Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18788 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic, hol lehet letölteni a www.decipher.com-on belül a Legolasos kártyákat?<br> ÉSzAH

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18789 Írta: Anonymous
van egy rész a filmben, mikor istenien néz ki... én először észre se vettem, annyira csak egy pillanat, de aztán a gépen naon yol megnéztem. ez akor van, mikor a tanácsnál összeáll a 9 útitárs és egy pillre csal úgy őt mutatják, csak úgy néz bele iszonyúúúúú gyönyörűen a kamerába...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18787 Írta: Anonymous
ÉSzAH: naná, hogy megy :) ))<br> De már megelőztek, mert valaki berakta ide tegnap (vagy azelőtt) ezt a képet, már le is mentettem. :) )) Juj.... isteni...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18786 Írta: Anonymous
Nem értem miért Vic, nekem bejön innen is, a fórumon keresztül. Azért leírom az url-t hátha úgy jobban müx: <br> www.full-bloom.net/images/magazines.html <br> Ezen az oldalon többet is találtok, a belinkelt kép a:<br> www.full-bloom.net/images/mags/ahp/ahp5.jpg <br> Így már megy?<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18785 Írta: Anonymous
az a jelenet téleg naon yo, csak azt nem bírom, hogy a képeken annyira más... mármint pl. ott van az a jelenet mikor Boromir haldoklik, és Orli vmi leírhatatlanul csodálatos arckifejezést vesz fel.. majd elolvadok aannyira gyönyörű, és akkor ha megnézem pl képen, máris teljesen más... vhogy sokkal yobban néz ki, ha mozog.. :) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18784 Írta: Anonymous
Vic, én is imádom ezt a képet. Főleg azért, mert olyan, mintha fénylene a srác. Olyan igazi tünde-aurája van. :-) <br> Kár, hogy a filmben nem mutatják őt, miközben a tündék rájuk szegezik az íjat. Csak utána, amikor már körülállják. Megnéztem volna a reflexeit. Vajon hány tünde lőtte volna le, mielőtt ő lőtt volna? Félre ne értsetek, nem akarnám a szó szoros értelmében MEGNÉZNI, hogy hány lőtte volna le, csak elméleti kérdés volt.<br> ÉSzAH<br> ui.: Úgy látom működik a kép.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18783 Írta: Anonymous
Észi, a kép nem jött be, csak a helye :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18782 Írta: Anonymous

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18781 Írta: Anonymous
Hopp, most próbáltam letölteni egy képet, amit saját magam linkeltem be ide és valamit elcseszhettem mert nem ment. Szóval most újra: <br> <a href=http://www.full-bloom.net/images/mags/ahp/ahp5.jpg> Orlando-rajongók, lehet alélni!
Működik?
ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18780 Írta: Anonymous
Ha pedig már a képeknél tartunk, nekem megint van egy kedvencem:<br> <br> <a href=http://pages.quicksilver.net.nz/petra/lg43.jpg> Klikk ide

Ez az a jelenet, amikor Haldírék meglepik őket Lothlórienben, és Legolasra is rászegeződik egy íj. Ebben a tekintetben minden benne van: Legolas dühös, mert tehetetlen, ugyanakkor kiolvasható a szeméből a dacos ellenállás is. Szerintetek?
Nagyon homályos ez a kép is, de én nagyon csípem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18779 Írta: Anonymous
Tünde-lány: Ezen a topicon már mindenki meg van edződve... :) )))) Itt egy olyan kijelentést, hogy XY buzi, már egyszerűen nem is veszünk észre :) )))<br> <br> <a href=http://pages.quicksilver.net.nz/petra/lg27.jpg> Legolas TV újságban
Ez is egy régebbi kép már, de azért szeretem, mert lehet látni a kék felsője nyakát.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18778 Írta: Anonymous
Hát, gyerekek, víga..izé, Vigg-asztalásul mondom, ogy ha valaki látta a Give It Away klipjét...nos, Anthony és..ki volt a másik..asszem Flea ..vagy John - se buzi...de ez kicsit off volt, csak nem akartam, hogy egyesek :-) elkeseredjenek:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18777 Írta: Anonymous
Itt vagyok, csak közben rohangálok a neten, mint egy őrült... Az már biztos, hogy az nsyncwebguide.com/ <br> aminek része a kedvenc Orlandos honlapom, az OB Multimedia sajna jelenleg bekrepált. Úgyhogy nem tudok videókat tölteni, nem tudok Orli hangokat letölteni, Ti pedig nem tudtok speckó Oscar beharangozó plakátokat nézegetni. Ez a szomorú valóság... remélem, hogy ez átmeneti állapot marad, és nemsokára minden oké lesz.. :) )<br> Any: az a Lives kép tényleg elég érdekes. Lehet, hogy felelevenítettek valami vad éjszakát Drew-al? Mindkettőjüknek komoly kapcsolata van, nem igazán értem a dolgot...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18776 Írta: Anonymous
Ja nagyon sokan mondják Legolasra, hogy buzi. Kit érdekel? Ha fiú mondja, mutassátok meg neki a Liv-es képet (a legtöbb srác kedvence..), ha lány, akkor meg a Viggo-sat(aki nem Legolasért döglik, az Aragornért..). Szerintem lehervad a mosoly a képükről.<br> Én is lemaradtam a Boromiros képről, sajna. Nekem is volt tündés hajam, de az enyém ahhoz még rövid mert csak vállig ér. De elhatároztam, hogy 18 éves koromig nem vágatom le a hajam, és akkor befestem szőkére. Előbb úgysem engedik anyuék:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18775 Írta: Anonymous
Any: jah, hát tudod, hogy van ez amcsiknál...<br> Egyébként szerintem tök jó Legolas frizurája, majd megpróbálom magamnak is belőni. :) Anyukám egyébként pont most közölte velem, hogy szerinte tutira meleg szegény. :( ( Disznóság.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18774 Írta: Anonymous
Vic: Sajnos én sem láttam már a képeket.<br> Egyébként, tényleg nehéz megcsinálni Legolas frizuráját, ugyanis én megcsináltam magamnak, még régebben, közvetlenül a film után, állítólag nagyon érdekesen és helyesen néztem ki (a szüleim szerint:)).

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18773 Írta: Anonymous
Any: aranyosak a cuccok!<br> Tündebarátaim! Mennem kell! Ha azonnal nem takarodok a könyveim mellé, holnap kirúgnak. <br> Vic: kösz mindent!<br> Jó álmodozást, és szebbnél szebb érzelmeket mindenkinek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18772 Írta: Anonymous
<a href=http://us.imdb.com/EGallery?source=granitz&group=0815-osc&photo=tylerliv.%26ba&path=pgallery&path_key=Tyler,+Liv/> és akkor Livhez mit szóltok? ő is csak HÜLYÉSKEDIK? nagyon pojén buzinak, vagy leszbinek látszani manapság..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18770 Írta: Anonymous
<a href=http://www.celebrity-exchange.com/celebs/photos27/orlando-bloom.jpg> És ezt is!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18771 Írta: Anonymous
<a href=http://www.cafepress.com/cp/store/store.aspx?storeid=secretdiary4> ezeket láttátok már?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18769 Írta: Anonymous
<a href=http://www.celebrity-exchange.com/celebs/photos31/orlando-bloom.jpg> És ezt is nézzétek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18768 Írta: Anonymous
Nem bírok magammal! Épp most olvastam egy tanulmányt a képek és a vizuális kultúra hatalmáról, és tessék <a href=http://www.celebrity-exchange.com/celebs/photos33/orlando-bloom.jpg> már megint!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18767 Írta: Anonymous
Én nem, sajnos... a húgom is mérges, mert neki Boromir a szíve szottya és nagyon szerette volna látni.. szegénykém. :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18766 Írta: Anonymous
Vic: sajna én nem láttam!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18765 Írta: Anonymous
Ezt nem hiszem el!!! Kiakadt az Orlando Bloom Multimedia!!! Nincsenek meg a délelőtti isteni képek... pl. Boromir halála. Ti még láttátok, amiket dél körül beillesztettem???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18763 Írta: Anonymous
Gratulálok Celebdringwen!! És marha jó ez a kép, amit belinkeltél:-) Most kezdek rájönni, hogy néz ki egy tünde haj. Galadrielét tök könnyű megcsinálni, Legolasé már nehezebb.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18764 Írta: Anonymous
Any: szerintem csak hülyéskednek.<br> ÉSzAH: persze, hogy érdekel!! Ide vele!:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18762 Írta: Anonymous
Mondjátok nekem, hogy az egyik hobbitot (asszem Trufát játszó) színész nem buzi, és Viggo nem biszex!! Az olyan kiábrándító lenne!!:-(<br> <br> <a href=http://sophistication.org/images/elijah/other/dom-viggo.jpg> klikk ide, hogy értsétek

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18761 Írta: Anonymous
Aragorn: nagyon köszi, hogy itt vagy. Megint éppen Orlival bizniszelünk, de már megszokhattad :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18760 Írta: Anonymous
Dea-elena, ha akarod, akkor benne vagy. Ha érdekel Drizzt Do'Urden, akkor küldöm neked is. Kell?<br> ÉSzAH

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.135 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére