Fangorn - Entek

Több
22 éve 4 hónapja #68159 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
OK akkor térjünk vissza az entgyerekekhez
Ti el tudtok képzelni szeleburdi rohangászo facsemetéket?
biztos tök aranyosak :hello:

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #67361 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
ezen gondolkodtatok egy álló hétig? :eek4: he-he :lol:
látjátok, az entszaporodáson még nem gondolkodtam......na, ne....túúúúúúúúúl vizuális a fantáziám!!!
Fim: ez naggyon volt! :itscool:

n8n returns

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #67144 Írta: roosevelt
roosevelt válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
Hát szerintem, meg amit Tolkienből kihámoztam, akkor a dolog mégiscsak "méhecskeszinten" megy :) )

Több
22 éve 4 hónapja #67020 Írta: Fimbrethil
Senkinek nem inditotta meg a fantáziáját a téma?vagy anyira beinditotta hogy nem meritek beirni mert kiskoruak is olvassák? :twisted:

Több
22 éve 4 hónapja #66880 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek

Fimbrethil írta: szerintem Tolkiennek nem olyan piszkos a fantáziája hogy az entszaporodás mechanikájárol irna :lol:

Most a viccet félretéve: sztem Tolkien volt olyan alapos, és precíz, hogy még ezt is kidolgozta, legalábbis ő maga biztosan tudta, hogy hogy is megy ez, bár attól még lehet, hogy le nem írta.... :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 4 hónapja #66612 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
Fimbrethilentszaporodás:ez kegyetlen volt :twisted: .De nagyon frankó!

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
22 éve 4 hónapja #66422 Írta: Fimbrethil
szerintem Tolkiennek nem olyan piszkos a fantáziája hogy az entszaporodás mechanikájárol irna :lol:

Több
22 éve 4 hónapja #66381 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
A kérdés az is lehetne, hogy meddig szaporodtak! Szilsakáll azt mondja, már régen nincsenek entingek! Nála pedig a régen... A szaporodásuk mechanikájáról fogalmam sincs...

Több
22 éve 4 hónapja #66342 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
Tényleg, jó kérdés. Vajon hogyan szaporodnak az entek? :lol:
Fíriel :)

Több
22 éve 4 hónapja #66235 Írta: Fimbrethil
és hogy keletkeznek az entgyerekek?
az ent beszélget a feleségével:
-Szeretsz?
-igen
-Kivánsz?
-igen
-Akkor hivom a méhecskét

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Több
22 éve 4 hónapja #66198 Írta: n8n

Yao írta: n8n:azt nem állítanám(ha más nem Gimli-Fangorn).De nemigen lehet kapcsolat közöttük.Erdőkbe törp nemigen teszi a lábát,és az entek sem a hegyek vándorai.
De igazából nem lehetetlen.Lehet,hogy csak nem tudunk róla.másnak valami ötlete erről a témáról?

igazad van, nem lehet valami felhőtlen a kapcsolt, már ha van egyáltalán...kár.
entingek? én is azt gondolom, hogy olyanok lehetnek, mint a fa-gyerekek, vagyis a facsemeték. ugyanúgy nőnek, bimbóznak, és rügyeznek. :D csak az a kérdés, hogy how fast? úgyértem, azt tudjuk, hogy az ember-gyerekek hogyan nőnek, és mien gyorsan, meg azt is, hogy a fák mien gyorsak, de a félig fa, félig ember lények?

n8n returns

Több
22 éve 4 hónapja #66148 Írta: Fimbrethil
Sztem ahogy a fáknak vannak életszakaszaik ugy az enteknek is
az entgyerekek talán oolyanok mint a facsemeték
hmmm...mit szolnátok ha az erdőben sétálgatva odamenne hozzátok egy kiváncsi facsemete :?: biztos meglepődnék, de ha meguszom szivroham nélkül aranyosnak találnám bár addigr biztos eltünne/beolvadna ez erdőbe :) :)
ok tudom tul élénk a fantáziám

Több
22 éve 4 hónapja #66114 Írta: Liang
Az entgyerekek? Talán úgy mint az entek,csak kicsiben.Bár ki tudja...

Több
22 éve 4 hónapja #65964 Írta: Fíriel
Ez nem ent, de nézzétek meg! A többi képet is.
www.hunnianet.hu/ring/kepek_3.html

Több
22 éve 4 hónapja #65959 Írta: Fíriel
Hogy néztek ki az entgyerekek? Tudtok filmbeli képeket gyűjteni az entekről??

Több
22 éve 4 hónapja #65918 Írta: Liang
n8n:azt nem állítanám(ha más nem Gimli-Fangorn).De nemigen lehet kapcsolat közöttük.Erdőkbe törp nemigen teszi a lábát,és az entek sem a hegyek vándorai.
De igazából nem lehetetlen.Lehet,hogy csak nem tudunk róla.másnak valami ötlete erről a témáról?

Több
22 éve 4 hónapja #65865 Írta: n8n

Yao írta: n8n:töpe-ent? Olyan nincs...Szép is lenne...
Elanor:Tolkien volt az első,aki ilyen fajokat teremtett.Ha jól tudom van pár olyan regény,amiben van ent,vagy legalábbis hozzá hasonló.

hogy érted hogy olyan nincs? nem ztalálkozottt még egy törp sem egyetlen enttel sem?

n8n returns

Több
22 éve 4 hónapja #65747 Írta: Liang
n8n:töpe-ent? Olyan nincs...Szép is lenne...
Elanor:Tolkien volt az első,aki ilyen fajokat teremtett.Ha jól tudom van pár olyan regény,amiben van ent,vagy legalábbis hozzá hasonló.

Több
22 éve 4 hónapja #65692 Írta: n8n
hahó, emberek, pangunk, pangunk! mindenki nyaral? :D
ide, ide, ide!!!
kéne valami téma...hmm...

milyen a törp-ent kapcsolat? szerintem nem lehet túl jó, mert Yavanna direkt a törpfejszék miatt teremtette az enteket...

n8n returns

Több
22 éve 4 hónapja #65523 Írta: n8n
na, erről a négy fás dologról nagyon lemaradtam....hmm...Astragan...hmm....4 fa?????
na, ezt hagyjuk, úgylátszik semmi köze sem az entekhez, sem...na de várjunk csak...fa? 4 fa? [size=9:1xhh4ypi]namind1mostmárhagyomeztatémát![/size]

Astragan: hogy, érted azt, hogy ahol ent, ott tünde?? ezt a kérdést megintcsak felteszem...

Fimbrethil: milyen hír, milyen árnya? -II-

Yao írta: :arrow: A harmadkorban élő entekről van pár információ.Viszont az első és másodkorban lévőkről nem sok.Milyenek lehettek akkor? Hogyan viselkedtek,mennyien lehettek,melyik erdőkben tünhettek föl?
szerintem ugyanolyanok voltak, mint a ma élők. (ma élők, miket írok.... :wink: ) illetve khhmm..khmm..a harmadkorban élők. hasonlóan viselkedhettek. mindig védeni őket a törpök fejszéitől, és pásztorkodni fölöttük. mennyien lehettek? többen, mint a harmadkorban, szerintem. melyik erdőkben? hmm...mindenfele (na, ezt aztán jól megválaszoltam :oops: )

Fíriel írta :arrow: Na, milyen az ötletem?
JÓ!
a nyír tényleg jó ( :D ) nekem az az egyik kedvencem (a szomorú fűz mellett)

Elanor írta :arrow: Szóval azt szeretném kérdezni, hogy őket teljes egészében Tolkien teremtette, vagy pedig előfordulnak más könyvekben, történetekben is?
I guess, csak Tolkien....sőt!

n8n returns

Több
22 éve 4 hónapja #65495 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
Hmm...rég beszélgettünk már az entekről...pedig sztem nagyon érdekes téma!

Szóval azt szeretném kérdezni, hogy őket teljes egészében Tolkien teremtette, vagy pedig előfordulnak más könyvekben, történetekben is?

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 5 hónapja #63943 Írta: Astragan
Astragan válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
A nyírfa az szép... :wink:
Fíriel.:én? Semmit.

Több
22 éve 5 hónapja #63929 Írta: amanibhavam
amanibhavam válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
ültessetek egy nyírfát, az elég fehér...

love is the shadow that ripens the wine

Több
22 éve 5 hónapja #63893 Írta: Fíriel
??????? Négy Fehér fa????? Na, mi az, amit el akarsz nekem mondani, Astragan? :lol:
A mi kertünkben is van egy csavartfűz, ami vsz jövőre kiszárad.... Már alig van zöld levele! :cry: :( Van egy ötletem! Mi lenne, ha valahol ültetnénk közösen az entek tiszteletére egy fát? És azt mindig meglátogatnánk, megnéznénk, mennyit nőtt, és Fehér Fának hívnánk. Na, milyen az ötletem?

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #63675 Írta: Astragan
...

Több
22 éve 5 hónapja #63650 Írta: Liang
Astragan:aaaaaaarrrrrrrggggggggggggghhhhh...4 Fehér Fa?.....Hol,Hogyan,Miért,Mitől?......Ki volt az a.....Ez most komoly?

Fimbrethil:nos,nos legyen.
A harmadkorban élő entekről van pár információ.Viszont az első és másodkorban lévőkről nem sok.Milyenek lehettek akkor? Hogyan viselkedtek,mennyien lehettek,melyik erdőkben tünhettek föl?
Na és persze ugyanez áll a huornokra is...

Több
22 éve 5 hónapja #63591 Írta: Fimbrethil
Akkor tartsuki tiszteletben Astragan fogadalmát,és térjünk vissza az entekhez
kéne roluk valami jo témusz, amit én tudtam azok már voltak
vagy elevenitsük föl azt a témát hogy mi van a mostani fákkal?
Az ablakom elött áll egy fa és éjjel, ha fuj a szél mindenféle alakot látok bele a mozgo lombokba
na jo tudom ez csak az én fantáziám,de most men jutott más eszembe

Több
22 éve 5 hónapja #63041 Írta: Astragan
Yao:.....4 fa...???? 8O 8O 8O 8O 8O

Több
22 éve 5 hónapja #62856 Írta: Liang
Astragan:ha több is az katasztrófa.Ha csak egy,az meg isteni(Tolkieni)ajándék.
Az a "pár" oldal érdekelne!Kinek van hozzáférhetősége :twisted: .

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #62602 Írta: Astragan
...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.518 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére