Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17319 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Dwin: most már értem :) <br> <br> Közben találtam még egy újságot, ez a Dreamwatch Magazine februári száma: <br> <a href=http://www.theonering.net/perl/newsview/8/1012626672/> képek
Találhattok benne Galadriel, Legolas, Gimli, Boromir képeket, interjúkat - elég nagyok a képek, tehát lehet olvasni is elég normálisan.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17317 Írta: Anonymous
Ha valakinek bunyózni támad kedve, virtuálisan megteheti:<br> <a href=http://www.aint-it-cool-news.com/display.cgi?id=11408> 2. trailer hírek

Én nem vagyok az erőszak híve, de ezt a Reinhart-ot én is legszívesebben megverném :) : LÁTTA MÁR A KÉT TORONY TRAILERÉT!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17318 Írta: Anonymous
Vic: Én nem az action-babáról beszélek, hanem citadell figurákról. Ezeket Szerepjátékokban és táblás játékokban szokták használni. Van minden féle. Sötét lovasok, Gimli, meg minden. Az action-figurák tényleg jók. Nekem is tetszenek. Remélem lehet majd itthon is kapni őket...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17316 Írta: Anonymous
Dwin: jaj, szerintem is isteni az a Legolas action-baba. Van hozzá három nyílvessző és két hófehér tündetőr is.... Kérdezd meg, hogy mennyi, előre is köszi.<br> De bárki kérdezi, istenemre mondom, letagadom, hogy közöm lenne hozzá :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17315 Írta: Anonymous
Vic: Azt hallottad, hogy A Gemes Workshop kiadott GyU-s figurákat? Marha jók lettek. Lego isteni. Rá is kérdezek, majd, hogy mennyi lenne terepasztalostol meg minden.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17314 Írta: Anonymous
Jaj, már látom, hogy megint a pénzt fogom költeni... megjelent a februári angol Total Film. (miért is szűnt meg ez az újság nálunk itt MO-n???)<br> <a href=http://www.theonering.net/perl/newsview/8/1012620151/> klikk ide az újság képeiért

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17313 Írta: Anonymous
off topic: ÉSzAH: írok Neked egy e-mailt. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17312 Írta: Anonymous
ÉSzAH: Próbáltad már az irc csatit?<br> Ha nem, akkor nincs kedved?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17311 Írta: Anonymous
Vic, örülök, hogy sikerült így megríkatni! :-) Ígérem, ezért próbálom visszafogni magam, de vizsga előtt mindig ez van. És hát igen ... végül is magadnak köszönheted. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17310 Írta: Anonymous
Morgana, Olórin, ÉSzAH, könyörgök.... :) )))))))<br> Istenem, máskor gondoljatok a többiek testi épségére is, miközben ilyesmiket írtok :) )<br> Én speciel az előbb kishijján megfulladtam a röhögéstől a gépem előtt... Ha kipurcanok, kinek a lelkén fog száradni????.... Valószínűleg az enyémen, hiszen én voltam a bűnös, aki betette Nektek ide azt a félmeztelen Orlandos képet, ami így bezsongatott mindenkit....<br> <br> Én is alaposan bezsongtam tőle, na de lányok....tényleg, hol marad a női méltóság?<br> <br> ÉSzAH: teljesen egyetértek Veled :) ))<br> <B>Legolas nadrág nélkül még hagyján, de íj és tegez nélkül????? </B> :) )))<br> <br> Na jó, már annyira röhögök, hogy a könnyeim potyognak, abba kell hagynom...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17309 Írta: Anonymous
Morgana:Megint nem találkoztunk. :-( <br> De nemfelejtetem el,és majd küldök sok képet,hogymégmosolygósabb legyél!:-)<br> Biztosan örülszneki majd!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17308 Írta: Anonymous
jó állt Legolasnak a zöld harisnya nadrág...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17307 Írta: Anonymous
Én még valami, kedves Olórin! >:) Nem Lego...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17306 Írta: Anonymous
ÉSzaH: Olyan sokszor egyet értek Veled, hogy az már zavar. :) Olya n szép ruhákat adtak rá! Egyébként figyeltétek a jelmezeket? Galadriel ruhája egyszerűen meseszép! Utána kéne járni az anyagnak és a szabásnak... :) De Elrond ruhakölteményei sem semmik! És persze drága Legolasunk is 'módfelett csinos'. De ezt itt senki sem kérdöjelezi meg, igaz?... :) <br> <br> És Olórin, ÉSzAH abban is nagyot mondott, hogy Legolasunk mezítelen TŐRPENGÉvel az igazi... :) Amivel nagyokat tud vágni azokon, akik gunyoroskodnak a rajongóin....<br> >:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17305 Írta: Anonymous
igen:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17304 Írta: Anonymous
Nem is annyira a smink, mint inkább a paróka dob sokat rajta. És persze az alakítás, aminek a mozgás is része. Maximálisan elsajátította a srác a tünde-mozgást és gesztusokat. És szerintem a mimikát is. Már említettem, hogy mennyire tetszett a gyászoló arckifejezése. Annyira nem volt emberi, hogy az már tünde! :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17303 Írta: Anonymous
ÉSzAH: azt szerintem jó sminknek hívják, azt viszont, hogy a viselkedése annyira más(azthiszem) az, a jó színművészet(van ennek értelme?). Nekem Orlando úgy a legszexibb, ha Legolas, és éppen az íjával lődöz csúnya orkokat, vagy a tőreivel kaszál:)) vagy ha havon jár:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17302 Írta: Anonymous
Olórin, ne írd, hogy Lego, mert Morgana kiakad. :-) <br> Egy Chippendale show azért illúzióromboló lenne, lássuk be. Legolas nadrág nélkül még hagyján, de íj és tegez nélkül? <br> Hú ... leállítom magam, húzok vissza vokálba, mert már én magam is megdöbbenek azon, hogy milyeneket írok. <br> Khhmm ... Szóval ösztrogén-szint alapállásba és folytassuk az érdemi, túlfűtöttségtől mentes társalgást. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17301 Írta: Anonymous
Naaa, csajok, egy kis méltóságot!!! :-) )) Hol marad a női büszkeség??? Így hanyatt esünk egy klasszikus görög felsőtesttől??? :-) )) <br> Egyébként Morgana, 100%-ig igazad van. Legolas nyakig begombolva ugyanolyan szexy - számomra még jobban! - mint Orlando köldökig csupaszon. És nagyon jól áll neki az a jelmez, amit elkövettek a javára a jelmeztervezők. Főleg az az ezüst-szürke tunika. Az nagyon ott van. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17300 Írta: Anonymous
Lányok,<br> <br> Egy vagyont keresne rajtatok az, aki egy Wood-elf Chippendale Showt összerakna, benne Legóval...<br> <br> Először leteszi az íját...<br> Aztán a tegezt...<br> Aztán földre csusszan a köpeny...<br> <br> :) )<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17299 Írta: Anonymous
Jujj, ez már egyre naturalistább lesz!<br> Legolas! Legolas! Legolas!<br> Nyakig begombolva... <br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17298 Írta: Anonymous
hehe az a félmesztelen kép hmm... olyan nyálcsorgatós :) ) legalábbis az én nyálam igazán csurog-csepeg rá :) ) gyönyörűű! és télleg szép cicije van :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17297 Írta: Anonymous
Kezdünk megint eldurvulni... Úgy értem, lassan megtelik a Fórum Orlando szemből-oldalról-elölről-hátulról-alulról-felülről képeivel... :) <br> De ha olyan szép!!!... Már megint magammal keveredtem ellentmondásba. No mindegy. Holnap levizsgázom, haza megyek (hipp-hipp hurrá!!!) és belevetem magam Legolas tanulmányozásába. Tudjátok milyen fantasztikus érzés, hogy végre lesz erre is időm?... Egyelőre hátulról fogom kezdeni, mert csak a harmadik kötet van nálam. Terjesztem az 'igét'... :) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17296 Írta: Anonymous
2002. feb. 01. 21:08 Vic bejegyzése. Ott van a címe. És tényleg nagyon jó az a kép!!! :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17295 Írta: Anonymous
Hol van félmeztelen kép??

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17294 Írta: Anonymous
Melyik kép és mi a címe?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17293 Írta: Anonymous
Csajok ne tegyetek tönkre, én Legolas rajongó vagyok nem Orlando, de ez a félmeztelen kép ... szóval ez nagyon ott van!<br> Bár nekem még mindig jobban tetszik hosszú szőke hajjal. Mindenesetre köszi érte, rendesen feldúltátok a lelki nyugalmamat. Pozitív értelemben. :-) <br> Mindig megdöbbenek, ha látom, hogy mennyire más Legolasként, mint élőben. Ezt hívják színművészetnek, ugye? <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17291 Írta: Anonymous
NEM MEGY NEM TUDOK!!!!<br> <br> :( ((((((((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17292 Írta: Anonymous
Ha végképp nem tudsz, akkor keress meg a Trefin.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17289 Írta: Anonymous
Én még itt vagyok :( <br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.864 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére