- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Vilya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Vilya
- Nem elérhető
legolasfans.beautiful-release.or ... o_pics.php
És még sok- sok kép, a film készítéséből:
legolasfans.beautiful-release.or ... d_pics.php
[size=9:qobp2xj1]/Elnézést kérek, ha látáttok már őket és ez vonatkozik az elöző képekre is!/[/size]
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Hihi... Én Aragorn-wanting Legsie... Ki gondolta volna?Vilya írta: Ez nagyon jó:
www25.brinkster.com/slayerness/leggyquiz.html
Kérdésekre kell válaszolnod és a végén kijön, hogy milyen/ melyik Legolas vagy.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Vilya
- Nem elérhető
www25.brinkster.com/slayerness/leggyquiz.html
Kérdésekre kell válaszolnod és a végén kijön, hogy milyen/ melyik Legolas vagy.
- Vilya
- Nem elérhető
Egy kép!
Még egy tök jó kép a filmből
Legolas, Aragorn, Gimli a rohirrok barátságos körében
Szánkázó Legsie
Még egy olyan, csak hátulról
A Helm- szurdokban [size=9:87ps5mlx]/Megjegyzés: Gimli lába olyan hosszú, mint Legolaszé./[/size]
Éomer, Legsie és Aragorn beszélgetése a rohirrok által alkotott körben
Legolas kártya
Legolas
Még egy Legolas
Legolas szemei
Legolas szemei 2
- Eowynke
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ezt olvassatok el
"I had a girlfriend"
During his rise to superstardom, Orlando has been linked with a gaggle of gorgeous girls, on screen and in his real life. So how could it be that only a few years ago, he was left totally heartbroken by a girl?
"I had a girlfriend during the shooting of The Lord of the Rings," explains Orlando. But working thousands of miles away in New Zealand put an unbearable strain on the couple's relationship, until it finally reached breaking point. "The distance was too big so we broke up," he reveals.
"My first kiss was terrible"
Unsurprisingly, while growing up in Canterbury, Orlando was popular. "I've had quite a few girlfriends," he says, shyly "My mum ran a language school and I met lots of European girls there."
Like most teenagers, though, he has had his share of embarrassing moments. Remembering his first snog, Orlando hides his head in his hands and cringes, "My first kiss was terrible. I was 12 and I didn't know what to do with my teeth!" Two years later, his confidence has grown and he felt ready to take things one step further with girls. "When I was 14, I met this very special girl, I lost my virginity to her," he says.
"Lets just say that my interest in women grew more then!"
"I get nervous snogging on screen"
Orlando is now an international sex symbol, and has fine-tuned his romantic skills, but he denies that he became an actor just so he could kiss beautiful women for a living.
"I never said that," he fumes "I want to kill the magazine that wrote that 'cos I get asked that question all the time now! Beautiful women are great, but I wouldn't take a job just so that I could kiss a girl. Are you crazy?!" Regardless of denial, Orli does get to kiss a lot of gorgeous girls in his films. In Pirates of the Caribbean, he snogs Keira Knightley, who has admitted that kissing Orlando "came naturally." Yet he still gets worried when filming those intimate on-screen snog scenes! "It's definitely a sort of nervous thing," he admits. "You're sort of like - to tongue or not to tongue? Should it be real or shouldn't it?!"
Would Orlando fancy you?
We can reveal Mr. Bloom's ideal girls! She's gotta be...
* Blonde: "I like blonde girls," he reveals.
* Nice: "She has to be sweet," he continues
* A big softy: "I respect tough women but I'm not attracted to them."
* A shopaholic!: "I really love shopping, it's like a therapy. I love buying clothes or funny things antique things you only find in flea markets."
* Tolerant: "I bite my nails and I'm pretty intense"
* Funny: "Sense of humour is important," he reckons
* Generous: "I like kind girls," he concludes.[/i]
Eowyn
- Éloryn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
ÉSzAH írta: Ami Orlit illeti én kicsit tartok tőle, hogy elszáll magától a srác. Hihetetlenül nagy sztár lett. Ez már abból is látszik, hogy a Corvin moziban a Pirates zászlón ő van középen. Pedig ha jól tudom, Johnny, Keira és Stephen Rea a főszereplők. Na nem, mintha bánnám, igazán megérdemli, de az utóbbi időben olvastam tőle/róla egy-két nyilatkozatot, amin erősen fennakadt a szemöldököm és kénytelen voltam megkérdezni magamtól: Tuti, hogy ez az az Orlando, aki egy, másfél évvel ezelőtt nyilatkozott?
Remélem veled együtt hogy nem fog elszállni, bár elég nehéz lehet neki egyszerrre feldolgozni hogy ilyen nagy sztár lett nem? Szóval hajrá Orli Ne add fel önmagad!!!!!
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen,
Egy mely a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.
- Ryana
- Nem elérhető
Eldafinde írta: Mae govannen!!!!
Tegnap láttam az MTV Europe-on a PotC reklámját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Feldobódtam tőle, igaz, hogy csak arabul ment közben a szöveg...
Pont most akartam írni...
Láttam a POTC trailert!! )
(Anyám meg nem értette, miért ugrálok vigyorogva... )
MTV-n jáccák, szóval a kitartóan nézitek, ti is találkozhattok vele!
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Eldafinde
- Nem elérhető
Tegnap láttam az MTV Europe-on a PotC reklámját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Feldobódtam tőle, igaz, hogy csak arabul ment közben a szöveg...
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Sesy
- Nem elérhető
(egyébként ha már játszania kéne benne, akkor testhezállóbb szerep Angyalé az úgyis szőke, mint Legsie, és nem éppen férfias... )
~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
- Augustíne
- Nem elérhető
entertainmentworld.us/piratespremiere.htm
képak a Graham Nortonból:
www.channel4.com/entertainment/t ... bloom.html
pachome1.pacific.net.sg/~jsparina/ob/ob66.jpg
pachome1.pacific.net.sg/~jsparina/ob/ob67.jpg
ÚJ KÉP A PIA MAGAZINBÓL!!:
pachome1.pacific.net.sg/~jsparin ... july03.jpg
ÉS AZ EMPIRE MAGAZINBÓL!!!!:
orlandomultimedia.net/images/mag ... mpire.html
Orli interjú a Timeban: pachome1.pacific.net.sg/~jsparin ... july03.jpg
És a Sugarban:
pachome1.pacific.net.sg/~jsparin ... sept03.jpg
Cikk a Trója forgatásáról:
orlandomultimedia.net/news2003/j ... 2003b.html
ORLANDO 4ever!!!!
- Augustíne
- Nem elérhető
Én is nagyon aggódok érte, dehát ki tudna ekkora népszerűség mellett nem elszállni? A csajok a lábai előtt hevernek, elárasztják forgatókönyvekkel, szerepekkel, a fotósok állandóan a nyomában vannak, meg interjúkat akarnak vele csinálni... Hmmm. Ez ellen sajna nem lehet semmit sem tenni. Én még azért reménykedek!
A Ned kelly Mo.-i bemutatója október 9.-én lesz, a CK-ről nem tudok semmi biztató dolgot! (Remélem legalább videón bejön! )
Sesy drága: Ha a Orli teste nem elég jó Gambit szerepére, akkor arról tuti fognak gondoskodni az edzők, és a konditerem... És franciául tényleg tud Orli, úgyh az akcentus sem lehet akkora akadály! Tudom, te nem szereted Orlit, de én nagyon örülnék neki, ha szerepelne benne. Hát, majd meglátjuk! De ugye a premierre Lmegyünk?
Vilya: :itscool:
Hát asszem még jó pár hónapig Orli lesz a képeken, és nem Legsie... (Bár nekem teljesen mind1! )És végre valami, ami Legolas, nem Orlando.
ORLANDO 4ever!!!!
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Na a buzi-témát ismét kimoderáltam. Úgy látszik ettől már sosem szabadulunk, mindig lesz a fórumon valaki, aki úgy érzi, ez a megfelelő topik a Tünde lebuzizásához. :heu: Lelkük rajta. Az én egerem meg a delete gombon. :cool2:
(Augustíne, ilyen esetben csak nyugodtan, kegyetlenül! Megmondtuk már egy párszor itt a topikban, hogy a szabad vélemény-nyilvánítás mindenkinek joga, de a buzizás sérti az itt eszmétcserélni vágyók ízlését.)
Ami Orlit illeti én kicsit tartok tőle, hogy elszáll magától a srác. Hihetetlenül nagy sztár lett. Ez már abból is látszik, hogy a Corvin moziban a Pirates zászlón ő van középen. Pedig ha jól tudom, Johnny, Keira és Stephen Rea a főszereplők. Na nem, mintha bánnám, igazán megérdemli, de az utóbbi időben olvastam tőle/róla egy-két nyilatkozatot, amin erősen fennakadt a szemöldököm és kénytelen voltam megkérdezni magamtól: Tuti, hogy ez az az Orlando, aki egy, másfél évvel ezelőtt nyilatkozott?
Higyjétek el lányok, hogy én vagyok a legszomorúbb, hogy ezt kell írnom, mert nagyon reménykedtem, hogy vele nem fog megtörténni, nem fogja elkapni a hálivúdi gépszíj. Most már egy kicsit aggódom.
Annyira aranyos volt, amikor azt mondta, már azért is elvállalna egy szerepet, hogy egy szép lányt megcsókolhasson. Erre most azt olvasom, hogy kikéri magának, neki nincs szüksége szerepre ahhoz, hogy megcsókolhasson valakit. Na ez kiábrándító. Remélem észhez tér a drága, mert nagyon kár lenne érte.
Ha jól látom, ismét adni fogják a Hallmarkon a Kisvárosi Gyilkosságokat! Érdemes figyelni az epizódcímeket!
Tudtok valamit arról, hogy mi van a Ned Kellyvel és a Calcium Kiddel? Legalább videon fogják forgalmazni, vagy kezdjek el lemondani róluk?
Üdv
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- elf
- Nem elérhető
Courtneybaby írta: Sztem se figyel rájuk.. Nekem is tetszik-sőt.. de sztem nagyon tehetséges színész és még sokra fogja vinni. És ezt nem azért mondom, mert "szeretem" hanem azért mert ez így van. Orli nagyon tehetséges és ez kítűnik a GyU-ban is.. Elf tudod melyik részletre gondolok..-Mória..
Szal, igaz h ad pár autogrammot, de én se örülnék ha azért szeretnének-CSAK- a lányok mert jól nézek ki.. Egy csomóan nem látják benne h mennyire jó színész.. És ahogy nyilatkoztak róla egy werkfilmben is a többiek.. Állítólag nagyon segítőkész, kedves és nyitott ember...
Egyet értek:) a képek is nagyon yook:)
Elen síla lúmenn' omentielvo!
- Coralie
- Nem elérhető
Nagyon jók a képek, nekem is az első tetszik a legjobban.Vilya írta: Üdv! :hello:
Hoztam egy pár háttérképet:
Nekem naon tetszik
Olyan furcsán nézz
Itt is
Szép
Katt
Wow!!
Katt! Katt!
Katt! Katt! Katt!
Legsi & Gimli
Legsi & Gimli 2
[size=9:1iopn71y]Bocsii, ha már voltak[/size]
És végre valami, ami Legolas, nem Orlando.
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Silmalia
- Nem elérhető
Szal, igaz h ad pár autogrammot, de én se örülnék ha azért szeretnének-CSAK- a lányok mert jól nézek ki.. Egy csomóan nem látják benne h mennyire jó színész.. És ahogy nyilatkoztak róla egy werkfilmben is a többiek.. Állítólag nagyon segítőkész, kedves és nyitott ember...
"Galadriel: There is nothing we can do for Frodo. The quest will claim his life. You have foreseen this. "
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
A Tobbieknek!
Azert ne assatok el _Neot teljesen, rendes srac. Kepzeljetek, minden visszatetszeset (savanyu a szolo...) felreteve Legolasos plakatot ajandekozott nekem nevnapomra!!!!!!
Puszi mindenkinek!
On
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Vilya
- Nem elérhető
Hoztam egy pár háttérképet:
Nekem naon tetszik
Olyan furcsán nézz
Itt is
Szép
Katt
Wow!!
Katt! Katt!
Katt! Katt! Katt!
Legsi & Gimli
Legsi & Gimli 2
[size=9:a9hoy1v1]Bocsii, ha már voltak[/size]
- Sesy
- Nem elérhető
Augustíne írta: Azért a képen Gambit sem túl kövér!!! Sztem a testalkatuk uolyan! És mi az, h Orli NEM ELÉG IZMOS??? Amúgy a francia akcentussal nemtom, h mit fognak kezdeni... Vagy "+tanítják" Orlit francia akcentussal beszélni, vagy egyszerűen nem is foglalkoznak vele!
Nem azt mondtam, hogy Gambit kövér, hanem, hogy izmos! Orlando meg akkor is túl nyiszlett hozzá...
A francia akcentus meg fontos, szal remélem, hogy foglalkoznak vele...
Mindegy, naon remélem, hogy nem fog benne játszani... egyébként sem szeretném ha a GyU sztárok beszivárognának az X-be... nem elég ott Ian?? Na mindegy...
- elf
- Nem elérhető
Arwena írta: elf: ha a theorlandobloomfiles - os képekre gondolsz akkor azokat csak lementeni lehet tehát jobb egérgomb lés cél mentése másként (save as ha angol a windowsod)
ok, értem:)) köcce, rendes vagy, de azért ennyire még én is értek a dolgokhoz de azért télleg aranos volt, hogy így leírtad, hogy mentsem el :ĐĐĐ
akkor ezt a dolgot Orlival - azaz Legolasszal - remélem lezártuk ...
- Undómiel Arwen
- Nem elérhető
Néhány kép:
www.theorlandobloomfiles.com/pictures/magazine/viunge03aug.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pictures/magazine/1903aug.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pictures/ma.../premiere03july1.jpg
,,Even the smallest person can change the course of the future''
- Augustíne
- Nem elérhető
Arwena: 595 Ft, Asterix&Obelix DVD-vel pedig ezervalamennyi.
Hajjaj! Támadnak az "antilegoisták"! ( ) Azért a képen Gambit sem túl kövér!!! Sztem a testalkatuk uolyan! És mi az, h Orli NEM ELÉG IZMOS??? ( www.orlandomultimedia.net/images ... a/ah16.jpg
www.orlandomultimedia.net/images ... arena5.jpg )
És ha még így sem elég izmos, ott van súlyzó, h felszedhessen magára 1 kis izmot!! Amúgy a francia akcentussal nemtom, h mit fognak kezdeni... Vagy "+tanítják" Orlit francia akcentussal beszélni, vagy egyszerűen nem is foglalkoznak vele!
ORLANDO 4ever!!!!
- Sesy
- Nem elérhető
Azért ez az arc nem Orlandoé!
- Dez
- Nem elérhető
Kicsit benéztem ide arra a hírre, hogy esetleg Orli lesz Gambit az X3-ban.
Ő az egyik legjobb szereplő, képregényben szerintem nem fordították le a nevét, vagy esetleg nagyon régen, amikor még mindenkinek fura, átírt neveket adtak. (pl. Kisfarkas )
A CN-n Gambit a neve, a Fox Kidses viszont másfajta rajzfilm, más sorozat, abban nem láttam.
Kicsit megrökönyödtem a hírre... Gambit francia... Tudtommal Orlandonak nincs akcentusa!
Gambit, a kis aranyos
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- Arwena
- Nem elérhető
ON
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Lyana
- Nem elérhető
Szívesen lányok!
[size=9:22h4y3me](Most, hogy mondod Undomiel Arwen, én sem láttam már régen, de a Cartoon Network-ön még mindig megy!)[/size]
A Cinemát, pedig muszáj megvenni!
Én is reménykedem benne, hogy elválalja az X-men 3-at.
"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."
- Augustíne
- Nem elérhető
Elf: nyugodtan adhatod tovább a barátaidnak, elvégre ez senkinek sem a tulajdona, közzé lehet tenni... Amúgy nagyon szívesen.
Képzeljétek! megvettem az új cinemát! Na, mi van benne???? 6 oldal POTC cikk, 5és fél oldal a TTT DVD-ről, és néhány infó Lij új filmjéről (ami DVD-n jön ki), a 17-es csapdáról!!! :itscool: ROHANÁS AZ ÚJSÁGOSHOZ!!!
ORLANDO 4ever!!!!
- elf
- Nem elérhető
Egyszerűen észbontó, hogy miket linkeltél be.... köcce
nagyon ari vagy
Sajnos az orlandobloomfiles -os képek nem mind jönnek be
- Silmalia
- Nem elérhető
"Galadriel: There is nothing we can do for Frodo. The quest will claim his life. You have foreseen this. "
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain