Legolas (Orlando Bloom)

Több
19 éve 4 hónapja #262781 Írta: admete
admete válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
sziasztok.jó régen voltam itt.hogy vagytok?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 4 hónapja #262702 Írta: Vikil
Vikil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Köszike mindenkinek!!
Mi lenne ha megírnánk a GyU 4-et?? Ja és persze Legolas lenne a
főszereplő!!!!! :wink: 8)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 4 hónapja #262664 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

cortez71 írta:

Vikil írta: Nem olvastam még a 3 részt! :evil:
Legolas is elmegy a ündékkel??

Nem, ő később hajózik el Gimlivel (ott a szürkerévi résznél kis kavar volt, ugyanis Celeborn nem megy el Galadrielékkel

A könyvben sem, de később feltételezhetőleg galadriel utrán megy Celeborn.

A 3. rész Függelékét is olvasd el, sok fontos információ van benne, és angyon harapós lezs a nép, ha erre rákérdezel! (Mmint ami világosan le van írva, de ha abból következtetést vonsz le, semmi baj).

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
19 éve 4 hónapja #262646 Írta: Elvina
Elvina válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Vikil írta:

Beleg írta:

Én a helyedben nem lövetném le a poénokat. A film után néhány dolog meg fog lepni a könyvben! 8)
El se tudod képzelni, hogy irigyellek! :cry:
Jó szórakozást és minél előbb olvasd el!

Köszike, de én türelmetlen vagyok!!

Egyetértek Beleggel...Én a film után olvastam el a könyveket, és a két élmény teljesen más...A türelmetlenség persze érthető, de inkább gyorsan olvasd el a könyvet! :wink:

Több
19 éve 4 hónapja #262611 Írta: Fyra Ithilwen
Fyra Ithilwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Mi töriből pont épp végén vettük Saladin bácsit (jah, fura tantervünk van :D ), és pont hogy arról volt szó, hogy Európa-szerte kedvelték.
Amúgy csak annyi zavart a KoH-ban, hogy néha olyan érzésem volt, hogy nincs logikai sorrend, mintha lemaradtam volna pár jelenetről. :?

Tiro!

Több
19 éve 4 hónapja #262554 Írta: Vikil

Beleg írta:

Én a helyedben nem lövetném le a poénokat. A film után néhány dolog meg fog lepni a könyvben! 8)

Köszike, de én türelmetlen vagyok!!

Több
19 éve 5 hónapja #262289 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

olorin.papa írta: Saladin szimpatikussága, csak nézőpont kérdése.
Az araboknak, vagy palesztinoknak nemzeti hőse, aki a korában egy ragyogó és karizmatikus vezér, és felvilágosult vezető volt... :D

csak hát a keresztények nem csípték annyira... :oops: :roll:

De igen.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 5 hónapja #262269 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

cortez71 írta: meg az anatómiát meghazudtolja az, hogy az elején a csávónak átlőtték a légcsövét, de azért még néhány embert le tud vágni
meg azért Saladin nem volt ennyire aranyos és lenyűgöző ember :D

Az anatómiát, és a fizika törvényeit a filmek jórésze meghazudtolja :roll:

Saladin szimpatikussága, csak nézőpont kérdése.
Az araboknak, vagy palesztinoknak nemzeti hőse, aki a korában egy ragyogó és karizmatikus vezér, és felvilágosult vezető volt... :D

csak hát a keresztények nem csípték annyira... :oops: :roll:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 5 hónapja #262232 Írta: SÓLYOMSZEM
SÓLYOMSZEM válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok az elflady.comon le lehet tölteni 1ik új filmjének extra trailerét(7 mines elizabethtown)érdemes :P :P :P :) :) :D :D

Több
19 éve 5 hónapja #262122 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

cortez71 írta: Másodjára már szódával elment... :P
Mondjuk ilyen alapvető törtis bakikat észre lehetett venni (Rajnald és Guido templomos lovagok voltak, akiknek nem lehet feleségük, ennek ellenére Guido oldalán ot feszített Sybilla :D ), meg az anatómiát meghazudtolja az, hogy az elején a csávónak átlőtték a légcsövét, de azért még néhány embert le tud vágni (engem Boromirra emlékeztetett :roll: ), meg azért Saladin nem volt ennyire aranyos és lenyűgöző ember :D

Mae govannen!

Már rég nem jártam erre :cry:
Hozzáfűzném a töris bakikhoz, hogy a templomosok nem hordtak hosszú hajat :wink:

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
19 éve 5 hónapja #262112 Írta: Beleg
Beleg válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits

Több
19 éve 5 hónapja #262105 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Amikor Aragorn is meghal. Fogja magát hajót épít, végighajózik az Andúinon, aztán elmegy nyugatra. Gimlit is magával viszi...

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
19 éve 5 hónapja #262089 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nem, ő később hajózik el Gimlivel (ott a szürkerévi résznél kis kavar volt, ugyanis Celeborn nem megy el Galadrielékkel

Több
19 éve 5 hónapja #262088 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Fyra Ithilwen írta: Na, végre sikerült megnéznem a Mennyei királyságot!
És szvsz jól sikerült. Volt már rám film nagyobb hatással, de ez is fantasztikus volt. És a zenéje is nagyon tetszett!

Másodjára már szódával elment... :P
Mondjuk ilyen alapvető törtis bakikat észre lehetett venni (Rajnald és Guido templomos lovagok voltak, akiknek nem lehet feleségük, ennek ellenére Guido oldalán ot feszített Sybilla :D ), meg az anatómiát meghazudtolja az, hogy az elején a csávónak átlőtték a légcsövét, de azért még néhány embert le tud vágni (engem Boromirra emlékeztetett :roll: ), meg azért Saladin nem volt ennyire aranyos és lenyűgöző ember :D
Most, hogy nem a haverokkal együtt hülyéskedve néztem, már tetszett, habár ezeket az égrekiáltó töris bakikat nem xeretem :(
Fyra: ha kell a zenéje, keress meg MSN-en ;)

Több
19 éve 5 hónapja #262085 Írta: Vikil
Nem olvastam még a 3 részt! :evil:

Több
19 éve 5 hónapja #260115 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nem tudom, miért kapcsoltam be a rádiót ma reggel, sose szokta, égi jel lehetett, de nem ez a lényeg, hanem:
Ma (június 7.) 9 órától a Rádió1-en Marton Csokas interjú! Semmi egyebet nem mondtak róla, az is lehet, hogy csak három percben két idióta kérdés, de akit érdekel, meg aki teheti, hallgassa meg!

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 5 hónapja #260099 Írta: Fyra Ithilwen
Na, végre sikerült megnéznem a Mennyei királyságot!
És szvsz jól sikerült. Volt már rám film nagyobb hatással, de ez is fantasztikus volt. És a zenéje is nagyon tetszett!

Tiro!

Több
19 éve 5 hónapja #258593 Írta: Fyra Ithilwen
Lett volna egy szépen egybekötött jellemrajz-gyűjteményünk, amiben magáról a pelennori csatáról alapból 400 oldal van, mert minden egyes harcolót kielemezgetünk.
Jobb így.

Tiro!

Több
19 éve 5 hónapja #258564 Írta: Niph

Fyra Ithilwen írta:

Vikil írta: Szerintem lehettet volna sokkal többminden Legolásról! Igenám

Hát kerítsünk egy időgépet, és kérjük meg Tolkien professzort, hogy írjon róla egy sagát... ez persze csak poén, szvsz Legolas épp azért érdekes karakter, mert meglehetősen keveset tudunk róla, megmarad egy személytelen, titokzatos ork-killernek.

azért van róla információ elég.

Mi lett volna ha Tolkien Prof. mindenkiről oldalakon keresztül ír????? :twisted: :twisted:

Több
19 éve 6 hónapja #258155 Írta: Fyra Ithilwen

Vikil írta: Szerintem lehettet volna sokkal többminden Legolásról! Igenám

Hát kerítsünk egy időgépet, és kérjük meg Tolkien professzort, hogy írjon róla egy sagát... ez persze csak poén, szvsz Legolas épp azért érdekes karakter, mert meglehetősen keveset tudunk róla, megmarad egy személytelen, titokzatos ork-killernek.

Tiro!

Több
19 éve 6 hónapja #257843 Írta: Vikil
Szerintem lehettet volna sokkal többminden Legolásról! Igenám

Több
19 éve 6 hónapja #257765 Írta: Nelia
Nelia válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Láttam a Mennyei Királyságot!!!!!!!!!!
Nagyon jó film, Lando nagyok kiirályul alakít benne! Bár nekem a romantika nem illett bele. A leprás kicsit durva volt, de Balian túllépett rajta. Ráadásul amiket hallottam a leprásokról, igazán csodálatra és tiszteletre méltó az a király.

Nelia, aki odavan Faramirért. Imádja a lovakat, és szeretne találkozni a színészgárdával.
GYŰRŰK URA 4EVER!!!!!

Több
19 éve 6 hónapja #257752 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Dolen Amlug (Mici) írta: Szóval a Mennyei Királyság... és miért nem magyar címet használtok?

Részemről csak azért, mert lusta vagyok kiírni :wink:
Meg mert kezdetben még nem tudjuk, mi lesz a filmek magyar címe, és az eredetihez szokunk hozá. :roll:

ERRE a pici kék gombockára! 8)

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 6 hónapja #257658 Írta: Fyra Ithilwen
Mert a LotR, PotC után már teljesen "trivi" (by osztályfőnök) így emlegetni :lol:

Tiro!

Több
19 éve 6 hónapja #257555 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Köszönöm!! :)

Szóval a Mennyei Királyság... és miért nem magyar címet használtok?

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Több
19 éve 6 hónapja #257553 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Dolen Amlug (Mici) írta: Tudom, hogy most le fogtok hurrogatni, meg stb. hogy ennyire műveletleb vagyok... :roll: De mindek a rövidítése a KoH??? :oops: sajnálom, de nem tudom, és már régóta rövidítitek...

Kingdom of Heaven, gondolom én.

Több
19 éve 6 hónapja #257550 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Tudom, hogy most le fogtok hurrogatni, meg stb. hogy ennyire műveletleb vagyok... :roll: De mindek a rövidítése a KoH??? :oops: sajnálom, de nem tudom, és már régóta rövidítitek...

Nimrodel: pici kék gombocska?? :?:

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Több
19 éve 6 hónapja #257354 Írta: Niph

Ilweran írta: De, arra van. :D
A fene se akart téged cseszegetni, csak én is elmondtam a véleményem.... :roll:

Egyébként a Karib-tenger kalózairól már a kezdet kezdetén rebesgették hogy trilógia lesz, ezért is került rá alcím. Szerintem nem gáz, meglepően szellemes és szórakoztató film volt, én bízom benne hogy tudják jól folytatni..... :oops: (vagy naiv vagyok?)

Már az elején el volt döntve hogy 3 részes lesz!!!!

Amúgy a KoH -hoz visszatérve, csatlakozom Ilweran-hoz! Azért jobban tetszik mint a Trója.Éas ha össze kell hasonlítani a kettőt a KoH vinné a primet. Na a lényeg nekem is tetszett de ez az én szv. :evil:

Több
19 éve 6 hónapja #256849 Írta: Artanis Rodwen
Artanis Rodwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Ilweran írta: De, arra van. :D
A fene se akart téged cseszegetni, csak én is elmondtam a véleményem.... :roll:

Egyébként a Karib-tenger kalózairól már a kezdet kezdetén rebesgették hogy trilógia lesz, ezért is került rá alcím. Szerintem nem gáz, meglepően szellemes és szórakoztató film volt, én bízom benne hogy tudják jól folytatni..... :oops: (vagy naiv vagyok?)

Manapság mindenből trilógia lesz :D
Nekem Johnny Depp tetszett a legjobban benne. Amennyit össze-vissza rázza (vagy mit csinál) a fejét :)
Bármikor megnézem még1szer :)

Szólj, gondolj, tégy jót, s minden szó, gondolat és tett tiszta tükörként fog visszamosolyogni Rád!

Több
19 éve 6 hónapja #256848 Írta: Artanis Rodwen
Artanis Rodwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

cortez71 írta: nem tudtad, h lesz folytatás? :D
Hisz csomó helyen fenn volt, hogy Johnny meg Orli aláírták a szerződést... :)

Jól van, lehet cikizni amiért nem tudok mindenről azonnal :)
1ébként nem, nem tudtam. :)

Szólj, gondolj, tégy jót, s minden szó, gondolat és tett tiszta tükörként fog visszamosolyogni Rád!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.624 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére