Legolas (Orlando Bloom)

Több
20 éve 5 hónapja #201731 Írta: Iras
Iras válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!

tundeherceg.uw.hu

Megnéznétek a főoldalt meg az indexet? Szerintem elég jól sikerült. Hogy mire nem képes egy layout.. :roll: :wink:

Iras

"Felső-és Alsó-Egyiptom királynőjének szolgálóleánya vagyok én! "

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #201709 Írta: Eneira
Eneira válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Igen, lehet, hogy hossszú évezredek alatt Lego talált párt magának, csak nekem ez nem illik bele a képbe valahogy. Talán azért, mert...nem is akarom így elképzelni :D :oops:
De komolyan:ideje bőven lehetett volna talán, de mi van, ha nem találkozott az "igazival"? :wink:
Pedig hányan lehettünk volna! :D :roll:

Hallotta valaki rajtam kívül, hogy Orlandonk megkérte az ilyen-olyan (ronda mázlista) kezét? Vagy csak pletyka?

Boldogok azok, kik nem láttak, mégis hisznek.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #201662 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Eztet nem én rajzoltam:
www.elvenkingdom.net/gallery//di ... =14&pos=61
:twisted:

www.elvenkingdom.net/gallery//di ... m=9&pos=61

www.elvenkingdom.net/gallery//di ... m=9&pos=62
:oops:

Több
20 éve 5 hónapja #201648 Írta: Slytherin James Halliwell
Slytherin James Halliwell válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
FIGYELEM!

Akinek van
- Harry Potteres
- Gyűrűk Urás
- Star Warsos
Fan-artja, amit ő rajzolt, és szeretné, hogy fent legyenek az új honlapomon, melynek címe: fanart.uw.hu , akkor kérem küldje el a Fan-artját a fanart@freemail.hu -címre.
Köszönöm.

Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 5 hónapja #201454 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Legolas az egyetelen tünde, aki a szövetséggel ment, de a könyv szerint Elrond gondolkodott azon, hogy Pippinék helyett két tündét, pl. Glorfindelt vagy Erestort küldi.

Különös, hogy pont za ő apukája van a alehető legrosszabb viszonyban a törpökkel- oly nagy oka nincs is rá, míg azért celebornnak van- viszont ő az, aki a leghamarabb megenyhül irántuk. Lehet, hogy a törpök és tündék berátságánek helyreállítása az ő küldetése? Kérdés, hogy ze mennyire szándékolt.

Nekem az tűnt fel, hogy a tündék közt ő elég fiatal lehet, legalábbis abból ítélbve, hogy a népéből jó régen nem járt senki Lórienben. Vajon miért nem? Viszont ő az egyetelen a Szövetségből, aki még nem találkozott Galadriellel de állja a tekintetét.

Azt gondolom, Valinorban csak ő is talál magának párt.. az, hogy későre házasodik, még nem jelent semmit. Lásd pl. Galadriel és Celeborn

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 5 hónapja #201430 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hogy ki mennyit csinált, azt így utólag elég nehéz megítélni. Hisz egy csapatban a kevésbé látványos tettek eredménye is lehet óriási...
(Pl. mi lett volna, nem lő le egy orkot, aki aztán jól legyakja egyiküket...)

Csele, az erdőtünde anyukával teljesen egyetértek... :lol:
A büszkeség-dolog érdekes. Szerintem sokan kissé pejoratívan értelmezik. Náluk szerintem arról van szó, hogy az alapvető szemléletmódjuk összhangban van a természettel, általában kíváncsiak a körülöttük lévő világra, és mivel meglehetősen hosszú idejük van valóban fejlődni, kialakul bennük egyfajta tartás, bölcsesség, és ennek tudatában is vannak... A halandókat értik szerintem minden más közül a legkevésbé, és ez furcsaság készteti őket arra, hogy bezárkózzanak, ha velük vannak. Talán mert tudják, hogy mily hamar elmúlnak. Hiszen a tünde-gyermekek és ifjak sem kapják készen a tudást, de nekik ott lesz az egész öröklét arra, hogy rátaláljanak. A halandóknál ez nincs meg... mégis ők kapták a kegyet, hogy alakíthassák Ardát, amit ők úgy szeretnek. És ebben talán van egy kis keserűség is - joggal.

Egyébként nem vagyok híve az általánosításnak. Oké, a tündék "minden teremtmény közt a legbölcsebbek, s a legbecsületesebbek", de azért ott voltak Feanor fiai, akik azért elkövettek egyet-mást (testvérmészárlás, Dior fiai).
Vagy Thranduil, aki simán tömlöcbe vágta a törpöket, csak mert nem akarták megmondani merre tartanak...
Vagy Thingol, akinek igazából egyetlen jó tulajdonsága, hogy Meliant szerette - de Beren halálba küldése különösebben nem izgatta.

Az, hogy Legolas elment a Szövetséggel, egyrészt gesztus volt a tündék népétől, másrészt nyilván az ő egyéni döntése is - bár a könyv asszem nem mond semmit arról, hogy miért pont ő ment...
Az út során biztosan változott valamennyit, már úgy értem, a halandókhoz való viszonyulásában... talán jobban megnyílt. És az sem véletlen, hogy épp Gimli lett a legjobb barátja - a törpnek ugyanúgy változtatnia kellett a hozzáállásán, s talán ő volt még másik "különálló" a csapatban...

[size=9:3dc0g5r9](Bocs, kicsit csapongok, de most jöttem ki két vizsgáról, kicsit leharcolt vagyok... :) Egyébként sikerült, köszi a drukkolást!! :wink: Még egy van...)[/size]

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 5 hónapja #201380 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Eneira írta: Olvastam az előttem szólók (egy részét), de az én véleményem teljesen eltér. Mi van, ha soha nem is ismerte meg a szerelem érzését, mert teljesen mással volt elfoglalva?...

Azért, mert VALAki teljesen mással van ELFoglalva, az még nem zárja ki a szerelem lehetőségét. Az csak jön, és fejbevágja az embert, tündét, és a többi szerzetet :wink:

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
20 éve 5 hónapja #201377 Írta: Arelenwen

Több
20 éve 5 hónapja #201359 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Egy hercegnek tanulnivalója? Hát...
Főleg egy tünde-életre számolva...
Még az embereknek is jut ideje mellette feleségre vagy affélére pedig nekik aztán "sietni kell" :D

Lehet h Legolasnál olyan lassan történtek a dolgok aminek megélésére egy emberélet kevés...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 5 hónapja #201354 Írta: Slytherin James Halliwell
Slytherin James Halliwell válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Mi van, ha soha nem is ismerte meg a szerelem érzését, mert teljesen mással volt elfoglalva? Mint herceg, (tudom, hogy hülyén hangzik, de...) tanulnivalója is rengeteg volt, mind a harc terén, mind művészetekben, egyebekben.

Tény és való, Legolas elég művelt, de szerintem neki is volt szerelme.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 5 hónapja #201348 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Eneira írta: Olvastam az előttem szólók (egy részét), de az én véleményem teljesen eltér. Mi van, ha soha nem is ismerte meg a szerelem érzését, mert teljesen mással volt elfoglalva?...

Nos, alapvetően nekem is ez az álláspontom, de ha már egyszer felmerült a téma, fantáziálni már csak lehet? :wink: Egyébként furcsamód sokan vagyunk, akikben megfordul a gondolat, szegény Legolas vajon magányos volt-e, és nem hiányzott-e neki a szerelem. Pedig arról egyáltalán nincs szó a Könyvben, hogy Középföldén lett volna ilyen kötődése, de utána ki tudja... :roll:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 5 hónapja #201335 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Merlin: ezt valószínűleg senki nem fogja megtenni, légyszíves olvass vissza. A lényeg amúgy, hogy vajon mit csinálhatott és milyen viszonyban lehetet Legolas a rokonaival, mielőtt elindult Völgyzugolyba. Máskor, kérlek, olvass vissza, mert az ilyesmi beírásokat- az enyémmal együtt- a moderátorok jogosan és irgalmatlanul törlik.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 5 hónapja #201321 Írta: Slytherin James Halliwell
El tudná valaki nekem mesélni, miről van szó??
(Nincsi dőm viszaolvasni :oops: :oops: :oops: )

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 5 hónapja #201308 Írta: Eneira
Eneira válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Aiya mindenkinek!

Legolas előéletéhez lenne hozzáfűzögetnivalóm.

Olvastam az előttem szólók (egy részét), de az én véleményem teljesen eltér. Mi van, ha soha nem is ismerte meg a szerelem érzését, mert teljesen mással volt elfoglalva? Mint herceg, (tudom, hogy hülyén hangzik, de...) tanulnivalója is rengeteg volt, mind a harc terén, mind művészetekben, egyebekben. Ezenkívül Bakacsin-erdőt elég régóta fenyegette ez-az, Szauron, miegyéb :) , és esetleg ő volt a hadvezér, vagy ilyesmi. Persze lehetett testvére, akiről nem tudunk, de ha nem elég valószínű, hogy rá hárult az ország védelmének egy része. Nem? :roll:

Amúgy én magam is szerelmi történetet írtam róla, képtelen voltam elvetni az ötletet, 53 oldal lett belőle. Úgyhogy megértem a ti ötleteiteket, teljesen. :wink:

Boldogok azok, kik nem láttak, mégis hisznek.

Több
20 éve 5 hónapja #200704 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
[size=9:2obuepby]De vajon az a valaki egy fanatikus Orli rajongó, aki szeretetből tette...öö, vagy komolyan is gondolta... :lol: [/size]

Több
20 éve 5 hónapja #200703 Írta: Coralie

Timona írta: [size=9:2t13f7x7]Ööööööööö, izé vki megtette, kiváncsi lennék rá ki vót, me mégiscsak érdekes ötlet, ha komolyan gondolta, ha csak vicc vót mé nem merte beirni az ottani topicba :roll: [/size]

[size=9:2t13f7x7]*Nimrodel ujjong* Ezek szerint van a világon még egy ilyen hülye, mint én! :D :wink: Külön köszönet neki! (Esetleg tényleg jelezhetné, ki volt az... :roll: )[/size]

Nimrodel

Több
20 éve 5 hónapja #200628 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nimrodel Melian írta: [size=9:2f4pakkf]Nyugodtan nézzetek hülyének, de... Valaki szavazzon már Orlando-ra a Babós szavazásban, könyörgök! Tudom, nem vagyok normális, de azóta szidom magamat, hogy én nem rá szavaztam. (Talán, mert nem öt akarom Bilbóként látni... de akkor is...!)[/size]

[size=9:2f4pakkf]Ööööööööö, izé vki megtette, kiváncsi lennék rá ki vót, me mégiscsak érdekes ötlet, ha komolyan gondolta, ha csak vicc vót mé nem merte beirni az ottani topicba :roll: [/size]

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 5 hónapja #200469 Írta: Coralie

Timona írta: www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky...2004641010186930.jpg Ezen olyan kószás :lol:

Olyan más lett. Alig lehet felismerni. Annyira jól néz ki!!!

[size=9:2l5b6bhf]Nyugodtan nézzetek hülyének, de... Valaki szavazzon már Orlando-ra a Babós szavazásban, könyörgök! Tudom, nem vagyok normális, de azóta szidom magamat, hogy én nem rá szavaztam. (Talán, mert nem öt akarom Bilbóként látni... de akkor is...!)[/size]

Nimrodel

Több
20 éve 5 hónapja #200365 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hoztam nektek pár Kingdom of Heavenes képet, ha már voltak bocsi
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 185281.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 101861.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 183007.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 186930.jpg Ezen olyan kószás :lol:
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 197771.jpg

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 5 hónapja #200309 Írta: Coralie

Nimrodel

Több
20 éve 5 hónapja #200217 Írta: Findulias
Findulias válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!

Nem tudná valaki belinkelni a Trója főcímdalát még egyszer.
A múltkori lionkről egyszerűen képtelen vagyok normálisan letölteni.
Lejátszás közben folyamatosan megakad, és a következő számra ugrik.

Kérlek, segítsetek!

Nagyon köszi!

Annon edhellen, edro hi ammen!
Fonnas nogothorim, lasto beth lammen!

Több
20 éve 5 hónapja #200190 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Csele írta:

Öö...én feltölteném vhová (ha kész lenne), csak nem tok Legolasos, vagy erdőtündés/sindás oldalakat, ahová feltölthetném. Silék Hugós oldalán töröm a fejem, de hát egyáltalán nem Elrondhoz kapcsolódnak benne a dolgok. Ráadásul jó hosszú (lesz) és most mindegyik fejezetet feltölteni? Bár még csak a másodikat írom...de vázlaton már meg van az egész...na jó, hagyjuk, ez kezd ijesztően sok lenni!

[size=9:3uz57r2r]Sil nevében nem írhatok, de: az oldalonon feketén-fehéren (kéken-feketén) áll, hogy ugyan Hugosnak készítették, de bármi Tolkienest fel lehet rakni (nekem már van is fenn egy, s nincs köze Hugo-Elrondhoz, Sil pedig nem evett meg :wink: )
S jártál már egy olyan oldalon, aminek valami...hm...nem jut eszembe a neve...Ja! Tolkien.hu! Rémlik? :wink: :wink: [/size]

/me pedig hozzátenné, hogy a hwfic rendszere kifejezetten többfejezetes írások feltöltésére szolgál, és mivel lehetőség van a szereplők szerinti keresésre, nem muszáj Elrondos sztorinak lennie, elfér ott a többi is... :wink: Tehát :arrow: hwfic.fw.hu (Ezenkívül az írások utólag bármikor szerkeszthetőek, átírhatóak, stb., ezért ami kész van, el lehet kezdeni feltölteni. Ha húsz fejezettel később jössz rá, hogy valamit máshogy kéne, akkor is visszamehetsz és módosíthatod. És azt mondtam már, hogy képeket is lehet beszúrni? :wink: )

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 5 hónapja #200166 Írta: Csele
Csele válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Csele írta:
Van több honlap is, ahová ki lehet az ilyesmiket rakni, csak sajna panganak, mert mindenki csak emilben meri terjeszteni a műveit. Nel egyetek ilyen félénkek magyarok! Tess feltölteni netre, hogy a többiek is kapjanak kedvet az írásaitoktól!!!

Öö...én feltölteném vhová (ha kész lenne), csak nem tok Legolasos, vagy erdőtündés/sindás oldalakat, ahová feltölthetném. Silék Hugós oldalán töröm a fejem, de hát egyáltalán nem Elrondhoz kapcsolódnak benne a dolgok. Ráadásul jó hosszú (lesz) és most mindegyik fejezetet feltölteni? Bár még csak a másodikat írom...de vázlaton már meg van az egész...na jó, hagyjuk, ez kezd ijesztően sok lenni!

[size=9:1mzk6maf]Sil nevében nem írhatok, de: az oldalonon feketén-fehéren (kéken-feketén) áll, hogy ugyan Hugosnak készítették, de bármi Tolkienest fel lehet rakni (nekem már van is fenn egy, s nincs köze Hugo-Elrondhoz, Sil pedig nem evett meg :wink: )
S jártál már egy olyan oldalon, aminek valami...hm...nem jut eszembe a neve...Ja! Tolkien.hu! Rémlik? :wink: :wink: [/size]

Jó, de...most visszaolvastál vagy nem? Szvsz ezek a jellembeli különbségek elég súlyosak, főleg ha egy kis ország kormányzása van teherként mindkettejük vállán...

permi nekiáll (ez marha sok!)

Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled

Több
20 éve 5 hónapja #200157 Írta: Suhifarok

Csele írta: Van több honlap is, ahová ki lehet az ilyesmiket rakni, csak sajna panganak, mert mindenki csak emilben meri terjeszteni a műveit. Nel egyetek ilyen félénkek magyarok! Tess feltölteni netre, hogy a többiek is kapjanak kedvet az írásaitoktól!!!

[size=9:1m2349ok]Öö...én feltölteném vhová (ha kész lenne), csak nem tok Legolasos, vagy erdőtündés/sindás oldalakat, ahová feltölthetném. Silék Hugós oldalán töröm a fejem, de hát egyáltalán nem Elrondhoz kapcsolódnak benne a dolgok. Ráadásul jó hosszú (lesz) és most mindegyik fejezetet feltölteni? :roll: Bár még csak a másodikat írom...de vázlaton már meg van az egész...na jó, hagyjuk, ez kezd ijesztően sok lenni![/size]

Csele írta:

Suhifarok írta: Mert valszeg nagyon más volt a jellemük!

Attól még nagyon jóban is lehetnek! Ez így elég spekulálósan hangzik! (nem mintha az egész fórum nem arra épült volna, hogy spekuláljunk :wink: )

Jó, de...most visszaolvastál vagy nem? :D Szvsz ezek a jellembeli különbségek elég súlyosak, főleg ha egy kis ország kormányzása van teherként mindkettejük vállán...

Ez a szerelmi dolog még mindig érdekes, bár én tartom magam ahhoz az elképzelésemhez, hogy nem nagyon volt erre...hm, ideje....csak mondjuk Eresseán. Szvsz az a variáció lehetne, hogy meghalt vmi/vki miatt a kedvese...

Több
20 éve 5 hónapja #200085 Írta: Coralie
Natalee: A legutolsó verzió elég erős... Kicsit nekem túl... emberi. És kicsit túl mai és túl drámai.
3: Hmm... ez nem is rossz... Főleg, ha tényleg Arwenről lenne szó. Bár én biztos vagyok benne, hogy ilyen nem történt, de azért az ötlet tetszk.
2: Úgy már valószerűbb, ha a lány másvalaki felesége már - de én még így is elvetném ezt a variációt.
1: Ez akkora gond lenne? Mármint, hogy nem közéjük való.
Én mondjuk nem éreztem, hogy szó lett volna szerelmi bánatról. De ha mégis, az én elképzelésem az, hogy a szerelme meghalt. Háborúban, ha harciasabb típus volt, vagy véletlenül keveredett olyan helyre, ahol baleset érhette, vagy Bakacsin-erdő egyik szörnye végzett vele. És Legolas talán azért is vállalta olyan könnyen az elutazást, mert, habár tudta, hogy sok veszéllyel kell majd szembenéznie, már könnyebben nézett mindezzel szembe, nem volt, mi olyan erősen az otthonához kösse. De szerintem semmiképpen sem a halálba indult, csak a felejtésbe.

Nimrodel

Több
20 éve 5 hónapja #200050 Írta: Nati
Nati válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Legolas szerelmi bánatának részletezése bővebben:tehát én valami olyasmire gondoltam, tekintve ,h. Legsi tünde herceg, nem is akármilyen, h. biztos sok lány versengett a kegyeiért az erdőtündék között, de ő valaki mást szeretett. namármost innentől három variáció van:
1.,az illető nem erdőtünde lány v. ha erdőtünde is , nem engedik hozzámenni Legsihez, v. tiltják a szerelmüket,stb...
2., a lány nem szereti őt és viszautasítja(nehéz elképzelni :wink: )
3.,olyan valakibe szeret bele akibe abszolut nem kellene(pl.:Arwen, de lehet akármilyen emberleány is)
Tehát a srác úgy gondolja csak a háború, a szövetség, az utazás tudja elfeledtetni vele a lányt.
U.i.: + 1 variáció: még "ifjúkorában"(kb.1000 évesen) feleségül vett egy erdőtünde lányt akit nagyon szeretett. Boldogok is voltak, szerelemben éltek és a lány terhes lett. Boldogságuk elérte tetőfokát, ám a szülés nehéz volt a lánynak, nagyon fájdalmas volt. Világrahozta gyermekét, ám az halva született,s ezért Legolas nagy szerelme nem sokkal ezután belehalt fájdalmába. Legsi nőt soha többé nem tudott megszertni úgy ,mint ahogy első és egyetlenb szerelmét szerette. Utána azért ment el a háborúba, mert remélte, h. meghal és így viszontláthatja gyermekét ,és kedvesét.

Én így gondolnám, és ti?

"Százszorszép jóéjszakát"

Több
20 éve 5 hónapja #200002 Írta: Csele

Celeir Elen írta: Nem tom,hogy kit érdekel, de szerintem(is) egy csaj matt van az egész.Mondjuk én az egészGYU-t máshogy képzelem el és ezt kb. 16 oldalban már kifejtettem otthon.Akit érdekel a kerte annak megírom.(e-mail c.-re) :D

Van több honlap is, ahová ki lehet az ilyesmiket rakni, csak sajna panganak, mert mindenki csak emilben meri terjeszteni a műveit. Nel egyetek ilyen félénkek magyarok! Tess feltölteni netre, hogy a többiek is kapjanak kedvet az írásaitoktól!!!

Mert valszeg nagyon más volt a jellemük!

Attól még nagyon jóban is lehetnek! Ez így elég spekulálósan hangzik! (nem mintha az egész fórum nem arra épült volna, hogy spekuláljunk :wink: )

Én ilyen spekulációval hoztam ki, hogy Legolas édesanyja valószínű erdőtünde, s nem sinda, mert állandóan annak valja magát, miközben tudjuk, hogy az apja sinda. De anyuci avári+ott is nőtt fel :arrow: már mondhatja, hogy ő is erdőtünc.

Natalee írta:
meg szerintem olyan fura, h. Legolas körül soha nem említenek lányokat, se a GYU-ban, se máshol. Nekem ebből az következik h. valami súlyos szerelmi bánat miatt ment el a háborúba.

Hm...ez érdekesen hangzik...Van erről valami közelebbi elképzelésed is? Mert akkor halljuk!!

Vagy még nem jutott el odáig, hogy érdekeljék a lányok a sok nyílazgatás, meg bükkfaalattsétálgatás közben :wink:

Több
20 éve 5 hónapja #199992 Írta: Celeir Elen
Celeir Elen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nem tom,hogy kit érdekel, de szerintem(is) egy csaj matt van az egész.Mondjuk én az egészGYU-t máshogy képzelem el és ezt kb. 16 oldalban már kifejtettem otthon.Akit érdekel a kerte annak megírom.(e-mail c.-re) :D

Több
20 éve 5 hónapja #199934 Írta: Suhifarok

Csele írta: Hmhm. Csak nemrég kapcsolódtam be, lehet ezért nem értem miért kellett volna Legolasnak roszban lennie az apjával?

Mert valszeg nagyon más volt a jellemük! :wink:

Natalee írta: meg szerintem olyan fura, h. Legolas körül soha nem említenek lányokat, se a GYU-ban, se máshol. Nekem ebből az következik h. valami súlyos szerelmi bánat miatt ment el a háborúba.

Hm...ez érdekesen hangzik...Van erről valami közelebbi elképzelésed is? Mert akkor halljuk!! :)

Több
20 éve 5 hónapja #199919 Írta: Csele

Natalee írta: Visszatérve a Thranduil-Legolas témához: én is úgy gondolom, h. nem lehetett túl jó a viszonyuk. Szerintem inkább gyönyörű tünde édesanyjával társalgott, aki nagyon bölcs volt és mindenre megtanította, stb... meg szerintem olyan fura, h. Legolas körül soha nem említenek lányokat, se a GYU-ban, se máshol. Nekem ebből az következik h. valami súlyos szerelmi bánat miatt ment el a háborúba.

Hmhm. Csak nemrég kapcsolódtam be, lehet ezért nem értem miért kellett volna Legolasnak roszban lennie az apjával?
Amugy olvastam egy nagyon jó cikket Legolasról, ami jól levezeti, hogy valszeg fiatalabb, mint 3000 éves, nem is egyke, stb. De ezt mind szuperul. Gondolkodtam, hogy lefordítom, de talán majd 3-4 hét múlva érnék rá iylesmire, meg angolul is inkább csak értek, mint fordítok.
[size=9:34up29jz]Mindeképpen kérd el Eleniel novelláját![/size]

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.539 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére