Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17290 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Olórin te is gyere c6re!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17288 Írta: Anonymous
Írok valamit, hogy témába vágó legyen a beírásom: ma két lány az előkészítőn csillogó szemmel tanulmányozta a GYU térképét... :o )<br> <br> És ez már off: most komolyan, nem jöttök? Nehogy itt hagyjatok minket!!! Vic, Aragorn, Morgana, MINDENKI!!!!! :o ((

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17287 Írta: Anonymous
Sziasztok, nekem mennem kell, mert lassan 2 órája vagyok a net előtt, és ingem-gatyám erre fog rámenni. Búcsúzóul itt van még két Orlandos kép, most találtam:<br> <a href=http://orlando.glisten.net/pictures/candid08.jpg> Orli sállal a nyakában

Orli homlokát ráncolja

Jó képnézegetést, vagy chatelést - de ez utóbbit most már ne itt :) )) (szerintetek mi van a nyakában???)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17286 Írta: Anonymous
hát igen, ez így elég gáz.... gyertek már!!!:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17284 Írta: Anonymous
Ezeket a könyveket már én is láttam, de a Gyűrű keresése nekem egy kicsit magas volt... Még öregszem hozzá egy kicsit :-) Vagy nyugisabb helyen olvasok bele és nem az utca kellős közepén. :-) <br> <br> A képeket nagyon szívesen, az én két képem semmi itt... :-) <br> <br> Nem jó ez így, be kéne írnom a mail címem. De nem szeretném... :-) Na mindegy... :-) <br> <br> Sajnos mára mennem kell, holnap korán kelek, megyünk a Máltai Szeretetszolgálathoz segíteni... Már most majd' elalszom, mi lesz reggel? :-) <br> Du. jövök, legyetek jók, jó éjt! :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17285 Írta: Anonymous
Egy röpke off-toppic kérdés: nem jöttök csetelni? :o (<br> Olyan rossz, hogy a társaság egyik fele itt, a másik meg ott van... :o (

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17283 Írta: Anonymous
Vic:Köszi a tippet!:-)Te aztán nemsemmi csaj vagy!:-)<br> Ilyet ,még nemhallottam!:-))Videokamerával,felvenni monotorról!<br> Nem semmi!:-)<br> Morganat épp mostkell felmosni,mert elolvadt a monitor előtt:-)<br> Szuperek vagytok!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17282 Írta: Anonymous
off topic: Aragorn: én mindig úgy csinálom, hogy nem én gépelem be a jpg nevét, hanem ráklikkelek fent a pontos címre, és azt mondom, hogy másolás. Utána pedig a hozzászólás ablakába beillesztem. Így tuti, hogy nem gépelem el, ha egy honlap neve pl. számokat és krikszkrakszokat is tartalmaz.<br> <br> Morgana, ha még itt vagy: sikerült megoldanom a Critics Choise Awardsot. Tudod, itt adta át Orli annak a cuki kislánynak a díjat, és tartotta vagy három percig, amíg a kislány megköszönte az egész stábnak a díjat...<br> Nos, a 20 megányi anyagot lementettem a gépemre otthon, fogtam a videokamerámat, a monitor elé tettem, és szépen felvettem a díjkiosztót egy videokazettára. Most átmásolom a GYU-s kazettámra, és így meg lehet nézni a TV-n is :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17281 Írta: Anonymous
:-) Akkor elvagytok látva mindennel!:-)Legalább nemkell vittakozni,hogy melyikőtök nézegesse:-D<br> Na jó,csak vicceltem!<br> Én még nemláttam e könyveket,de ha alkalmam lesz biztosan megnézem:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17280 Írta: Anonymous
Morgana: én még nem olvastam el, csak belelapoztam, és a kemény kötés miatt vettem meg... Sajna majdnem ugyanazok a képek vannak benne, mint a másikban. (Igaz, hogy a filmkönyvet a húgomnak vettem karácsonyra, ez pedig most az én saját példányom...)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17279 Írta: Anonymous
Vic:<br> Jaj elfelejtettem volna,megkaptam a leveled,és nagyon köszönöm!:-)<br> Persze hogy neked is küldök sokat,de valószínű,ahogy ismerlek,hát nemhiszem,hogy újakat találok amiket te nemláttál!:-))<br> Egyébként amit írtam ott lennie kellene képnek,hisz megnyitottam,és onnan másoltam ki.Nemtudom miért nemjönnek be:-(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17277 Írta: Anonymous
Lhunhrive: off topic: küldök Neked is egy e-mailt....<br> <br> Morgana: írd meg mailban légyszi az új telefonszámodat nekem, hogy el tudjalak érni...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17278 Írta: Anonymous
Azt hiszem, azt a hönyvet én is nézegettem ma a boltban, de szerintem kész becsapás, csak még egy bőrt lehúznak a filmről és a témáról. A Hivatalos Filmkönyv viszont profi. Az előbbi inkább azoknak való, akik nem értették a filmet, bár az ilyen megnyilvánulások szerintem kamuk, ami a képes könyvben van, annyit més egy hét éves gyerek is fel tud fogni...<br> >:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17275 Írta: Anonymous
Any: én most láttam a Libri könyvesboltban, hogy ki fognak adni egy Tolkien enciklopédiát, amiben minden benne lesz - magyarul! De még tervezés alatt van. Az is Szukits könyv lesz, mint most a Gyűrű keresése...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17276 Írta: Anonymous
Vic: Írtam Neked a szerelmem, Liv... topikba. Légyszi olvasd el. (Hogy miért pont oda, azt nem tudom.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17274 Írta: Anonymous
Aragorn: visszaírtam Neked, hogy Legolas nálam minden mennyiségben jöhet :) ))<br> Nagyon jó az a kép, amikor rendezgeti a nyilait... Nem is mondtam még, hogy ma megvettem a Képes útmutatót, de sajnos ugyanaz a kép van róla, ami a Filmkönyvben is + oldalról egy kép.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17273 Írta: Anonymous
Hát, legépelheted neki Te is, csak nekem könnyíted meg a dolgom, de erről majd még konzultálunk. :) <br> Szerintem az író is rajongó, de arról egészen biztosan meg vagyok győződve, hogy olvasta a Könyvet, mi több, szereti is. Egyébként biztos írt volna valami rosszat és ennyire pontos és világos sem lett volna.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17270 Írta: Anonymous
Morgana: én ugyan nem nevetek, hanem helyette Vic bólogat, bólogat, bólogat :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17271 Írta: Anonymous
Morgana:sziaa!:-)<br> Küldtem pár aprócska képet!:-)<br> Remélem örülsz neki!:-)<br> Megkaptam a leveled!:-)<br> Köszi,és nagy pussz!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17272 Írta: Anonymous
Megkaptam szülinapomra a GYŰRŰ KERESÉSÉT, tök jó!!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17269 Írta: Anonymous
Vic, ez a drágaságom gyanúsan emlékeztet Gollamra... :) <br> Én azt hiszem, megmaradok a ... na jó, nevessetek ki, titkos szerelemnél...<br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17267 Írta: Anonymous
Svindler: Örök hála a chatért, magam és itt sokunk nevében! :) <br> Most kaptál egy hatalmas puszit!<br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17268 Írta: Anonymous
Morgana: baromi jó a cikk, mi? Én is teljesen meg voltam rökönyödve. Filmvilágban még ilyet nem olvastam amerikai filmről... én is gondoltam rá, hogy legépelem, de Te megelőztél :) )) Tényleg ki kellene tennie Svindlernek a többi közé...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17264 Írta: Anonymous
Tinúviel: A homályos képet ismerjük és nagyon-nagyon szeretjük. :) Igaz, ekkorra méretben még nincs meg, így ha hazamegyek (hétfő), rögtön el is mentem. Köszi!<br> <br> Vic!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ugyanezt a cikket olvastam ma is. Ajánlom mindenki figyelmébe mert <br> 1.: Érthető és intelligens összefoglalót ad A szilmarilokról és a Könyvről.<br> 2. TÉNYLEG dícsérik a filmet, én majd' leájultam a székről, mikor olvastam, hogy a 'főesztétaurak' végre nem szapulnak valamit. El tudjátok ezt képzelni?! Mert én eddig képtelen voltam rá! :) Szóval vegyétek meg mindenképp - ettől függetlenül is nagyon jó szám. Szóval EGYETLEN elmarasztaló mondat sem volt benne, és hát a befejezés, az igazán megható...<br> 3. Valaki végre FELKÉSZÜLTEN írt a két könyvről és a filmről, nem voltak benne logikai bukfencek, hülyeségek!!!!<br> <br> Mindenképpen olvassátok el!<br> Svindler: Ezt a cikket feltétlenül fel kell rakni a Honlapra!!! Ha addig nem kerül el hozád, kedden vagy szerdán legépelem, és elküldöm e-mailben, OK?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17265 Írta: Anonymous
Dodie: itt vagy még? Bár, nem hinném... Elmentem chatelni, életemben először!!!! Hát, biztos, hogy néha arra fogok vetődni, de ez a fórum akkor is a szívem csücske marad, Legolas pedig az én kedves, egyetlen drágassságom!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17266 Írta: Anonymous
Morgana!!!! El ne menj, kérlek!!!! Maradj még egy kicsit, könyörgök!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17263 Írta: Anonymous
Vic: nem tudod elküldeni azt a cikket Svindlernek, hogy rakja fel az oldalra? amúgy a Tolkien-évek nekem is megvan, a legjob az, amikor Frodó húzza fel a Gyűrűt, és kezde ltűnni, meg amikor a Fűzfa-apó van rajta:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17262 Írta: Anonymous
Ja, és előszedtem az összes régi Newsweeket, Times-ot, stb. és előbányásztam belőlük a LOTR-os cikkeket... aztán rohantam lefénymásolni. Az új Filmvilágban pedig olyan hihetetlen cikket olvastam a GYU-ról, hogy azt hittem, káprázik a szemem. Képzeljétek el, csoda történt, mert nem szapulják a filmet!! Előtte pedig van egy összefoglaló a fantasy filmekről is, az a cikk is jó szerintem, bár a GYU-t is a fantasyk közé sorolja :( <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17261 Írta: Anonymous
Sesy, Tinúviel: köszönjük szépen a képeket :) )) <br> off topic: Svindler: I-M-Á-D-U-N-K-!!!!<br> Ígérjük Neked, hogy csak hosszú, és szép mondatokat fogunk ezentúl produkálni, és ha ellenállhatatlan vágyat érzünk a chatelésre, megyünk a chatre.... Én mindenesetre inkább maradok itt :) <br> <br> Képzeljétek, ma voltam a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban, és ki tudtam venni 3 Tolkienes könyvet is:<br> Tegnap annyira belelkesültem a Legolas festmények láttán, hogy levadásztam a Gyerekkönyvtár részből (!!!) egy gyönyörű könyvet, amit többezer forintért vesztegetnek a könyvesboltokban. <B>Greg és Tim Hildebrandt: Tolkien-évek </B> c. képes albumáról van szó, ami hemzseg a gyönyörűbbnél gyönyörűbb illusztrációktól és festményektől. A Hildebrandt testvérek egyébként a Ballantine Books kalendáriumát festették minden évben, és a stílusuk ugyan más, mint Lee vagy Nasmith stílusa, de akkor is gyönyörű... és szerintem Jackson is 'lopott' tőlük néhány ötletet... Legolas pedig isteni a festményeken, csak sajna nem tudom ide beklikkelni őket...<br> <br> A másik két könyv németül van, egyszerűen nem bírtam ellenállni a kísértésnek, hogy Tolkient olvassak németül :) A két mű pedig a Der kleine Hobbit (gondolom, nem kell fordítani), és a Die Geschichte der Kinder Húrins, azaz, Húrin gyermekei - amelyet ugyan külön jelentettek meg, de az Unfinished Tales egyik fejezete. <br> Beleolvastam mindkettőbe, hát, entbe vágtam a fejszémet, azt már biztos :) )<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17260 Írta: Anonymous
Húú de rég voltam már itt! de megnéztem minden képet és mind csúúúcs! örök hálám érte!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.703 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére