Legolas (Orlando Bloom)

Több
21 éve 3 hete #148124 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Üdv Mindenkinek!
Most olvasgattam vissza néhány oldalt, mert a szünet alatt sajnos nem tudtam netre jönni... :(
Szívből üdvözlöm az újakat! :D

A múlt héten betévedtünk kicsiny városunk könyvtárába (a net rossz volt :evil: ), és mikor épp távoztunk volna, az öcsém felhívta a figyelmemet két újságra, amin Orlando képe virított... :D Aztán a fejéhez kapott, mondván, hogy ezt nem kellett volna... de hát úgy kellett neki, kénytelen volt kivárni, míg elolvasom őket. :twisted: (Az egyik a Bravo volt, a másik talán az IM.)
No mindegy. A lényeg. Megkérdezték tőle, hogy nem volt-e furcsa élmény a csókjelenet a PoTC-ban. Erre ő közölte, hogy a Ned Kelly-ben már átesett a tűzkeresztségen, akkor tényleg úgy izgult, mint 9 évesen :lol: , amikor először csókolt meg egy kislányt.
"Most Keirának lehetett nehezebb dolga, de én segítettem neki. Egyszerűen odahajoltam, és olyan romantikus, nyelves csókot adtam neki, hogy utána meg sem tudott szólalni... A barátja meg majd' megölt a tekintetével a színfalak mögül."
(bocs, nem pontosan idéztem, de ez volt a lényeg :lol: )

Hát... asszem nem én vagyok az egyetlen, aki piszkosul irigyli Keirát... :twisted: :wink:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hete #148039 Írta: Dementia
Dementia válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nilraen: Latinos vagyok (na jó ez túlzás,inkább:taulok latinul) ,és nem értettem... Sebaj!

Tökmindegy! :tongue:
' A név előjel. ' -egyébként.
De tessék ám rendesen tanulni! :nono: :D
Főleg, hogy holnap lehet menni vissza a suliba... Már nagyon hiányzott... :rmad2:
De mára abbahagyom az offolást.:evil3:

Nimrodel Melian írta:
groups.msn.com/LegolasHarem/leggysday.msnw

Tök jópofa ez a Legolas-nap! :smokin: Ti tartottatok?

Kicsit más, de köze van Orlando-hoz:
Egy másik fórumon valaki ezt írta a PotC-ra:

Tegnap rászántam az id

"All those moments will be lost in time, like tears in the rain. Time
to die."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hete #148037 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Amarwen írta: Nem szeretnék senkit sem elkeseríteni,de Orlandonak már több mint három hónapja barátnője van

Ez egyébként várható volt. Sőt, előbb-utóbb felesége is lesz, és sajnos elég kicsi az esélye, hogy ez a szerencsés közülünk kerül ki. :cry: :wink:

Fanartok:
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... l?id=47677
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... l?id=47676
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... l?id=24652
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... pl?id=8274 :evil:
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... pl?id=4289

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 4 hete #148032 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Amarwen írta: Nem szeretnék senkit sem elkeseríteni,de Orlandonak már több mint három hónapja barátnője van,egy bizonyos Kate Bosworth,de senki se csüggedjen,ez még nem jelent semmit!
És íme egy jó hír:A karib-tenger kalózaiból trilógia lesz!;-))
Ó,igen-és mi is az a Legolas-nap pontosan?!:-)

Ezt már mind tudjuk... :wink: Azért ne keseredj el! :D

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
21 éve 4 hete #148003 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Dementia írta: Nomen est omen -latinosok előnyben... :cool2:

Latinos vagyok[size=9:3u05hpvv](na jó ez túlzás,inkább:taulok latinul) [/size],és nem értettem... :oops: Sebaj! :) [size=9:3u05hpvv]És üdv a fórumon! :D :D [/size]

Amarwen írta: Ó,igen-és mi is az a Legolas-nap pontosan?!:-)

Nimrodel Melian írta:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 4 hete #147970 Írta: Amarwen
Amarwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nem szeretnék senkit sem elkeseríteni,de Orlandonak már több mint három hónapja barátnője van,egy bizonyos Kate Bosworth,de senki se csüggedjen,ez még nem jelent semmit!
És íme egy jó hír:A karib-tenger kalózaiból trilógia lesz!;-))
Ó,igen-és mi is az a Legolas-nap pontosan?!:-)

May the grace of the Valar protect you!*Namarie!*

Több
21 éve 4 hete #147966 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Akkor nincs más hátra, mint így, a végefelé Boldog Legolas-napot! kívánjak mindenkinek.

A tavalyi Legolas-nap eseményei itt, a topicban (ha érdekel valakit...):
www.tolkien.hu/forum/viewtopic.php?t=9&p...rder=desc&start=2800 (347.o. hátulról)
Még egy idetartozó hozzászólás a lap alján:
www.tolkien.hu/forum/viewtopic.php?t=9&p...rder=desc&start=2780 (348.o. hátulról)

By Rayan, tavalyról (Legolas-nap, 2002.okt.25.),

One elf to rule them all,
One elf to find them,
One elf to bring them all
And with his light eyes blind them.

Sok boldog Legolas-napot, Legolas, és drága fórumosaim!

[size=9:vdyl8ckm]Délelőtt annyira nem volt semmi erre utaló, hogy nem is voltam benne biztos, ma van-e a Legolas-nap... :oops: :cry: [/size]

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
21 éve 4 hete #147956 Írta: Coralie

gandala írta: Ezt az oldalt én is láttam, sőt a www.orlandobloomfiles.com címen is olvastam, csak mivel sose tanultam angolul, sokra nem mentem vele. Minden angol nyelvű Orlando-oldal ezzel van tele, de a fenti okok miat...

Sajnos én sem nagyon értem. Dumál valami olyasmit, hogy zöld ruhát vegyünk fel (tiszta St. Patrick's Day :wink: ), meg hogy tündés cuccokat viseljünk (azzal vagyok tele otthon...), meg mindenféle akciófigurákat és Legolas-os ereklyéket emleget. (Ezekkel nemtom, mit kéne csinálni.) Szóval nekem sem túl világos az egész. :?

Nimrodel

Több
21 éve 4 hete #147954 Írta: Éloryn
Éloryn válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Kár hogy nincs már Olrandóról magyar nyelvű oldal.
Szerintetek lesz Magyarországon a Gyűrűk ura bővített változata filmben?

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen,
Egy mely a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.

Több
21 éve 4 hete #147944 Írta: gandala
gandala válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ezt az oldalt én is láttam, sőt a www.orlandobloomfiles.com címen is olvastam, csak mivel sose tanultam angolul, sokra nem mentem vele. Minden angol nyelvű Orlando-oldal ezzel van tele, de a fenti okok miat...

Több
21 éve 4 hete #147932 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ma végre én is megnéztem a Karib-tenger kalózai-t és nagyon tetszett!!!

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
21 éve 4 hete #147925 Írta: Coralie

gandala írta: Bocsi, hogy sötét vagyok és sötéteket kérdezek. De mi az a Legolas nap? Lassan vége van én meg nem tudom, hogy végül is ez mit takar. :cooljump:

Jó kérdéseid vannak... szerintem már volt. Itt írnak róla:

Nimrodel

Több
21 éve 4 hete #147924 Írta: gandala
Bocsi, hogy sötét vagyok és sötéteket kérdezek. De mi az a Legolas nap? Lassan vége van én meg nem tudom, hogy végül is ez mit takar. :cooljump:

Több
21 éve 4 hete #147895 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Luine: Talán azért, mert az egy (egyébként kifejezetten giccses) slash fotomanipokat tartalmazó oldal... :roll: Légyszi, szedd ki a linket...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 4 hete #147886 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 4 hete - 21 éve 4 hete #147882 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Egy Legsis fanart... :) Nem rossz, csak kicsit olyan, mintha ki lenne rúzsozva a szája...

Linket priviben küldöm aki kéri ....

Több
21 éve 4 hete #147878 Írta: gandala
Igen, ez az a kép. De én valami orlandós fórumon át találtam meg. Amúgy most néztem a GyU2-t és egyre jobban értékelem a filmet, rájöttem. Szerintem nem rossz a szinkronhang. Először fura volt, mert mély a hangja Orlinak, de furcsa lett volna egy szőke tünde-fiú valami búgó aragornos hanggal. De az biztos, hogy a magyar szinkron világhírű. Mióta leszinkronizálták a Frédi és Bénit, azóta tudják az amerikaiak, milyen fontos a karakteres hang. Azóta fordítanak rá ilyen nagy gondot, hogy híres sztárok kölcsönzik a hangjukat rajzfilmfiguráknak. Mondjuk az kissé nevetséges, hogy nálunk is ezzel akarnak eladni egy rajzfilmet, hogy Brad Pitt a hang, mikor úgyis leszinkronizálják...

Bocsi a hosszú kifejtésért! :?

:gandalf2:

Több
21 éve 4 hete #147846 Írta: Dementia
Dementia válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok,
örülök, hogy végre tényleg sikerült regisztrálni. Már napok óta próbálkoztam, de hát végülis meglett az eredménye.
Gandala:

A Trójából meg láttam olyan képeket, ahol Brad Pitt korabeli jelmezben épp telefonál. Tök érdekes kép. Ha a világból 100 év múlva csak ez a kép fog megmaradni, akkor senki nem fogja érteni, hogy mi ez az egész.

Szóval ugyanezen az úton elindulhatunk. Mi lesz, ha a Gyűrűk Urát találják meg mittomén 1000 év múlva. Mit fognak hinni? :o h:

Na jó, ez itten eléggé offolás volt, szóval bocs, hogy idepofátlankodom, aztánmeg ki is zökkentem a társalgást... :oops:
Nomen est omen -latinosok előnyben... :cool2:

A név kötelez! Mármint engem. De majd moderálom magam. :shake:
Nos, viszlát!
dementia :smokin:

"All those moments will be lost in time, like tears in the rain. Time
to die."

Több
21 éve 4 hete #147827 Írta: Coralie

Avallóne írta: Ez a Hollywood Awards Gala mikor volt?

Október 20-án(21?).
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... scaps.html

Nimrodel

Több
21 éve 4 hete #147826 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Avallone! Asszem erre gondolt gandala(ugye?)!
www.bradpittfan.com/pics/movies/mtro006i.jpg

Fear from the best and hope for the worst

Több
21 éve 4 hete #147823 Írta: Kibil-nala
Kibil-nala válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Suilad!

gandala: Az jó kép lehetett!! :P Egyébként hol láttad?

Ez a Hollywood Awards Gala mikor volt?

Mintha valahol olvastam volna, hogy Ned Kelly vmilyen ausztrál banditaféle volt.

A Troy premierje (legalábbis így emlékszem) jónéhány országban májusban lesz vmikor; de nálunk biztos, legalább egy hónappal később... :cry: :(

Már 3-szor láttam a Potc-t!!!!! Most még jobban is tetszett, mint másodjára! Én egyáltalán nem vagyok kíváncsi a szinkronizált változatra, mert az eredetit száz százalék, hogy meg sem közelítheti!

...the Road goes ever on and on...

Több
21 éve 4 hete #147822 Írta: Coralie
www.theonering.net/scrapbook/view/5927
Nekem például ezeken a képeken egyáltalán nem tetszik. (Na jó, talán egy kicsit. A középsőn még nem olyan rossz.) Valószínűleg a szakáll, meg a rövid haj teszi...

Mintha azt mondta volna valaki, hogy a Troy még készül... indie.imdb.com/title/tt0332452/ Meg ez az oldal is azt mondja. Vagy az a május 14. a bemutató dátuma akar lenni? movies.yahoo.com/shop?d=hv&id=18 ... fo&intl=us

Nimrodel

Több
21 éve 4 hete #147815 Írta: gandala
Nekem is mindig valami kossuthos sztori jut az eszembe. De érdekel végre nem szépfiúként is. Amúgy meg, ha a szemei látszódnak, már fél siker.
A Trójából meg láttam olyan képeket, ahol Brad Pitt korabeli jelmezben épp telefonál. Tök érdekes kép. Ha a világból 100 év múlva csak ez a kép fog megmaradni, akkor senki nem fogja érteni, hogy mi ez az egész.

:legolas3:

Több
21 éve 4 hete #147813 Írta: Coralie
Ned Kellyről volt nemrég egy dokumentumfilm. Hát, az alapján egy olyan nem túl összetett cselekménnyel rendelkező, lövöldözős-lovaglós filmet várhatunk. Így elsőre nem igazán vagyok elragadtatva tőle. :?

Nimrodel

Több
21 éve 4 hete #147802 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Mae govannen!

Bibibííí, én 4-szer láttam a filmet!!! :twisted: (mármint a POTC-ot)...
gandala: Mae govannen!
Ned Kelly? Az a hü**e háborús film? (nekem a képek alapján arról a filmről mindig valami Kossuth Lajosos háborús hülyeség jut eszembe... :roll: )Beírná valaki, hogy a többi filmjének mikor lesz a premierje, meg a Troy-nak mikor hol lesz? Tudom, hogy ezt már egyszer valaki beírta, de bocs, de lusta, és túl szomorú vagyok visszakeresni...

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
21 éve 4 hete #147800 Írta: gandala
Állítólag a Ned Kelly magyarországi bemutatója nov. 6! :hello:
Ti mit tudtok? Ha ez igaz, én már számlálom a napokat! :lol:

Több
21 éve 4 hete #147785 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Aiya! :eowyn1:

Eowynke: drukkolunk neked!!! :wink:

Vilya: semmi baj! Nem követtél el csecsemőgyilosságot!!! :D (legalábbis nagyon remélem... :twisted: )

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
21 éve 4 hete #147780 Írta: Eowynke
Eowynke válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Csoda tortent!!!!!!!!! :hello:
Eljott hozzank is a PoTC!!!!!!!
Jupeeeeee! :D :D
:mrgreen: Es ha minden jol megy, meg a heten meg tudom nezni!
Ahogy elmondtatok, mar alig varom!

Eowyn

Több
21 éve 4 hete #147760 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
21 éve 4 hete #147705 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

gandala írta: Nem emlékeztek ki volt a magyar hangja Legolasként? Én abszolút nem emlékszem. Valaki azt mondta, hogy eléggé hozzá nem illő hang. Tényleg nem jó? Ki lenne neki a legjobb szinkronhang?

Rékasi Károly volt (mellesleg hozzáteszem, tök másképp emlékszem az ő hangjára)...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.517 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére