ez zavar, az ne kattintson a linkre! 8)

Több
20 éve 2 hónapja #216469 Írta: Lemilien
Lemilien válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Le suilon!

Bocsá', h így beleszösszenek a dolgaitokba, :oops: :oops: de azon filóztam, amikor megtudtam a "hármasfogatot", h miért nem járnak már a végére... szerintem Kate bűn ronda :twisted: (a másik csajszit nem láttam, de az is jobb lehet :wink: )ami meg az almabort illeti :roll: naggggggggggyon finnnnnnnni!!!!!!!!!! :wink: *és mivel a tüncik tudják, mi a jó, nem lehet a számlájukra írni. 8) az ivóversenyt megnézném... :twisted: :twisted:
*merem ajánlani

"Az embernek csak az arca ismerhető, de az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan."

Több
20 éve 2 hónapja #216200 Írta: Eneira
Nekem megvan a Nat. Geo által kiadott Gyűrűk Ura Beyond The Movie, abban van ez az Orlis jelenet, meg az idézet a filmből...nekem tetszik. Kicsit emberibb ezáltal, de ha megnézitek, hogy tartja a szájához azt a kupát... :D Édi!!! Mint aki életében nem ivott alkoholt, persze, aláírom, hogy sört nem, de az almabor...na ja. Amit imádok Orliban, az az, ahogy beszél, ahogy formálja a szavakat. Győőőnyörűűű!!!

Nekem Lucius túl hideg. Valami Marton Csokas-szerűt képzelnék el Thranduilnak is. [size=9:27zuv190]Őt amúgy is szeretem, láttam az XXX-ben, Vin Diesellel[/size]. De majd agyalok rajta.

Szerintem sem sokat törődött volna velük, elvégre, lehet, hogy ez nem az ő dolga. Ha igen, akkor meg max. Bilboval, elvégre nem túl valószínű, hogy sok hobbitkát látott volna addig életében, leginkább egyet sem.
Eleniel: :D

Több
20 éve 2 hónapja #216135 Írta: Namarie
A kép több, mint fájdalmasan érintett.

Thorinékra visszatérve: én is azt gondolom, nem sokat törődött velük, neveltetésnél fogva úgy lehetett vele/velük, hogy törp, idejött, ergo be kell kasztlizni, ott van jó helyen, ahol van.

Én inkább arra lennék kíváncsi, akkor milyen arcot vághatott, és mit zsólhatott, amikor meglátta Gimlit , Bilbót és Frodót Elrondnál, és rájött, hogy Frodó Bilbó unokaöccse, és ő a Gyűrűhordozó....

Több
20 éve 2 hónapja #216119 Írta: Myräfelle

ÁÁÁÁÁ!
Mondjátok, hogy ez nem igaz! Nekem ez már sok(k)!

Első reakció: Jesszusúristenpardonúreru! ÁÁÁÁÁÁ!

Képek:
fototar.origo.hu/albumlist/album ... ?id=233319

Első reakció: WOW!
Második reakció: Legolas - vaaahah 8)
Na jó, abbahagytam! :wink:

Nem tudjátok, van valami infó a mi kedvenc "hármasfogatunk"ról? :twisted:

Üdv mindenkinek, a következő infóórán jövööök!
[size=9:3581fkiu]Miért nem tudok én normálisan idézni????[/size]

Több
20 éve 2 hónapja #216084 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Én teljesen egyetértek Eleniellel Lucius-Thranduilt illentően! Szvsz tök korrekt! :o

Ez a kép meg pláne tüncös! Így nézhetett Thranduil is Thorinékra :twisted: :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.553 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére