- Köszönetek: 0
Faramir (David Wenham)
- Nilraen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- adastra
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Épp ez a pláne szerintem Davidben, hogy a filmben fele annyi jelenetre nem volt idő, mint a könyvben Faramirnak, mégis, és pont a hangjával meg tudta mutatni, hogy ő mit gondol magáról és másokról. Ezért mondtam, hogy fontos eredeti hanggal hallgatni: nemcsak mert baromi szép a hangja, hanem mert a mélységével mutatja, hogy nem egy nyegle, szipogós kiskölyök, hanem egy FÉRFI, aki tudja mit ér és mit vállal föl.
"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Niniel Nienor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Niniel Nienor
- Nem elérhető
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Nilraen írta:
Jaaa...Azért nagy kár,hogy nem fogta meg Középfölde.Nem tudom,de engem olyan szinten megfogott a Gyűrűk Ura,hogy a nap 24 órájában arról beszélek.Na jó mikor épp alszom akkor nem!
Én még akkor is...csak nem beszélek, hanem álmodok róla.....főleg Éomerrel*olvad-olvad*
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Nilraen
- Nem elérhető
Niniel Nienor írta: Nilraen! Ezt így konkrétan nem mondta, hogy nem Tolkien fan /szerintem azért se, mert tiszteli a munkáit/. Csak szerintem érezni lehetett a hangjából, meg a riporterrel való poénkodáaásnak a hangulatából, hogy nem a kedvenc könyvéről beszél. Pontosan azt mondta, hogy nem fogta meg a fantáziavilág, de tetszettek neki a képek és a térképek a könyvből. Viszont már sokkal többet tud az egészről és el is olvasta.
Jaaa...Azért nagy kár,hogy nem fogta meg Középfölde.Nem tudom,de engem olyan szinten megfogott a Gyűrűk Ura,hogy a nap 24 órájában arról beszélek.Na jó mikor épp alszom akkor nem!
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Niniel Nienor írta: és el is olvasta.
Nagyon helyes! Mármint, hogy elolvasta, meg ugye David is nagyon helyes!!!!
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Niniel Nienor
- Nem elérhető
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Mert ugye kire hallgatna, ha nem rád???? Most gonosz voltam! De sebaj! Faramir szerepe szerintem sem túl egyszerű, mert nincsen sok szövege, mégis annyi de annyi mindent kell kifejezni... és ezt David főleg a szemével és az arcával teszi...és megjegyzem elég jól áll nekiNilraen írta: Majd jól megmondom neki:Most azonnal legyél Tolkien fan!....És akkor az lesz! ...Vagy nem...
- Nilraen
- Nem elérhető
És a szemei is nagyon megkapóak!Niniel Nienor írta: Ami igazán megkapó az David mimikája és hanghordozása.
Ez az interjúban volt?Ezt nem is hallottam.. Nem figyeltem eléggé.Niniel Nienor írta: de a személyében nem üdvözölhetünk újabb Tolkien rajongót.
Egyébként nagy kár,hogy nem Tolkien fan!Ha egyszer találkozom vele,majd megnevelem!
Majd jól megmondom neki:Most azonnal legyél Tolkien fan!....És akkor az lesz! ...Vagy nem...
- Niniel Nienor
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Mindössze ezzel nem értek egyet. MIÉRT?Kira írta: Van egyszer egy egészségesen fejlett öngyűlölete,
Amúgy Faramir műveltségére, Gandalffal való viszonyára jóval kevesebb hangsúlyt fektettek, inkább a szelídebb egyéniségét emelték ki, így a szerep valóban leegyszerűsödött.
De ez tán nem is baj...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Kira
- Nem elérhető
Niniel Nienor írta: Mégis!
Hogy a pokolba bírta olyan jól eljátszani Faramirt, ha nem volt anyira benne a történetben?
Ez költői kérdés volt. Én nem vagyok színész - nem is leszek - viszont ő az, nem is akármilyen.
Úgy látszik a tehetség pótolja a jártasságot.
Izé. Faramir karaktere elég egyszerű (nem sekélyes!).
Van egyszer egy egészségesen fejlett öngyűlölete, kötelességtudata, nem szereti a harcot - mégis kell, Denthort inkább szereti, mint gyűlöli, - önellentmondásos, Boromirért rajong. Szeretet-hiányos, vágyik az (apja) elismerés(é)re. Közben van egy erős erkölcsi érzéke (vagy belénevelt, vagy vele-született), elég világlátott, hogy tudja a dolgokról, hogy mik azok.
Úgy sejtem most nagyon sok értelmetlenséget írtam... elnézést...
-Kíra-
"Spread your little wings and
Fly away, Far away, Fly away" - Queen
- Niniel Nienor
- Nem elérhető
Mégis!
Hogy a pokolba bírta olyan jól eljátszani Faramirt, ha nem volt anyira benne a történetben?
Ez költői kérdés volt. Én nem vagyok színész - nem is leszek - viszont ő az, nem is akármilyen.
Úgy látszik a tehetség pótolja a jártasságot.
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
adastra írta: mondhatni önbizalomhiány(?)
Azzal akérdőjellel teljes mértékben egyet értek! Egy ilyen pasinak mi a bústól van önbizalomhiánya????????????????????????? Ha én David lennék valszínüleg egész nap a tükör előtt ülnék és nézegetném és gyönyörködnék magamban..............
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Timona írta: Hát ez egy kevésbe zavarbahozó kép viszont nagyon jó!!! :up:
wall.mythicdesigns.net/movies/faramirwall12.jpg
Jújj..... hát ez tényleg nagyon szép... közben /me itt eldúdolgatta a dalt......... szipp szipp szipp (((
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Timona
- Nem elérhető
wall.mythicdesigns.net/movies/faramirwall12.jpg
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Adastra: meghajlok előtted, hát én is inkább azt nézem ki belőle, hogy őt kell elcsábítani..... szép mosollyal, szüzies tekintettel
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Kira
- Nem elérhető
www.angelfire.com/moon/loony_moony/Photo...Hee__david__Hee_.jpg
Nem biztos, h meg akarod nézni, ha szülő-iskolatárs áll a hátad mögött.
a Better than sex -ből van elvileg, és David egyszál kisgatyában gugol.
Szerintem édes
-Kíra-
"Spread your little wings and
Fly away, Far away, Fly away" - Queen
- Timona
- Nem elérhető
Sil írta: Faramir és a kardja (lehetne mondjuk jobb minőségű is... csak a jobb egérgombos módszerrel műxik):
www.warofthering.net/photoforum/ ... _sword.jpg
Tök jó ezt a képet még nem is láttam !
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
www.warofthering.net/photoforum/ ... _sword.jpg
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- adastra
- Nem elérhető
Ellana írta:
Hát én lehidalok! Az állam a földet söpri. Nekem ez új élmény, mert én még sosem hallottam az eredeti hangját, de annyira kellemes.
Hát ha most hallottad elöször eredetiben Davidet, akkor nem tudod miről maradtál le a TTT-ben és a ROTK-ban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenképp nézd meg valahol ezeket feliratosan, annyival másabb, és annyira gyönyörű a hangja, főleg, mert a LOTR-ban kicsit (!) mélyítette is!
Aki hangra nagyon jó a filmben az szerintem ő és a Craig Haldírként. Azért is mert nekem a mély hangú pasik jönnek be
"Home is behind
the world ahead..."
- adastra
- Nem elérhető
Kincső írta:
adastra írta: Átlag percenként a szexre gondol, mégis hűséges, nem semmi mi?!
Te ezt honnan veszed - főleg az utolsó mondatot?? 8O
Onnan, hogy már kb.7 éve tanulok asztrológiát, s bár sajna a születési órája nincs meg a pasinak, de egy általános horoszkópot azért fel lehet állítani a születés napjára is. Bár ez kevesebbet mond mint egy pontos képlet, persze. Szóval honnan veszem? Onnan, hogy szépségünknek a Marsa (a férfias aktivitás bolygója) a Skorpióban van nagyon-nagyon jó helyzetben. Másrészt,az én páromnak is Skorpió Marsa van, úgyhogy asszem pontosan tudom, hogy reagálnak az ilyen tipusú pasik
Viszont ő ennek ellenére sem macsó típus, inkább mint mondtam a végletekig érzékeny, úgyhogy tutkó, hogy nem ő csábít el, hanem őt kell elcsábítani - ugyanis a Skorpión kívül (egyébként ennek a jegynek köszönheti a nagy orrát is!) erős benne még a Szűz és a Rák jegy is: inenn a gondoskodó, családcentrikus vonások, a szolgálatkészség, a szerénység, mondhatni önbizalomhiány(?), és a hűségesség.
"Home is behind
the world ahead..."
- Kincső
- Nem elérhető
adastra írta: Azért van benne némi ún. "nőiesség", bár nem úúúúgy! Szóval nem feminim, hanem - asztrológiailag nézve a fickót -, elég sok benne a gondoskodó, passzív, érzékeny (időnként túlérzékeny), zárkozott vonás, sok az érzelem, szenvedély benne...bár van benne kritikus, praktikus. preciz, maximalista vonás is. Ezért jó pasi: mert pl. tök jó családapa valószínüleg (az a tipus, aki maga pelenkázza a kicsit-nagyon anyai apuka), és mindenkiről gondoskodik a környezetében, imádja a családját, és közben ágyban, húhú! Átlag percenként a szexre gondol, mégis hűséges, nem semmi mi?!
Te ezt honnan veszed - főleg az utolsó mondatot?? 8O
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- Nilraen
- Nem elérhető
adastra írta: Hát aktuális a kérdés, ugyanis pont most, pont mi (többen innen is)azért dolgozunk, hogy bizony ide is jöjjenek!!!!! Davidet pl. őszre szeretnénk. Desajna inkább tőle fögg, mint tőlünk
És hogy miért inkább Berlinbe mennek? Vszinüleg, csúnya dolog, de nagyobb a pénz, mint nálunk, mi egyelőre sajnos a sor vége felé kullogunk (mármint úgy értem, Magyarország). De nem adjuk fel és előbb-utóbb lesz belőle valami- csak kikell várni! Hajaj!
Wow...Lehet,hogy David jön?Én nagyon örülnék neki.....És támogatlak titeket...mondtad,hogy lehet,hogy kell segítség...Én bármit megteszek azért ,hogy David idejöjjön,szóval rám is lehet számítani! Én,el sem tudom képzelni,hogy az milyen sirályos lenne..lehet,hogy nem is szabadna beleélnem magam?Áh,mindegy...én azért veszettül reménykedem.
Ja,és az interjú nagyon ari.Már amennyit értettem belőle...A 'particularly'-t is elég gyakran mondja...
- Sil
- Nem elérhető
Na, akkor figyi, ez a választékom (persze a szívecskésektől eltekintve):Ellana írta: szerintem tényleg be kellene vezetni egy olvadósemotikont!
Tears unnumbered
- Ellana
- Nem elérhető
adastra írta: Hoopsz! Na hála a valáknak, mégis megvan az interjú!!!!!
www.theonering.net/perl/newsview/2/973529660
Jó szórakozást!!! Élmény a pasi, igaz főleg más filmjeiről faggatják (Better than Sex), és csak pár szót ejtenek a LOTR-ról, pl. hogy nem is olvasta a könyvet, nem érdekelte, csak a forgatáson fogta meg a dolog mert akkor kicsit többet megértett belőle. Azóta viszont állítja, hogy elolvasta!
De nagyon édi, folyton az a szavajárása, hogy "Absolutely" meg "Exactly"! haláli a pasas! És sokat nevet
Hát én lehidalok! Az állam a földet söpri. Nekem ez új élmény, mert én még sosem hallottam az eredeti hangját, de annyira kellemes. És mellé még vesszük, hogy milyen jól néz ki...szerintem tényleg be kellene vezetni egy olvadósemotikont! Erre nincs szó!!!!!!!!!!!
Ja, a nőiességhez: nálam kifejezetten pozitívum, ha egy férfi érzékeny (nem nyálas! de ő nem is nyálas!). Nekem konkrétan nem jönnek a be a macsók, akik azt hiszik, ha az a menő, hogy semmi érzelem csak a k**ás (bocsi). Nekem ilyen pasi kell, mint Ő! (Csak nem fogok ilyet találni, fő az optimizmus!)
"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
- Sil
- Nem elérhető
Sil az előző oldalon írta:
Úgy tűnik, csak a Krokodilvadász kölcsönözhető a felsoroltakon kívül...Findulias írta: Nem tudjátok, hogy melyik filmeket lehe beszerezni tőle kis hazánkban is?
A Moulin Rouge evidens. A Molokai-t tavaly megnéztem (nagyot alakít benne!). Ha jól láttam, az " Egy csipetnyi lélek" is kikölcsönözhető az Odeonban (csak ott fekete a haja??? )
A többivel mi van?
katt ide
Tears unnumbered