-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Legolas (Orlando Bloom)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17979
Írta: Anonymous
Annyira sz*r, hogy ide minden hónapokkal később jut el.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17978
Sziasztok.Remélem, a magyar Bravóban is lesz Orli-interjú
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17977
Vettem a fáradságot, és végig olvastam az üzeneteket, majd kicsorog a szemem- hogy miért nem tudom én is olyan szépen elmondani a gondolataimat, mint ti...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17976
Csók mindenkinek!<br> Alyr: inkább én köszönöm. Iszonyatosan nagy az új paródiád!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17975
Üdv mindenkinek!<br> Kósza tündelány: köszi a lapot!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17974
Vic, lehetséges olyan, hogy egyetlen esetben sem működik a chat? Ha igen, hol tudnék véletek összefutni?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17973
ezt elcsesztem - mi van veled, Vic?<br> A cikk <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/news02142002.html> klikk ide
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17972
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem tetszik.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17971
Én is találtam magamnak egy fordítást: a mostani német Bravoban is benne van Orlando Bloom.<br> <br> A cikket itt angolul tudjátok elolvasni:<br> <br> <a hre=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/news02142002.html>klikk ide
A képekre klikkelve bejön nagyban a két oldalas cikk, úgy németül ki lehet silabizálni a szöveget.
De jövök majd a magyar szöveggel, úgyhogy ennek nem kell nekiesni fordítani. :)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17970
Közben találtam egy másik letölthető werkfilmszerű akármit, hivatalos nevén: More Behind The Scene - amiben benne van Legolas integetése (vagy ÉSzAH: tisztelgése:)), csak ezt sem tudom itt megnyitni.. majd otthon tényleg megpróbálom.<br> <br> A cím egyébként, remélem, hogy jó lesz:<br> <br>
www.caltanet.it/html_pag/spettac ... eciale.htm
<br> <br> <a href=http://www.caltanet.it/html_pag/spettacolo/cinema/video/signoreanelli_speciale.htm> vagy klikk ide
Real Playerben lehet lejátszani, gondoltak a modemesekre, ISDN-esekre és ADSL-esekre is. Ha valaki már látta, írja le nekünk, hogy milyen.... kérem szépen.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17969
Sziasztok! És hallotta már valaki Legolast tündéül beszélni???? Még mindig nem sikerült letöltenem.... Írjátok meg, ha igen.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17967
ÉSzAH! Nem offoljuk remélem a topikot! Mert különben is - igaz nincsenek tündék, de még lehetnek Tolkienek! Más: Kár hogy Orlit nem fogjuk látni színpadon.. Legalábbis az az érzésem
Egyszer szívesen elmennék megnézni.<br> Letöltötte már valaki a Legolasos képernyővédőt? Álmodozó
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17966
Szerintem nem véletlenül sugallta ezt Tolkien. Szerintem ő így is érezte. És nincs igaza? Nézz körül? Na de nem offolom a topicot, bár talán a tündék eltűnéséről írni még nem az. <br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17965
ÉSzAH köszönöm a választ!! Mindenképpen el fogom olvasni a Szilmarilokat is. Szomorú hogy hogy állandóan csak azt hallottam hogy a tündék ideje lejárt. Olyan mintha a jóságnak, bölcsességnek ebben a világban már nem volna helye Tolkien szerint. Lehet hogy a háború árnyékában ezt érzi az ember. Majd még írok, mert vannak kérdéseim, de most dolgozni kell! Álmodozó
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17964
Kedves Álmodozó! Középfölde és úgy ahogy van egész Arda történelmével még csak most ismerkedem, szóval ha valaki tud jobb választ, akkor írjon. Az is lehet, hogy tévedek, mert nagyon bonyolult az egész, de azért igyekszem egyszerűen megfogalmazni. <br> A lényeg, hogy a tündék a Valinorba visszavezető úton maradoztak le és maradt pár csoportjuk Középföldén. Aztán egy páran visszatértek azok közül is, akik már elmentek korábban Valinorba, de ők számüzetésben. Azt még én sem igazán értem, hogy mi készteti őket a visszatérésre aztán Valinorba. Honvágy? A társaik utáni vágy? Én is most olvasom a Szilmarilokat. Érdemes. Sok minden kiderül belőle, még akkor is ha első olvasásra az ember folyton folyvást visszalapozgat, hogy ellenőrizze, hogy ki kicsoda, miért van ott, mit csinál. <br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17963
Na jó,ő is helyes,de akkor is:<br> Éljen a Király!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17962
Na jó reggelt minden kedves fanatikusnak és elsősorban boldog Valantin.napot nektek és Legolasnak(bár a tündéknél(nálunk) biztos nincsenek ilyen baromságok) Minden megeshet!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17961
Sziasztok! Már régen olvasom a topicot, és imádom a tündéket(és Legolast-Orlit természetesen)! De mondjátok már meg hogy miért kell elmenniük Nyugatra? Miért járt le az idejük? Olvastam a GYU-t, de a Szilmarilokat sajna nem.. A filmet pedig négyszer láttam már. Tudja valaki a választ? Miért hagytak magunkra minket embereket? Ha már volt erről szó akkor bocsi..
Álmodozó
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17959
Olórin, nem tudnád berakni ide még azt a másik két videót is úgy, hogy el lehessen menteni? Amik a tünde beszédes oldalon voltak...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17958
Oh... Szarumánt 150 dolcsiért adják... bár a róla készült bábu olyan, mintha éppen elélvezne, ahogy ezt Rabyn barátném nagyon szellemesen megfogalmazta:-) Egyébként a lenti oldalak is tőle származnak!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17956
Ebben nem az értelem a lényeg!!! Attól, hogy egy versikének nincs értelme lehet, hogy jó!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17955
Bocsi, az előbbi az enyém volt, csak a húgom nevére volt állítva ez a vacak.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17954
Na ja. Ha a Tavaszi szél dallamára dúdolod, akkor talán még értelmet is találhatsz benne.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17952
Vic: ha nem nagy gond , nekem is el tudnád küldeni?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17951
Na okké, ha errefelé mindenki tojik rám, beteszem rettenetes agyszüleményemet engedély nélkül:-):<br> A fehér tél tavaszt virágzik,<br> Rózsapír, gyöngyvirág,<br> Forró nyarunk őszbe hajlik<br> Rózsapír, gyöngyvirág.<br> <br> Az én szívem nem hulló rózsa,<br> GYöngyvirág, csillagfény,<br> Szíved felé hajlik csókra,<br> Gyöngyvirág, csillagfény.<br> <br> Ha a szíved elhervadna,<br> Rózsapír, csillagfény,<br> Szirma engem talál halva,<br> Rózsapír, csillagfény.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17950
OFF TOPIC: deagol, írok Neked egy emilt, rendben?<br> <br> Arwen: mi is reméljük.... én már 9-nek örülnék, mert az olyan szép szám, nem? Kilenc tagja van a Szövetségnek, kilences a tetoválás rajtuk... szóval, olyan szép. (a 9 nazgúlt most hagyjuk....
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Oldalmegjelenítési idő: 2.001 másodperc