Legolas (Orlando Bloom)
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
www.canterburyelf.com/signlanguage1.jpg
www.canterburyelf.com/bloom.jpg
www.canterburyelf.com/legolashorse3.jpg
www.canterburyelf.com/rotk33.jpg
Jaj, de sexy!!!! :
www.canterburyelf.com/legolas28.jpg
www.canterburyelf.com/tttextended1.jpg
www.canterburyelf.com/legolas23.jpg
www.canterburyelf.com/trtwo118.jpg
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Amariel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Köszönetek: 0
mint "James Bond"!!
Renich i beth i pennen?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
(a kite-ozós dolog cseppet sem JB-s, nem vagyok ellene h Bloom kémfilmben játsszon, de továbbra sem Bond... )
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Eldafinde
- Nem elérhető
Eowynke írta: "Bond. James Bond." annyira jol fog hangzani tole
A hangja megvan hozzá
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Eowynke
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Amugy is eddig csak regi idokben lejatszodo filmekben kapott szerepet, ideje volt egy ilyennek is, nem?
Eowyn
- kósza tündelány
- Nem elérhető
Na szerintem az van ezzel a Bondos témával, h:
én is jobban el tudnám képzelni Orlandót, h velem szörfözik B.fenyvesen, de! Semmi gáz nem lenne egy laza Bonddal! Lehet, h olyan jellegű lesz a vérfrissítés, h nem a tipikus eddig megszokott autós-repcsis üldözűs téma lesz, hanem valami extrás, mostanában úgyis kezdett uncsi lenni jamesünk története szóval lehet, h most valami tök rajos küldetése lesz és valami gigamegaextratuti kite-ozós jelenetek lesznek, bár ez egy elég furcsa ötlet belátom, de ki tudja, lehet h ők már olvasták a forgatókönyvet és nem véletlenül választják Mr. Bloomot Mr. Bondnak!
Más: Jude? Na igen Ő aztán tényleg full para lenne, nálam orlihoz hasonló képernyűre olvadást eredményezne és ő már tényleg érettebnek is tűnik, na.
Hugo? NA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
Én már a GYUban is rühelltem, mert állandóan a szmisz ügynök ugrott be!Mi lenne vele Bondként?
Na jó, ennyi...
- Adrael
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nyamm, az ember mind a 20 ujját megnyalná utánna... :tongue:
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Adrael
- Nem elérhető
Dehogyis, annak... nem merem leírni, milyen arca van, mert itten nem szidunk senkit...
Tényleg kicsit furi lenne Orli a kedves, huncut, romantikus fejével, de ki emlékszik, milyen lehetett fiatalon James? Én nem... Lehet, hogy "romlatlan" korszakában ilyesmi volt. És ha kisminkelik? Szerintem Legolasként Orlandóra a tulajdon anyja sem ismert volna rá, és lám, milyen isteni volt! :hello:
Miért ne játszhatná el Bondot?
- Ilweran
- Nem elérhető
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Enelen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
büzsü2003 írta: Enelen: itt van az 1024*768-as változat is...
aureentuluva2004.125mb.com/legolas1.html
Szivesen
Köszönöm!!!! Olyan nagyon szééééép! :hello:
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Enelen írta:
büzsü2003 írta: Csináltam egy Legolas-os hátteret (800*600) - remélem tetszik
aureentuluva2004.125mb.com/legolas.html
Nagyon tetszik! De nem lehetne egy fokkal nagyobbat? 1024*768 ?? Mindig bajom van vele, hogy a legszebb képek csak ekkorában vannak, és elmosódnak, ha kinagyítom..
Enelen: itt van az 1024*768-as változat is...
aureentuluva2004.125mb.com/legolas1.html
Szivesen
- Coralie
- Nem elérhető
Mind nagyon szép! A második tetszik a legjobban! Az utolsó aranyos. A harmadik képen Thranduil eléggé hasonlít a filmbeli Legolas-ra.Namarie írta: ew2.lysator.liu.se/pic/art/b/j/b ... anduil.jpg
ew2.lysator.liu.se/pic/art/a/n/a ... egolas.jpg
ew2.lysator.liu.se/pic/art/l/a/l ... anduil.jpg
ew2.lysator.liu.se/pic/art/k/a/k ... nduil2.jpg
ew2.lysator.liu.se/pic/art/m/e/m ... herson.jpg
Jól gondoltad.Eleniel (csillaglany) írta: Gondoltam, szívesen megnézitek...
www.tolkien.hu/view.php?m=128&c=1&a=991
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Enelen
- Nem elérhető
büzsü2003 írta: Csináltam egy Legolas-os hátteret (800*600) - remélem tetszik
Nagyon tetszik! De nem lehetne egy fokkal nagyobbat? 1024*768 ?? Mindig bajom van vele, hogy a legszebb képek csak ekkorában vannak, és elmosódnak, ha kinagyítom..
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Krisie
- Nem elérhető
Nem tudom volt e már ilyen vagy valaki tervezi vagy ilyesmi de volt már magyar Legsi haosnmásverseny?
Ha nem csináljunk már
Ugy szeretnék magyar legsiket látni .)
Bár feltételezem ez inkább lányforum de ha van fiu legsifana ki hasonlit is rá akkor raboljon rá a privimre
Nemtehetek rola
Odavagyok a szőkékért
és ha már kék szemük is van meg hegyes fülük akkor...
btw tud vki helyet ahol neten lehet normális tündefüleket rendelni? Én eddig csak rém csunyákat láttam
♥ Verselős Tünde Hercegnő ♥
- Namarie
- Nem elérhető
Thranduil, il. Thranduil és Legolas
ew2.lysator.liu.se/pic/art/b/j/b ... anduil.jpg
ew2.lysator.liu.se/pic/art/a/n/a ... egolas.jpg
ew2.lysator.liu.se/pic/art/l/a/l ... anduil.jpg
ew2.lysator.liu.se/pic/art/k/a/k ... nduil2.jpg
ew2.lysator.liu.se/pic/art/m/e/m ... herson.jpg
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Krisie
- Nem elérhető
Azt irtátok tapasztalatlan
HA nem filmez nem lesz tapasztalt!
Higyjetek benne!
szuperül el fogja tudni játszani
♥ Verselős Tünde Hercegnő ♥
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Adrael
- Nem elérhető
Nagy Legolas-rajongó vagyok.
Szeretnék autogrammot Tőle, meg is van a címe. Sajnos nincs ötletem, mit szokás ilyenkor írni?
Az okés, hogy angolul kell szövegezni a levelet, de mit írjak, hogy ne hassék túlságosan nyáladzásnak, de azért válaszoljon???
SEGÍÍÍTSÉG!!!
- Sil
- Nem elérhető
Hmm... Pedig Legsienek van pár ilyen megmozdulása a filmben...Alyr Arkhon írta: Nem az ártatlanságot értem fiatalságon hanem a gentlemanságot. orli nem az a típus aki autósüldözés közben fárasztó poénokat jegyez meg szárazon...
Tears unnumbered
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Sil írta: Na igen, Hugo-nak megvan hozzá a fellépése... Ez már az imdb fórumán is felmerült, de elég hamar konszenzus született, miszerint James Bond túlságosan sablonos szerep lenne neki... (Bár ha belegondolunk, a Matrix is a B-filmek közé tartozik tulképp...)
De Orlinak is megvan ez a fajta kisugárzása, szvsz nem igaz, hogy túl fiatal. Alyr, szvsz te nem láttad pl a Ned Kelly környékén készült sajtófotókat Orliról, ott pl nem épp az az ártatlan bárányka...
Nem az ártatlanságot értem fiatalságon hanem a gentlemanságot. orli nem az a típus aki autósüldözés közben fárasztó poénokat jegyez meg szárazon...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Eldafinde írta: Eleniel!
Ugye, erre gondoltál?
www4.online.rtlklub.hu/hozzaszol ... orumid=208
3919.
Bizonyhogyerre...
Jó lett a háttérképed, Büzsü! Talán egy kicsit sárgás...
[size=9:1ow7zwyf]Affene. Én is kreáltam egy háttérképet, de elfelejtettem elhozni. Mindegy, majd legközelebb.[/size]
Orlando, mint Bond? 8O
Hm... Nemigen tudom elképzelni, de nem is zárkózom el a gondolatától. Az biztos, hogy az eddigiek közül szerintem is Brosnan-nek állt a legjobban a szerep, és Orlando tényleg gyökeres változtatást jelentene. A szerepet magát persze el tudná játszani ( mi tagadás, olyan hű de nagy alakítást nem is igényel), csak kérdés, hogy ez bejönne-e, hiteles lenne-e Bondnak, vagy "Spionfióka" lenne-e belőle.
Egyenlőre úgy látom, hogy az utóbbi.
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Sil
- Nem elérhető
De Orlinak is megvan ez a fajta kisugárzása, szvsz nem igaz, hogy túl fiatal. Alyr, szvsz te nem láttad pl a Ned Kelly környékén készült sajtófotókat Orliról, ott pl nem épp az az ártatlan bárányka...
Tears unnumbered
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta: Hát, ha GyU-színészek közül kéne választani Bond szerepére, én egyértelműen Hugo Weavinget javallanám, éppen az általad említett ok miatt, Alyr.
Csak az a kár, hogy ő már kimerítette az "öltöny-stukker"-sémát Édzsönt Szmisszel...
Azért annak is kiváló volt...
De télleg mindenki arra asszociálna...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Artemisz
- Nem elérhető
Csak az a kár, hogy ő már kimerítette az "öltöny-stukker"-sémát Édzsönt Szmisszel...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
De tíz év múlva már lehet hogy beérik...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- kósza tündelány
- Nem elérhető
Szerintem több mint ideélis Jamesnek, ugyanis:
1.csodás angol kiejtése van
2. észvesztően jól néz ki
3. totál hitelesen fog elcsábítani minden nőcit
4. jártas mindenféle harctechnikákban
5.már látom magam előtt, ahogy a vodkamartinijét szorongtva súgja az ügyeletes Bond-lánynak, hogy my name is bond, james bond.-)
6. a nagy színészek mind úgy lettek nagyok, h bebizonyították, h képesek eljátszani egy olyan szerepet, amelyre mindenki azt mondta:- csak őt ne! orlando remélem lehetőséget kap, megint egy profi stábbal dolgozni és bebizonyítani az eleddig még kétkedőknek, h neki ehhez tényleg van tehetsége! Mert nem egy Al Pacino(még nem), de nem is sorolhatjuk egy kategóriába Freddie p.juniorral!
csók
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető