Vimpár Gittegylet

Több
21 éve 2 hónapja #140006 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Már gondolkoztam rajta, hogy megnézzem-e ezt a filmet. Itthon mikor láthatjuk majd?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #139998 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Alyr: Az imdb.com-on is úgy látták, hogy a Pengére hajaz, meg a Mátrixra és a Hollóra is. :wink: És úgy nézem, részben Magyarországon forgatták (a stáblistában is lehet találkozni pár magyar névvel)...
A sztori enyhén szólva ééérdekes... :? Háború dúl a vámpírok meg a farkasemberek között, de közben egy vámpírcsaj beleszeret egy farkasemberbe... :roll: Hmm, Rómeó és Júlia vámpírokkal? :x

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #139974 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Az apple.com-on most láttam egy Underworld című film előzetesét. Eléggé vámpíros. A sony films (Columbia pictures) csinálta, kíváncsi vagyok mit tudtok róla... (az előzetes alapján a Pengére hajaz, de lehet hogy csak én láttam így)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 2 hónapja #139927 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Én pedig nemrég olvastam végig angolul Az Interjút, azok után, hogy láttam valamikor a filmet... nos, az közelebb járt a regényhez, de így is volt jónéhány rész, ami eredetileg egész másképp történt. :roll: ;) A tanulság: Olvassunk könyveket! :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 2 hónapja #139921 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Thaurwathiwen írta: Kici Unokám: Hmm.......a történet alapján a qotd filmről van szó, noha elvileg könyvben picit máshogy van ;)

CSAK PICIT?!?!?!? :twisted: :evil: :evil: :evil:

Amikor megnéztem a filmet legszívesebben sírtam vagy toporzékoltam volna dühömben, mert a neveken kívül sok közös nincs Anne Rice regényével... (és nálam a regény az etalon...) amúgy nem lett volna gond, ha sima vámpírfilmként reklámozzák, csak nem a QotD címével, mert ha nem a sztorit nézem akkor annyira nem volt rossz a film... de így... Laylana, odaadom szívesen a könyvet ;)

Több
21 éve 2 hónapja #139918 Írta: Estel Adániel

Laylana Uinen írta: Ükpapim:nekem is jó a szombat!!!-őszinténszólva csak az jó :) -

Akkor is, ha október? ;) Egyébként csak dédpapid... :D

Több
21 éve 2 hónapja #139902 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Mami:huh...akkor megnyugodtam...márazt hittem hogy a 276815327000.-nézés után is elnéztem a storyt...
Ükpapim:nekem is jó a szombat!!!-őszinténszólva csak az jó :) -

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Több
21 éve 2 hónapja #139900 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Laylana Uinen írta: Jaaaaaaaaaaa!!!!!-mondjuk én mégcsak a filmet láttam de a filmben az volt amit leírtam..vagy nem? :oops: -

Az volt hát :)

Estel: okt szombat szintén jóóóó :D

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 2 hónapja #139899 Írta: Estel Adániel
Na, van itt programjavaslat elég, csak időpont kell... :roll:
Nekem egy október szombat jó. :D

Több
21 éve 2 hónapja #139898 Írta: Misteq
Jaaaaaaaaaaa!!!!!-mondjuk én mégcsak a filmet láttam de a filmben az volt amit leírtam..vagy nem? :oops: -

Több
21 éve 2 hónapja #139897 Írta: Misteq
gilzz:vagy netán egy kis "írtsuk a Karós hadtestet" esti testmozgás?

Több
21 éve 2 hónapja #139896 Írta: Thaurwathiwen
Kici Unokám: Hmm.......a történet alapján a qotd filmről van szó, noha elvileg könyvben picit máshogy van ;)

Több
21 éve 2 hónapja #139894 Írta: Misteq
Mami:tesszék? :oops: eztet moszt nem értettem :P

Több
21 éve 2 hónapja #139892 Írta: Thaurwathiwen

Laylana Uinen írta: Carminire:őőő...mert mondjuk Akasha a Kárhozottak királynője....
-Jesse meg vhogy nem érdemli meg ezt a címet ;) Egyébként is...ha nincs Akasha Jesse nem is lett volna vámpír...-mert ugye Akasha kedvéért lett kiszívva a vére :) = az már "mellékes" hogy Lestat 3szor is elhajtotta Jesset mint a....nem tom mit :D -

Hmm....film-könyv változtatások rulzz....

:D

Több
21 éve 2 hónapja #139887 Írta: Misteq
Carminire:őőő...mert mondjuk Akasha a Kárhozottak királynője....
-Jesse meg vhogy nem érdemli meg ezt a címet ;) Egyébként is...ha nincs Akasha Jesse nem is lett volna vámpír...-mert ugye Akasha kedvéért lett kiszívva a vére :) = az már "mellékes" hogy Lestat 3szor is elhajtotta Jesset mint a....nem tom mit :D -

Több
21 éve 2 hónapja - 21 éve 2 hónapja #139847 Írta: Estel Adániel
És mit takarna ez a vimpárolás? : )= Családfaismertetés, RPG-The Masquerade, véresagy/paradicsomlé/vérnarancs-iszogatás, vagy csak úgy bármi? :)

Több
21 éve 2 hónapja #139833 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
uff Vértestvérek :) =

Egy kis közvkutatás... ki az, aki eljönne vimpárolni, és milyen időpont jó/nemjó neki. :deal: nekem egy október szombat kering fejemben.

need more brainz. yourz. now.

Több
21 éve 2 hónapja #139267 Írta: Carnimirie
Carnimirie válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Mér pont Akasha??? :lol:
Hmmm....talán inkább Jesse :lol: :lol: :lol:

"everybody’s changing and I don’t feel the same"

Több
21 éve 2 hónapja #139208 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Én már sajnos nem elékszem, hogy kinek vagyok a lánya :oops: :roll:

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
21 éve 2 hónapja #138947 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
gillz: nagyon egyet értek, ami a Malkavitákat illeti:)) a legjobb klán:)) Sok minden van ám bennük, amit nem néznének ki az emberek..(és vimpárok):)

Jah, hogy Öleltek? Nem tudom, Evenstar említette e, de a lánya volnék, s most már egy onokával is megörvendeztettem Nodlee személyében:))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 2 hónapja #138696 Írta: Misteq
Carnimire:WOW!!Te lennél Akasha?Mé1 nem maradtál olyan szép bronzos mikor meghaltál????Megvettelek volna 1 árverésen ;)

Több
21 éve 2 hónapja #138514 Írta: Nefadar
Üdv Testvéreim! :wink:

Gillz: nekem tetszik az ötlet és már elég régóta szervezgetjük már tényleg összekéne hozni azt a talit.

Amúgy hozzám legközelebb a Gangerelek állnak. :twisted:

Nefi

Több
21 éve 2 hónapja #138459 Írta: Carnimirie
Carnimirie válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Lestat,vagy valaki! lehetnék én is vimpár????? mert vámpir az már vagyok egy ideje...(kárhozottak királynője)...

Car

"everybody’s changing and I don’t feel the same"

Több
21 éve 2 hónapja #138380 Írta: gillz
Laylana: szvsz örömmel látunk mindenkit, főleg, ha most az eddigiektől eltérően sokan rácuppanunk a talitémára :deal:

nemtom, szvsz a Vimpároknál nincsenek Vampirés klánok, már ha nem maradtam le a klánalapításokról.
Annyit elárulhatok, h eddigi tanulmányaim alapján a Malkaviták állnak hozzám lelkileg a legközelebb :clown: :twisted:

Hűha, mindenki beszámol Öleltjeiről! Akkor bejelentem, Morgana és Loth személyében is újabb Vimpárjainkat köszönthetjük...

Több
21 éve 2 hónapja #138367 Írta: Misteq
Üdv Vértestvéreim :) ))
gillz:én is mehetnék a talira? :cooljump:
Lenne 1 furi kérdésem...ki milyen klánba tartozik?-én legszívesebben torreador lennék..csak az a bibi h. rajzos vagyok vagyis inkább rózsa klánba tartoznék...ki hogy van ezzel ha szabad megkérdenem? :bandit:

Több
21 éve 2 hónapja #138273 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Estel Adániel írta: Hát anyu, azért mi itten a klánodban többet csinálunk a semminél... :roll: Pl. gyarapítjuk a már amúgy is elég népes családot: A legújabb vimpárutód egyébként a ma általam megölelt Mau Rauser! :hello: Fogadjátok Őt szeretettel! :wink:

ezt a tevékenységet és is folytatom, igy lett egy fijam(Arden), meg egy leányom(Nimdorci)

[size=9:2e8xr7r8]bár fiukat sokkal jobb ölelgetni :twisted: [/size]

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
21 éve 2 hónapja #138160 Írta: gillz
Vértestvérek!
Lenne egy radikális :P gondolatom. Gyűjtsük mán össze magunkat mondjuk egy októberi szombaton... De mostmáraztán... kinek mikor jó, és háthahátha

Több
21 éve 2 hónapja #137956 Írta: Nefadar

Nimrodel Melian írta: Akkor akár én is lehetek tag? És mi teendője van egy tagnak?

Keresned kell egy vámpirt aki magához ölel és készen is van :twisted:

Nefi

Több
21 éve 2 hónapja - 21 éve 2 hónapja #137795 Írta: Estel Adániel
Hát anyu, azért mi itten a klánodban többet csinálunk a semminél... :roll: Pl. gyarapítjuk a már amúgy is elég népes családot: A legújabb vimpárutód egyébként a ma általam megölelt Mau Rauser! :hello: Fogadjátok Őt szeretettel! :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #137630 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Lestat írta: Valószínűleg csak ideiglenesen fogok ezzel az arccal szaladgálni, mert szeretnék egy sajátot.... :twisted:
Thaur: köszike, egyszerűen imádom. :itscool: :dance:

Pedig szép vagy így is, hidd el, Vértestvér.

ja, és hogy mi a feltétele a vimpár tagságnak?? Semmi különös.
És hogy mit csinálnak a vimpárok?? Semmi különöset... általában... :wink:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.753 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére