- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Most olvasgattam vissza néhány oldalt, mert a szünet alatt sajnos nem tudtam netre jönni...
Szívből üdvözlöm az újakat!
A múlt héten betévedtünk kicsiny városunk könyvtárába (a net rossz volt ), és mikor épp távoztunk volna, az öcsém felhívta a figyelmemet két újságra, amin Orlando képe virított... Aztán a fejéhez kapott, mondván, hogy ezt nem kellett volna... de hát úgy kellett neki, kénytelen volt kivárni, míg elolvasom őket. (Az egyik a Bravo volt, a másik talán az IM.)
No mindegy. A lényeg. Megkérdezték tőle, hogy nem volt-e furcsa élmény a csókjelenet a PoTC-ban. Erre ő közölte, hogy a Ned Kelly-ben már átesett a tűzkeresztségen, akkor tényleg úgy izgult, mint 9 évesen , amikor először csókolt meg egy kislányt.
"Most Keirának lehetett nehezebb dolga, de én segítettem neki. Egyszerűen odahajoltam, és olyan romantikus, nyelves csókot adtam neki, hogy utána meg sem tudott szólalni... A barátja meg majd' megölt a tekintetével a színfalak mögül."
(bocs, nem pontosan idéztem, de ez volt a lényeg )
Hát... asszem nem én vagyok az egyetlen, aki piszkosul irigyli Keirát...
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dementia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Tökmindegy! :tongue:Nilraen: Latinos vagyok (na jó ez túlzás,inkább:taulok latinul) ,és nem értettem... Sebaj!
' A név előjel. ' -egyébként.
De tessék ám rendesen tanulni! :nono:
Főleg, hogy holnap lehet menni vissza a suliba... Már nagyon hiányzott... :rmad2:
De mára abbahagyom az offolást.:evil3:
Tök jópofa ez a Legolas-nap! :smokin: Ti tartottatok?Nimrodel Melian írta:
groups.msn.com/LegolasHarem/leggysday.msnw
Kicsit más, de köze van Orlando-hoz:
Egy másik fórumon valaki ezt írta a PotC-ra:
Tegnap rászántam az id
"All those moments will be lost in time, like tears in the rain. Time
to die."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Coralie
- Nem elérhető
Ez egyébként várható volt. Sőt, előbb-utóbb felesége is lesz, és sajnos elég kicsi az esélye, hogy ez a szerencsés közülünk kerül ki.Amarwen írta: Nem szeretnék senkit sem elkeseríteni,de Orlandonak már több mint három hónapja barátnője van
Fanartok:
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... l?id=47677
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... l?id=47676
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... l?id=24652
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... pl?id=8274
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... pl?id=4289
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Amarwen írta: Nem szeretnék senkit sem elkeseríteni,de Orlandonak már több mint három hónapja barátnője van,egy bizonyos Kate Bosworth,de senki se csüggedjen,ez még nem jelent semmit!
És íme egy jó hír:A karib-tenger kalózaiból trilógia lesz!)
Ó,igen-és mi is az a Legolas-nap pontosan?!
Ezt már mind tudjuk... Azért ne keseredj el!
- Nilraen
- Nem elérhető
Latinos vagyok[size=9:3u05hpvv](na jó ez túlzás,inkább:taulok latinul) [/size],és nem értettem... Sebaj! [size=9:3u05hpvv]És üdv a fórumon! [/size]Dementia írta: Nomen est omen -latinosok előnyben... :cool2:
Nimrodel Melian írta:Amarwen írta: Ó,igen-és mi is az a Legolas-nap pontosan?!
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Amarwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
És íme egy jó hír:A karib-tenger kalózaiból trilógia lesz!)
Ó,igen-és mi is az a Legolas-nap pontosan?!
May the grace of the Valar protect you!*Namarie!*
- Böszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A tavalyi Legolas-nap eseményei itt, a topicban (ha érdekel valakit...):
www.tolkien.hu/forum/viewtopic.php?t=9&p...rder=desc&start=2800 (347.o. hátulról)
Még egy idetartozó hozzászólás a lap alján:
www.tolkien.hu/forum/viewtopic.php?t=9&p...rder=desc&start=2780 (348.o. hátulról)
By Rayan, tavalyról (Legolas-nap, 2002.okt.25.),
One elf to rule them all,
One elf to find them,
One elf to bring them all
And with his light eyes blind them.
Sok boldog Legolas-napot, Legolas, és drága fórumosaim!
[size=9:vdyl8ckm]Délelőtt annyira nem volt semmi erre utaló, hogy nem is voltam benne biztos, ma van-e a Legolas-nap... [/size]
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
- Coralie
- Nem elérhető
Sajnos én sem nagyon értem. Dumál valami olyasmit, hogy zöld ruhát vegyünk fel (tiszta St. Patrick's Day ), meg hogy tündés cuccokat viseljünk (azzal vagyok tele otthon...), meg mindenféle akciófigurákat és Legolas-os ereklyéket emleget. (Ezekkel nemtom, mit kéne csinálni.) Szóval nekem sem túl világos az egész.gandala írta: Ezt az oldalt én is láttam, sőt a www.orlandobloomfiles.com címen is olvastam, csak mivel sose tanultam angolul, sokra nem mentem vele. Minden angol nyelvű Orlando-oldal ezzel van tele, de a fenti okok miat...
Nimrodel
- Éloryn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Szerintetek lesz Magyarországon a Gyűrűk ura bővített változata filmben?
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen,
Egy mely a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.
- gandala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Coralie
- Nem elérhető
Jó kérdéseid vannak... szerintem már volt. Itt írnak róla:gandala írta: Bocsi, hogy sötét vagyok és sötéteket kérdezek. De mi az a Legolas nap? Lassan vége van én meg nem tudom, hogy végül is ez mit takar. :cooljump:
Nimrodel
- gandala
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Adelard
- Nem elérhető
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Linket priviben küldöm aki kéri ....
- gandala
- Nem elérhető
Bocsi a hosszú kifejtésért!
:gandalf2:
- Dementia
- Nem elérhető
örülök, hogy végre tényleg sikerült regisztrálni. Már napok óta próbálkoztam, de hát végülis meglett az eredménye.
Gandala:
A Trójából meg láttam olyan képeket, ahol Brad Pitt korabeli jelmezben épp telefonál. Tök érdekes kép. Ha a világból 100 év múlva csak ez a kép fog megmaradni, akkor senki nem fogja érteni, hogy mi ez az egész.
Szóval ugyanezen az úton elindulhatunk. Mi lesz, ha a Gyűrűk Urát találják meg mittomén 1000 év múlva. Mit fognak hinni? h:
Na jó, ez itten eléggé offolás volt, szóval bocs, hogy idepofátlankodom, aztánmeg ki is zökkentem a társalgást...
Nomen est omen -latinosok előnyben... :cool2:
A név kötelez! Mármint engem. De majd moderálom magam. :shake:
Nos, viszlát!
dementia :smokin:
"All those moments will be lost in time, like tears in the rain. Time
to die."
- Coralie
- Nem elérhető
Október 20-án(21?).Avallóne írta: Ez a Hollywood Awards Gala mikor volt?
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... scaps.html
Nimrodel
- Saint
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Fear from the best and hope for the worst
- Kibil-nala
- Nem elérhető
gandala: Az jó kép lehetett!! Egyébként hol láttad?
Ez a Hollywood Awards Gala mikor volt?
Mintha valahol olvastam volna, hogy Ned Kelly vmilyen ausztrál banditaféle volt.
A Troy premierje (legalábbis így emlékszem) jónéhány országban májusban lesz vmikor; de nálunk biztos, legalább egy hónappal később...
Már 3-szor láttam a Potc-t!!!!! Most még jobban is tetszett, mint másodjára! Én egyáltalán nem vagyok kíváncsi a szinkronizált változatra, mert az eredetit száz százalék, hogy meg sem közelítheti!
...the Road goes ever on and on...
- Coralie
- Nem elérhető
Nekem például ezeken a képeken egyáltalán nem tetszik. (Na jó, talán egy kicsit. A középsőn még nem olyan rossz.) Valószínűleg a szakáll, meg a rövid haj teszi...
Mintha azt mondta volna valaki, hogy a Troy még készül... indie.imdb.com/title/tt0332452/ Meg ez az oldal is azt mondja. Vagy az a május 14. a bemutató dátuma akar lenni? movies.yahoo.com/shop?d=hv&id=18 ... fo&intl=us
Nimrodel
- gandala
- Nem elérhető
A Trójából meg láttam olyan képeket, ahol Brad Pitt korabeli jelmezben épp telefonál. Tök érdekes kép. Ha a világból 100 év múlva csak ez a kép fog megmaradni, akkor senki nem fogja érteni, hogy mi ez az egész.
:legolas3:
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
- Meleth_lin
- Nem elérhető
Bibibííí, én 4-szer láttam a filmet!!! (mármint a POTC-ot)...
gandala: Mae govannen!
Ned Kelly? Az a hü**e háborús film? (nekem a képek alapján arról a filmről mindig valami Kossuth Lajosos háborús hülyeség jut eszembe... )Beírná valaki, hogy a többi filmjének mikor lesz a premierje, meg a Troy-nak mikor hol lesz? Tudom, hogy ezt már egyszer valaki beírta, de bocs, de lusta, és túl szomorú vagyok visszakeresni...
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- gandala
- Nem elérhető
Ti mit tudtok? Ha ez igaz, én már számlálom a napokat!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Eowynke: drukkolunk neked!!!
Vilya: semmi baj! Nem követtél el csecsemőgyilosságot!!! (legalábbis nagyon remélem... )
- Eowynke
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Eljott hozzank is a PoTC!!!!!!!
Jupeeeeee!
Es ha minden jol megy, meg a heten meg tudom nezni!
Ahogy elmondtatok, mar alig varom!
Eowyn
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Supersonica
- Nem elérhető
gandala írta: Nem emlékeztek ki volt a magyar hangja Legolasként? Én abszolút nem emlékszem. Valaki azt mondta, hogy eléggé hozzá nem illő hang. Tényleg nem jó? Ki lenne neki a legjobb szinkronhang?
Rékasi Károly volt (mellesleg hozzáteszem, tök másképp emlékszem az ő hangjára)...