Legolas (Orlando Bloom)

Több
21 éve 1 hónapja #142685 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
A beszélgetősbe már egyszer beraktam de ide is berakom:

disney.go.com/disneypictures/pir ... /main.html

Karib Tenger Kalózai honlap..... :D Dögös a p*si

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #142669 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
ezesetben én is megveszem!!! :D :wink:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #142660 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Arwena írta: POTC poszter a bravoba jóóó nagy

Rohanok az első boltba, és most az egyszer megveszem azt az újságot! (Melyik kép? Be tudja valaki linkelni?)

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 1 hónapja #142573 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Arwena írta: POTC poszter a bravoba jóóó nagy

Sztem nagyon yó a poszter!

Több
21 éve 1 hónapja #142552 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
POTC poszter a bravoba jóóó nagy

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 1 hónapja #142551 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

csillaglany írta: Eldafinde, érik a folytatás??? :cooljump:

Érik is, meg rohad is.

Elakadtam, de szakdolgozat-írás közben hátha eszembe jut valami...
(pl.: "Volt egyszer egy földbevájt lyuk... ")

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
21 éve 1 hónapja #142546 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
[size=9:34avov67]Mindig van alakítanivaló...[/size]

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
21 éve 1 hónapja #142538 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hát persze, hogy figyeltem.... :twisted:
Villant abban minden, ami csak kellett... :itscool:
(pl. amikor a kormányzó közli, hogy adja át elismerését a kard készítőjének)
Egyébként én annyira nem akadtam fenn ezen a kovács dolgon. Egy szép szálkás izomzat :wink: is bőven elegendő ehhez a mesterséghez, nem kell izomagyúnak lenni...
Eldafinde, érik a folytatás??? :cooljump:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 1 hónapja #142522 Írta: Eldafinde
Egyébként, amikor Elizabeth kacsóját kötözi, akkor a félhomályban a szemét figyeltétek? Hülye kérdés, tudom, de ha figyeltétek, akkor ott volt "valami", amit megcsillantott!!!! (Na, nem úgy, mint az a cuki kis kalóz villát a szemében... :D )

Több
21 éve 1 hónapja #142521 Írta: Eldafinde
Mae govannen!!!

Eszméletlenül jól szórakoztam a filmen!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szombathelyen csak feliratosan adták, még a Plaza-ban is!

Tiltakozom, bíró úr!!!
Egy kalandfilmben, ami csak szórakoztatás céljából készül, nemigen van "alakítanivaló", hogy védjem a "vádlottat. :D

(Igaz, Johnny félelmetesen jó volt)

Több
21 éve 1 hónapja #142466 Írta: Eleniel (csillaglany)
Na, végre én is megnéztem!!!
Könnyed, olykor már önparódiába hajló, alapvetően humoros filmet sikerült összehozniuk. Nagyon tetszett.
Ahogy Namarie is mondta, Orli eljátszotta, amit a szerep megkívánt. Az arcjátéka pedig kifejezetten tetszett, hogy a vívótudásáról ne is beszéljek... Miatta még a történet egy-két hibáját is hajlandó vagyok elnézni.
Persze, lehet, hogy elfogult vagyok. :lol:

(off: Johnny Depp és Geoffry Rush pedig hozták a formájukat, amit el is vártam. :twisted: )

Szóval, aki még nem látta, ne habozzon!
Üdv!

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 1 hónapja #142328 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Megnéztem a filmet, és nagyon tetszett. (Pont most pont egy ilyen kis könnyű kalndfilmre, mesére volt szükségem) Abban egyetértek, hogy színészi alakítás terén Johnny Depp viszi el a pálmát, de szerintem Orlando sem volt rossz. Morgananak igaza van, hogy eleve a karakter nem volt valami fantáziadús, de attól függetlenül nem alakítja rosszul, amit ki lehet hozni belőle, nagyjából, noha nem teljesen, de kihozza. (A drámaibb pontok a nagy rohanásban elmismásolódtak, gondolok itt arra pl, amikor megtudja, kinek a gyermeke - ekkor azért vártam némi magábaesést)Őszintén remélem nem skatulyázzák be ebbe a naiv hősszerelmes szerepbe.

A Cinemában olvastam, hogy a csuklójára tetováltatott tünde kilences miatt végig takarni kellett a csuklóját.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 2 hónapja #142293 Írta: Coralie

Sil írta: Nimrodel: Hát, ha van a Troy-ban hősszerelmes szerep, akkor bizony az Párisz lesz... Hiszen ő az, aki elrabolja Szép Helénát... :wink:

:cry: :crying: :bawling: :bawling: :bawling: :shake: :bawling: Hát, mit ne mondjak, ettől nem vagyok túlzottan elragadtatva.

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #142292 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Én szombaton nézem csak meg a POTC-t (gondolom már ki vagyok utálva a topicből :twisted: ), de már nagyon várom :wink:
Orlit csak a GYU-ban láttam, de ott semmi kivetnivalót nem találtam az alakításában, bár nem ő volt a legjobb.
Johnnyról pedig vagy jót vagy semmit, egyik kedvenc színészem :)

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 2 hónapja #142290 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nimrodel: Hát, ha van a Troy-ban hősszerelmes szerep, akkor bizony az Párisz lesz... Hiszen ő az, aki elrabolja Szép Helénát... :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hónapja #142288 Írta: Coralie

Sil írta: És íme, Orli a Troy-ban :wink: :
www.theonering.net/scrapbook/view/8665

Ebben a filmben nagyon hősszerelmes szerepe lesz? Ugye nem!
(Egyébként ezen a képen is nagyon jól néz ki. :D )

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #142133 Írta: Eleniel (csillaglany)
Hát, szerintem a Trójában lesz elég ordítozás... akkor hallhatjátok.
Egyébként még nem láttam a PotC-ot, de talán holnap... utána majd véleményezek.

Gyökér magyar hangja van???
Na neee!
Szerintem Rékasi hangja illett hozzá... ezek szerint a filmben más a szinkronja? Ha igen, inkább feliratosan nézem meg. :evil:

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 2 hónapja #142127 Írta: Eowynke
Eowynke válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Supersonica: koszii, mar irom is ;)

Eowyn

Több
21 éve 2 hónapja #142059 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
És íme, Orli a Troy-ban :wink: :
www.theonering.net/scrapbook/view/8665

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hónapja #141994 Írta: Nilraen
Ez egy kicsit off lesz,de nagyon egyetértek veletek Johnny Deppet illetően!Nagyon-nagyon jól játszott! :D :D :D [size=9:if75rfaq](a film óta imádom Johnny Deppet,persze láttam már más filmben is...)[/size]
Egyébként én is szívesen hallanám Orlandot üvölteni,nem tudom szinkronizálva láttátok-e vagy nem?Én feliratosan,és a TV-ben láttam az előzetest,borzalmasan gyökér magyarhangot választottak Orlandonak... :evil:

Több
21 éve 2 hónapja #141970 Írta: Undómiel Arwen
Undómiel Arwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
A filmről egyetértek Morganaval. Orlando alakítása tényleg hagy némi(?) kívánnivalót maga után. Ezzel szemben szerintem Jonny magasan a legjobb alakítást hozta a filmben, Geoffry Rush-sal együtt. Ettől függetlenül aranyos film volt.

,,Even the smallest person can change the course of the future''

Több
21 éve 2 hónapja #141967 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Igen, nagyon jó kis kalandfilm. Bárcsak több lenne!

Viszont sajna nem vagyok elájulva Orlando alakításától. Bár a szerep is, amit neki írtak, egészen egyszerűen: üres. Szeretném már végre komoly, drámai szerepben látni, ahol végre megcsillogtathatja színészi képességeit.
És nagyon szeretném egyszer a srácot ordítani hallani... (Néha kicsit furán jött ki a suttogó(kevés) hangja.)
És gyönyörű teste van, de hogy kovács?!... Alapból vállasabbnak, robosztusabbnak kellene lennie, hiszen fel sem tudja emelni a kalapácsot, nemhogy naphosszat ütni vele... Helyenként nagyon következetlen volt a forgatőkönyvíró - azt hiszem, ez az egyetlen komoly hibája a filmnek.

De Johnny Depp! Nem vagyok a rajongója - de hihetetlen, milyen színész!
Baromi jól kihasználta a szerepe adta lehetőségeket (bár a pletykák szerint meg is gyűlt a baja emiatt a rendezővel). Messze ő viszi a hátán a filmet. Ami nem baj!

Aki esetleg még nem látta volna (van itt ilyen? :twisted: ), futás a legközelebbi moziba!

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
21 éve 2 hónapja #141933 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Megnéztem én is a Karib Tenger Kalózait,és nagyon helyes és tehetséges volt benne,de amint azt már irta vki,néha tényleg Legolasra hasonlított....néha ahogy beszélt,azzal az átéléssel... :)
de azért Jonny Deep sem volt rossz,tetszett a lazasága....de mivel ez Legolas topic így inkább róla irok.Én csak mindenkinek ajánlani tudom a filmet........ :lol:

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
21 éve 2 hónapja #141829 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Eowynke írta: Valamelyikotok irt-e mar Orlinak az egyik autogramm cimere?
mert en igen, de nem vagyok biztos benne, hogy jol irtam meg a levelet, ugyanis hallottam egy olyant, hogy kell ragasztani a boritekra ket belyeghez hasonlito valamit, ami azert van, hogy vissza lehessen kuldeni... :? tudtok errol valamit?
Es azt is olvastam, hogyha ezeket nem ragasszuk ra, akkor ne is varjuk, hogy visszair

A hír igaz... csak nem Moszkvában... hanem Leningrádban :lol:

Szóval: a nagy postákon lehet vásárolni nemzetközileg érvényes kuponokat (egy kupon ára asszem valami 3-400 Ft), amellyel gyakorlatilag a saját postaköltségedet váltod meg, hiszen ne is várja el senki egy sztártól, hogy a részére érkező napi x ezer autogrammkérésre a választ a saját költségére fogja vállalni. Lehet ilyen is, mondjuk, de ezt ne egy frissen felkapott sztártól várd.

Amúgy illik az autogrammkérő levélbe egy borítékot a saját címedre címezve is mellékelni... (és a kuponokat, nem ráragasztani a borítékra, hiszen akkor azt nem tudják beváltani...)

Mi speciel az új-zélandi kéréshez asszem 6 ilyen kupont mellékeltünk (biztos, ami biztos), és meg is jött a várt csomag...

Éowynke, írd a következő levelet ;)

Több
21 éve 2 hónapja #141809 Írta: Eowynke
Valamelyikotok irt-e mar Orlinak az egyik autogramm cimere?
mert en igen, de nem vagyok biztos benne, hogy jol irtam meg a levelet, ugyanis hallottam egy olyant, hogy kell ragasztani a boritekra ket belyeghez hasonlito valamit, ami azert van, hogy vissza lehessen kuldeni... :? tudtok errol valamit?
Es azt is olvastam, hogyha ezeket nem ragasszuk ra, akkor ne is varjuk, hogy visszair

Eowyn

Több
21 éve 2 hónapja #141708 Írta: Coralie
Meg lehet nézni (vagy esetleg le lehet tölteni) valahol azt az interjút, amiből ezek a képek vannak: www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ates2.html ? :roll:

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #141692 Írta: Nilraen
Örülök,hogy egyre több ember megnézi is tetszik is neki a film! :D

Böszi írta: Mi történik, ha azt mondom, hogy engem időnként emlékeztetett Legolasra (vagy csak önmagára amit a LoTR-ban láttam először Legolasként)?

Semmi... :D Mindenesetre engem nem emlékeztetett Legolasra..

Több
21 éve 2 hónapja #141672 Írta: Eowynke
Nálunk 26-án lesz a premier...
Jó tudni :lol: :lol: De a mi kis városunkba csak jövôre ér el, gondolom... :roll:
Most, hogy mondjátok, hogy ennyire jó film, még jobban várom!

Eowyn

Több
21 éve 2 hónapja #141671 Írta: Undómiel Arwen
Undómiel Arwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
HOLNAP MEGNÉZEM A POTC-OT!!!!!!!!!!JUPPPI!!!!! :bounce: :bounce:

,,Even the smallest person can change the course of the future''

Több
21 éve 2 hónapja #141656 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Tegnap láttam a PoTC-t! 8O
Orlando egy isten volt benne! (Nálam Orli vitte a pálmát, de maga a film is nagyon jó volt.) Majdnem ott haltam meg a moziban...
Mi történik, ha azt mondom, hogy engem időnként emlékeztetett Legolasra (vagy csak önmagára amit a LoTR-ban láttam először Legolasként)?

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.620 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére