Legolas (Orlando Bloom)

Több
Több
20 éve 7 hónapja #182527 Írta: Amariel
Amariel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Attól hogy fiatal, még nem biztos, hogy nem állna neki jól a szerep, :!: de tény és való, hogy nagyon nehezemre esik elképzelni őt
mint "James Bond"!! :wink:

Renich i beth i pennen?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #182468 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
A hangja megvan, de a fellépése egyáltalán nem Bondos. És még mindig túl fiatal...
(a kite-ozós dolog cseppet sem JB-s, nem vagyok ellene h Bloom kémfilmben játsszon, de továbbra sem Bond... )

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #182465 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Eowynke írta: "Bond. James Bond." annyira jol fog hangzani tole :lol:

A hangja megvan hozzá :wink:

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
20 éve 7 hónapja #182426 Írta: Eowynke
Eowynke válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szerintem csak orulni lehet annak, hogy Orlit egy uj filmben lathatjuk... :D Gondoljatok bele, azert illik hozza a szoveg: "Bond. James Bond." annyira jol fog hangzani tole :lol:
Amugy is eddig csak regi idokben lejatszodo filmekben kapott szerepet, ideje volt egy ilyennek is, nem? :)

Eowyn

Több
20 éve 7 hónapja #182236 Írta: kósza tündelány
kósza tündelány válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Na szerintem az van ezzel a Bondos témával, h:
én is jobban el tudnám képzelni Orlandót, h velem szörfözik B.fenyvesen, de! Semmi gáz nem lenne egy laza Bonddal! Lehet, h olyan jellegű lesz a vérfrissítés, h nem a tipikus eddig megszokott autós-repcsis üldözűs téma lesz, hanem valami extrás, mostanában úgyis kezdett uncsi lenni jamesünk története szóval lehet, h most valami tök rajos küldetése lesz és valami gigamegaextratuti kite-ozós jelenetek lesznek, bár ez egy elég furcsa ötlet belátom, de ki tudja, lehet h ők már olvasták a forgatókönyvet és nem véletlenül választják Mr. Bloomot Mr. Bondnak!
Más: Jude? Na igen Ő aztán tényleg full para lenne, nálam orlihoz hasonló képernyűre olvadást eredményezne és ő már tényleg érettebnek is tűnik, na.
Hugo? NA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
Én már a GYUban is rühelltem, mert állandóan a szmisz ügynök ugrott be!Mi lenne vele Bondként?

Na jó, ennyi...

Több
20 éve 7 hónapja #182038 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vagy intrikusként...
Nyamm, az ember mind a 20 ujját megnyalná utánna... :tongue:

Több
20 éve 7 hónapja #182036 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Romantikus hősszerelmes... na igen... nem, mintha örülnék neki. A romantikus hősszerelmeseket nem nagyon szoktam elviselni. :? Sokkal jobban tudnám értékelni, ha végre gonosz lenne! :twisted: Valami igazán sötét figura (megjelenésében is). Például nagyon el tudnám képzelni vámpírként. Hosszú fekete hajjal. :roll:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 7 hónapja #182035 Írta: Adrael
JUDE LAW???? :confused2:
Dehogyis, annak... nem merem leírni, milyen arca van, mert itten nem szidunk senkit... :wink:
Tényleg kicsit furi lenne Orli a kedves, huncut, romantikus fejével, de ki emlékszik, milyen lehetett fiatalon James? Én nem... Lehet, hogy "romlatlan" korszakában ilyesmi volt. És ha kisminkelik? Szerintem Legolasként Orlandóra a tulajdon anyja sem ismert volna rá, és lám, milyen isteni volt! :hello:
Miért ne játszhatná el Bondot? :lol:

Több
20 éve 7 hónapja #181983 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hát ha már így belemelegedtetek, én is hozzászólok a témához..... Mikor a cikket elolvastam, az első reakcióm a "mi van????????" volt, aztán örültem, aztán csodálkoztam.......szóval az OK hogy újítani akarnak, meg kell a vérfrissítés, na de ennyire??? Nem tudom, egy elvetemült James Bond rajongó mit szólna az ötlethez? A legnagyobb gáz szerintem is az, hogy Orli fiatal, inkább romantikus hősszerelmes típus, mint hűvös gentleman......ezzel nem akarom azt mondani, hogy nem jó színész, és lehet, hogy tíz-húsz év múlva ideális JB lesz, de így elég érdekes lenne..... Szerintem Jude Law lenne a tuti választás :lol: :lol: :lol:

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
20 éve 7 hónapja #181976 Írta: Enelen
Enelen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

büzsü2003 írta: Enelen: itt van az 1024*768-as változat is...
aureentuluva2004.125mb.com/legolas1.html
:D :D :D Szivesen :)

Köszönöm!!!! :D Olyan nagyon szééééép! :hello:

Több
20 éve 8 hónapja #181781 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Enelen írta:

büzsü2003 írta: Csináltam egy Legolas-os hátteret (800*600) - remélem tetszik :D :roll:

aureentuluva2004.125mb.com/legolas.html

Nagyon tetszik! De nem lehetne egy fokkal nagyobbat? 1024*768 ?? Mindig bajom van vele, hogy a legszebb képek csak ekkorában vannak, és elmosódnak, ha kinagyítom.. :cry:

Enelen: itt van az 1024*768-as változat is...
aureentuluva2004.125mb.com/legolas1.html
:D :D :D Szivesen :)

Több
20 éve 8 hónapja #181778 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Namarie írta: ew2.lysator.liu.se/pic/art/b/j/b ... anduil.jpg
ew2.lysator.liu.se/pic/art/a/n/a ... egolas.jpg
ew2.lysator.liu.se/pic/art/l/a/l ... anduil.jpg
ew2.lysator.liu.se/pic/art/k/a/k ... nduil2.jpg
ew2.lysator.liu.se/pic/art/m/e/m ... herson.jpg

Mind nagyon szép! :P A második tetszik a legjobban! Az utolsó aranyos. A harmadik képen Thranduil eléggé hasonlít a filmbeli Legolas-ra.

Eleniel (csillaglany) írta: Gondoltam, szívesen megnézitek...
www.tolkien.hu/view.php?m=128&c=1&a=991

Jól gondoltad. :wink:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 8 hónapja #181771 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Gondoltam, szívesen megnézitek... :wink:
www.tolkien.hu/view.php?m=128&c=1&a=991

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 8 hónapja #181733 Írta: Enelen
Enelen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

büzsü2003 írta: Csináltam egy Legolas-os hátteret (800*600) - remélem tetszik :D :roll:

Nagyon tetszik! De nem lehetne egy fokkal nagyobbat? 1024*768 ?? Mindig bajom van vele, hogy a legszebb képek csak ekkorában vannak, és elmosódnak, ha kinagyítom.. :cry:

Több
20 éve 8 hónapja #181604 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ezeket a képeket mintha a BAL pénzelte volna...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 8 hónapja #181596 Írta: Krisie
Krisie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
SZyazstok

Nem tudom volt e már ilyen vagy valaki tervezi vagy ilyesmi de volt már magyar Legsi haosnmásverseny?
Ha nem csináljunk már :)
Ugy szeretnék magyar legsiket látni .)

:P

Bár feltételezem ez inkább lányforum de ha van fiu legsifana ki hasonlit is rá akkor raboljon rá a privimre :)

Nemtehetek rola :lol:
Odavagyok a szőkékért
és ha már kék szemük is van meg hegyes fülük akkor... :roll:

btw tud vki helyet ahol neten lehet normális tündefüleket rendelni? Én eddig csak rém csunyákat láttam

♥ Verselős Tünde Hercegnő ♥

Több
20 éve 8 hónapja - 20 éve 8 hónapja #181594 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Pár fanart, remélem, nem baj:

Thranduil, il. Thranduil és Legolas
ew2.lysator.liu.se/pic/art/b/j/b ... anduil.jpg
ew2.lysator.liu.se/pic/art/a/n/a ... egolas.jpg
ew2.lysator.liu.se/pic/art/l/a/l ... anduil.jpg
ew2.lysator.liu.se/pic/art/k/a/k ... nduil2.jpg
ew2.lysator.liu.se/pic/art/m/e/m ... herson.jpg

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 8 hónapja #181534 Írta: Krisie
Krisie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
SZerintem jo lesz Bondnak

Azt irtátok tapasztalatlan

HA nem filmez nem lesz tapasztalt!
Higyjetek benne!
szuperül el fogja tudni játszani

♥ Verselős Tünde Hercegnő ♥

Több
20 éve 8 hónapja #181522 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Adrael: Mivel a színészek naponta több zsáknyi levelet kapnak, nagyobb az esélyed a válaszra, ha konkrétan, 1-2 mondatban megírod, hogy mit akarsz... Pl hogy autogramot szeretnél, vagy aláírt fényképet... Ha elkezded írni, hogy mennyire szereted, meg áradozni róla, akkor valószínűleg el se olvassák. (Nem személyesen szoktak az ilyen levelekre válaszolni a színészek, ha egyáltalán válaszolnak, hanem vannak erre külön embereik.) Több hónapos átfutási idő van, szóval ne keseredj el, ha nem kapsz rögtön választ. És ne felejts el ún. Nemzetközi Válaszdíjszelvényt mellékelni a levélhez (külföldön nem tudnak mit kezdeni egy felbélyegzett válaszborítékkal, helyette van ez), ezt a postákon lehet beszerezni. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 8 hónapja #181500 Írta: Adrael
Sziasztok!
Nagy Legolas-rajongó vagyok.
Szeretnék autogrammot Tőle, meg is van a címe. Sajnos nincs ötletem, mit szokás ilyenkor írni?
Az okés, hogy angolul kell szövegezni a levelet, de mit írjak, hogy ne hassék túlságosan nyáladzásnak, de azért válaszoljon???
SEGÍÍÍTSÉG!!!

Több
20 éve 8 hónapja #181473 Írta: Sil

Alyr Arkhon írta: Nem az ártatlanságot értem fiatalságon hanem a gentlemanságot. orli nem az a típus aki autósüldözés közben fárasztó poénokat jegyez meg szárazon...

Hmm... Pedig Legsienek van pár ilyen megmozdulása a filmben... :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #181472 Írta: Alyr Arkhon

Sil írta: Na igen, Hugo-nak megvan hozzá a fellépése... Ez már az imdb fórumán is felmerült, de elég hamar konszenzus született, miszerint James Bond túlságosan sablonos szerep lenne neki... (Bár ha belegondolunk, a Matrix is a B-filmek közé tartozik tulképp...)

De Orlinak is megvan ez a fajta kisugárzása, szvsz nem igaz, hogy túl fiatal. Alyr, szvsz te nem láttad pl a Ned Kelly környékén készült sajtófotókat Orliról, ott pl nem épp az az ártatlan bárányka...

Nem az ártatlanságot értem fiatalságon hanem a gentlemanságot. orli nem az a típus aki autósüldözés közben fárasztó poénokat jegyez meg szárazon...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 8 hónapja #181469 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Eldafinde írta: Eleniel!

Ugye, erre gondoltál?

www4.online.rtlklub.hu/hozzaszol ... orumid=208

3919.

Bizonyhogyerre... :lol:

Jó lett a háttérképed, Büzsü! Talán egy kicsit sárgás...
[size=9:1ow7zwyf]Affene. Én is kreáltam egy háttérképet, de elfelejtettem elhozni. Mindegy, majd legközelebb.[/size]

Orlando, mint Bond? 8O
Hm... Nemigen tudom elképzelni, de nem is zárkózom el a gondolatától. Az biztos, hogy az eddigiek közül szerintem is Brosnan-nek állt a legjobban a szerep, és Orlando tényleg gyökeres változtatást jelentene. A szerepet magát persze el tudná játszani ( mi tagadás, olyan hű de nagy alakítást nem is igényel), csak kérdés, hogy ez bejönne-e, hiteles lenne-e Bondnak, vagy "Spionfióka" lenne-e belőle.
Egyenlőre úgy látom, hogy az utóbbi. :wink: :twisted:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 8 hónapja #181461 Írta: Sil
Na igen, Hugo-nak megvan hozzá a fellépése... Ez már az imdb fórumán is felmerült, de elég hamar konszenzus született, miszerint James Bond túlságosan sablonos szerep lenne neki... (Bár ha belegondolunk, a Matrix is a B-filmek közé tartozik tulképp...)

De Orlinak is megvan ez a fajta kisugárzása, szvsz nem igaz, hogy túl fiatal. Alyr, szvsz te nem láttad pl a Ned Kelly környékén készült sajtófotókat Orliról, ott pl nem épp az az ártatlan bárányka...

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #181460 Írta: Alyr Arkhon

Artemisz (Celebthil) írta: Hát, ha GyU-színészek közül kéne választani Bond szerepére, én egyértelműen Hugo Weavinget javallanám, éppen az általad említett ok miatt, Alyr.
Csak az a kár, hogy ő már kimerítette az "öltöny-stukker"-sémát Édzsönt Szmisszel... :roll:

Azért annak is kiváló volt...
De télleg mindenki arra asszociálna...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 8 hónapja #181455 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hát, ha GyU-színészek közül kéne választani Bond szerepére, én egyértelműen Hugo Weavinget javallanám, éppen az általad említett ok miatt, Alyr.
Csak az a kár, hogy ő már kimerítette az "öltöny-stukker"-sémát Édzsönt Szmisszel... :roll:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #181451 Írta: Alyr Arkhon
kósza tündelány, minden amit leírtál igaz, de kihagytad Bond egyik legfontosabb tulajdonságát: ő egy angol gentleman. Hidegvér, úri modor, kimértség... ehhez Bloom még túl fiatal és forróvérű. És cseppet sem úriember kinézete van... inkább el tudom képzelni szörfözni mint Armani öltönyben...
De tíz év múlva már lehet hogy beérik... :D

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 8 hónapja #181447 Írta: kósza tündelány
kósza tündelány válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Bloom a leendő Bond? Nekem tetszik az ötlet, nagyon is. Én nagyon kedvelem a Bond filmeket is és őszintén meg kell mondjam, a minap került kezembe egy újság amiben a lehetséges új Bondfiukákat vették sorra, én hiányoltam onnan ezt a drágát! És tessék ma meg itt a hír!
Szerintem több mint ideélis Jamesnek, ugyanis:
1.csodás angol kiejtése van
2. észvesztően jól néz ki
3. totál hitelesen fog elcsábítani minden nőcit
4. jártas mindenféle harctechnikákban
5.már látom magam előtt, ahogy a vodkamartinijét szorongtva súgja az ügyeletes Bond-lánynak, hogy my name is bond, james bond.-)
6. a nagy színészek mind úgy lettek nagyok, h bebizonyították, h képesek eljátszani egy olyan szerepet, amelyre mindenki azt mondta:- csak őt ne! orlando remélem lehetőséget kap, megint egy profi stábbal dolgozni és bebizonyítani az eleddig még kétkedőknek, h neki ehhez tényleg van tehetsége! Mert nem egy Al Pacino(még nem), de nem is sorolhatjuk egy kategóriába Freddie p.juniorral!
csók

Több
20 éve 8 hónapja #181222 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Csináltam egy Legolas-os hátteret (800*600) - remélem tetszik :D :roll:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.526 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére