- Köszönetek: 4
Legolas (Orlando Bloom)
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
elfwood.lysator.liu.se/fanq/l/u/ ... 2.jpg.html
Meg egy mini-Legsie:
elfwood.lysator.liu.se/fanq/l/u/ ... l.jpg.html
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Misteq
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- elf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Először egy cikk:
pachome1.pacific.net.sg/~jsparin ... sept03.jpg
Egy cukee kép:
pachome1.pacific.net.sg/~jsparina/ob/ob74.jpg
Végül egy interjú:
Orlando interjú a JOY-ban:
Orlando Bloom (26) about beautiful women, seasickness and flights with Johnny Depp
Joy: Orlando, is it true that you became an actor because you wanted to kiss beautiful women?
Orlando: (laughs) I said that once and since then this is following me everywhere. But I didn't become an actor just because of the kisses.
Joy: But?
Orlando: I wanted to become an actor ever since I realized that Superman isn't real. I love to dress up and become another character. All the better if I get to kiss beautiful women.
Joy: Acting almost didn't happen.....
Orlando: That's true. Five years ago I fell off a roof and the doctors feared I would be paraplegic and never walk again. But they patched me up nicely and two weeks later I could leave the hospital. I'm a person who gets hurt easily. I've broken almost every bone.
Joy: Are you such a dare-devil?
Orlando: Not really. I like to relax with my friends, I read a lot and see every stage play.
Joy: You haven't that much time for that at the moment.
Orlando: I'm almost constantly working since I got cast for the "Lord Of The Rings"-trilogy. It still is like a big dream. At the moment I'm shooting "Troy" with Brad Pitt in Malta. After that, I'd like to take a break.
Joy: To have more time for your girlfriend, "Blue Crush" actress Kate Bosworth?
Orlando: (laughs) Who says she's my girlfriend? We did a commercial for "Gap" together. She's a really sweet girl..........
Joy: ........and waits in your hotelroom right now!
Orlando: Did you see her running around in the hotel lobby? Sorry, but I don't like to talk about such private things. In this business you have to build a 10 metre high wall around your heart to protect your love. Otherwise you end like Jennifer Lopez and Ben Affleck.
Joy: In "Pirates Of The Caribbean" you act with Johnny Depp. How did you get along with him?
Orlando: Johnny is one of my idols. He has a kind of acting which is inimitable. Brad Pitt is similar. Both are really cool. Even more because they play roles in which they not always look good. I watch them, how they act, I absorb everything like a sponge. They're definitely idols for me.
Joy: On the flight to St. Vincent, where "Pirates Of The Caribbean" was shot, you and Johnny Depp are rumoured to have been drunk....
Orlando: Well, we weren't exactly sober when we landed. But it was a friend of Johnny who was so drunk at the arrival that he crawled out of the plane.
Joy: In Malta, you and Brad Pitt visit the pubs.
Orlando: But so far we left the bars upright
Joy: Did you get seasick while shooting the pirate movie?
Orlando: No, I like the sea, I love surfing which I learned while shooting "Lord Of The Rings" in New Zealand. It was sometimes a bit crowded on the boats and I got agoraphobia.
Joy: Since playing "Legolas" you are considered a sex-symbol.
Orlando: At least it's better than being compared to Quasimodo by the media (laughs). I try not to take it seriously. And I can still walk down the streets without being recognized too often. Most of the people know me as the blonde "Legolas" - and not dark-haired.
Joy: Your father was South-African Anti-Apartheid-Activist and author Harry Bloom
Orlando: He died at the age of 68 when I was four years old. He was a great man, he was in jail because of his fight against Apartheid. I'm very proud of his book "Transvaal Episode".
Joy: Is it a coincidence that you have to fight in every movie?
Orlando: I know. But in "Troy" I play Paris, a lover. I can lay down the bow and arrow - and get to kiss the beautiful Helen.
Elen síla lúmenn' omentielvo!
- Eowynke
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
hat a Kalcium Kidrol rengeteg kepet tudnek mutatni, itt egy par:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... id/ck1.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... id/ck1.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 03jan2.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... orscan.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... fscan1.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... d/ck17.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... eball8.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... eball3.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... d/ck11.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... id/ck7.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 03aug5.jpg
Eowyn
- Undómiel Arwen
- Nem elérhető
Lalaith Scarlett: A PotC:TCotBP. szeptember 18-án jön be, de ez már nem az első időpont, amikorra kitűzték.
Bocs az offért!
,,Even the smallest person can change the course of the future''
- Misteq
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Lyana
- Nem elérhető
Sil írta: Húszéves volt, amikor Oscar Wilde-ot játszotta élete első filmjében, és ez az alakítás győzte meg Peter Jacksont, hogy rábízza a háromrészes Gyűrűk ura egyik főszerepét.
Ööö... elnézésést, de én nem láttam a filmet és hallani sem sokat hallottam róla. Mi a próbléma ezzel az írással? Ha lennétek olyan szívesek megvilágosítani sötét elmémet! Köszönöm!
"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."
- Ryana
- Nem elérhető
ORLI KISKORI KÉPEI NAGYON ARANYOSAK!!! Végre ilyet is látok... Köcci őket!
Ja és a másik az a Legoals-kvíz, hát azon kihatlatm... "Whatever you say, buddy. Stupid quests." ... no comment.
Meg a népszabaccságos cikket én is megtaláltam, de úgy, hogy éjjel 2kor hazaértünk másfél hét nyaralás után, első dolgom leülni megnézni a tévéújságot, hol nyitom ki? Hupsz, mondom...
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Undómiel Arwen
- Nem elérhető
www.theorlandobloomfiles.com/pictures/ma...ishtimes03aug2_1.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pictures/ma...ishtimes03aug2_2.jpg
,,Even the smallest person can change the course of the future''
- Augustíne
- Nem elérhető
Éédes Orli kép (csak kicsit fura a haja):
web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/boi_sept03_03.jpg
Mindig is bírtam a sílusát:
web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/boi_sept03_02.jpg
ORLANDO 4ever!!!!
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Augustíne
- Nem elérhető
Sil írta:
Ugyanabból a cikkből :Augustíne írta: Undómiel: sztem a "Párizs herceg" az interjúban csak el lett gépelve, nem? Ennyire hülye nem lehet vk.!
Húszéves volt, amikor Oscar Wilde-ot játszotta élete első filmjében, és ez az alakítás győzte meg Peter Jacksont, hogy rábízza a háromrészes Gyűrűk ura egyik főszerepét.
Jó, persze, azt is olvastam (No Comment!! ), de miért csináltak volna vele kamu-interjút?
ORLANDO 4ever!!!!
- Sil
- Nem elérhető
Ugyanabból a cikkből :Augustíne írta: Undómiel: sztem a "Párizs herceg" az interjúban csak el lett gépelve, nem? Ennyire hülye nem lehet vk.!
Húszéves volt, amikor Oscar Wilde-ot játszotta élete első filmjében, és ez az alakítás győzte meg Peter Jacksont, hogy rábízza a háromrészes Gyűrűk ura egyik főszerepét.
Tears unnumbered
- Augustíne
- Nem elérhető
Arwena: köszi, h betetted a Népszabadságos cikket, sajna én nem tudtam megvenni.
Éowynke: köszi a kiskori képeket, édesek! Amúgy a Legsie-kép nem tudom, miért nem jön be, majd megpróbálom előkeríteni.
Undómiel: sztem a "Párizs herceg" az interjúban csak el lett gépelve, nem? Ennyire hülye nem lehet vk.!
_Neo: ne kezdd!!!!
Rándzsa: a Tesco-ban én a kazik és cdk között láttam 1 poszteres dobozt, és ott voltak a GyU-s poszterek!
Kedves Sil, tudom, h van "szerkesztés" gomb is, de ha annyit írsz, h "Jóa hugod képe, Darky! ő is fórumozik, nem?" Akkor én ezt offnak számítom, és törlöm! Bocs! Mellesleg szvsz ha Darky huga is fórumos lenne, arról már tudnánk!
Mindenkinek köszi a linkeket és a képeket!
ORLANDO 4ever!!!!
- Sil
- Nem elérhető
fan.theonering.net/art/gallery/large/724
Tears unnumbered
- Coralie
- Nem elérhető
www.sideshowtoy.com/cgi-bin/cate ... type=store
Legolas fegyverei [size=9:1s2kv1zw]- bár kétlem, hogy túl sokan vállalkoznának rá, hogy megrendeljék[/size]
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- elf
- Nem elérhető
Sil írta: Na, itt a cikk, amiről beszélek:
katt ide
Egy másik interjúban mondta, hogy naponta több száz rajongói levelet kap.
A theonering.net-en lassan már be sem rakják a róla szóló cikkeket, mert annyi van...
Ezenkívül ő volt 2002-ben a legkeresettebb színész az interneten (azaz az ő nevét írták be a legtöbbször a különböző keresőkbe)...
Szóval nekem nem éppen úgy tűnik, mintha leszálló ágban lenne...
Hm, hát szerintem se igaz. Ezt én se mondtam egy szóval se, és nem is hinném. Csak beszúrtam, mint röhögnivaló... szal semmiképp se hinném, hogy lehanyatlóban van a csillaga
- Sil
- Nem elérhető
katt ide
Egy másik interjúban mondta, hogy naponta több száz rajongói levelet kap.
A theonering.net-en lassan már be sem rakják a róla szóló cikkeket, mert annyi van...
Ezenkívül ő volt 2002-ben a legkeresettebb színész az interneten (azaz az ő nevét írták be a legtöbbször a különböző keresőkbe)...
Szóval nekem nem éppen úgy tűnik, mintha leszálló ágban lenne...
Tears unnumbered
- Freidacska
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
en itt uj vagyok, de en is nagyon birom orli-t:)
ja, es szerintem sem igaz a hir!
- Eowynke
- Nem elérhető
Eowyn
- elf
- Nem elérhető
Sil írta: Elf, mikori ez a cikk? A theonering-en múlt héten olvastam egy olyan cikket, hogy mostanában 5 különböző filmben szerepel Orli, meg hogy törik magukat érte a stúdiók...
Fogalmam sincs, most találtam az IMneten...
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- elf
- Nem elérhető
LEHUZZA A ROLÓT
A Gyűrűk ura cimű mozisikerben az egyik harcost alakitó Orlando Bloom kicsit elkeseredett, hiszen a filmben való alakítása óta nem nagyon bombázzák újabb szerepajánlatokkal. Orlando attól tart, hogyha a közeljövöben nem forgatnak még néhány olyan filmet, melyben hasznát veheti a Gyűrűk urában megtanult nyílforgatásnak, akkor akár le is huzhatja a rolót.
- Eowynke
- Nem elérhető
Még kaptam sok képet... :up: Egy párat beteszek...
nézzétek, milyen cuki, mikor mosolyog!!
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... egis31.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... egis27.jpg
Legolas:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... egis28.jpg
Na sziasztok!!
Eowyn
- Eowynke
- Nem elérhető
Eowyn
- Eowynke
- Nem elérhető
Sil, nem jön be nekem az a kép :dead: Meg kell hüllyülni, semmi se sikerül mostanában!!!
ja és hoztam Orli képeket:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... hoot37.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... /mtv13.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... v/mtv7.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... /mtv10.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... rview1.jpg
Eowyn
- Sil
- Nem elérhető
katt ide
És mint már mondtam, nagyon ügyi a hugicád, Darky. :itscool: Ő nem fórumozik?
([size=9:3rffa2gp]Kedves Aug, van "szerkeszt" gomb is, nemcsak törölni lehet... Esetleg a linkeket is át kéne már szerkeszteni, mert már megint nagyon kinyúlt a topic.)[/size]
Tears unnumbered
- Galadriell
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
nagyon imadom Orlit, mint ahogy ti is(gondolom), ugyhogy mondhatjuk ugy is, hogy Bloomista vagyok
ja es Darkman: jo a hugod kepe!!
- Álmos
- Nem elérhető
Huhú