Éomer (Karl Urban)

Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #170244 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Sil írta: Ó, én nem is vagyok "lényeges ember"? :lol: :twisted:

Gonocc!! :cry: :roll:
Idézzelek nem is régről a topicból, hogy "Éomer legalább olyan hidegen hagy, mint Frodó", vagy mit írtál...?! :wink:
Te vagy az UNIVERZÁLIS KÉPSZÁLLÍTÓ ÉS MINDEN KÉRDÉSRE VÁLASZT ADÓ SIL, ehhez mérten bocs, hogy kihagytalak...

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #170241 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Koszi Sil!!! Micsoda egy elvont film lehet! Egyfolyaban a mezo kozepen levo kadban vagy epp tejesdezsakban hemperegnek! tegnap probaltam kazaan megkeresni, de nem volt fent:-/

Fear from the best and hope for the worst

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #170238 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Ó, én nem is vagyok "lényeges ember"? :lol: :twisted:
Na, azért hoztam nektek egy, a netről saját kezűleg rögzített The Price of Milk előzetest... :wink: (jobb egérgomb, cél mentése...):
The Price of Milk

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 9 hónapja #170179 Írta: Artemisz

Tinúviel!Tinúviel! írta: ah :wink: Artemisz folytatnod kell.. Szerintem tedd be azt amikor az erkélyen ülnek és megcsókolják egymást...hiddjétek el a hatás nem marad el :lol: :oops: :P

Tin, édes, most, hogy már a "lényeges emberek"(Nil, Saint, Lizett, Te) olvasták, asszem hamarosan (holnapután mondjuk) kimoderálom a fejezeteket! Akinek tetszik, mentse le! Oké?
Csak mert nem akarom, hogy illetéktelenek beleolvassanak, és pikirt megjegyzésekkel zavargásszák elmélyült rajongói légkörünket!
Megértéseteket előre is köszi!

Előbb említett ok miatt az általad mondott részt se rakom be. Aki akarja, hogy küldjem privárban, szól, és megy! Aztán itt a topicban kitárgyaljuk! Rendben?
Ez a story mégiscsak rólam szól, és nem esne jól, ha vki piszkálna miatta.. bár a Filmtopicba nem jár sok fiú, de ki tudja....

Amúgy tök édi vagy, hogy még így emlékszel! Egész meghatódtam! És örülök, hogy így tetszenek az új részek!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #170147 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
A fésülködős jelenetnél elképzeltem , hogy én fésülöm a gyönyörű arany fürtjeit és beletúrok a hajába............ ah :wink: Artemisz folytatnod kell.. Szerintem tedd be azt amikor az erkélyen ülnek és megcsókolják egymást...hiddjétek el a hatás nem marad el :lol: :oops: :P

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 9 hónapja #170145 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Artemisz:Ez egyszerűen csodás.A fésülködős jelenetnél,lelki szemeim előt megjelent Éomer....És hát teljesen lefolytam a székről.Eszméletlen jó a történeted!Gratulálok hozzá!!
És AKARUNK MÉÉÉG!!!A TÖBBIT IS!!!!! :wink:
Az ivós kép meg mindent felűlmúl..nagyon rulzik.Mostmár tényleg nagyon várom a bővítettet!

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 9 hónapja #170104 Írta: Saint

Több
20 éve 9 hónapja #170099 Írta: Saint
ezt meg nem lattam!
humina.com/kurban/articles/today ... show08.jpg

Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #170095 Írta: Saint
engem erdekel a tobbi is!

itt egy cikk es egy dragaszagosz kepecke
humina.com/kurban/articles/empire0104.html

Több
20 éve 9 hónapja #170086 Írta: Artemisz

Sil írta: Bocs, hogy belevau, de ha ez egy quenya név (márpedig nekem nagyon annak tűnik...), akkor az y semmi esetre sem i-nek ejtendő... A quenyában az y jésítő, tehát az ny kb a magyar ny-nek felel meg. Viszont a hangsúly, csekélyke quenya ismereteim alapján, ennél a névnél (a magyartól eltérően) a középső szótagra esik. Tehát a végeredmény valami olyasmi, hogy Erunnya, és az e-n nincs hangsúly, csak az u-n. :wink:

Ez így még jobb!!!! Köszi, Sil! :itscool:
Amúgy én is így sejtettem....

Happy End nem lesz! [size=9:bc28cuam](ezért Tin is kiakadt, de hiába! Éomer király és halandó, én meg 1 tündelány vagyok, aki egyszer el fog hajózni, és addig is más teendői vannak, nem "horgonyozhat le" Éomer mellett. Sorry....)[/size]
Még három fejezeten át foglalkozik Éomerrel a történetem, és a harmadik már a halála lesz. Ezt amúgy betettem 1x régen a topicba, olvass vissza, ha akarod! [size=9:bc28cuam]A másik kettő.. hát... azt inkább privin, ha nem gond![/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #170076 Írta: Lizett1
Lizett1 válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Jól értem, ez a vége? :(
Happy endet szeretnék Artemisz.
Bár ha nem megy, akkor azért én magamban még egy kicsit tovább álmodom ezt a szép történetet. Na persze nem itt a munkahelyemen :)

Aragorn: Félsz?
Frodó: Igen.
Aragorn: Közel sem félsz eléggé!

Több
20 éve 9 hónapja #170074 Írta: Sil

Artemisz (Celebthil) írta: Hm? :wink:

Hmm...

Tears unnumbered

Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 8 hónapja #170067 Írta: Artemisz

Lizett1 írta: A "szittyós" :D kép is nagyon jó. Kirakom háttérnek. Nem semmi, ahogy mosolyog, ahogy néz. Egy kicsit huncut, egy kicsit csábító. A férfias kinézevétel annyira ellentétes ez a kisfiús mosoly.

Ez totál így igaz! Jól megfogalmaztad!

Na de hogy így tetszett! :oops: :oops: :oops:
Hüh... totál aládúcoljátok az egómat!

Folytatás:

*kiszerkesztve*

Hm? :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #170050 Írta: Lizett1
Elfelejtettem mondani, hogy egyáltalán nem nyálas. Legalábbis az én ízlésemnek. Talán mert Éomérről van szó 8)

Több
20 éve 9 hónapja #170044 Írta: Saint
nagyon jo helyen hagytad abba, mert teljesen felcsigaztal minket!

Több
20 éve 9 hónapja #170042 Írta: Lizett1
MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG ARTEMISZ
PLÍÍÍÍÍZ
Azt hiszem nem munkaidőben kellett volna elolvasnom. Totál kész vagyok. Annyira felkavart. Teljesen beleéltem magam. Alig bírok visszatérni a valóságban. Úgy éreztem én is ott voltam és megitattam Éomért, megsimogattam az arcát, a haját...
A "szittyós" :D kép is nagyon jó. Kirakom háttérnek. Nem semmi, ahogy mosolyog, ahogy néz. Egy kicsit huncut, egy kicsit csábító. A férfias kinézevétel annyira ellentétes ez a kisfiús mosoly.

Több
20 éve 9 hónapja #170040 Írta: Saint
ennek a forumnak meg tobb nyal meg sem kottyan szerintem :twisted:
nagyon "latvanyos" az iromanyod es gordulekeny!! De igy reggel a sebek leirasanak elmenyetol szivesebben eltekintettem volna 8O

Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #170034 Írta: Artemisz
Hát, tessék, lányok!!!! Az emlegetett epizód kecsegtetésképpen (Tin már olvasta, tetszett neki)

*moderálva*

Ha tetszik, jön még 1 kis folytatás, de az már tényleg 1 nyálhalom, tegnap éjjel írtam.... :roll: :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #170033 Írta: Saint
hat igen, a topic a szetfolyas szelen all!:)Pontosabban tocsaban tocsog, de nagyon CUKOR, ahogy iszik!![size=9:ps06g48f]de jo, hogy nem latja senki, miket irok...[/size]

Több
20 éve 9 hónapja #170032 Írta: Saint
Hogy mondjak tundeul, hogy szivesen? :P
En kivancsi vagyok a regenyedre Artemisz!!!

En is szeretem Orliet is es Viggot is! Eloszor Viggo korszakomat eltem, kulonosen a TTT alatt, a ROTK-nal fedeztem fel Eomert igazan:) Orlie-Legolast mindig egyforman szerettem[size=9:dbn2v963](egyebkent pont most olvastam, hogy eljegyzi a baratnojet, akirol eddig azt hittem, hogy szakitottak)[/size]

Több
20 éve 9 hónapja #170031 Írta: Artemisz
Szia!

Ne, az IM-ben van 1 kis cikk Tom Cruise-sal, ahol tényleg többek közt az ágybeli dolgairól értekezik, az Orlis cikkben szó nincs ilyesmiről.....
Én is csípem Orlit, de a PotC-ban Will Turnerként sokkal inkább.. de ez nem idevág..

MIT SZÓLSZ KIS SZITTYÓS ÉOMERHEZ?! :lol: :lol:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #170030 Írta: Lizett1
Teljesen igazad van Artemisz. Tényleg jó a magyar hangja is, de az igazi olyan, de olyan férfias. Sóhaj, sóhaj... Lizettke piheg a székén :oops: . Csak a kollégák észre ne vegyék. Csupa férfi, és nem értenék meg .
Az IM-ben (legalábbis amit én az újságosoknál láttam) Orlando Bloom van. Lehet, hogy anyukád rá gondolt. Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de Ő is tetszik nekem, bár leginkább mint Legolas. Orlandó közel sincs olyan férfias mint Karl. Azért a hangja neki is elég jó mély.

Több
20 éve 9 hónapja #170028 Írta: Artemisz
Most csak én vagyok itt egyedül, és Gollam módra magammal csevegek, de muszáj reagálnom még a HANG témára:

Saint: www.stykera.com/hm/karl/web/main.htm
EZERSZÁZ PUSSZ ÉS HANNON LE!

Ilyen hangot!!!!!!!!!!!!
Szinkrontopicba írtam anno:

Viczián Ottó tökjó Éomer, azt hittem, ennél jobb az eredeti se lehet. Nos, tévedtem.
Amennyi ERŐ, DAC, SZENVEDÉLY van Karl Urban hangjában!!!! Ez olyan.. olyan ROHÍR!!!! Minden elismerésem neki!!

Igazam van? :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #170021 Írta: Artemisz
Ja, és FIGYELEM!:

Morgul a RotK-topicban írta: Egy "pár" képecske a bővített ROTK-ből. SPOILEREK!!!
www.elfenomeno.com/reportajes/?acc=1&id=1056

Ebből kiemelendő:
www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... hp?id=6145

8O 8O ÉOMER ISZIK!!! JAJ, DE ÉDES!!!!

És ez a vigyor hozzá!!
Lefolytam a székről! Cukkoooooooor!!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #170020 Írta: Artemisz

Lyra írta: www.stykera.com/hm/karl/web/ghostship/gshipcap017.jpg

Kihaltam :oops:

Én is..... :roll:

Sil, a tollboás képek ISTENIEK!! Mint Maugli!!! :lol: :lol: :o

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #170018 Írta: Artemisz

Nilraen írta: Engem a rövid hajas képeken nagyon emlékeztet Tom Cruise-ra... :? hosszú hajjal jobban rulzik...

Jajjj! :lol:
Anya tegnap felvillanyozva érkezik haza a fodrásztól:
- Jaj, kicsim, képzeld, olvastam az IM-ben egy szuper cikket a kedvencedről!
Én megvettem az IM-et, jól ki is buktam, mert szinte semmi nincs benne, és a félheti kajapénzem ment rá :x , erre csak lesek: Figyelmen kívül hagytam volna valamit?
- Melyik kedvencem? (Anyával türelmesnek kell lenni, kicsit sok neki a rengeteg szereplő..)
- Hát aki a gépeden van! Írták, hogy milyen jó szerető, meg minden!

*nyyyyyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiifffffffff---hhöööööörrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr*

- ANYÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, ABBAN A CIKKBEN TOM CRUISE SZEREPEL!!!!!

Szépen termeltek, és a képek is szuperek!!
Pusz mindenkinek!

Lányok, ha már úgyis szétnyálazzuk a topicot, ki akar olvasni egy epizódot a regényemből, ahol megmentem Éomer életét? Hm? :wink:
Körömlerágás garantált! Miközben írtam, halálra izgultam magam! :roll:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #169799 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Júj, már legalább 10* köszönt, hát én elolvadok...
Na, hogy vmi újat is mondjak:
www.stykera.com/hm/karl/web/ghos ... cap017.jpg

Kihaltam :oops:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 9 hónapja #169731 Írta: Saint

Több
20 éve 9 hónapja #169729 Írta: Saint
na ja:)

Itt egy sztarfoto, amin olyan, mintha epp Hulkka valtozna at es kozben fenykardozna
www.stykera.com/hm/karl/web/xena/gem/gem50.jpg

Több
20 éve 9 hónapja #169723 Írta: Sil
Nézegettem kicsit a Saint által kicsit lejjebb ajánlott oldalat ( www.stykera.com/hm/karl/web/main.htm ), és a hangok mellett igen érdekes képek is vannak... Pl. a kádas képek a Price of Milk-ből... :oops: (Minden Gy.U.-s színész mutogatja a seggét? Már egész gyűjteményem lesz az ilyenekből... :mrgreen: ) Meg a Demons-képek se rosszak... :wink:

Tears unnumbered

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.642 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére