Gollam

Több
21 éve 10 hónapja #92676 Írta: Zizi
Zizi válaszolt a következő témában: Gollam
Sziasztok!!!!!! Írjatok :!:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #92674 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Gollam
Sztem mind jó!
Ez,hogy tetszik:
www4.online.rtlklub.hu/forumkepek/1172266.pict

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #92662 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Gollam
A 2.-on naon cuki :) ...nem mint az 1. :?

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #92624 Írta: Ragoran
Persze,hogy gebe volt! A hal nem túl tápláló,meg mint tudjuk ugye a vitaminokat nem +felelő mennyiségben ette... :lol:
Ismerjük ezeket?
www.serkis.com/images/0027.jpg
www.serkis.com/images/0021.jpg
www.serkis.com/images/9988.jpg
1ébként a hobbitoknak hegyes fülük van?Mert Gollinak egen... :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #92603 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Gollam
Szerintem is iszonyú jó lett Gollam...egyik percben olyan nagy,szomorú szemekkel nézett,aztán hirtelen szemei összeszűkültek,és gonosz,sunyi hangon kezdett beszélni...(meg kell néznem eredetiben is :!: )
Olyan szomorú volt,amikor csalódott a "jó Gazdában..." :cry:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #92593 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Gollam
Érthető, hogy "pálcikaember" :) Megkínozták, folyamatosan kóborolt mindenfelé, üldözték, alig evett, ettől nem lehet meghízni.
Az az arc, amit Szméagol vágott a veszekedés végén ("Menj el, és ne is gyere vissza!") az valami hatalmas volt! :itscool:

Több
21 éve 10 hónapja #92573 Írta: Mócsing úr
Mócsing úr válaszolt a következő témában: Gollam
Gollam nagyon aranyos volt. Csak túl pálcikaemberke szerű volt. De nagyon aranyos dinnye feje volt.

"Füst száll fel a végzet hegyéről.Késő estére jár,Szürke Gandalf Vasudvardba lovagol,hogy tanácsomat kérje."

Több
21 éve 10 hónapja #92507 Írta: Ragoran
Nya! Csúcs volt, sztem a Filmben mindenképpen a legjobb jelenetek közé tartozik amikor veszekszik "magával". Csak ezért érdemes +nézni a Filmet!!

Több
21 éve 10 hónapja #92493 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Gollam
Igen, télleg Vízipók hang... :?
Amikor meghallottam a magyar szinkront.... :x :x
És amikor mondta, hogy "drágaságom", én (asszem elég hangosan) ezt mondtam:
"Nem Drágaság, hanem Drágaszág!!!" Gondolom a közelemben ülők örülhettek nekem :)

Az eredeti hang tetszik (Andy Serkis rulz! ;) ).

zsoffija: egyébként azt hiszem Szméagol és Déagol története csak a RotK-ban lesz benne... :roll: (hát mondjuk máshol már nehezen, max a bővítettben, de nem hiszem...)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #92404 Írta: zsoffija
Én "sajnos" szinkronban látam-Szméagolnak Vízipók-hangja volt... :cry:
De!
Borzasztó jól sikerült :!: (a "nyulackás" rész-azt hittem,meghalok!)
Komolyan,majdnem sírtam amikor "Gollam" visszatért...(pedig nem vagyok olyan...)szegény Szméagol... :bawling:

Ez kimaradt... :roll: www.bagendinn.com/images/smedea1.jpg
(mind1)

Azt hiszem,SzméaGollam tehet rólamha ma este nem fogok aludni... :cry:
www.councilofelrond.com/modules. ... 0&orderby=

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #92258 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Gollam
Ször... :D Golli egyszerüen fantasztikus volt a filmben! Láttam egy werkfilmet, amiben benne volt annak a jelenetnek a forgatása, mikor Gollam egy halackát üldöz a patakban. Andy meg ott ugrált a 10 fokos vízben... Ö egy hös! És fantasztikus a hangja!
:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 10 hónapja #92105 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Gollam
Kriszana! Gollam tényleg nem állat, hanem hobbit. Volt. Most meg az , ami. De ez a szőrhullajtás-és visszanövesztés :lol: :lol: :lol:

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 10 hónapja #92103 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Gollam
Rago: még annál is jobb lesz! Főleg amikor Szméagol és Gollam veszekszik :itscool:

Több
21 éve 10 hónapja #92063 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Gollam
éns! :hello:

n8n returns

Több
21 éve 10 hónapja #91728 Írta: Ragoran
Már tökre várom,hogy mien lesz a TTT-ben!! Eddig csak yót hallottam róla!! Remélem télleg oan yó! :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #91701 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Gollam
tündék kopaszodnak-é? ezen látjátok, még nem gondolkodtam.... de egyetértek Ragoval, és Clippel!
a Serkinses képek haláliak!! Gollamot direkt úgy csináltál meg, h kirázzon minket a hideg... emlékszem, mikor először olvastam róla, egy olyan furcsa érzésem lett..., hogy szóval szánalmat is éreztem, de nagyon nagyon félelmetes is volt... ahogy "drááágaszágom, az enyém, az én születésnapi ajándékom, a drááágaszágom.. gollam..."a könyv végén pedig nagyon szurkoltam Szméagolnak, a Vakarék és Rohadék csatájában! Gollamnaók nagyon nagyon jó a szerep a műben, a vége, a legeslegjobb, amit Tolkien írhatott! :wink:

n8n returns

Több
21 éve 10 hónapja #90979 Írta: Ragoran
Szasztok!!

kriszana:nem ember!! Hobbit! :wink:

zsóffija:Hát ja..öregedés,de azért a Gyűrű nem tudjuk,hogy hat a szőrnövekedésre! :wink:
A képek Aragornok!!

Clippel 1etértek,nem tom Lképzelni a tündékről,hogy kopaszodnának,bár,ha őszülnek... :roll: nem tom...jó kérdés...

Több
21 éve 10 hónapja #89584 Írta: zsoffija
Clip:köci :D (háát igen,egy kopasz tünde elég bizarr lehet... :roll: ) :arrow: de télleg nem itt kéne beszélni róla-letépik a fejünket... :wink:

Andy Serkins "gollamoskodik" : www.councilofelrond.com/modules. ... 2&orderby=

hümm-hümm: www.councilofelrond.com/modules. ... 8&orderby=

Több
21 éve 10 hónapja #89384 Írta: Clip
Clip válaszolt a következő témában: Gollam

zsoffija írta: Pl. a hobbitok/tündék lehettek úgy kopaszok,mint az emberek? :roll: (jó,erre nem kell válaszolni,nem tartozik ide...)

Nem hinném, én egyszerűen nem tudnék elképzelni egy kopasz tündét... Másrészt a tündéken nem fognak a betegségek, így feltehetően a kopaszodás sem - bár nem tom. :roll:

Üdv: Clip

Baruk Khazâd! Khazâd aiměnu!
Törpök fejszéi! Rajtatok a törpök!

Több
21 éve 10 hónapja #89380 Írta: zsoffija
Dehát az öregedés az öregedés...(vagy most akkor beszélünk egyáltalán öregedésről?szerintem igen...mind1)
Pl a hobbitok/tündék lehettek úgy kopaszok,mint az emberek? :roll: (jó,erre nem kell válaszolni,nem tartozik ide...)

Több
21 éve 10 hónapja #89371 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Gollam
Ragoran :lol:
De hát gollam mégiscsak emgber - mégha oly csúnya is - nem állat, akinek visszanő a szőre, miután elluhallatja, vagy télire sűrűbb bundát növeszt magának! :lol:
hihi

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #89329 Írta: Ragoran

zsoffija írta: De gondolom sztútifjonc-korában :wink: még neki is szőrös vala a lába,csak ama gyapját később elvesztette hajaival együtt...ugye?

Én is épp ezt kérdeztem...
Az lenne a logikus, hogy még több szőre nő, mert rohadt hideg volt ott...

Több
21 éve 10 hónapja #89313 Írta: zsoffija
De gondolom sztútifjonc-korában :wink: még neki is szőrös vala a lába,csak ama gyapját később elvesztette hajaival együtt...ugye?

Több
21 éve 10 hónapja #89134 Írta: Ragoran
Nerw:Nem OFF!!! :nono:
[size=9:1q5ttiup]nem is volt oan régen... [/size]
zsóffija:Yó a kép!!!

Több
21 éve 10 hónapja #89129 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Gollam
Szia Rago :D !Rég láttalak!

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #89128 Írta: Ragoran
Narq:Én is éppen ezt mondtam! :wink:
De a forgatáson sztem is elég hülyén nézett ki (Andy).... :oops: :P

Több
21 éve 10 hónapja #89112 Írta: zsoffija
Lehet,hogy az nem is szőr,hanem zokni! :lol:

Több
21 éve 10 hónapja #89095 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Gollam
hát most kinőtt a szőre... :twisted:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 11 hónapja #88682 Írta: Narquelie
Narquelie válaszolt a következő témában: Gollam
Gollamnak nem is szőrös a lába...

"A lehető legrosszabb helyen, a lehető legrosszabbkor éltek.
Nem csoda ha hőssé lettek."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.731 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére