Legolas (Orlando Bloom)

Több
21 éve 1 hónapja #145470 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Sil írta: Ned Kelly trailer:
www.nedkellythemovie.com/trailers.htm

Hú, de klassz!!!! Na, ez már nem a hamvas, naiv jókisfiú-szerep! Végre!! Az arca is mennyire más itt, és milyen jó így! Pláne a szakáll de jól áll neki!!!
És Heath Ledger ráadásnak... Na, csajok, úszni fog a nyálban a moziterem!! :lol: :lol:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #145468 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #145467 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

csillaglany írta: Lehet, hogy megint megnézem a hétvégén!! :dance:
Persze csak azért, hogy a zöcsémet elkísérjem. Semmi egyéb szándék nem vezérel... :lol:
Nem is tudom, hogy fogom kibírni. :twisted: :wink:

Én is így leszek, ha a volt osztálytársam hazajön végre...
Nem tudom, de ekkora áldozatot még nem hoztam eddigi életem során... :lol: :lol: :lol: 8)

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
21 éve 1 hónapja #145463 Írta: Eszterprise-Estel
Eszterprise-Estel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Bocsi, hogy ezzel zargatlak benneteket, de teljesen beleszerelmesedtem a PotC-ba, mint a zenéjébe, mint a filme. A filmet gyorsan meg is szereztem kalóz verzióban, erre nem tudom lejátszani. :bawling:
Plíííííz, akinke megvan a film, vagy a zene esetleg mindkettő :dance: az dobjon meg egy maillel. Hálám örökké üldözni fogja, úgy hogy fusson gyorsan!

A remény hal meg utoljára

Több
21 éve 1 hónapja #145456 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Jut eszembe... :D
Iszonyat marhaságot álmodtam. Ültünk egy moziban, és a PoTC-ot néztük. Na, eddig ez még rendben is van.. :lol:
Aztán snitt, képszakadás, és a film közepén valami eggész más kezd menni. Két fickó üldögél velünk szemben, és dumálnak valamiről. Mindenki ül türelmesen, mint a birkák, hátha feltűnik a mozisoknak a dolog, de nem.
A többi már homályba zuhant (mint Gandalf Móriában), de már ez is... ilyen hülyeséget álmodni! :evil:

De legalább a film képei is benne voltak, ez is valami. :lol:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 1 hónapja #145439 Írta: Idril Celebrindal./Fenrir
Idril Celebrindal./Fenrir válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Végre én is láttam a PotC-t!!! Tényleg jó film... Ezentúl még jobban szeretem Mr Deppet :wink: ...
Gandalf: Tudom h ebből már eleged van de remélem Ő lesz a főszereplő! :wink: :D

Egyébként Éowynnal néztem meg a filmet és picikét átírtuk az Aragorn's Songot... Ha érdekel titeket jövő héten bekerül a topikba! :?:

"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."

Több
21 éve 1 hónapja #145399 Írta: Eleniel (csillaglany)
Lehet, hogy megint megnézem a hétvégén!! :dance:
Persze csak azért, hogy a zöcsémet elkísérjem. Semmi egyéb szándék nem vezérel... :lol:
Nem is tudom, hogy fogom kibírni. :twisted: :wink:

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 1 hónapja #145301 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nimrodel Melian írta: Ez igazán megnyugtató! És igazán nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig is játszanak egy filmet - bár most A Gyűrűk Uráról van szó!

Szerintem a POTC ugyanolyan nagy siker film lett/lesz mint a GYűrűk ura. :wink: Tuti, hogy fogják jóval később is játszani, ha meg nem akkor ott a videó, de az már nem olyan élvezhető, mint moziban...

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 1 hónapja #145300 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ez igazán megnyugtató! És igazán nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig is játszanak egy filmet - bár most A Gyűrűk Uráról van szó!

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 1 hónapja #145298 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Vilya írta: [size=9:16iviu7e]//A Lurdyban agusztusban is vetitették a Két tornyot!!!// :arrow: Én ebből indulok ki!// :) [/size]:wink:

[size=9:16iviu7e]A Plázában meg még most is vetitík... :wink: [/size]

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 1 hónapja #145297 Írta: Vilya

Nimrodel Melian írta: És nekem nincs HBO-m! :bawling: [size=9:3syvadiu](Na nem, mintha mostanában ráérnék bármire is, még Fórumozni is alig van időm. :cry: )[/size] Meddig vetítik még a PotC-t? Mert ezen a hétvégén sem engedtek el moziba. :evil: :bawling: Ha lemaradok róla, én komolyan mérget fogok inni! (:dead: )

Nimrodel, ha a Sólyom végveszélyben című filmet szeretnéd megnézni és nincs HBO-d, akkor sincs semmi baj, mert ott a videotéka! :wink: Én is videon láttam. [size=9:3syvadiu]/És nekem sincs HBO-om..., de ez mellékes!/[/size]
Szerintem a POTC-t sokáig fogják vetíteni a mozikban, hiszen elég új film. [size=9:3syvadiu]//A Lurdyban agusztusban is vetitették a Két tornyot!!!// :arrow: Én ebből indulok ki!// :) [/size]:wink:

Több
21 éve 1 hónapja #145272 Írta: Coralie
És nekem nincs HBO-m! :bawling: [size=9:3v4t4e0y](Na nem, mintha mostanában ráérnék bármire is, még Fórumozni is alig van időm. :cry: )[/size] Meddig vetítik még a PotC-t? Mert ezen a hétvégén sem engedtek el moziba. :evil: :bawling: Ha lemaradok róla, én komolyan mérget fogok inni! (:dead: )

Nimrodel

Több
21 éve 1 hónapja #145218 Írta: Eldafinde

Alcarcalimo írta: Csak azok kedvéért, akik szeretik Orlando-t:

Lehet, hogy már említette valaki (most lusta vagyok visszanézni ezer oldalt), de a Blackhawk Down c. filmben (A Sólyom végveszélyben) szintén szerepel Orlando, kemény tengerészgyalogost alakít ebben a remek - de elég naturális - dokumentumszerű filmben. Epizódszerep "csak" de a rajongóknak ez is számít, gondolom.

Sziasztok!

Ebben a hónapban lesz is az HBO-n!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :legolas3: :hello: :dance: :up:

Több
21 éve 1 hónapja #145177 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

2003. október 8.

Bloom nem lesz lovag?

Néhány napja került nyilvánosságra a hír, hogy A Karib-tenger kalózaival végképp befutott Orlando Bloomot akarja látni új filmje, a Kingdom of Heaven sztárjaként Ridley Scott. Egy internetes lap ellenben azt állítja, hogy Bloom a jelöltek közt sincs, a valódi esélyes egészen más.

Az egy kereszteshadjárat történetét elmesélő kalandfilmhez a beszámoló tanulsága szerint még csak most keresik a megfelelő színészt. Scott favoritja pillanatnyilag az ismertség felé csupán első lépéseit megtevő Paul Bettany (Egy csodálatos elme), akinek a múlt hét folyamán készített próbafelvételeivel nagyon meg volt elégedve. A Chud.com információ alapján azonban az sem kizárt, hogy a szerepet végül a nála is ismeretlenebb Joel Edgerton kapja meg, aki Owen Lars-ként tűnt fel a Star Wars második részében, A klónok támadásában. A lap értesülései egyelőre nem nyertek megerősítést, így ne érjen senkit se meglepetésként, ha végül az derül ki, hogy a Kingdom of Heaven mégis Bloom főszereplésével készül el.

Forrás: Mozinet (maktub)

Több
21 éve 1 hónapja #145155 Írta: Eszterprise-Estel
Eszterprise-Estel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Jujj, de régen nem jártam felétek. Ma láttam a POTC-ot és rögtön fel kellett ide jönnöm. Isteni a film, úgy egyben meg minden. Meg kell szereznem, ha nem makarom a gatyámat is a mozipénztárnab hagyni. MOndtam már, hogy imádom a vitorlásokat? Van szinkronizált kópia is, vagy csak feliratosat csináltak? (Én a feliratosra szavatzok, Depp-et nem is lehetne leszinkronizálni. Majd megnézem azt a linket, ami pár sorral lejjebb van, hátha vannak hajós képek is. Sajna elég kevés időm van netezni :bawling:

A remény hal meg utoljára

Több
21 éve 1 hónapja #145142 Írta: Iras
Iras válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Eldafinde! Hát ez fantasztikus, de most tényleg. Mikor találkoznak Legsie apjával?

"Felső-és Alsó-Egyiptom királynőjének szolgálóleánya vagyok én! "

Több
21 éve 1 hónapja #145139 Írta: Nilraen

Meleth_lin/Telperien írta: Mae govannen!

Sil: nagyon szépen köszönöm, igen, ez az!!! :wink: :D :P
Nilraen: neked is köszi!...
később: de rossz az oldal, a főoldal után nem műxik... :(
:roll:

Szívesen :wink:
De működik,csak nem elsőre,többször is próbálkozni kell.(van hogy 5× 6× is)-gondolom a 'Click if you dare'-ra kattintasz és utána elkezd tölteni,majd utána irja ki hogy ERROR.Ugye?

Több
21 éve 1 hónapja #145079 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Mae govannen!

Sil: nagyon szépen köszönöm, igen, ez az!!! :wink: :D :P
Nilraen: neked is köszi!...
később: de rossz az oldal, a főoldal után nem műxik... :(
:roll:

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
21 éve 1 hónapja #144962 Írta: Eleniel (csillaglany)
Hajjaj, Eldafinde!
Annyira valóságos, komolyan! Szinte ott üldögél mellettük az ember a sötétben. Elképzelem, ahogy néha felvijjog egy-egy madár a távolban... de csak a lány rezzen össze, a tündének ez megszokott hang.
Óriási!

Csak így tovább!! Bevallom, igazából pont ez az, amit értékelek egy sztoriban. Hogy mit éreznek a szereplők, hogyan élik meg a pillanatokat... a cselekmény csak háttér nálam. Szóval nagyon tetszik a stílusod. :itscool:

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 1 hónapja #144958 Írta: Lyana
Lyana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Vilya írta: Már szinte mindenki látta a filmet, bezzeg én csak szombaton juttok el a moziig! :evil: :wink:
És már nagyon kíváncsivá tetettek! 8) [size=9:346hzrd7]/Már nagyon várom!!!/[/size]

Sajnos ez így van. És részben miattam. Illetve főleg miattam. De most már remélem végre elmehetünk megnézni.
Bár ha jobban figyelembe vesszük mostani állapotomat lehetséges, hogy most is el kell halasztanunk a mozizást. :cry: :cry: Pedig már én is baromi kiváncsi vagyok rá. Az a kb. 10 perc amit a bátyámnak köszönhetően láttam belőle szuper volt. Johnny Depp szenzációs volt, Orli drága pedig pont olyan jól játszik és pont olyan jól néz ki, mint általában. :itscool:

"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."

Több
21 éve 1 hónapja #144943 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Csak azok kedvéért, akik szeretik Orlando-t:

Lehet, hogy már említette valaki (most lusta vagyok visszanézni ezer oldalt), de a Blackhawk Down c. filmben (A Sólyom végveszélyben) szintén szerepel Orlando, kemény tengerészgyalogost alakít ebben a remek - de elég naturális - dokumentumszerű filmben. Epizódszerep "csak" de a rajongóknak ez is számít, gondolom.

Sziasztok!

Több
21 éve 1 hónapja #144935 Írta: Eldafinde
folyt. köv.:

A vastag ágak sűrűn követték egymást, nem volt nehéz még magasabbra mászni. Még a tériszonyomról is teljesen megfeledkeztem. Végül megérkeztünk oda, ahol Legolas a holmiját hagyta -a hatalmas ágak itt minden oldalról körülölelték a törzset, mindegyik töve tágas helynek bizonyult, kényelmesen elfértünk; és nem kellett attól félnem, hogy reggel lent találom magam a földön.
- Jó kis hely -ültem le a törzsnek háttal- De ugye óriáspókokkal nem fogunk találkozni?
- Tényleg tájékozott vagy -mondta, és ahogy ki tudtam venni a gyenge fényben, ismét csodálkozva nézett rám.- Ezen a részen nincsenek pókok.

Ez elég megnyugtatóan hangzott.
Egyszercsak enyhe fájdalmat éreztem a bal kézfejemen, ami egyre erősödött, olyannyia, hogy le kellett vennem a szemem a tündéről, hogy meglássam a baj forrását. A mászás közben összeszedtem egy jókora horzsolást, amelyből szivárogni kezdett a vér. "Szokás szerint nem olyan nagy ügy a drága, mint amennyire fáj" nyugtáztam magamban.

- Megsérültél -ült le mellém Legolas- Mutasd csak.
Azzal megfogta a kezemet, és finom ujjaival óvatosan megérintette az érzékeny részt a kézfejemen.
- Csak egy kis horzslás -mondtam. Éreztem, hogy Legolas keze nyomán enyhül a fájdalom. "Vagy csak képzelődöm?" Mindenesetre nem voltam különösebben meglepve.
- Hamar meggyógyul -állapította meg.
- Miért vagy ilyen kedves hozzám? -szedtem össze a bátorságomat- Számodra furcsák a dolgaim. Honnan tudod, hogy nem szolgálom a Sötét Erőt; honnan tudod, hogy nem vagyok kém?

Nem mertem ránézni, hanem a kezemet bámultam. Legolas még közelebb ült, egészen mellém, majd az arcomhoz nyúlt, és maga felé fordította.
- Nem lakozik gonoszság a szívedben.

Valósággal elszédültem, ahogy a szemébe néztem. Az arcom égni kezdett, különösen, ahol a keze hozzáért. Közben nem engedte el a tekintetemet, hiába akartam másfelé nézni; a lélegzetem elakadt, pedig elterelésképpen kérdezni akartam tőle valamit.
- Nem. Biztosan nem vagy kém -mondta mosolyogva, majd felkelt mellőlem, és a holmija felé indult.
Pár lépéssel ment csak odébb, de nekem ennyi elég volt ahhoz, hogy felébredjek a kábulatból. "Jókat szórakozhat rajtam...de ha ez az ára, hogy itt lehetek...ám legyen."

Ahogy távolodott tőlem, és vele együtt a halvány fény is elhagyott, rossz érzés kerített hatalmába. Annyira hiányzott a közelsége, hogy legszívesebben utánakiabáltam volna, hogy ne menjen el, és ne hagyjon itt. Pedig tényleg csak egy pár lépést tett meg, azonban az ágak a sötétben olyan végeláthatatlannak tűntek, mintha össze lennének olvadva, és el lehetne rajtuk sétálni bárhová, akárcsak odalent a földön.
"Úgy látszik, kezdek megőrülni" gondoltam. "De azért visszajöhetne már; ide, mellém."
Szerencsére így is történt, Legolas egy puha takaróféleséggel a kezében jött vissza, és rámterítette.
- Hannon le -köszöntem meg kedvességét, amire egy mosolyt kaptam válaszul. Az előbbi bizonytalanságnak már nyoma sem volt bennem. Mindent újra vidámabbnak láttam, még a fekete éjszaka is barátságosabbá vált.
Ám Legolas hirtelen összeráncolta a szemöldökét, és zavartan fordult felém. Igazán gyönyörű volt, de mintha súlyos gondok nyomasztották volna.
- Tudom, azt mondtam, hogy nem mindig jó tudni előre a jövőt, de..
- Mire vagy kíváncsi? -szakítottam félbe halkan.
- Úgy kérdezem, hogy.. Mi jöttöd célja? Valami szörnyűséget kell megakadályoznod, vagy csupán végigkíséred sorsunk alakulását?
"Cseles" gondoltam.
- Most biztos úgy gondolod -folytatta rögtön,- hogy ravasz módon mégiscsak az elkövetkező idők felől érdeklődöm. De nem; ennél többet nem való előre tudni, még a Legbölcsebbeknek sem.
"Szóval hogy is állunk ezzel a gondolatolvasással? Jó lesz vigyáznom, mert a végén még alaposan beégek.."

Több
21 éve 1 hónapja #144886 Írta: Kibil-nala
Kibil-nala válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Suilad!

Húha, Nimrodel M., ezt nevezem furcsa álomnak! :look:
Én is úgy szeretném újra megnézni, de vszínű, hogy már moziban nemigen fog összejönni :cry:
Láttátok az Aktívot (azt hiszem), abban volt ma a Trójáról, de sajnos csak Brad Pittről beszéltek...

...the Road goes ever on and on...

Több
21 éve 1 hónapja #144843 Írta: Coralie

Vilya írta: Már szinte mindenki látta a filmet, bezzeg én csak szombaton juttok el a moziig! :evil: :wink:
És már nagyon kíváncsivá tetettek! 8) [size=9:2cwyxtzg]/Már nagyon várom!!!/[/size]

Még én sem láttam, sajnos. :( Valahogy soha sem jön össze egy jó időpont. Csak nehogy lemaradjak róla!

Nimrodel

Több
21 éve 1 hónapja #144834 Írta: Nilraen
POTC-os képek:
www.pirates.movies.com

Több
21 éve 1 hónapja #144832 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Meleth_lin: Erre gondoltál?
orlandobloom.haveabanana.net

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hónapja #144830 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Mae govannen!

Sil: Kérhetnék valamit? Belinkelnéd annak az oldalnak a címét, amit vagy négy oldallal ezelőtt beraktál?, csak akkor nem volt időm nézegetni, csak éppen belekukkantottam. Meg kérhetnék mindenkit, hogyha tud, rakjon be minél több POTC-os képet?! (Lehet Jonny is, de Orli mindenképp...) Kösz! :wink:
én pénteken szándékozom megnézni harmadszorra a POTC-ot, annyira kell valami lelkileg pihentető dolog, most nagyon rossz a suli... Múltkor tesóm akarta annyira nézni a TFOTR-t, én meg elaludtam Mória előtt, olyan rossz érzés volt, hogy a GyU közben elalszom... :cry:

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
21 éve 1 hónapja #144811 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vilya!Én is csak azt tudom mondani,mint a többiek:Naon YÓ!
Szóval,bírd ki szombatig! :wink:
Megéri...

Több
21 éve 1 hónapja #144806 Írta: Vilya
Már szinte mindenki látta a filmet, bezzeg én csak szombaton juttok el a moziig! :evil: :wink:
És már nagyon kíváncsivá tetettek! 8) [size=9:87ba22k8]/Már nagyon várom!!!/[/size]

Több
21 éve 1 hónapja #144804 Írta: Undómiel Arwen
Undómiel Arwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nekem is nagyon tetszett, amikor lekapja a falicsillárt, viszont az már nem, hogy apám azonnal azt mondta, milyen kétbalkezes, és mindent összetör. Később meg szt, hogy megtanulhatna már vívni. És ez ment végig. Szerencsére azóta nélküle is megnéztem a filmet, úgy sokkal jobban tudtam élvezni:)

,,Even the smallest person can change the course of the future''

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.591 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére