Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17019 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
na nekem mennem kell sajnos:(<br> vic, akkor mrs. legolas greenleaf:)<br> csáó

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17017 Írta: Anonymous
vic=mrs. legolas mirkwood:)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17018 Írta: Anonymous
Nagyon kedvesek vagytok, de tényleg. Egyébként Mrs. Legolas Greenleaf lenne a pontos megnevezés, mert ugye a Mirkwood Bakacsinerdőt jelent :) ... de akkor is nagyon-nagyon köszönöm.<br> <br> Ez itt egy újabb kedvenc kép lett, én eddig még nem láttam sehol (csak egy hasonlót):<br> <a href=http://legolasgreenleaf.com/leg20.jpg> Ez a leg20.jpg egyébként

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17016 Írta: Anonymous
Szerintem szavazzuk meg Mrs Mirkwoodnak!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17015 Írta: Anonymous
hát akkor vic ezentúl Mrs. Legolas Mirkwood?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17014 Írta: Anonymous
Vic te aztán igazán megérdemelnéd, azt a Mrs. Legolas Mirkwoodkénti ébredést. Egy helyen megtalálom az összes kedvenc képem!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17013 Írta: Anonymous
.................................<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17011 Írta: Anonymous
imádlak vic! köszi nagyon!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17012 Írta: Anonymous
Megőrülök, ez a honlap tényleg szuuuuper!!!<br> Ezt nézzétek meg: <br> <a href=http://legolasgreenleaf.com/leg33.jpg> Legolas a hóban

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17010 Írta: Anonymous
Fereste: próbáld innen: <br> legolasgreenleaf.com/index2.htm <br> <a href=http://legolasgreenleaf.com/index2.htm> klikk ide érte

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17009 Írta: Anonymous
nekem rossz ez aaz oldal:( nem tudok mit kezdeni a menüvel, semmire sem tudok rákkattontani:(((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17008 Írta: Anonymous
Jajj ezek nagyon jók. Különben meg üdvözlet mindenkinek

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17007 Írta: Anonymous
Vic: IMÁDUNK!!! Nagyon jó kis képek!! Köszike!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17006 Írta: Anonymous
Itt pl. mozognak a Legolasok - ez most véresen komoly :) <br> <a href=http://legolasgreenleaf.com/animations.htm> klikk ide: legolasgreenleaf.com/animations.htm

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17005 Írta: Anonymous
ÁÁÁÁÁ!!!<br> <br> <B> LEGOLAS IMÁDÓK, FIGYELEM! </B><br> <br> Végre most bejön a <br> <br> www.legolasgreenleaf.com <br> <br> Nem tudom, hogy meddig bírja a szerver, úgyhogy aki a közelben van, annak klikk, amíg még lehet!!!<br> <a href=http://www.legolasgreenleaf.com/> legolasgreenleaf.com

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17004 Írta: Anonymous
Fereste:Na, igen láttam róla kopasz képet is... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17003 Írta: Anonymous
off Eia: egyszerre írtuk :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17002 Írta: Anonymous
off: Vic:Nem láttam, hogy írtál, ezért én is írtam..bocs..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17001 Írta: Anonymous
szentem is Orlado csak akkor néz ki qrva yol, ha olyan szép, hosszú, szőke a haja, mint a filmben...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17000 Írta: Anonymous
Egyébként pedig, mivel az egész film fent van a gépemen, így bármikor meg tudom nézni, többtucatszor végigelemeztem azt az arckifejezést. Hihetetlen, de nem lehet rendesen megfogalmazni. <br> A kontaktlencse valóban elég durva, főleg, ha por/füst/tűz van a közelben, tehát nem csodálom, ha nem mindenhol gyönyörű égszínkék Legolas szeme.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16999 Írta: Anonymous
Szia ÉSzAH! Olyan régen írtál már ide, nagyon hiányoltunk :) ))) Nekem is nagyon tetszik a baba, de ezt az előbb nem mertem leírni :) <br> <br> Morganaval megbeszéltük a közös mozi után, hogy a leghelyesebb az összes jelenet közül pont akkor Legolas, amikor Boromir meghal. Tehát egy véleményen vagyunk. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16998 Írta: Anonymous
Megnéztem a belinkelt képeket. Nekem őszintén szólva tetszik a Legolas-os action baba. Jól van megcsinálva. Úgy értem a lehetőségekhez képest. <br> Ami a többi képet illeti, hát ... én Orlando helyében megmaradnék a hosszú szőkénél! Sokkal jobban áll neki. Ne mintha a szőke hercegekért lennék oda (kivéve, ha tünde az illető), de nála valahogy jobban bejön. Ízlések és pofonok, ugyebár ...<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16997 Írta: Anonymous
Valaki kérdezte - nem tudom, kapott-e választ - hogy hol lehet ki lennél a GYU-ban tesztet kitölteni. Ha jól tudom, akkor valahol az rpg.hu-n. Az írások között keressétek és jól böngésszetek, mert állítólag elég nehéz kiszúrni. <br> Lehet még egy kicsit a filmbéli Legolasról? Ti is észrevettétek, hogy a szeme hol kék, hol barna? :-) Inkább a close-up felvételeknél kék, mondjuk nem is csoda. Nagyon durva barna szemre kék lencsét hordani naponta órákon át! Nem tapasztalatból tudom - még soha nem hordtam lencsét - de állítólag baromi fárasztó a szemnek már a szines lencse is önmagában, hát még ha a barnát kell kikékíteni. <br> Legolassal kapcsolatban egy nagyon kedves ős Tolkien-rajongó barátom igen helyénvaló megállapítást tett. Hadd osszam meg veletek, mert nekem is feltűnt csak nem tudtam ilyen szépen megfogalmazni. A srác el tudja hitetni, hogy ő egy másik faj tagja, aki valójában nem igazán érti az emberek dolgait. Pl. amikor Gandalf elbalrogosodik, vagy Boromir meghal. Mind a két esetben egy egész különleges arckifejezést produkál, amiről látszik a sajnálat, de valahogy ott van benne egy olyan lény csodálkozása, aki nem teljesen van tisztában a halál - emberi értelemben vett - értelmével. Sokat filóztam már azon, hogy milyen is az az arc, amit akkor vág és azt hiszem ez rá a megfelelő válasz. Ti mit gondoltok?<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16996 Írta: Anonymous
Bizonyára nagyon meg lehetek fázva (ez bizony off-topic, én is tudom :) ), mert kezdtek hülyülni (ez is az:)). Az előző képeket már néhány napja felraktam ide, úgyhogy bocsi. Most más helyen találtam meg őket, tegnapi keltezéssel, úgyhogy azt hittem hirtelen, hogy valami új kép...<br> <br> Ezért 'vígaszul' találtam egy jó poént, nézzétek meg és röhögjetek Ti is egy jót:<br> <br> <a href=http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/stores/detail/-/toys/B00005TZXS/pictures/14/102-7411480-9081742#more-pictures/> Legolas action-baba

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16995 Írta: Anonymous
A múltkor már emlegetett Critics Choice Awardson készült néhány remek közeli kép is Orlandoról, íme:<br> <a href=http://orlando.glisten.net/pictures/cca01.jpg> kép 1.
kép 2.
kép 3.

Itt pedig a New York-i (?)premierről egy igencsak homályosra sikeredett, de viszonylag nagy kép: Peter-Sean-Ian-Liv-Orlando-John Rhys:
klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16994 Írta: Anonymous
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Remélem, tegnap nem ijedtetek meg túlságosan az ordibálásom miatt :) <br> Addig valóban rendben van, hogy egy-egy hozzászólás nem teljesen a témához kapcsolódik, hiszen Legolas a GYU szereplője, ráadásul tünde, tehát elég sok mindenről lehet vele kapcsolatban itt dumcsizni. Azonban a többsoros köszöngetések egymásnak, és a horoszkóp nem igazán tartozik ide :) <br> Úgy is lehet köszönni, hogy rögtön utána írsz egy sort, és máris megkíméljük szegény Legolast többezernyi fölösleges hozzászólástól...<br> <br> Fereste: az a móriás nyilazós kép, amit tegnap 17.10-kor betettél ide - nos, az a másik kedvenc képem :) Most intézem, hogy mehessen ki a falamra. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16993 Írta: Anonymous
Vargoss:<br> <br> rejtett balkezesség? :) <br> <br> Én a balrogos jelenetet és a Hidat tökre így képzeltem el. Szinte szó szerint... PJ is nagyon hasonlót olvashatott ki abból a részből a könyvben...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16992 Írta: Anonymous
Nekem az a Caradhrasi rész nagyon érdekes, mert szinte ugyanúgy képzeltem el csak tükrözve az egészet. Mintha jobbról balra haladtak volna.<br> <br> Gimli meg egyenesen rulez, mikor a végén mondja (amikor a hobittok a túlparton vannak és nem követik őket), hogy a gyűrűk szövetsége felbomlott. Ott olyan hangulata van a filmnek, hogy leírhatatlan :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16991 Írta: Anonymous
Vargoss: na oda nem megyek. mi a nicked? (bocs a chatért)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16990 Írta: Anonymous
Dodie<br> <br> off: jó lesz az EN BLOC-nak is... :) <br> <br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.725 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére