- Köszönetek: 0
THK
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nem tudom Galadh meg tudja-e vedeni magat, vegulis engem ez most ugye nem kell hogy erdekeljen.
Csak olyan ari, meg pici, meg fragile, meg ilyesmi es telleg nem akarom nagyon bantani.
Felagundot viszont nem ismerem annyira, ugyhogy mindenfele lelki fajdalom nelkul betorom az orrat ha kell
Na jo azert mertekkel
De ha nagyon akarod Galadh, teged is szivesen kezelesbe veszlek miutan Felagunddal vegeztem
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Angwen
- Nem elérhető
(Bocsánat, nem akartam a kelleténél agresszívabb lenni, de lehet, hogy így sikerült. A többit megbeszéljük a harctéren! )
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Felagund
- Nem elérhető
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Beleg Cúthalion írta: En Felgunddal harcolnek ha lehet, felek Galadh hogy osszetornelek Komolyan, nem tudod milyen tudok lenni Persze vigyazok, de egy pici lanyt nem lenne szivem lekezelni, hacsak nincs bicska vagy felautomata UZI a kezeben
A Kill Bill-t egyebkent en is kihagynam.
Eleg gagyinak tunt bemutato alapjan. Marmint olyan muanyagnak.
Ha mar film akkor mar inkabb Az Egyetlen Jet Li-vel
Szoval, Felagundot kerem szepen.
Koszi!
Beleg
Az Egyetlen egyetlen hibája, hogy Jet Li folyton magával verekszik...
Én is pacifista leszek, nemtom kivel álljak ki, mert a józan eszem óv Felagundtól, Galadh viszont mégiscsak lány...
Majd meglátjuk...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Akkor sem akarlak bantani
Galadh írta:
Beleg Cúthalion írta: felek Galadh hogy osszetornelek Komolyan, nem tudod milyen tudok lenni Persze vigyazok, de egy pici lanyt nem lenne szivem lekezelni, hacsak nincs bicska vagy felautomata UZI a kezeben
Beleg, lassú és fájdalmas halálod lesz.
szóltam.
- Felagund
- Nem elérhető
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Beleg Cúthalion írta: felek Galadh hogy osszetornelek Komolyan, nem tudod milyen tudok lenni Persze vigyazok, de egy pici lanyt nem lenne szivem lekezelni, hacsak nincs bicska vagy felautomata UZI a kezeben
Beleg, lassú és fájdalmas halálod lesz.
szóltam.
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Felagund
- Nem elérhető
Galadh írta: HHHHÉ!!! Felagund drága, mint főfő alapítótag, én mérnem vook topicgazda ?
Na most akkor kéretik egy lista a THK-sokról, és azokról, akik szeretnének THK-sok lenni, meg mondják meg azt is, h Felával v velem akarnak verekedni. (Aeglos marad konzervatív alapító tag )
pussz, Gal
Lehetsz Te is, szólj Svinnek
(Milyen kedves vagyok ma )
Háát, úgy látom Silmeniellel ketten maradtunk a Kill Billre... (Édeskettes )
Valami más ötlet???
(Aeglos: konzervatív nem= pacifista )
Ja, és a lista (bár az első hozzászólásban ott van, de most bővítve)
Alapító tagok
Galadh
Felagund
Ery
Rendes tagok
-
Angwen
Ryana
Silmeniel
Estel
Jelentkezett harcosok (nov. 5-ig)
-
Beleg
Eleniel
Artemisz
Alyr Arkhon
Arden
Sissy
Carnimírie
Mau Rauser
(Lestat)
Visítson, aki jelentkezett, és nincs fent!!!
[size=9:ov2n6vaa](Amúgy én is tudom, hogy a Kill Bill filmnek nem a legjobb, de a harcjelenetek igenis JÓK! És szerintem szépen van fényképezve...)[/size]
Our knees do not bend easily
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
A Kill Bill-t egyebkent en is kihagynam.
Eleg gagyinak tunt bemutato alapjan. Marmint olyan muanyagnak.
Ha mar film akkor mar inkabb Az Egyetlen Jet Li-vel
Szoval, Felagundot kerem szepen.
Koszi!
Beleg
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Silcucc
- Nem elérhető
Én is bejelentkezek... Bevallom, én engedményekkel lettem a bulin THK-tag, de ebből is látszik, vigyázni kell velem, mert én fél kézzel is kiálltam a próbát...
Felagund: én benne vagyok KillBill-ben... Szólj, mikor és hol!
[size=9:2ivgq75y]Ps.:már sokkal jobban vagyok... [/size]
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Na most akkor kéretik egy lista a THK-sokról, és azokról, akik szeretnének THK-sok lenni, meg mondják meg azt is, h Felával v velem akarnak verekedni. (Aeglos marad konzervatív alapító tag )
pussz, Gal
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Lestat
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Arden Borough
- Nem elérhető
meggondoltam magam!Felagund írta:
Arden Borough írta: szerintem én is jelentkeznék...
"Ez most miért jóóóóó???"
-Győr, 2003.10.23.-
De örülünk, hogy látunk...
az oktatást én is szeretném mert hát még elég kiforratlan a stílusom...
Örökké nem eshet...
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Lestat
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "
- Carnimirie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"everybody’s changing and I don’t feel the same"
- Aeglos
- Nem elérhető
Felagund írta: Kéne egyszer egy alapító ülés...
Mondjuk megnézhetnénk a Kill Billt, és utána (KORHATÁROS, valamint erős gyomor szükségeltetik!!!). Csak mert az ilyen filmektől "ihletett" állapotba szoktam kerülni
Ötletek?
(A holra és a mikorra)
Emberek!
Azt hiszem itt le kéne állni...
A Kill Bill nem THK-s műfaj.
Nem csak szerintem...
Egyéb ötlet?
(A konzervatív oldal szólott )
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Felagund írta: Vagy JÓL el kell dugni MINDEN vágásra használható tárgyat...
(Beleértve a saját bicskámat, amit - jó cserkészként - mindig magammal hordok... [size=9:jq18tqx8]Na, ez bajos lesz[/size] )
Én is hordok magammal bicskát... (jó mágusként... )
A harcművészeti filmek engem is megihletnek (persze csak ha jó a koreográfia... pl egy Jean-Claude van Damme-on röhögni szoktam)
de azt azért ne felejtsük, hogy egyrészt azt az átlagember nem tudja megcsinálni (most nem csak a Mátrixra gondolok... ) és hogy szándékosan a látványos elemekre mennek, +annyi verés után egy átlag ellenfél rég kifeküdne (a főhősről nem is beszélve)...
(Steven Seagal szokta a filmjeiben a verekedést sérülés nélkül megúszni, de vegyük hozzá, hogy egy 6. danos aikidos nem átlagember+ez csak film)
Akik félnek, vagy túl gyengének érzik magukat azoknak ajánlom az árnyékboxot.
(én is szívesen tanulnék sokmindent, mert az én hm oktatásomra a laza szó túlontúl gyakori alkalmat sejtet... )
(viszont tudok 2 vágást a bokkennel és tudom pörgetni is, azt bárkinek szívesen megtanítom )
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Angwen
- Nem elérhető
A tanítsuk egymást program szerintem helytálló, sőt, szükséges: biztos vagyok benne, hogy sokaknak van mit mutatniuk. De még nagyobb súlyt fektetnék a gyakorlásra.
- Felagund
- Nem elérhető
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Annak ellenére, hogy láttam azt a bizonyos full-contactot.
Ötlet. Látom vannak köztünk oly elvetemült egyének, akik harcművészetet tanulnak/tanultak. Ők esetleg taníthatnának harci fogásokat a többieknek... karddal, puszta kézzel, fogpiszkálóval, vagy amivel épp gusztusa van...
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Felagund
- Nem elérhető
Mondjuk megnézhetnénk a Kill Billt, és utána (KORHATÁROS, valamint erős gyomor szükségeltetik!!!). Csak mert az ilyen filmektől "ihletett" állapotba szoktam kerülni
Ötletek?
(A holra és a mikorra)
Our knees do not bend easily
- Angwen
- Nem elérhető
Felagund írta:
Aeglos írta: Az alapítótagok majd írnak egyet pergamenre, lúdtollal, fekete téntával...
Az elhullott harcosok vérével
Saját vagy ellenséges?
Igen, Felagund lefektette az irányvonalat, mely szerint nem egymás meggyilkolászása a célunk, amivel gondolom mindenki egyetért--én ezt próbáltam egy kicsit konkretizálni néhány alapvető szabályjavaslattal.
Ami a kontrollt illeti, tudom, hogy nem megy mindenkinek könnyen (nekem is vannak vele nehézségeim), de ahhoz azért remélem mindenkinek elég jó a mozgáskoordinációja, hogy a fejet el tudja kerülni... Szerintem az egyik célunk épp a kontroll fejlesztése kéne, hogy legyen, ez eléggé elsődleges dolog, ha harcról van szó. De mondjuk csökkentené a balesetveszélyt, ha a kezdőbbek nem rögtön a full contacttal kezdenék...
Ami a valódi, vérre menő harcot illeti, szerintem ez a klubb nem alkalmas rá, hogy erre rendesen felkészítsen--erre öt évnyi edzés napi rendszerességgel sem biztos, hogy elég lenne--, de némi segítséget talán adhat. Nagyon sokan foglalkoztak/foglalkoznak közülünk valamilyen típusú harccal, tehát szerintem rengeteget tudnánk tanulni egymástól.
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
En eleg sokszor foldharcolok es van egy srac aki olyannyira kezdo hogy csak poenbol szoktam vele neha foldharcolni. Nem is csinal semmi harcmuveszetet a gyerek.
Bakker vigyaznom kell vele rendesen mert nem tudja hol a hatar. Pl nem is meri a lekopogast meg ilyesmi.
Szoval nehezebb azokkal akiknek nincs benne gyakorlata.
Marmint nehezebb elkerulni a komoly seruleseket.
Amugy meg egy harcot sem lehet kek-zold foltok, zuzodasok nelkul meguszni.
Aki megis remenykedik ebben az vesziteni fog.
Ami most itt nem baj de az eletben pl. fatalis lehet.
Angwen írta: A ki-mit-bír-ki kérdést szerintem leegyszerűsítené, ha mégiscsak megállapodnánk néhány alapvető szabályban, például hogy a fejet és a test egyéb "kényes részeit" kihagyjuk a buliból, vagy teszem azt földharc, kartörések meg hasonlók esetén lekopogásra abba kell hagyni. Ha ezeket tényleg betartjuk, a komolyabb sérülések esélye alaposan lecsökken. Egyébként azon a véleményen vagyok (és saját tapasztalatból beszélek), hogy egy-két kék-zöld foltba, húzódásba, horzsolásba még senki nem halt bele, és ezeket nem is lehet 100%-ig elkerülni semmiféle harcban, tehát szerintem az ilyesmivel mindenkinek számolnia kell.
- Felagund
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető