THK

Több
21 éve 2 hete #150193 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: THK
Na jo.
Nem tudom Galadh meg tudja-e vedeni magat, vegulis engem ez most ugye nem kell hogy erdekeljen.
Csak olyan ari, meg pici, meg fragile, meg ilyesmi es telleg nem akarom nagyon bantani. :roll: :D
Felagundot viszont nem ismerem annyira, ugyhogy mindenfele lelki fajdalom nelkul betorom az orrat ha kell :mrgreen:
Na jo azert mertekkel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
De ha nagyon akarod Galadh, teged is szivesen kezelesbe veszlek miutan Felagunddal vegeztem :twisted:

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hete #150190 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: THK
ÁMEN!

Angwen jól beszélt...

Ami azt illeti az eddigi összes tagot én avattam be, és ha jól emléxem max 1 fiú van köztük ;)

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hete #150187 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: THK
Ezt a mégiscsak lányozást most hagyjuk abba rövidúton, jó?! Ilyen hozzáállással nem lehet semmit csinálni. Maradjunk abban, hogy a lányok éppúgy nem nyafognak, ha ütést kapnak, cserébe a srácok nem zárják ki őket a buliból. Félreértés ne essék, ha pl. társastáncolni akarnánk, nagyon helyénvalónak érezném a fiúk udvariaskodási rohamait, de harcolni így NEM LEHET!
(Bocsánat, nem akartam a kelleténél agresszívabb lenni, de lehet, hogy így sikerült. A többit megbeszéljük a harctéren! :D )

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
21 éve 2 hete #150183 Írta: Felagund

Alyr Arkhon írta:
Én is pacifista leszek, nemtom kivel álljak ki, mert a józan eszem óv Felagundtól, Galadh viszont mégiscsak lány...
Majd meglátjuk...

Ott van még Estel is... ;)

Több
21 éve 2 hete #150152 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: THK

Felagund írta: (Aeglos: konzervatív nem= pacifista :roll:

Jóvanna, újítani csak szabad :D

Több
21 éve 2 hete #150149 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: THK

Beleg Cúthalion írta: En Felgunddal harcolnek ha lehet, felek Galadh hogy osszetornelek :) Komolyan, nem tudod milyen tudok lenni :D Persze vigyazok, de egy pici lanyt nem lenne szivem lekezelni, hacsak nincs bicska vagy felautomata UZI a kezeben :)

A Kill Bill-t egyebkent en is kihagynam.
Eleg gagyinak tunt bemutato alapjan. Marmint olyan muanyagnak.
Ha mar film akkor mar inkabb Az Egyetlen Jet Li-vel :D

Szoval, Felagundot kerem szepen.
Koszi! :)

Beleg

Az Egyetlen egyetlen hibája, hogy Jet Li folyton magával verekszik...
:D

Én is pacifista leszek, nemtom kivel álljak ki, mert a józan eszem óv Felagundtól, Galadh viszont mégiscsak lány...
Majd meglátjuk...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 2 hete #150139 Írta: Beleg Cúthalion
Ertem :D
Akkor sem akarlak bantani :mrgreen:

Galadh írta:

Beleg Cúthalion írta: felek Galadh hogy osszetornelek :) Komolyan, nem tudod milyen tudok lenni :D Persze vigyazok, de egy pici lanyt nem lenne szivem lekezelni, hacsak nincs bicska vagy felautomata UZI a kezeben

Beleg, lassú és fájdalmas halálod lesz.
szóltam.

Több
21 éve 2 hete #150132 Írta: Felagund
Akkor ez azt jelenti, hogy átveszed??? :mrgreen:

Több
21 éve 2 hete #150122 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: THK

Beleg Cúthalion írta: felek Galadh hogy osszetornelek :) Komolyan, nem tudod milyen tudok lenni :D Persze vigyazok, de egy pici lanyt nem lenne szivem lekezelni, hacsak nincs bicska vagy felautomata UZI a kezeben

Beleg, lassú és fájdalmas halálod lesz.
szóltam.

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 2 hete #150115 Írta: Felagund

Galadh írta: HHHHÉ!!! Felagund drága, mint főfő alapítótag, én mérnem vook topicgazda ? :evil:

Na most akkor kéretik egy lista a THK-sokról, és azokról, akik szeretnének THK-sok lenni, meg mondják meg azt is, h Felával v velem akarnak verekedni. (Aeglos marad konzervatív alapító tag :) )

pussz, Gal

Lehetsz Te is, szólj Svinnek :D
(Milyen kedves vagyok ma :twisted: )

Háát, úgy látom Silmeniellel ketten maradtunk a Kill Billre... :? (Édeskettes :mrgreen: )

Valami más ötlet???

(Aeglos: konzervatív nem= pacifista :roll: )

Ja, és a lista (bár az első hozzászólásban ott van, de most bővítve)

Alapító tagok
Aeglos
Galadh
Felagund
Ery

Rendes tagok
    Angwen
    Ryana
    Silmeniel
    Estel

Jelentkezett harcosok (nov. 5-ig)
    Beleg
    Eleniel
    Artemisz
    Alyr Arkhon
    Arden
    Sissy
    Carnimírie
    Mau Rauser
    (Lestat)

Visítson, aki jelentkezett, és nincs fent!!!

[size=9:ov2n6vaa](Amúgy én is tudom, hogy a Kill Bill filmnek nem a legjobb, de a harcjelenetek igenis JÓK! És szerintem szépen van fényképezve...)[/size]

Több
21 éve 2 hete #150114 Írta: Beleg Cúthalion
En Felgunddal harcolnek ha lehet, felek Galadh hogy osszetornelek :) Komolyan, nem tudod milyen tudok lenni :D Persze vigyazok, de egy pici lanyt nem lenne szivem lekezelni, hacsak nincs bicska vagy felautomata UZI a kezeben :)

A Kill Bill-t egyebkent en is kihagynam.
Eleg gagyinak tunt bemutato alapjan. Marmint olyan muanyagnak.
Ha mar film akkor mar inkabb Az Egyetlen Jet Li-vel :D

Szoval, Felagundot kerem szepen.
Koszi! :)

Beleg

Több
21 éve 2 hete #150111 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: THK
Hahó! :)

Úgy lehet jelentkezni, hogy a beléptető harcot jelképesen Aeglosszal vívom le? Töürténetesen én is a pacifista-konzervatív irányzatot óhajtanám képviselni (hagyom imádkozni az áldozatot, mielőtt kinyírom... :twisted: )

Ja és abcug Kill Bill :)

Több
21 éve 2 hete #150081 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: THK
Na halihó!! :)

Én is bejelentkezek... :) Bevallom, én engedményekkel lettem a bulin THK-tag, de ebből is látszik, vigyázni kell velem, mert én fél kézzel is kiálltam a próbát... :twisted: :twisted: :twisted:
Felagund: én benne vagyok KillBill-ben... :) Szólj, mikor és hol! :)
[size=9:2ivgq75y]Ps.:már sokkal jobban vagyok... ;) [/size]

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
21 éve 2 hete #150079 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: THK
HHHHÉ!!! Felagund drága, mint főfő alapítótag, én mérnem vook topicgazda ? :evil:

Na most akkor kéretik egy lista a THK-sokról, és azokról, akik szeretnének THK-sok lenni, meg mondják meg azt is, h Felával v velem akarnak verekedni. (Aeglos marad konzervatív alapító tag :) )

pussz, Gal

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 2 hete #150000 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: THK
Namarie ötletét erősen támogatom Eurynome-mal együtt :evil3:

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
21 éve 2 hete #149980 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: THK

Felagund írta:

Arden Borough írta: szerintem én is jelentkeznék...

"Ez most miért jóóóóó???"
-Győr, 2003.10.23.-
:mrgreen:

De örülünk, hogy látunk... ;)

meggondoltam magam! :)
az oktatást én is szeretném mert hát még elég kiforratlan a stílusom...

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 2 hete #149979 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: THK
Szeretnék én is jelentkezni a THK-ba. A klubalapítást nem tartom rossz ötletnek, és nem csak kényelem okán, de lehetne akár Szgeden is, egy talival egybekötve.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 2 hete #149977 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: THK
Hmmm, érdekel kis ötlet ez a klubb. ha lehet most kihagynám, de ha esetleg valami gyűlés lenne Szegeden, akkor felkérném valamelyik tagot, hogy e-mailben értesítsen, mert egy jó kis bunyút nem tudnék visszautasítani a közelben :eek4: :blackeye:

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
21 éve 2 hete #149972 Írta: Carnimirie
Carnimirie válaszolt a következő témában: THK
Én is jelentkeznék a THK-ba,ha lehet :lol:

"everybody’s changing and I don’t feel the same"

Több
21 éve 2 hete - 21 éve 2 hete #149954 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: THK

Felagund írta: Kéne egyszer egy alapító ülés...

Mondjuk megnézhetnénk a Kill Billt, és utána (KORHATÁROS, valamint erős gyomor szükségeltetik!!!). Csak mert az ilyen filmektől "ihletett" :D állapotba szoktam kerülni

Ötletek?
(A holra és a mikorra)

Emberek!
Azt hiszem itt le kéne állni... :roll:
A Kill Bill nem THK-s műfaj.

Nem csak szerintem...
Egyéb ötlet? :D
(A konzervatív oldal szólott 8) )

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
21 éve 2 hete #149944 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: THK

Felagund írta: Vagy JÓL el kell dugni MINDEN vágásra használható tárgyat... :mrgreen:

(Beleértve a saját bicskámat, amit - jó cserkészként - mindig magammal hordok... [size=9:jq18tqx8]Na, ez bajos lesz[/size] :mrgreen: )

Én is hordok magammal bicskát... (jó mágusként... :D )

A harcművészeti filmek engem is megihletnek (persze csak ha jó a koreográfia... pl egy Jean-Claude van Damme-on röhögni szoktam)
de azt azért ne felejtsük, hogy egyrészt azt az átlagember nem tudja megcsinálni (most nem csak a Mátrixra gondolok... :D ) és hogy szándékosan a látványos elemekre mennek, +annyi verés után egy átlag ellenfél rég kifeküdne (a főhősről nem is beszélve)...
(Steven Seagal szokta a filmjeiben a verekedést sérülés nélkül megúszni, de vegyük hozzá, hogy egy 6. danos aikidos nem átlagember+ez csak film)

Akik félnek, vagy túl gyengének érzik magukat azoknak ajánlom az árnyékboxot.
(én is szívesen tanulnék sokmindent, mert az én hm oktatásomra a laza szó túlontúl gyakori alkalmat sejtet... :D )
(viszont tudok 2 vágást a bokkennel és tudom pörgetni is, azt bárkinek szívesen megtanítom :D )

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 2 hete #149932 Írta: Angwen
Ami engem illet, részemről szívesebben bevállalnám a film utáni küzdelmet Felagunddal, mint a filmet magát. Engem a kaszabolós-kétszázliterművéres produkciók inkább elrettentenek, mint megihletnek... Egyszóval vállaljátok a garanciát, hogy egy magamfajta szépléleknek nem lesznek rémálmai utána? Attól még, hogy szeretem a küzdelmet, nem vagyok egy mészáros-lelkialkat...
A tanítsuk egymást program szerintem helytálló, sőt, szükséges: biztos vagyok benne, hogy sokaknak van mit mutatniuk. De még nagyobb súlyt fektetnék a gyakorlásra.

Több
21 éve 2 hete #149879 Írta: Felagund
Vagy JÓL el kell dugni MINDEN vágásra használható tárgyat... :mrgreen:

(Beleértve a saját bicskámat, amit - jó cserkészként - mindig magammal hordok... [size=9:37wlujdn]Na, ez bajos lesz[/size] :mrgreen: )

Több
21 éve 2 hete #149877 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: THK
Na, akkor most már tudjátok, hogy Kill Bill nézés után NEM szabad Felagunddal harcolni... :twisted: Kell legalább fél napot várni, mire kikerül a film hatása alól. :lol:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 2 hete #149874 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: THK
A jelentkezésem még áll...
Annak ellenére, hogy láttam azt a bizonyos full-contactot. :lol:

Ötlet. Látom vannak köztünk oly elvetemült egyének, akik harcművészetet tanulnak/tanultak. Ők esetleg taníthatnának harci fogásokat a többieknek... karddal, puszta kézzel, fogpiszkálóval, vagy amivel épp gusztusa van... :lol:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 2 hete #149831 Írta: Felagund
Kéne egyszer egy alapító ülés...

Mondjuk megnézhetnénk a Kill Billt, és utána (KORHATÁROS, valamint erős gyomor szükségeltetik!!!). Csak mert az ilyen filmektől "ihletett" :D állapotba szoktam kerülni

Ötletek?
(A holra és a mikorra)

Több
21 éve 2 hete #149827 Írta: Angwen

Felagund írta:

Aeglos írta: Az alapítótagok majd írnak egyet pergamenre, lúdtollal, fekete téntával... :mrgreen:

Az elhullott harcosok vérével :mrgreen:

Saját vagy ellenséges? :P

Igen, Felagund lefektette az irányvonalat, mely szerint nem egymás meggyilkolászása a célunk, amivel gondolom mindenki egyetért--én ezt próbáltam egy kicsit konkretizálni néhány alapvető szabályjavaslattal.
Ami a kontrollt illeti, tudom, hogy nem megy mindenkinek könnyen (nekem is vannak vele nehézségeim), de ahhoz azért remélem mindenkinek elég jó a mozgáskoordinációja, hogy a fejet el tudja kerülni... :) Szerintem az egyik célunk épp a kontroll fejlesztése kéne, hogy legyen, ez eléggé elsődleges dolog, ha harcról van szó. De mondjuk csökkentené a balesetveszélyt, ha a kezdőbbek nem rögtön a full contacttal kezdenék...
Ami a valódi, vérre menő harcot illeti, szerintem ez a klubb nem alkalmas rá, hogy erre rendesen felkészítsen--erre öt évnyi edzés napi rendszerességgel sem biztos, hogy elég lenne--, de némi segítséget talán adhat. Nagyon sokan foglalkoztak/foglalkoznak közülünk valamilyen típusú harccal, tehát szerintem rengeteget tudnánk tanulni egymástól.

Több
21 éve 2 hete #149807 Írta: Beleg Cúthalion
Igen, ezek telleg jo alapszabalyok. Csak ugye kerdes hogy mi van akkor ha valaki nem tudja meg ugy kontrollalni a dolgokat.
En eleg sokszor foldharcolok es van egy srac aki olyannyira kezdo hogy csak poenbol szoktam vele neha foldharcolni. Nem is csinal semmi harcmuveszetet a gyerek.
Bakker vigyaznom kell vele rendesen mert nem tudja hol a hatar. Pl nem is meri a lekopogast meg ilyesmi.
Szoval nehezebb azokkal akiknek nincs benne gyakorlata.
Marmint nehezebb elkerulni a komoly seruleseket.
Amugy meg egy harcot sem lehet kek-zold foltok, zuzodasok nelkul meguszni.
Aki megis remenykedik ebben az vesziteni fog.
Ami most itt nem baj de az eletben pl. fatalis lehet.

Angwen írta: A ki-mit-bír-ki kérdést szerintem leegyszerűsítené, ha mégiscsak megállapodnánk néhány alapvető szabályban, például hogy a fejet és a test egyéb "kényes részeit" kihagyjuk a buliból, vagy teszem azt földharc, kartörések meg hasonlók esetén lekopogásra abba kell hagyni. Ha ezeket tényleg betartjuk, a komolyabb sérülések esélye alaposan lecsökken. Egyébként azon a véleményen vagyok (és saját tapasztalatból beszélek), hogy egy-két kék-zöld foltba, húzódásba, horzsolásba még senki nem halt bele, és ezeket nem is lehet 100%-ig elkerülni semmiféle harcban, tehát szerintem az ilyesmivel mindenkinek számolnia kell.

Több
21 éve 2 hete #149801 Írta: Felagund

Aeglos írta: Az alapítótagok majd írnak egyet pergamenre, lúdtollal, fekete téntával... :mrgreen:

Az elhullott harcosok vérével :mrgreen:

Több
21 éve 2 hete - 20 éve 11 hónapja #149800 Írta: Felagund

Arden Borough írta: szerintem én is jelentkeznék...

Arden 2003. okt 23-án, Győrben írta: "Ez most miért jóóóóó???"

:mrgreen:

De örülünk, hogy látunk... ;)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.106 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére