Legolas (Orlando Bloom)

Több
20 éve 3 hónapja #210628 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Eneira írta: Szexibb 007 úgysem lesz, volt soha...

Ok, ebben igazad van, de nekem akkor is nagyon furcsa lenne James Bond-kent. Bar lehet, hogy egy ido utan belenyugszom majd... Meg szerintem a szineszeket nem csak a kinezet alapjan kellene egy-egy szerepre kivalogatni.

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
20 éve 3 hónapja #210586 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Lehet-e már tudni, hogy jön-e Mo.-ra a Calcium Kid videón/DVD-n? :hein:
(moziba nyiván nem... :( )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 3 hónapja - 20 éve 3 hónapja #210578 Írta: Myräfelle
Myräfelle válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Kedves Mindenki!
Ha ennyire elegetek van a házasságából, miért nem vet fel senki semmi más-esetleg érdekes(ebb)-témát...???
Én nem olyan rég álmodtam VELE(Legolasszal és a Szövetség valamennyi tagjával),de a róla szóló rész túlságosan személyes volt ahhoz,hogy be merjem írni.(Féltem,hogy felkorbácsolom az indulatokat és majd senki
nem áll velem szóba... .)

Én pont ugyanígy "jártam" egyik éjszaka, inkább nem részletezem... :twisted:

Hogy lehet saját képet feltölteni? :?: :oops:

...A tündék hatalma régen elmúlt,
most már a világ körein kívül lakoznak,
és nem térnek vissza többé...

Több
20 éve 3 hónapja #210573 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Ilúvatar Gyermeke válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Ellana írta:

Gwaleriol írta: Úgy tűnik, Orlando tényleg 007-es ügynök lesz. 8O

www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=14882

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!! 8O 8O 8O Csak ezt ne!!! Ez a halalom! Orli nagyon sok szerepre jo, na de hogy James Bond! Az szvsz abszolut nem az o stilusa. Persze, en irtam meg valamikor a beskatulyazasrol, meg hogy ne csak ilyen kardozos-ijazos filmekben szerepeljen, de ezt nem erre ertettem!!!

Néhányan cáfolják a James Bond dolgot: www.aintitcool.com/display.cgi?id=18051
(persze ez nem hivatalos oldal...)
Ellanával egyetértek: Orli inkább ne legyen Bond. Szívesen nézek vele bármilyen filmet, de szvsz Bondnak nem jó... :roll:

Sil, klasszak a képek!!! 8) Hannon le!!

There is no reality. Only perception.

Több
20 éve 3 hónapja #210567 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Óriási méretű képek a Calcium Kidből [size=9:1ewj1mqy](csináltam nekik külön oldalat, mert az eredeti helyen minden kicsinyítés nélkül voltak berakva ömlesztve, és attól még az én gépem is lefagyott)[/size]:
sil.uw.hu/c_kid.htm

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 3 hónapja #210528 Írta: Eneira
Eneira válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Én valahol örülök neki, hogy James Bond lesz, bár vannak fenntartásaim, dehát...,majd meglátjuk. :wink:
Szexibb 007 úgysem lesz, volt soha...

Boldogok azok, kik nem láttak, mégis hisznek.

Több
20 éve 3 hónapja #210387 Írta: Ellana

Gwaleriol írta: Úgy tűnik, Orlando tényleg 007-es ügynök lesz. 8O

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!! 8O 8O 8O Csak ezt ne!!! Ez a halalom! Orli nagyon sok szerepre jo, na de hogy James Bond! Az szvsz abszolut nem az o stilusa. Persze, en irtam meg valamikor a beskatulyazasrol, meg hogy ne csak ilyen kardozos-ijazos filmekben szerepeljen, de ezt nem erre ertettem!!!

Több
20 éve 3 hónapja #210331 Írta: Gwaleriol
Gwaleriol válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Úgy tűnik, Orlando tényleg 007-es ügynök lesz. 8O

A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.

Több
20 éve 3 hónapja #210324 Írta: Pegazus
Pegazus válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok Legolas-rajongók!
Én is csatlakozom hozzátok, Legolas szerintem is nagyon cuki és olyan szexisen tud harcolni, hogy csak na!! :legolas3:
A halálpontos célzásairól már nem is szólok!! Amúgy láttam a Trója c. filmet, amiben szintén szerepel ( de ezt gondolom tudjátok ) A film végén íjjal lövöldöz, és ha jobban megfigyelitek, teljes az azonosság az ottani és a Gyűrűk Ura - beli mozdulatai között!!! ( ezt többen meg is jegyezték a hátam mögött a moziban )
Tényleg ügyesen csinálja a dolgát, szívesen venném, ha engem is megtanítana célozni!!! ( többek között..... ) :) ))))))))))

Több
20 éve 3 hónapja #210285 Írta: Numenesse
Numenesse válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Kedves Mindenki!
Ha ennyire elegetek van a házasságából,miért nem vet fel senki semmi más-esetleg érdekes(ebb)-témát...???
Én nem olyan rég álmodtam VELE(Legolasszal és a Szövetség valamennyi tagjával),de a róla szóló rész túlságosan személyes volt ahhoz,hogy be merjem írni.(Féltem,hogy felkorbácsolom az indulatokat és majd senki nem áll velem szóba... :oops: .)Aztán meg nem is tudok olyan szépen írni,mint sokan közületek(talán a magyar szak átka... :roll: :oops: ),úgyhogy inkább nem sokkollak benneteket.... :lol: !
Egyebként most olvasom a GyU Filozófiáját és baromi érdekesnek találom.Eddig a "Drágaszágom":Tolkien fetisizált Gy-je tetszik a legjobban.(Valahogy ezt érzem a legigazibbnak és hozzám közelállónak.)Izgatottan várom a többi tanulmányt.... :lol:
Orsie!Azok az oldalak meg képek iszonyat jók Róla!!!!
Ha már itt tartunk,TI honnan vesztek ennyi szupi képet,meg infót,meg mindent,ami Vele kapcsolatos?
Sil!Köszi a segítséget.....!!!(Ha nagy leszek,valahogy meghálálom... :lol: )

Több
20 éve 3 hónapja - 20 éve 3 hónapja #210253 Írta: Myräfelle
Nekem is van jónéhány képem Orlyról,
meg egy pár Legolasról is. Ha valakit érdekel, írjon egy e-mailt,
és elküldöm őket.

Vagy, ha sok kérés összegyűlik, belinkelem őket ide, csak még rá kell jönnöm, hogy kell :wink:

Több
20 éve 3 hónapja #210195 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nah még egy jó kép Orliról (bár elég érdekesen van felöltözve...):

www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky...0043231633386528.jpg

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 3 hónapja #210028 Írta: Orsie

Orlando írta: Van egy "naiv" kérdésem:a Kingdom of heaven miről szól? :oops:
Hallottam,hogy forgatyák,de a tartalmáról saynos nincs infóm. :cry:

Itt találsz a filmről infókat meg képeket:
www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=10962
orlandobloom.echt.hu/pics/filmek/kothe
www.nice.hu/index.php?action=full&id=5065

Több
20 éve 3 hónapja #209937 Írta: Ellana

Eneira írta: Múltkor valaki elejtett egy olyan hozzászólást, hogy enyhén szólva sekélyes a topic. Ez. Tényleg nincs más témánk, csak hogy nősül vagy nem? Esetleg? Nem olvasott senki semmit Orlandonkról? Vagy álmodott?
Mert én jelenleg csak Karl Urbant láttam a Riddickben és az nem pont ide tartozik... :D Bár nem rugdosnám el magamtól, dehát teljesen más, mint O. Épp azért. :D

A multkor volt itt egy egesz komoly beszelgetes Legolas es az apja kapcsolatarol Kozepfolden, de abban igazad van, hogy lassan le lehetne mar szallni a hazassagtemarol.

Több
20 éve 3 hónapja #209904 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Van egy "naiv" kérdésem:a Kingdom of heaven miről szól? :oops:
Hallottam,hogy forgatyák,de a tartalmáról saynos nincs infóm. :cry:

Több
20 éve 3 hónapja #209816 Írta: Myräfelle
Én nem csak a Storyban olvastam, hanem a neten is, igaz, csak elég rövid
cikkeket. És ezt csak hirtelen felindulásból írtam - az első reakcióm
szörnyebb volt ;-) .
És akkor közkívánatra(?): Sok boldogságot nekik!

Álmodozni így is lehet, a képeken meg ugyanolyan szép lesz ezután is... 8)

Több
20 éve 3 hónapja #209773 Írta: Orsie

Több
20 éve 3 hónapja #209735 Írta: nydrian
nydrian válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Sil írta: Ja, és hoztam egy igazi Legsie-barbiet 8O :
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/13460

Ez borzasztó!!!!!!!!! 8O

"A hétfejű sárkány hét boldog mosolya legyen veled"

Több
20 éve 3 hónapja #209710 Írta: Sil

Numenesse írta: Van egy kis gondom...Sok olyan kép van itt a fórumon,amit nem tudok megnyitni.(Pedig úgy szeretném látni öket.... :( :lol: )Valaki megírná nekem mi a teendő ilyenkor?(Persze azt tudni kell,hogy nem vagyok nagy számítógép-zseni :confused2: ,de a barátom eléggé ért hozzá és sokszor még Neki sem sikerül.Szóval megírnátok....?Köszi,köszi,köszi előre is!!! :D

Az ilyen képeket legegyszerűbben úgy tudod megnézni, ha a linken jobb egérgombbal kattintasz, és cél mentése más néven... Azaz lemented a gépedre, és onnan már meg tudod nézni.

(Nagyon sok honlapon védve vannak a képek a hotlinkelés ellen, azért nem lehet őket simán megnézni. Egyébként nem szemétségből védik le a képeket, hanem mert a képek mindenféle idegen fórumra való belinkelgetése komolyan leterheli a honlapok sávszélességét, ami után a honlap tulajdonosa fizet. Vagy akár elérhetetlenné is válhat emiatt az adott honlap. Ezért nem szeretik a hotlinkelgetést, azaz csak magának a képnek a belinkelését, és ezt sávszélesség-lopásnak tartják. Különösen az terheli a sávszélességet, ha a kép képként van berakva, mint az más fórumokon szokás. Ezért ha képet szeretnétek beszúrni egy ilyen fórumra, a legjobb megoldás az, ha a nektek tetsző képet lementitek, és feltöltitek a saját galériátokba, és akkor tuti nem loptok, és a kép is látszani fog.)

Ja, és hoztam egy igazi Legsie-barbiet 8O :
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/13460

Tears unnumbered

Több
20 éve 3 hónapja #209632 Írta: Eneira
Múltkor valaki elejtett egy olyan hozzászólást, hogy enyhén szólva sekélyes a topic. Ez. Tényleg nincs más témánk, csak hogy nősül vagy nem? Esetleg? Nem olvasott senki semmit Orlandonkról? Vagy álmodott?
Mert én jelenleg csak Karl Urbant láttam a Riddickben és az nem pont ide tartozik... :D Bár nem rugdosnám el magamtól, dehát teljesen más, mint O. Épp azért. :D

Több
20 éve 3 hónapja #209605 Írta: nydrian
nydrian válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Ellana írta: Na, de komolyan, mindenkinek joga van megnosulni.

Szerintem is! Örüljünk neki, h boldog! Ráérünk majd akkor haragudni a házassága miatt, ha nem sikerül. Akkor majd jogosan mondhatjuk: "Választottál vona inkább engem, én igazán boldoggá tettelek vona!!!" :D

"A hétfejű sárkány hét boldog mosolya legyen veled"

Több
20 éve 3 hónapja #209599 Írta: Ellana
Szerintem orulni kene, hogy o legalabb megtalalta a boldogsagot...hupp :crying: (bocs, hogy nincs ekezet, USA-ban vagyok)...ha mar mi nem tehetjuk ezek utan...hupp-hupp :crying:

Na, de komolyan, mindenkinek joga van megnosulni.

Több
20 éve 4 hónapja #209586 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Én nem a Storyban olvastam arról,hogy megkérte a barátnőye kezét... :(

Több
20 éve 4 hónapja #209572 Írta: Numenesse
Numenesse válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!
Örömmel olvasom,hogy még mindig a házassága van a középpontban.... :lol:
Nem hiszem,hogy olyan szörnyen komoly lenne ez az egész ügy(bár az elején én is összedöltem a hír hallatán :oops: ),mert a Sztorin kivül még nem hallottam máshonnan ezt a dolgot.(Az pedig ugyebár nem a legmegbízhatóbb hírforrás...)Ha tényleg megkérte a kezét,szerintem nagyobb lenne a hírverés,nem?!Biztos máshol is megjelent volna a hír(Tvben,tini-magazinokban,pletykalapokban....stb).

Van egy kis gondom...Sok olyan kép van itt a fórumon,amit nem tudok megnyitni.(Pedig úgy szeretném látni öket.... :( :lol: )Valaki megírná nekem mi a teendő ilyenkor?(Persze azt tudni kell,hogy nem vagyok nagy számítógép-zseni :confused2: ,de a barátom eléggé ért hozzá és sokszor még Neki sem sikerül.Szóval megírnátok....?Köszi,köszi,köszi előre is!!! :D

Több
20 éve 4 hónapja #209499 Írta: Eneira
Egyetértek Eleniellel!!! :lol:

És Orlando túl szép, hogy igaz legyen. De Legolas szebb és Ő NEM NŐSÜL!!! :) Maradok nála!!!!

Vagy esetleg Parisnál... :wink:

Több
20 éve 4 hónapja #209484 Írta: Myräfelle
Ez akkor sem fair! :evil:
Ugye nem, ugye nem, ugye nem???
Ugye ez nem igaz, és nem fognak összeházasodni?! Csak rossz pletyka, és különben is, úgyis elválnak! :evil:
Nem lehet, hogy pont Orly! Ő oan cééép! :bawling: :bawling: :bawling:

Oh, bocsika :oops:

Több
20 éve 4 hónapja #209480 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ez sem rossz, de az inverze mennyivel izgalmasabb lenne! :lol: :wink:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 4 hónapja #209188 Írta: Fennasiel
Fennasiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Sil írta: Öltöztessétek fel Orlit :lol: :
web.easyhostplace.net/~paperdolls/orlando.htm

Sil ez nagyon rúlz (habár én nem vagyok 1 megszállott Orli-rajongó).
Mennyit röhögtem... komolyan képlopó és fel a netre.... szegény Orli ha látná... :twisted:

Több
20 éve 4 hónapja #208996 Írta: Sil

Tears unnumbered

Több
20 éve 4 hónapja #208751 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nem azt mondtam hogy ez az igazság!!!

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.693 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére