- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- admete
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Vikil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Mi lenne ha megírnánk a GyU 4-et?? Ja és persze Legolas lenne a
főszereplő!!!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Namarie
- Nem elérhető
cortez71 írta:
Nem, ő később hajózik el Gimlivel (ott a szürkerévi résznél kis kavar volt, ugyanis Celeborn nem megy el GaladrielékkelVikil írta: Nem olvastam még a 3 részt!
Legolas is elmegy a ündékkel??
A könyvben sem, de később feltételezhetőleg galadriel utrán megy Celeborn.
A 3. rész Függelékét is olvasd el, sok fontos információ van benne, és angyon harapós lezs a nép, ha erre rákérdezel! (Mmint ami világosan le van írva, de ha abból következtetést vonsz le, semmi baj).
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Elvina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Vikil írta:
Beleg írta:
Én a helyedben nem lövetném le a poénokat. A film után néhány dolog meg fog lepni a könyvben!Vikil írta: Nem olvastam még a 3 részt!
El se tudod képzelni, hogy irigyellek!
Jó szórakozást és minél előbb olvasd el!
Köszike, de én türelmetlen vagyok!!
Egyetértek Beleggel...Én a film után olvastam el a könyveket, és a két élmény teljesen más...A türelmetlenség persze érthető, de inkább gyorsan olvasd el a könyvet!
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Amúgy csak annyi zavart a KoH-ban, hogy néha olyan érzésem volt, hogy nincs logikai sorrend, mintha lemaradtam volna pár jelenetről.
Tiro!
- Vikil
- Nem elérhető
Beleg írta:
Én a helyedben nem lövetném le a poénokat. A film után néhány dolog meg fog lepni a könyvben!Vikil írta: Nem olvastam még a 3 részt!
Köszike, de én türelmetlen vagyok!!
- Ery
- Nem elérhető
olorin.papa írta: Saladin szimpatikussága, csak nézőpont kérdése.
Az araboknak, vagy palesztinoknak nemzeti hőse, aki a korában egy ragyogó és karizmatikus vezér, és felvilágosult vezető volt...
csak hát a keresztények nem csípték annyira...
De igen.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Olorin.papa
- Nem elérhető
cortez71 írta: meg az anatómiát meghazudtolja az, hogy az elején a csávónak átlőtték a légcsövét, de azért még néhány embert le tud vágni
meg azért Saladin nem volt ennyire aranyos és lenyűgöző ember
Az anatómiát, és a fizika törvényeit a filmek jórésze meghazudtolja
Saladin szimpatikussága, csak nézőpont kérdése.
Az araboknak, vagy palesztinoknak nemzeti hőse, aki a korában egy ragyogó és karizmatikus vezér, és felvilágosult vezető volt...
csak hát a keresztények nem csípték annyira...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- SÓLYOMSZEM
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Eldafinde
- Nem elérhető
cortez71 írta: Másodjára már szódával elment...
Mondjuk ilyen alapvető törtis bakikat észre lehetett venni (Rajnald és Guido templomos lovagok voltak, akiknek nem lehet feleségük, ennek ellenére Guido oldalán ot feszített Sybilla ), meg az anatómiát meghazudtolja az, hogy az elején a csávónak átlőtték a légcsövét, de azért még néhány embert le tud vágni (engem Boromirra emlékeztetett ), meg azért Saladin nem volt ennyire aranyos és lenyűgöző ember
Mae govannen!
Már rég nem jártam erre
Hozzáfűzném a töris bakikhoz, hogy a templomosok nem hordtak hosszú hajat
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Beleg
- Nem elérhető
"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits
- Niph
- Nem elérhető
Vikil írta: Nem olvastam még a 3 részt!
Amikor Aragorn is meghal. Fogja magát hajót épít, végighajózik az Andúinon, aztán elmegy nyugatra. Gimlit is magával viszi...
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- cortez71
- Nem elérhető
Nem, ő később hajózik el Gimlivel (ott a szürkerévi résznél kis kavar volt, ugyanis Celeborn nem megy el GaladrielékkelVikil írta: Nem olvastam még a 3 részt!
- cortez71
- Nem elérhető
Másodjára már szódával elment...Fyra Ithilwen írta: Na, végre sikerült megnéznem a Mennyei királyságot!
És szvsz jól sikerült. Volt már rám film nagyobb hatással, de ez is fantasztikus volt. És a zenéje is nagyon tetszett!
Mondjuk ilyen alapvető törtis bakikat észre lehetett venni (Rajnald és Guido templomos lovagok voltak, akiknek nem lehet feleségük, ennek ellenére Guido oldalán ot feszített Sybilla ), meg az anatómiát meghazudtolja az, hogy az elején a csávónak átlőtték a légcsövét, de azért még néhány embert le tud vágni (engem Boromirra emlékeztetett ), meg azért Saladin nem volt ennyire aranyos és lenyűgöző ember
Most, hogy nem a haverokkal együtt hülyéskedve néztem, már tetszett, habár ezeket az égrekiáltó töris bakikat nem xeretem
Fyra: ha kell a zenéje, keress meg MSN-en
- Vikil
- Nem elérhető
- Coralie
- Nem elérhető
Ma (június 7.) 9 órától a Rádió1-en Marton Csokas interjú! Semmi egyebet nem mondtak róla, az is lehet, hogy csak három percben két idióta kérdés, de akit érdekel, meg aki teheti, hallgassa meg!
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
És szvsz jól sikerült. Volt már rám film nagyobb hatással, de ez is fantasztikus volt. És a zenéje is nagyon tetszett!
Tiro!
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
Jobb így.
Tiro!
- Niph
- Nem elérhető
Fyra Ithilwen írta:
Vikil írta: Szerintem lehettet volna sokkal többminden Legolásról! Igenám
Hát kerítsünk egy időgépet, és kérjük meg Tolkien professzort, hogy írjon róla egy sagát... ez persze csak poén, szvsz Legolas épp azért érdekes karakter, mert meglehetősen keveset tudunk róla, megmarad egy személytelen, titokzatos ork-killernek.
azért van róla információ elég.
Mi lett volna ha Tolkien Prof. mindenkiről oldalakon keresztül ír?????
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
Vikil írta: Szerintem lehettet volna sokkal többminden Legolásról! Igenám
Hát kerítsünk egy időgépet, és kérjük meg Tolkien professzort, hogy írjon róla egy sagát... ez persze csak poén, szvsz Legolas épp azért érdekes karakter, mert meglehetősen keveset tudunk róla, megmarad egy személytelen, titokzatos ork-killernek.
Tiro!
- Vikil
- Nem elérhető
- Nelia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Nagyon jó film, Lando nagyok kiirályul alakít benne! Bár nekem a romantika nem illett bele. A leprás kicsit durva volt, de Balian túllépett rajta. Ráadásul amiket hallottam a leprásokról, igazán csodálatra és tiszteletre méltó az a király.
Nelia, aki odavan Faramirért. Imádja a lovakat, és szeretne találkozni a színészgárdával.
GYŰRŰK URA 4EVER!!!!!
- Coralie
- Nem elérhető
Részemről csak azért, mert lusta vagyok kiírniDolen Amlug (Mici) írta: Szóval a Mennyei Királyság... és miért nem magyar címet használtok?
Meg mert kezdetben még nem tudjuk, mi lesz a filmek magyar címe, és az eredetihez szokunk hozá.
ERRE a pici kék gombockára!
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
Tiro!
- Ízisz
- Nem elérhető
Szóval a Mennyei Királyság... és miért nem magyar címet használtok?
"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "
- Silima
- Nem elérhető
Dolen Amlug (Mici) írta: Tudom, hogy most le fogtok hurrogatni, meg stb. hogy ennyire műveletleb vagyok... De mindek a rövidítése a KoH??? sajnálom, de nem tudom, és már régóta rövidítitek...
Kingdom of Heaven, gondolom én.
- Ízisz
- Nem elérhető
Nimrodel: pici kék gombocska?? :
"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "
- Niph
- Nem elérhető
Ilweran írta: De, arra van.
A fene se akart téged cseszegetni, csak én is elmondtam a véleményem....
Egyébként a Karib-tenger kalózairól már a kezdet kezdetén rebesgették hogy trilógia lesz, ezért is került rá alcím. Szerintem nem gáz, meglepően szellemes és szórakoztató film volt, én bízom benne hogy tudják jól folytatni..... (vagy naiv vagyok?)
Már az elején el volt döntve hogy 3 részes lesz!!!!
Amúgy a KoH -hoz visszatérve, csatlakozom Ilweran-hoz! Azért jobban tetszik mint a Trója.Éas ha össze kell hasonlítani a kettőt a KoH vinné a primet. Na a lényeg nekem is tetszett de ez az én szv.
- Artanis Rodwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Ilweran írta: De, arra van.
A fene se akart téged cseszegetni, csak én is elmondtam a véleményem....
Egyébként a Karib-tenger kalózairól már a kezdet kezdetén rebesgették hogy trilógia lesz, ezért is került rá alcím. Szerintem nem gáz, meglepően szellemes és szórakoztató film volt, én bízom benne hogy tudják jól folytatni..... (vagy naiv vagyok?)
Manapság mindenből trilógia lesz
Nekem Johnny Depp tetszett a legjobban benne. Amennyit össze-vissza rázza (vagy mit csinál) a fejét
Bármikor megnézem még1szer
Szólj, gondolj, tégy jót, s minden szó, gondolat és tett tiszta tükörként fog visszamosolyogni Rád!
- Artanis Rodwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
cortez71 írta: nem tudtad, h lesz folytatás?
Hisz csomó helyen fenn volt, hogy Johnny meg Orli aláírták a szerződést...
Jól van, lehet cikizni amiért nem tudok mindenről azonnal
1ébként nem, nem tudtam.
Szólj, gondolj, tégy jót, s minden szó, gondolat és tett tiszta tükörként fog visszamosolyogni Rád!