Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16809 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szóval beleolvasgattam a topicba és rá kellett jönnöm, hogy nem lett volna szabad kiahagynom azt a mozizást veletek szombaton... (bár azt nem tudom, hogy jöttem volna vissza este...) eszméletlen kíváncsi vagyok rátok!<br> Szóval épp két Legolas- videó letöltése közben vagyok és gondoltam írok valami nem chat jellegűt, mivel úgy látom senki sincs errefelé. Remélem mindenki Őt nézegeti. Ha már itt tartunk: a glistenes honlapon láttátok az új(számomra az volt) snowboardos képeket? Nem? Na takarodjatok oda, de gyorsan!<br> www.orlando.glisten.net/pictures/candid05.jpg ( még mindig nem sikerült rájönnöm, hogy tudom ide felpakolni a cuccot, de hajrá!)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16808 Írta: Anonymous
Csókolm, csókolom! Látom itt még mit sem változott Legolas imádata... :-) <br> Ismét olvadoztam film közben... :-) Azt meg se kérdezem, hogy ti is, mert a válasz úgyis igen! Remélem nektek is jól sikerült a mozizás!<br> Vic:a csak lányoknak képes honlapon különben is iszonyat jó képek vannak. Különben letöltöttem azt a díjkiosztósat és eldobtam az agyam. Hogy ez milyen édes!<br> Na de nekilátok képkerseni...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16807 Írta: Anonymous
Mi az az erős fény ott mögötte?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16806 Írta: Anonymous
M

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16804 Írta: Anonymous
Vic: Oké, akkor nem nézem meg!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16805 Írta: Anonymous
Vic, aranyos :-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16803 Írta: Anonymous
Most pedig belevágok a képkeresésbe, hogy bepótoljam eme hiányosságomat :) <br> <br> Íme egy félmeztelen kép Orlandoról, csak lányoknak ;) <br> <a href=http://orlando.glisten.net/wp/isabel_09wp800.jpg> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16802 Írta: Anonymous
Vic, ezt most kár volt mondanod... :-) )) Nekem csak egy pici, PestEst-es kép van a falamon, azon is csak kb 1 cm-nyit foglal el Legolas... :-( ((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16801 Írta: Anonymous
Inczy: az orkok ne akadályozzanak meg a film nézésben, mert Legolas úgy ritkítja őket, hogy valóban öröm nézni, az embernek ellágyul a szíve.. :) )<br> <br> Hahó, mindenki, végre itt vagyok megint, és örömmel írom, hogy a mostani német Bravo újságban középen Legolas poszter van, nem is akármilyen, hanem az én kedvenc képem (lsd. lejjebb) Úgyhogy Dwin, ma már nekem is kint lesz a falamon, úgy, mint a barátnődnek :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16800 Írta: Anonymous
Szisztok most vagyok elöször az oldalon, de nagyon tetszik! :) <br> Nekem is Legolas a kedvencem és Aragorn. <br> És a tündék a kedvenceim. :) Szóval Legolasban minden egyesül :) <br> Üdv Tinúviel! Ismerös ember! :) )<br> A könyvnek még az elején járok, de nagyon izgi. A filmet meg nem tudtam rendesen nézni az orkok miatt, túl rondák voltak... ;)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16799 Írta: Anonymous
Nna, már megint megszakadt a net...<br> Eia, majd figyelem a Révais pólókat, bár én télen kabátot hordok... :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16798 Írta: Anonymous
Lalaith nevető név...<br> <br> Most újraolvasom a Narn i Hín Húrint... :) <br> De ugyanakkor szomorú is :( <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16797 Írta: Anonymous

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16796 Írta: Anonymous
Jó a kép, csak kicsi rajta a Legolas :( de azért jó! még még még!! hehe

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16795 Írta: Anonymous
Indián?! Nem iiiis! :-) ))<br> Remélem sikerül betennem a linket!<br> <br> <a href=http://community4.webshots.com/photo/25389584/25389990ihzOCGjlxs/> community4.webshots.com/photo/25 ... ihzOCGjlxs

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16794 Írta: Anonymous
amugy nálam az a pillantás nyert, amikor meghal Gandalf, és mindenki sír, de Legolas arcán inkább hitetlenség van. ez elég jól kihozza a jellemét.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16793 Írta: Anonymous
Üdv!<br> Legolas olyan, mint egy indián.<br> Gyönyörű!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16792 Írta: Anonymous
SZERELMES VAGYOK LEGOLASBA

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16791 Írta: Anonymous
eh, ennyi minden kimaradt? ez azért nem semmi...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16790 Írta: Anonymous
Kipótolom Göncz apánk mulasztását:<br> <br> <i>''Gimli átkukkantott a mágus karja felett: <br> -- Azt Óri írhatta -- jegyezte meg --; ő szépen és fürgén tudott írni és sokszor használta atündék betűit.''</i><br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16789 Írta: Anonymous
Vic,<br> <br> na ugye, hogy kimaradt az a mondat!<br> <br> Csak azon tűnődöm, mi maradt ki MÉG... Csak kicsit brutál lenne végigolvasni az egészet sztereóban és soronként össszevetni...<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16788 Írta: Anonymous
Aragorn: örülünk, hogy épségben hazaértél. :) <br> <br> Én ma reggel Olórinnak hála, le is mentettem az egész GYU könyvet angolul a gépemre, próbáljátok meg, a Nézzük meg topicban van a pontos cím. 10 perc se kellett, és zip formátumban már fent volt a gépemen. Wordben van a szöveg, baromi jól formázva, egyszóval csúcs. <br> <br> Ezt a találkozást mindenképpen meg kell ismételnünk, fiúk-lányok!!!<br> Ha tudok, ma még visszanézek és felteszek néhány képet a mi drága Legolasunkról...<br> <br> Ja, és közben megnéztem Móriát a könyvben és rájöttem, hogy engem Balin halálakor a következő mondat kavart meg (Gandalf): '....Ez meg itt mi? Ez a merész, nagybetűs tündeírás?! Azt hiszem, az a szép írás ugyancsak rossz híreket közöl....' <br> <br> Itt tényleg kimaradt az a bizonyos mondat, amit Olórin említett, ezért kavart engem be, hogy mi az ördögöt kerestek tündék Móriában. Megtaláltam én is az angol szövegben azt a bizonyos egy mondatot, amit kimaradt a magyar könyvekből:<br> 'Wait! Here is something: a large bold hand using an Elvish script.'<br> 'That would be Ori's hand,' said Gimli, looking over the wizard's arm. `He could write well and speedily, and often used the Elvish characters.'<br> `I fear he had ill tidings to record in a fair hand,' said Gandalf....<br> <br> Nem semmi, mi????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16787 Írta: Anonymous
Sziaaaaaa Morgana,Vic,meg szia mindenki!!:-))<br> Hazaérkeztem szerencsésen!:-)Nemvesztem el a ködben!:-)))<br> Jó volt találkozni veletek!<br> Remélem még találkozunk!:-)Mielőtt eltávozom a messzi nyugatra!:-)<br> Holnap jövök!Aludjatok jól!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16786 Írta: Anonymous
Sikerült két hatalmas felfedezést tennem ma filmnézés közben. Először is végre láttam, mikor Legolasunk egyszerre két orkot lő le (a végén) és döntöttem magamban, mikor a legszebb a film folyamán. Nos, sok arcrezdülése volt versenyben (az összes), míg végül az nyert, mikor Boromir halálakor részvéttel tekint le Aragornra és a haldoklóra. Ott egyszerűen gyönyörű...<br> :) <br> <br> ...senki sem hazudtolja meg önmagát. <br> Örülök, hogy találkoztunk. Mielőbb meg kell ezt ismételni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16785 Írta: Anonymous
Sziasztok! <br> Beleolvasgattam a topicba, és elkenődtem egy kicsit, mert igencsak chat irányba csúszott el megint a dolog... Tényleg jó lesz, ha Svindler felteszi azt az izét ide, mert akkor a fórumot arra használnánk, ami a funkciója...<br> <br> Örömmel olvasom, hogy, egyeseknek Legolas/Orlando Bloom képéhségük van, ezt majd igyekszem orvosolni, ahogy lesz egy kis időm :) ))<br> <br> Egyébként most jövök a közös fórumos mozizásunkról, és igazán remekül sikerült. Remek kis csapat vagyunk, de komolyan. <br> Legolas pedig ... hát igen, a már megszokott formáját hozta :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16784 Írta: Anonymous
Szerintem Legolasz a legjobb harcos<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16783 Írta: Anonymous
nemtom, de nem is érdekel. mikor én megláttam azt a reklámot Bmira elnevettem magam:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16782 Írta: Anonymous
Megmondaná valaki, hogy mi a túró van a crunchos CD-ken?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16780 Írta: Anonymous
szentem se kellett volna, hogy minden tünde egyforma...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16781 Írta: Anonymous
HamariLegolas :-) ))<br> LEgolas a könyvben akkor is nyugisabb természet: '' nem kell a háború elé menniük, az megy az ő földjükre'' stb...<br> Na nem gond, legalább volt szövege! :-)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.591 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére