Legolas (Orlando Bloom)

Több
21 éve 4 hónapja #132702 Írta: elf
elf válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Undómiel Arwen írta: Elf: Nem kellett volna a képeket img-be rakni! Így egyetlen-egy sem jön be!!!!!!

bocsee, nem igazán erősségem a linkelés, inkább csak beszúrni tudom. nah de remélem így már yoo lesz. milyenek a képek?

Elen síla lúmenn' omentielvo!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #132700 Írta: Undómiel Arwen
Undómiel Arwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Elf: Nem kellett volna a képeket img-be rakni! Így egyetlen-egy sem jön be!!!!!!

,,Even the smallest person can change the course of the future''

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja - 21 éve 4 hónapja #132686 Írta: elf

Több
21 éve 4 hónapja #132659 Írta: elf
Nah, megcsináltam linkekbe a képeket. És itt van még pár kép Kate&Orliról:

www.frustration-wanted.net/katebosworth ... -bloom.jpg [/img]

www.frustration-wanted.net/katebosworth ... and_01.jpg [/img]

www.frustration-wanted.net/katebosworth ... and_02.jpg [/img]

www.frustration-wanted.net/katebosworth/gallery_08.jpg [/img]

Több
21 éve 4 hónapja #132592 Írta: Undómiel Arwen
Bocs, hogy ismételten zavarok, de volna egy kérdésem.Mégpedig az, hogy én azt olvastam, pár helyen, hogy a PotC-ban Orlando kovács lesz 8O , többen azt, hogy nemes :wink: . Na most én az első verziót nem tartoim kifejezetten lehetségesnek, hiszen valljuk be nem olyan az alkata, mint egy kovácsnak :wink: , mellesleg a filmbeli ruhája sem olyan. Nyugtassatok meg, ugye igazam van :?:

Több
21 éve 4 hónapja #132591 Írta: Undómiel Arwen

Több
21 éve 4 hónapja #132590 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szasztok!

OFF: Ne haragudjatok, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, de elég sok minden közbejött. :roll: Sajna most sem azért ugrottam ide be, hogy új Orli-képeket tegyek be, hanem csak egy kérésem lenne:

elf: nagyon-nagyon köszi, hogy beraksz ide cikkeket, várunk még jó sokat, viszont megkérnélek, hogy ne illesz be rendesen képeket, csak úgy, hogy a linkeket adod meg, mert nagyon le fogja lassítani a fórumot, nekem pedig ki kellene az ilyen hozzászólásokat törölnöm.

Köszi előre is, imádjátok teljes gőzzel Orlit,

Vic

/ON

Több
21 éve 4 hónapja #132579 Írta: elf

Arwena írta: eláll a füle... és nem 100% hogy a barátnője és szerintem akkor is randa

Hát nem tudom. Én azért örülök, hogyha barátnőja van, mert végre nincs egyedül és ő is boldog. De hát ez csak az én véleményem úgy látszik...

Találtam egy cikket:

Orlando kiborult

Orlando Bloom őrjöng egy pletyka miatt, egymás után forgatja a filmeket, és beugrik egy Blue klipbe!

Orlando Bloom mostanában kissé ideges, ha interjút kell adnia, mert attól tart, megint ugyanazzal az idétlen kérdéssel kezdik a beszélgetést. "Kinyírom azt a magazint, amelyik először azt írta, hogy azért lettem színész, mert könnyen és ingyen akartam csókolózni - tajtékzik a brit színész. - Azóta mindenki ezzel jön, és minél jobban tiltakozom, annál biztosabbak abban, hogy igaz ez a hülyeség. Persze a nőket nagyon tisztelem és szeretem, de a pályaválasztásban mégsem ez motivált. Ha jól belegondolunk, ez a kis pletyka még sértő is rám nézve: miért kellene szerepet játszanom ahhoz, hogy megkaphassak egy nőt?!" Orlando talán azért ilyen érzékeny mostanában, mert kicsit túlhajtotta magát. Novemberben mutatják be nálunk a Ned Kelly című filmjét, amelyben Heath Ledger oldalán szerepel, Amerikában pedig most startolt A Karib-tenger kalózai - A fekete gyöngy átka. Orli ráadásul bevállalt egy rövidke szereplést a Blue "Guilty" című dalának videoklipjében is.

Több
21 éve 4 hónapja #132545 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
eláll a füle... és nem 100% hogy a barátnője és szerintem akkor is randa

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 4 hónapja - 21 éve 4 hónapja #132529 Írta: elf
Szerintem is van benne igazság.
Itt van pár kép a barátnőjéről, Kate-ről:

www.hottiebottie.com/katebosworth/images/promo1a.jpg [/img]

www.hottiebottie.com/katebosworth/images/promo10a.jpg [/img]

www.hottiebottie.com/katebosworth/images/promo6a.jpg [/img]

www.hottiebottie.com/katebosworth/images/promo11a.jpg [/img]

www.hottiebottie.com/katebosworth/images/promo16a.jpg [/img]

Szerintem azért nem olyan szörnyű nagy rondaság, ahogy itt néhányan mondták.[/img]

Több
21 éve 4 hónapja #132528 Írta: Eowynke
Eowynke válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!
hat nem tom, hogy honnan szedtetek, hogy baratnoje van!!!! 8O
ez tenyleg igaz???? :(
En nem tom elhinni :(
nagy kar...
es tenyleg borzaszto csaj? nem tudjatok, hogy ki az?????
na sziasztok

Eowyn

Több
21 éve 4 hónapja #132516 Írta: Arwena
Ha arra gondolsz akire én akkor hallotunk már róla de nyilvánosan ugy tudom még nem ismerték el hogy járnak.... ezt asszem pont Aug is mondta. egyébként szerintem egyenesen ocsmány....

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 4 hónapja #132501 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Affene...figyikézzetek!Sil most segít h. berakhassam a jó hosszú előzetest a Pirrates-ből!Szóval türelem :) ))))))) (sokat bénázok...boci... múúúú )
Amúgy hallottam(lehet h. már tudjátok)hogy Orlinak barátnője van!És vmi nagyon borzasztó a csaj....télleg borzasztó??

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Több
21 éve 4 hónapja #132481 Írta: Arwena
ez túl durva hogy kitalált legyen bár ki tudja

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 4 hónapja #132477 Írta: Undómiel Arwen
elf: 8O Általában nem hiszek a felreppent híreknek, de ez egy kicsit erős. 8O Bizonyára igaz.

Több
21 éve 4 hónapja #132453 Írta: elf
A 26 éves brit színész, Orlando Bloom mind ez idáig azt hitte, hogy Harry Bloom író, az apartheid-rendszer elleni harcos aktivista volt az édesapja, akit 4 éves korában veszített el. Szinte nem volt olyan interjú, amelyben ne mesélt volna büszkén édesapjáról, és ne hangoztatta volna, hogy művész-családja őt és húgát, Samanthát mindig arra biztatta, hogy keressék meg az önkifejezés legjobb formáját.

Édesanyja sokáig őrizte a titkot, egy nyaralás alkalmával azonban elérkezettnek látta az időt arra, hogy fiát és lányát felvilágosítsa valódi származásukról. A fiatal színész tehát felnőttként tudta csak meg, hogy Colin Stone, a család egy régi barátja és mentora valójában nem más, mint az édesapja. A traumát szerencsére gyorsan kiheverte, és a Face című lapnak már így nyilatkozott: "Tudom, nem egy hétköznapi történet, de mutassanak nekem olyan családot, amely ne őrizne hasonló titkokat."

Orlando Bloomnak pedig az eset még segíthet is abban, hogy színészként empatikusabb, érzékenyebb és árnyaltabb alakításokat nyújtson. Amerikában nemrég mutatták be nagy sikerrel legújabb munkáját, a Pirates of the Carribbean: The Curse of the Black Pearl című kalandfilmet (melyben Johnny Depp, Geoffrey Rush és Keira Kneightley oldalán szerepel); közben már forgatja a Troy című alkotást Brad Pitt-tel; és hamarosan bemutatják AGyűrűk Ura harmadik epizódját is.

[origo]

Több
21 éve 4 hónapja #132427 Írta: Arwena
néztem esti találkozásokat pár szó volt benne Jonny Depp-ről és közbe a POTC egyok jelenetét mutatták (épp kardoznak Orlival) és az egész kb egy perces volt de amikor nem együtt mutatták őket kicsit távolabbról akor főleg Orlit közelről :) )))

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 4 hónapja #132425 Írta: Arwena
elf: ezt épp tegnap olvastam és kicsit le is döbbentem

Böszi : érdekess érdekess :)

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 4 hónapja #132423 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hello!

Hát akkor igaz történet...
Már emlegettem anyumnak hogy ugye eljön velem a PoTC-ra, és mondta hogy igen, ma meg az orra alá dugtam a BRAVO-t, kb. így, hogy: "Kíváncsi vagy rá milyen filmre akarlak elcipelni?" . Erre ő: ezt már olvastam... (Azt mondta a kezébe akadt az újság. (Vagy csak én lengettem előtte?))
Na, ez kb. úgy ért, mint mikor a januári IM alapján le "helyesezte" Orlit.
Mondjuk csak azon csodálkoztam hogy ilyen újságot olvasott (bár a lehetősége megvolt rá mert két ilyen újság is van itthon), de amúgy Legolas a kedvence (Állítása szerint "Mert jól tud lőni.").

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
21 éve 4 hónapja #132365 Írta: elf
Nah igen, itt van, szal:

Tragédia Brad Pitt új filmjének forgatásán
2003/07/09
Brad Pitt a Trója című film máltai forgatásán jó barátságot kötött a projektben statisztaként dolgozó egykori Mr. Máltával, George Camillerivel, ám a kapcsolat nem tarthatott sokáig: egy forgatási baleset Camilleri életébe került.

A Wolfgang Petersen rendezte filmeposzban Camillerinek szerepe szerint egy hajóról kellett leugrania, ám zuhanás közben súlyos lábsérülést szenvedett. Camillerit, aki a részben szintén Máltán forgatott Gladiátorban is statisztáskodott már, azonnal kórházba szállították, ahol az orvosok fémszegeket illesztettek a csontjába.

Nem sokkal később Camillerit hazaengedték, és a nagylelkű Pitt új tévével, DVD-lejátszóval és filmekkel lepte meg, hogy ne unatkozzon felépülése alatt. Pitt állítólag rendszeres vendég is lett a háznál, két hét múlva azonban Camillerit ismét kórházba kellett vinni – ezúttal infarktussal, amelyet, mint kiderült, egy, a lábában a baleset következtében keletkezett vérrög okozott. Az orvosok hamarosan ismét kiengedték a kórházból, ám Camilleri újabb szívrohamot kapott, amit már nem élt túl.

Camilleri felesége, Josephine 320 ezer dolláros kártérítést követel a filmet gyártó Warner Brotherstől, a stúdió azonban várhatóan nem fogja elismerni, hogy felelősség terhelné őket a halálesetért – írja az IMDb.

Jah, akkor statiszta volt... cegéény :(

Több
21 éve 4 hónapja #132363 Írta: elf

Eldafinde írta: A múltkor volt a tv2-n az Aktívban, vagy hol hír Brad Pittről, meg az ő (?) új filmjéről, a Trójáról. Mutattak a forgatás helyszínéről képeket is, figyeltem, kik vannak mellette, hátha...., de mégse......

Én meg azt olvastam, hogy a Troy forgatásán meghalt az egyik színész, vagy ki, mindjárt megkeresem azt a cikket...

Több
21 éve 4 hónapja #132345 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Mae govannen!

A múltkor volt a tv2-n az Aktívban, vagy hol hír Brad Pittről, meg az ő (?) új filmjéről, a Trójáról. Mutattak a forgatás helyszínéről képeket is, figyeltem, kik vannak mellette, hátha...., de mégse......

Egy kis butikban én is láttam a Greenleaf nevű parfümöt, először azt hittem, valami zöld tea, de rá volt írva, hogy "eau de toilette". De nem volt időm közelebbről megismerni...

A TESCO-ban van egy ilyen habfürdő, aminek az a neve, hogy Lorin Lorien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mielőtt még megrohamoznátok, hogy írjam már a fanfic-et, készül, és folytatni fogom.

Namárie!

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
21 éve 4 hónapja #132344 Írta: Laivinë
Laivinë válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Augustíne írta: 1. Felesleges, mert ha külön topicja lenne a POTC-nak, akkor ide még feleannyit sem írnának, mint most (és most sincs tolongás - meg sajna Tma sem!)

Hát persze, hogy nincs Tma, mert megbeszéltük már egységesen, hogy Legolas egyszerűen hűdejó lett, már nem találunk hibákat rajta.. :)
Az meg nem jó semmire, hogy írjuk itt folyamatosan a dícséretekte, hogy ilyen jó, olyan jó.. :)
Vagy nincs igazam? :roll:

Laivinë Laurelassë

Több
21 éve 4 hónapja #132275 Írta: elf

Augustíne írta: Elf: hogy érted? A filmet, vagy a premierről a videót? :roll: :wink:

Mindkettőt :lol: amúgy yoo linkeket tettél be, megnéztem és cool :P !

Több
21 éve 4 hónapja #132108 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Lyana: Örülök. :D
Elf: hogy érted? A filmet, vagy a premierről a videót? :roll: :wink:
Vilya: :) Amúgy ma néztem meg (Off: itt a link: www.mtv.com/bands/az/pink/artist.jhtml ) Háát.... :wink:

Cikk: remélem még nem volt bent:
web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/sneak_july03.jpg

www.cgnetworks.com/story_custom. ... 1377&page=

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 4 hónapja #132071 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Augustíne írta: Vilya:
1. Felesleges, mert ha külön topicja lenne a POTC-nak, akkor ide még feleannyit sem írnának, mint most (és most sincs tolongás - meg sajna Tma sem!)
2. Svin nem engedné meg. Főleg mivel ez 1 Tolkien-hez kapcsolódó fórum!!!
3. A POTC-ról addig fogunk beszélni, ameddig meg nem jelenik, és utána mit csinálnánk a topickal? :wink: :?

Jaa, tudom, melyik pasira gondolsz. Hááát... ha jobban megnézed, nem hasonlít! :?

1. Megértettem. :wink:
2. Megértettem. :wink:
3. Megértettem. :wink:

De csak hirtelen látszik a klipben és úgy tünik. Na majd egyszer nagyon, nagyon, nagyon fogok figyelni! :wink: :)

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 4 hónapja #132058 Írta: elf
Valaki látta már a potc premierjét?

Több
21 éve 4 hónapja #132056 Írta: Lyana
Lyana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hali!

Köszi Augustíne! Megnyugtattál! :wink:

"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."

Több
21 éve 4 hónapja #131978 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nef: nekem is ez jutott eszembe legelőször. :D A kép: hmm... :?
Vilya:
1. Felesleges, mert ha külön topicja lenne a POTC-nak, akkor ide még feleannyit sem írnának, mint most (és most sincs tolongás - meg sajna Tma sem!)
2. Svin nem engedné meg. Főleg mivel ez 1 Tolkien-hez kapcsolódó fórum!!!
3. A POTC-ról addig fogunk beszélni, ameddig meg nem jelenik, és utána mit csinálnánk a topickal? :wink: :?

Jaa, tudom, melyik pasira gondolsz. Hááát... ha jobban megnézed, nem hasonlít! :?

Interjú:
www.wideopenwest.com/~mohogg/OBM ... 112003.htm

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 4 hónapja #131973 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Azon a "húha"-s képeken, amit Augustíne rakott be, olyan kicsit így kifestve, mint Manson. :) Na nem kell rögtön parival megdobálni, csak a sminkje olyan. ;) Szerintem.
Nna, itt a kép. Háttizéé... :oops:
kep.tar.hu/neona/images/pic2719397.jpg

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.618 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére