- Köszönetek: 0
Haldír (Craig Parker)
- Elanor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Beleg Cúthalion írta: Picit kapcsolodik Haldirhoz:
Penteken a HungaroCon-on Salgotarjanban fellep a szinmuves szekcio par tagja egy fel oras GyU parodiablokkal.
Lesz benne Haldir naploja es Haldir halalanak eljatszasa is, termeszetesen mas megvilagitasbol mint ahogy a filmben van
Aki jon a HungaroCon-ra, feltetlen nezze meg
Penteken este 18.00-tol leszunk Salgotarjanban a Jozsef Attila Muvhazban.
Azt mar nem is mondom ki jatssza Haldirt :up:
Beleg
Bizony! És megmondhatom, az az előadás fénypontja! [size=9:1ssqv3ul](persze, csak Gimli naplója után - najó, csak vicceltem [/size]
Van egy rész benne, amikor a többieknek be kell kiabálni, hogy "Haldíír, Haldíír!", hát azt nagyon meggyőzően tudom csinálni
I feel complete when I feel sick inside
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Penteken a HungaroCon-on Salgotarjanban fellep a szinmuves szekcio par tagja egy fel oras GyU parodiablokkal.
Lesz benne Haldir naploja es Haldir halalanak eljatszasa is, termeszetesen mas megvilagitasbol mint ahogy a filmben van
Aki jon a HungaroCon-ra, feltetlen nezze meg
Penteken este 18.00-tol leszunk Salgotarjanban a Jozsef Attila Muvhazban.
Azt mar nem is mondom ki jatssza Haldirt :up:
Beleg
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Reinatha
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Penngaladiel írta: Egyébként pedig elkelne egy kis segítség a site tartalmi részében, amiben olyanok is tudnak segíteni, akik a weblapkészítéshez nem értenek. Például lehetne írni valami frappáns kis szöveget, amiben bemutatjuk Craiget, az unalmas felsorolás helyett, ami pillanatnyilag fent van. A későbbiekben pedig számítunk a közreműködésetekre rajzok, wallpaperek, versek és hasonlók terén. Szóval kalandra fel!
*Kesobbi hasonlok* cimszo alatt skizo-bannerek/montazsok kesziteseben boldogan resztvennek ...
Meg barmiben, amiben tudok, szivesen segitek .
Haldir lives!
Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien
- Supersonica
- Nem elérhető
Tartalmi töltés: én a német interjúk lefordítását már mondtam, hogy vállalom
- Penngaladiel
- Nem elérhető
starman99.150m.com/shortlandst/pics029/ss010711046s.jpg
starman99.150m.com/shortlandst/pics029/ss010711048s.jpg
Jahaaaj, ez a szégyenlős mosoly
starman99.150m.com/shortlandst/pics029/ss010711063s.jpg
starman99.150m.com/shortlandst/pics029/ss010712003s.jpg
starman99.150m.com/shortlandst/pics029/ss010712005s.jpg
starman99.150m.com/shortlandst/pics029/ss010712016s.jpg
starman99.150m.com/shortlandst/pics029/ss010712017s.jpg
Ááááá, ez a mosoly...
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Nézegettem a Shortland Street honlapját, és a régi galériában találtam ezt a képet:
Ki ez a gyerkőc?
Akik ott voltak a Mercy Peak videózáson, biztosan felismerik
De hogy legyen Craig is (ugyanonnan):
Carmen és Guy
Guy és Chris Warner
...ezen ugyan alig látszik...
Még egy ismerős :
Darryl vagy Damian?
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Hehe... Pedig az direkt van így. Méghozzá azért, mert a "rajongó" szót ki akartuk hagyni... magyarul ez olyan izé... Szóval a fenszájt szokatlan, de legalább megragadja a figyelmetLuinefaciel írta: Nekem csak egy vmi volt furcsa....az hogy "fanszájt", meg ilyenek...
Egyébként pedig elkelne egy kis segítség a site tartalmi részében, amiben olyanok is tudnak segíteni, akik a weblapkészítéshez nem értenek. Például lehetne írni valami frappáns kis szöveget, amiben bemutatjuk Craiget, az unalmas felsorolás helyett, ami pillanatnyilag fent van. A későbbiekben pedig számítunk a közreműködésetekre rajzok, wallpaperek, versek és hasonlók terén. Szóval kalandra fel!
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: WOW... elakadt a szavam...
Ez egy vadiúj Craig oldal, nagyon profi dizájnnal és néhány képpel, amit még nem is láttam:
www.craig-parker.com/
WOW tényleg vannak nagyon jó kis képek, nekem nagyon tetszik
A másik oldalt, a Mercy Peak-eset, csak átnézegettem, most nincs rá időm, majd ha visszajövök, akkor csemegézek
A magyar site nagyon tetszik, tök szupi az kék A cikkek nagyon tetszenek és a képek is szupik Nagyon szupi lesz, ha végleg elkészül Nekem csak egy vmi volt furcsa....az hogy "fanszájt", meg ilyenek...de nem lényeg....Lehet, hogy csak nagyon hozzá szoktam az angolhoz... Na szóval csak annyit tudok mondani, hogy hajrá, nagyon jó lesz!!!
[size=9:3v72u62o]Én egy hétig most nem fogom itt nektek rontani a levegőt, ugyanis elutazok egy hétre, és mire visszajövök szeretnék minél több szép- szép képecskét látni Nagyon fogtok hiányozni, amíg nem vagyok. Legyetek jók! Namarie! [/size]
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Ez egy vadiúj Craig oldal, nagyon profi dizájnnal és néhány képpel, amit még nem is láttam:
www.craig-parker.com/
Ez pedig egy szintén vadiúj Mercy Peak oldal, nagyon látványos, bár még kevés dolog elérhető:
escape.to/mercypeak
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Sajnos a megrendelt domain ( www.craig-parker.hu/ ) még nem él, de addig is elérhető itt:
haldirparker.fw.hu
Jópár oldal nincs még kész, és hangsúlyozom, ez egy ideiglenes dolog, amíg Beleg el nem készül a végleges dizájnnal. És reklámok is csak addig lesznek
Véleményeket, kritikákat nekem lehet címezni ezzel kapcsolatban, bár csak tartalmi dologgal zaklassatok, formailag Belegé lesz az igazi
Enjoy!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Vagyis a torontói bulin Craig és Mark felolvasást tart a Hobbitból!!!! :eek2: És én nem lehetek ott!!!! :bawling:For those of you still trying to decide of you want to go to the Gathering of the Fellowship in Toronto this December, this might just change your mind:
Riddles in the Dark
Dramatic Reading by Craig Parker and Mark Ferguson
"What's it got in its pocketses, precioussss"? What indeed? Craig Parker and Mark Ferguson, that's what! Come and hear a dramatic reading of the classic chapter from J.R.R. Tolkien's The Hobbit , "Riddles in the Dark", presented by Lord of the Rings actors Craig Parker , (Haldir), and Mark Ferguson , (Gil-galad)!
(Children under 13 will be given priority seating)
Mark and Craig will also be signing autographs and may be involved in other programs yet to be announced.
- Luine Baenre
- Nem elérhető
De az első oldalt már feltette a honlapjára:
www.craig-parker-michelle.net/newspace.htm
- Penngaladiel
- Nem elérhető
de.geocities.com/fragoletta_michelle/spview1.txt
de.geocities.com/fragoletta_michelle/spview2.txt
Személyes véleményem: ilyen szörnyű képeket szívtelenség volt publikálni szegénykémről :bawling: :eek4:
OFF: Rein, ne legyél paranoiás :cool2:
- Reinatha
- Nem elérhető
Beengedett a szerverem - jo napja lehet!!
Ugyhogy gyorsan udvozlok minden p.h.f.-et (lols), es Haldir lives!!
Forevermore!!
A lengyel szajt jooo! De nem tul baratsagosak a lanyok ...
Felfedeztem Haldir kepei kozt my precioussss kepet (Din), es ezt szova is tettem .
Nem irtak vissza, hogy 'Jeee, te draaaga, sz'al a te fiud Din????' ...
Remelem, Pen, nem rugsz ki a 'kisse' off -jellegu post miatt .
- Reinatha
- Nem elérhető
PS: folyt. kov. (sz'al a hianyzo ket lancszem is meglesz ...valszeg...)
PS2: magyar forditas hamarosan...
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Érdemes körülnézni a lengyel fansite-on: www.haldir.prv.pl/
Megnéztem Pennie, igazán jó kis képeken lehet gusztálkodni, köszi!
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Penngaladiel
- Nem elérhető
pub68.ezboard.com/fcraigparkerfansfrm9.s...age?topicID=13.topic
- Luine Baenre
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
members.aol.com/blackmoonbeam626/myhomep...l.jpg?mtbrand=AOL_US
- Undómiel Arwen
- Nem elérhető
Itt a Craig P. Sims skin topicban letölthető a skinje. Nagyon soká kerestem, már Charlie angyalait is megtaláltam, de eddig ezt nem.
,,Even the smallest person can change the course of the future''
- Lyra
- Nem elérhető
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Vilya
- Nem elérhető
Nekem civilben sokkal jobban tetszik, mint Haldír ként. Egyszer találtam egy hátteret róla, mikor tünde és mosolyog [size=9:2o9obeyn]/be is raktam ide!/[/size], akkor nagyon megtetszet [size=9:2o9obeyn]/olyan aranyosan mosolygot!/[/size], de civilben ezerszer jobb!!!!
[size=9:2o9obeyn]/Ez az én vélemyénem! /[/size]
- Penngaladiel
- Nem elérhető
[size=9:2g1lkvs8]Nézegess sok Craig képet, és akkor egy ilyen képről is első látásra el tudod majd dönteni, hogy ő van-e rajta [/size]
- Lyra
- Nem elérhető
Luine:Szerintem rakd be, ha nem túl durva
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
WOW!
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Luine Baenre
- Nem elérhető
www.trinitycross.net/lotrhaldir/wall/11.jpg
Ja és találtam egy nagyon szép (legalábbis sztem) hátteret, csak nem tom, be szabad-e tennem... Nyugi, semmi pucérkodás nincs rajta, csak éppen Haldír átkarolja Craiget.... De sztem nagyon szépen meg van csinálva... Szóval AKINEK KELL ELKÜLDÖM PRIVIBEN!
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Lyra írta: Hú, az ott nem Craig? (már csak a címből is gondolom, csak az a baj hogy kicsi )
www.cvsafaris.co.za/oct_img/extra/Craig_Parker-water.jpg
[size=9:228kubiz]remélem tényleg ő az különben beégtem [/size]
Háááááááááát.......nem tom......sztem nem (mert elég sok "Craig Parker" van).....de lehet, mert elég rossz minőségű a kép, és nem nagyon lehet megállapítani...... vagy csak én vagyok vak....
[size=9:228kubiz]Na ezt jól megfogalmaztam [/size]
- Lyra
- Nem elérhető
www.cvsafaris.co.za/oct_img/extra/Craig_Parker-water.jpg
[size=9:3eelw22n]remélem tényleg ő az különben beégtem [/size]
Lyra
- Lyra
- Nem elérhető
TE JÓ LEMBAS!!!!!!!!!!! 8OPenngaladiel írta:
A Legolas topikban Undómiel Arwen írta: www.furnation.com/timber/pros/prosthetics.html
Na?Tetszik?
WOW 8O Tündefülek a Ring*Conra és egyéb rendezvényekre, lányok-fiúk?
Mit ki nem találnak!
Azért kíváncsi lennék, mit szólnának, ha így állítanék be suliba
Lyra
- Penngaladiel
- Nem elérhető
A Legolas topikban Undómiel Arwen írta: www.furnation.com/timber/pros/prosthetics.html
Na?Tetszik?
WOW 8O Tündefülek a Ring*Conra és egyéb rendezvényekre, lányok-fiúk?