Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17679 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Morgana! Melyik képekre gondolsz? A találkozó képeire, vagy a Legolas/Orlando képekre, melyeket belinkeltem?<br> Vic, köszi a Cosmo cikk fordítását. Azért tetszik ez a cikk, mert végre nem ugyanazokat a kérdéseket tették fel neki. Nekem egy kicsit kiábrándító, hogy az első kritérium, ami az általa favorizált hölgyekről az eszébe jut a SZŐKE. Szőkék! Ezt nem ellenetek hozom fel!!! De én nem a hajszínt emelném ki, ha megkérdeznék, hogy milyen fiú tetszik. Egyébként semmit nem jelent, mert a barátnője - ha jól láttam a képen - barna hajú. Erről ennyit. Vic, nem tudom, miért szerénykedtél, nagyon jó a fordítás. <br> Kida, az íjászkodással kapcsolatban teljesen igazad van. Ezért hord az ember az íjat (tahát nem a húrt) hartó karján alkarvédőt. Én inkább azt a fájdalmat emelném ki, amit az ember izmai elszenvednek, ha meg vége az izomláznak, akkor kezdenek tiltakozni az ízületek. :-) Na ezért kell gyerek korban elkezdeni. :-) )) - Jaj, bocsi, most látom, hogy Olórin már mindenkit felvilágosított ezzel kapcsolatban. <br> (Egy kis off: Majdnem vettem tegnap Mohácson egy reflex-íjat. Annyira gyönyörű volt. És annyira drága ... )<br> Olórin, tört már el íj a kezedben? Akkor részvétem. Nekem még nem volt ilyenhez szerncsétlenségem, de el tudom képzelni. Durva lehet!<br> Most ennyi, holnap már ismét teljes erőbedobással itt vagyok a fórumon. More Észi coming soon...<br> ÉSzAH<br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17678 Írta: Anonymous
Én is lőttem már egypárszor, és ha minden igaz érettségire (azaz most májusra-júniusra) kapok egy rendes íjat... nomádot... :) úgyhogy én leszek LegolasII :) )))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17677 Írta: Anonymous
Ne chateljetek már! Na légyszi! Nekem ez a kedvenc topicom! Inkább keressetek szép Legolasos képeket és mondjátok meg hol találtátok őket:-)Különben íjászkodni jó dolog és mifelénk lóval is lehet csinálni. Kassai:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17676 Írta: Anonymous
Üdv! Találd ki, hogy ki vagyok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17674 Írta: Anonymous
Amúgy hello g.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17675 Írta: Anonymous
.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17673 Írta: Anonymous
Egyszer az egyik táborban úgy íjásztunk, hogy az aznapi reggelink múlott a jó lövésen.<br> Na jó, azér kaptunk kaját, de jó érzés volt.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17671 Írta: Anonymous
És te?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17672 Írta: Anonymous
Ja, bocs, látom, hogy már írtad, hogy igen!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17668 Írta: Anonymous
Ti íjásztatok már?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17669 Írta: Anonymous
Én igen, de a lovasíjászatot nagyon kipróbálnám.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17670 Írta: Anonymous
Nem, még nem!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17667 Írta: Anonymous
Csókolom, csókolom, úgy tűnik én mindig rosszkor jövök, mert megint mindenki alszik vagy már le is feküdt?:-)<br> Szerintem Orlandó jól öltözködik, szívesen ápolnám, ha eltörik a lába és szívesen megenézném a tetkóit. Addig, hogy drum'n'bass még csak oké, de a Happy house...Hát nem is tudom...<br> Vic egy istennő vagy! köszi a fordítást, a Cosmóról meg majd egyszer elcsevegünk...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17666 Írta: Anonymous
Ma néztem meg másodszor a filmet: majd elolvadtam Legolastól. Ooooolyan cukor volt!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17665 Írta: Anonymous
a tünde szerintem Réz Ádám fordítása

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17664 Írta: Anonymous
íjászat:<br> <br> A tartó karra ezért kellene jó kis karvédő (ezüst fonállal szegve persze!), de asszem az ideget feszítő ujjakra se árt holmi ujjvédő, mert úgy belevág az ember ujjaiba, hogy ihaj.<br> <br> A meglepetésekről nem is beszélve, amit akkor érzel, amikor szétpattan az ideg vagy eltörik az íj...<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17663 Írta: Anonymous
Ja, és egy fontos kérdés: a tünde nevet levédte-e Göncz apó? Úgy értem, ha én ilyesféle mesét írok, akkor használhatom a tünde kifehezést? Az elf olyan idegenül hangzik.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17662 Írta: Anonymous
Jajajaj, áldott Szilmarilok, hogy mennyit lehet írni egy hét alatt...dehát csak írjatok, legalább olvasok vmit az én szívemnek szottyáról, ha már a GyU-t kiolvastam. :) )<br> A rajzfilmet látta vki? Pokoli jó Legolas figurája, olyan, mint egy balett-táncos.De azért Blomm pap sem semmi, rugalmasak vagyunk, meg tudunk egyezni. :-) <br> Nem tudom, ki írta, de a válaszom: nincs irc-em. :-( <br> Ami az íjászkodást illeti... Ha rendesen csinálja az ember, szörnyű fájdalmas sport... Ha jól kihúzzátok a húrt, és a kartartás is jó, úgy odavág a tartókar belső oldalára, meg az íjat fogó kéz mutatóujjának a bütykére a húr, hogy csak úgy gyűl a könny a szemekbe. De akkor is gyönyörű sport.<br> TÉnlyeg! Nem lehet, hogy Legolas valójában magyar? Hiszen tudjátok: a magyarok nyilaitól ments meg uram minket! Vagy akkor mi vagyunk tündék?:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17661 Írta: Anonymous
LEGOLAAAAAAAAAAAAS

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17660 Írta: Anonymous
Gandalf: hát, ha a videómat össze tudom kötni a számítógéppel :) ))<br> <br> OFF TOPIC: Mozgóképről milyen programmal lehet képet leszedni (pl. avi vagy mov kiterjesztésű filmről?)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17659 Írta: Anonymous
Megvan ez a kép valakinek, mármint G. kezéről a Gyűrűvel? Mert a trailereket épp tegnap töröltem le...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17658 Írta: Anonymous
Gandalf: tuti. A kezéről felismerem. Meg a gyűrűről is.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17657 Írta: Anonymous
Vic: De az biztos Galadriel?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17656 Írta: Anonymous
Sesy: az 5. trailer az, amit a moziban adtak. (Azzal kezdődik, hogy Hobbitfalvára begördül a szekér a hídon át, és Gandalf balrogos botos jelenetével van vége) A végét kell nézni, amikor a Széltetői résznél Frodó a hátára zuhan és úgy kúszik a nazgul elől. Nos, az után lehet egy pillanatra látni egy bal kezet, és rajta a Gyűrűt. Érdemes kikockázni...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17655 Írta: Anonymous
Morgana: Jobban kiigazodsz a családfákon, mint egy hobbit! ;-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17654 Írta: Anonymous
<B> Nos, érdemes bolddal is megismételnem, hogy feltétlenül látogassátok meg a <br> <br> nsyncwebguide.com/legolas/bio/legolas_intro.html <br> <br> oldalt, mert rengeteg - sőt, mondhatni teljesen átfogó - idézetekkel megspékelt összefoglalót lehet olvasni LEGOLASRÓL, csak sajnos angolul.<br> <br> Itt van még egyszer a cím:<br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/bio/legolas_intro.html> klikk ide, és barangold végig a honlapot

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17653 Írta: Anonymous
Ki Legolas? Erre a kérdésre a mégis újra induló Orlando Bloom Multimedia próbált válaszolni a könyv alapján. Aki tud egy kicsit angolul, klikkeljen ide, mert érdemes:<br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/bio/legolas_whois.html> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17652 Írta: Anonymous
Hát, Morgana, ez tényleg nem semmi :) ))<br> <br> Más. Végre feltettem magamnak a Real Playert, és így meg tudtam nézni 3 letöltött videómat Orlando Bloomról. Kettő a Black Hawk Down forgatása - annyira édes, kétségbeesett képet vág, amikor elkezdi a fordrász nullásgéppel vágni a haját, hogy meg kell zabálni... Juj, ez már nem fórumképes... :) )<br> <br> A harmadik pedig egy összefoglaló Orlando eddigi premieren történő megjelenéseiről, interjúk stb., kb. 5 perc. Jópofán megmutatja a kockás ingjeit, megpuszilja Liv Tylert, de teljesen karbafont kézzel (pszichológia!!) stb. <br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17651 Írta: Anonymous
Az...<br> >:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17650 Írta: Anonymous
kicsit durva:)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.796 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére