-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Legolas (Orlando Bloom)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16629
Írta: Anonymous
De, utána mindig az jutott eszembe, hogy Legolasnak valószínűleg meg volt rá az oka
)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16628
Dwin: kérlek... De egyébként tényleg jó a kép.
<br> Én egyébként sokat töprengtem már azon, hogy Arwen és Legolas miért nem jöttek össze. Bizonyára többször találkozhattak Völgyzugolyban, régebb óta, mint Aragorn.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16625
szerintem az a legbénább Legolas kép, ha meg nem haragszol! Láttad te az Elves 03-mon mik vannak róla?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16624
Ez pedig itt egy modell - Hornburg vára?<br> <br> <a href=http://community4.webshots.com/photo/20970199/21890013POOcIuxsak/> Klikk ide
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16622
Dwin. tök igazad van. Én se vagyok egy nagy chatelős, de itt annyi jó fej emberrel fut össze az ember, hogy akarva akaratlan is kérdezősködni kezd. Mert nálunk is vannak akik szeretik meg megnézik a filmet, esetleg ugye elkérik a különböző könyveket, de az nem ugyanaz. Egyenlőre az én környezetemben 3 ember van, aki függő, és az egyik az osztályfőnököm, akivel soha nem voltam jóban, de amióta elkérte a filmkönyvemet egyre többet dumálunk. Szóval próbálkozik az ember csak nehezen megy. De ez Legolas oldala, úgyhogy nem siránkozok. Hajrá Legolas!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16623
Nem igaz, rossz a cím... <br> <br> <a href=http://community4.webshots.com/photo/20970199/21717046pMmwWcDBCS/> Itt van az a kép - Gandalf
Dwin, még egyszer köszi, a 18. albumban volt :) ))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16621
Dwin: Te vagy a megmentőnk!!!<br> <br> <a href=http://community4.webshots.com/user/kazren/> Itt egy Helm Szurdokos kép - Gandalfról.
Mindjárt jön a többi is - remélem.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16620
Én most szedtem le egy iszonyú jó lego posztert a 18. album 1. képe az.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16619
Aki talált Helm szurdokos, vagy egyéb izgalmas képet Kazren oldalain, legyen olyan jó, és tegye közzé az album sorszámát is, amelyben található. Sajnos munkahelyről netezek, és nem tudom mindet végignézni. Előre is köszi!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16618
Na jó! Vadásszon mindenki! Képekre, orkokra, amire akartok, de ha találtok valami jót szóljatok!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16616
kósza tündelány, Dwin: én még mindig a Helm's Deep-es képeket keresem, de semmi siker. Nem, az angelfire honlap még nálam sem üzemel - vagy minden Legolas imádó ott van rajta, és azért nem jutunk fel.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16615
Az Orlando-s címek működnek már nálatok? Mert most panaszkodtak nálam, hogy nem mennek.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16614
Muszáj volt elmenni... Művészmozis bérletünk van és kezdődött a film. A vacsit így is kihagytam érte. Különben egy kérdés a Legolasosoknak: ti se tudjátok még mindig elérni ezeket az angelfire-os cuccokat vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16613
Jajj, a Helmre én is rá tudnék izgulni, egyébként a kazren képei elől úgy kellett erángatnia a barátnőmnek. Mégegyszer köszi a címeket.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16612
almoselod: ezt a töménytelen képmennyiséget tegnap én is megtaláltam, kb. fél nap, mire az ember átnézi ezt a rengeteg képet. De azért kazren tehetett volna egy keresőt is a fotóalbumai mellé
)<br> De ne elégedetlenkedjük, ennyi képnek örülni kell... ha megtalálom a Helm-szurdokos képeket, kiteszem ide is.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16611
almoselod: köszi a honlapot, mindjárt megnézem, csak állandóan kiakad a net...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16610
Nekem Kate néni, mint színésznő sem jön be túlzottan.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16608
almoselod: Eia is és én követelünk
Helm szurdokos képeket. Kérlek, szánj meg bennünket egy honlap címmel, ahol vannak ilyen képek...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16607
Tudom amiatt én is aggódom! De Galadrielt tényleg fel kellett volna számítógépesen turbózni, mert (nem a színésznő szépségével van gondonm, tényleg szép), de az igazat megvallva Galadriel tökéletes NŐ volt, és sajnos ilyen a mia világban nincsen!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16606
Dwin: Imádni fogja, csak nézd meg - ha még nem láttad - a nappali képeket Lórienről....
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16604
De, hogy fog ILYEN Galadrielbe beleszeretni Gimli???
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16603
Arról én is. Itt nem is az miatt aggódunk, hzanem a tünde - törp párbaj miatt.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16602
Csak az elején rontották el, mivel talán azt gyorsan elintézték, hogy miért is haragszanak a Tündék és Törpök egymásra! Remélem a film közben a bartáságuk kialakulása közben erre is fény derül!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16600
Azért az nagyon helyes, amikor Móriában Legolas a szakállánál húzza fel Gimlit. Ott már lehet érezni, hogy ők egyszer még nagyon jó barátok lesznek.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Közösség
-
Fórum
-