KÉPEK

Több
18 éve 1 hónapja #302419 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: KÉPEK

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 1 hónapja - 18 éve 1 hónapja #302398 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: KÉPEK
Újra, számtalanadszor kérlek benneteket hogy a túl hosszú linkeket a lent általam átjavított formába tessék betenni. Nem nehéz.
(hogy lássátok hogy kell, kattintsatok egy ilyen hozzászólásnál az idézetre és akkor kódolva fog megjelenni.)

Ellenkező esetben a nagyon széthúzó linkeket egyszerűen törölni fogom.
[size=9:3uyi2uly]*Khmm, Alyr, van a topicnak gazdija is. Figyelek, ha nem is mindig szólok hozzá. Javítom én is, ha látom. -Sil-*[/size]

[size=9:3uyi2uly] * bocsi, elszoktam tőle hogy a topicgazdák figyelnek* Alyr [/size]

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 1 hónapja #302393 Írta: Annedun
Annedun válaszolt a következő témában: KÉPEK

szeretni és szeretve lenni

Több
18 éve 1 hónapja #302364 Írta: Namarie
Enna: csodás képek!!
Én is hoztam:

Feanor
és Galadriel
Feanor
Míriel
Celeborn

Több
18 éve 1 hónapja #302341 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: KÉPEK
Enna, te vagy ennek a topiknak a lelke, nem is tudom, mi lenne velünk nélküled! :)

<:3)~ <:3)~

Több
18 éve 1 hónapja #302336 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: KÉPEK
jajj... hát ezek gyönyörűek... (nekem egy kicsit Vampire Hunter D-sek... az egy anime...) :wink: :wink: :wink: :wink: :) :D :D :D

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
18 éve 1 hónapja #302287 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: KÉPEK
Ezek a képek ecc...nincsis rá szó!!! Köszönöm mindenkinek az élményt!!!!!!! (ááámul és tátja a száját... :o )

Merielle i evellon

Több
18 éve 1 hónapja #302218 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: KÉPEK
Senki nem jár ide? :( Hát, hozok még néhány képet akkor.

www.deviantart.com/deviation/11777556/
www.deviantart.com/deviation/31712077/ - ez bámulatosan szép!
www.deviantart.com/deviation/14250362/

Üdv nektek!

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
18 éve 1 hónapja #302114 Írta: Enna Silme
Sziasztok! Nagyon szépek a képek! Mindenkié!!! :o A dagi tündének különdíjat ítélek oda!
Hoztam én is párat nektek, persze nem igazán Tolkienhoz kötött kereteken belül. (Ahogy már csak szoktam....)

Ez ari (Van benne valami Tim Burton-hatás.... :) )
Ez nagyon szép sztem! (Ajánlom figyelmetekbe a művész alább látható képeit is!
színpompás
holdfényes tündérmuzsika
szomorka tündérke :( (Az ő képeit is nézegessétek, jó a hangulatuk!!!)
nagyon csini!
Ez a kép Krúdynak a Podolini kísértet c. regényére emlékeztet. Olvasta azt valaki? Nagyon ajánlom, ilyen hangulata van tisztára!
kissé bizarr, de nagyon tetszik!!!!

LOOOOL
Halott menyasszony (Tim B. után szabadon)
Ophelia

vámpírlány (Olvastátok az Interjú a vámpírral -t? Claudia!!!!)
ha már vámpír: ez a kedvenc vámpíros képem!
Hát, ennyi. :) Remélem, örömötök telt benne!

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
18 éve 1 hónapja #302078 Írta: Guinevere
Guinevere válaszolt a következő témában: KÉPEK
katt ide

nagyon jó lépek vannak és jó sok :)

Promis me, when you see a whit rose think of me.I love you so, never let go, Iwiil be your ghost of a rose!

Több
18 éve 1 hónapja #302047 Írta: Annedun
hát igen... én is meghökkentem,amikor megláttam... :lol:

Több
18 éve 1 hónapja #302038 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: KÉPEK

Annedun írta: www.deviantart.com/deviation/1385978/ -el tudtok képzelni egy dagi tündét :roll: :lol: :lol:

Hát ez... ... ... Óóóóóóóóó nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 1 hónapja #302035 Írta: Annedun
na, képek:
:)
www.deviantart.com/deviation/1385978/ -el tudtok képzelni egy dagi tündét :roll: :lol: :lol:
www.deviantart.com/deviation/26008411/ tök jól néz ki...
www.deviantart.com/deviation/4673784/ sötét...
www.deviantart.com/deviation/14224014/ cép tünde
www.deviantart.com/deviation/32057006/
www.deviantart.com/deviation/2917630/

[size=9:a04xk8yu]*linkek rövidítve by topicgazdi*[/size]

Több
18 éve 1 hónapja #302002 Írta: Naras
Naras válaszolt a következő témában: KÉPEK

Több
18 éve 1 hónapja #301994 Írta: Theala Vandron
Enna, köszönöm a Fantom-képeket, gyönyörűek! Tolkien művei után a Fantom a kedvenc történetem, úgyhogy nagyon eltaláltál! Itt csöpögök, mint egy rongy... köszönöm. :oops:

Több
18 éve 1 hónapja #301982 Írta: Altaris
ezek a képek.. a lelkemig hatoltak. ;) gyönyörűek. hatásuk van. egyszóval: jók!

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
18 éve 1 hónapja #301947 Írta: Namarie

Több
18 éve 1 hónapja #301941 Írta: Annedun
Enna: köcce szépen! nagyon szépek a fantomos képek!!! én is nagyon szeretem a témát :roll: :oops: :)
Anne

Több
18 éve 1 hónapja #301905 Írta: Namarie
Ejnye, Feanor!:
elfwood.lysator.liu.se/art/s/i/s ... w.jpg.html
Fingolfin:
elfwood.lysator.liu.se/art/a/g/a ... r.jpg.html
Manwe:
elfwood.lysator.liu.se/art/a/g/a ... e.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/art/a/g/a ... s.jpg.html

Több
18 éve 1 hónapja #301903 Írta: Naras
Köszi szépen! Nagyon tetszettek :)
Ha én így tudnék rajzolni....

Több
18 éve 1 hónapja #301892 Írta: Enna Silme

Naras írta: Húúú!!!! Ez a fantomos kép nagyon jóó!!!!! Köszi, Enna!!! Nekem is ez az egyik kedvenc témám :)

Júúúj... ne mondj ilyeneket, mert bátorítva érzem magam, hogy hozzak még többet! :oops: És ezt most meg is teszem. Bocs mindenkitől az offolásért, de ezek itt csak Fantomos képek lesznek! :D Remélem, Naras, neked tetszenek majd!

Ez az abszolút kedvencem
ez tündéri!! Megéri végigolvasni, én nem győztem nevetőizmokkal :D
sejtelmes
hátborzongató
cuuuuki
manga

na, ez már nem fantom, csak a hangulatában olyan

Hát, ennyi, ígérem, többet nem leszek ilyen kicsapongó.
:)

Több
18 éve 1 hónapja #301876 Írta: dorwinion

Több
18 éve 1 hónapja #301830 Írta: Naras
Húúú!!!! Ez a fantomos kép nagyon jóó!!!!! Köszi, Enna!!! Nekem is ez az egyik kedvenc témám :)

Több
18 éve 1 hónapja - 18 éve 1 hónapja #301826 Írta: Enna Silme

Theala Vandron írta: Érdekes, Luthient én is vörösnek (helyesebben vöröses-feketének) képzeltem. A rajzaimon is úgy ábrázoltam, de aztán meg lett mondva, hogy "de igenis fekete", és áttértem a feketére. Jó látni, hogy más is vörösnek hiszi! :D

Szerintem az önmegvalósítás lényege, hogy ne engedd, hogy "meg legyen mondva", milyen! Ha te vörösnek képzeled, úgy alkotod meg! Szabad! Sőt! Az eredetiség tisztelni való!!!!!

Szóval... képek. :)
dönöjű lópac :o
angyalka
ezért ne haragudjatok, mert nagyon off, de a kedvenc témám 4ever: Phantom of the Opera

nem igazán értem a poént... :?
Éowyn
Arwen (így nézhetett ki Seherezádé....)
cuki Samuuuu!!!!! :P
Éowyn

Több
18 éve 1 hónapja #301708 Írta: Ilmadrin
Ilmadrin válaszolt a következő témában: KÉPEK
Sziasztok!

Bár én még ebbe a topicba sosem írtam, de rendszeresen olvasom.
Lenne egy nagy kérésem!
Az, hogy akinek vannak képei a 2006-os tolkientábori talpas poharas táncról, akkor tegye fel!! :oops: :wink: :oops: :wink:

Köszike!!!

"Csak egyszer kiteszed a lábad az útra,
és már el is jutottál, ki tudja hová?"

Több
18 éve 1 hónapja #301687 Írta: Altaris
nekem sajnos az első kép nem akar bejönni. de a többi... :)

Több
18 éve 2 hónapja #301681 Írta: Namarie

Több
18 éve 2 hónapja #301676 Írta: Altaris
én később olvastam a Szilmarilokat mint a GyU-t és a függelékben emlegetik Luthient, mint Arwen előképét, és én ezért mindig feketének képzeltem. :) jó tudni, ki milyennek képzeli, mert nagyon sokfélék vagyunk, és a képzeletünk is ennyire színes. :lol:

Több
18 éve 2 hónapja #301653 Írta: Theala Vandron

Enna Silme írta: egészen újszerű: vörös hajú Luthien

Érdekes, Luthient én is vörösnek (helyesebben vöröses-feketének) képzeltem. A rajzaimon is úgy ábrázoltam, de aztán meg lett mondva, hogy "de igenis fekete", és áttértem a feketére. Jó látni, hogy más is vörösnek hiszi! :D

Több
18 éve 2 hónapja #301599 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: KÉPEK

Galadriel14 írta:

Enna Silme írta: Á! Tényleg. Arwen nem Lórienben halt meg? Mert akkor lehet, hogy ez a halott Arwen fennakadt szemekkel. :roll:

áááúúú... ez még poénnak is rossz... hogy lehetne Arwen ilyen..?!?!?!

Kicit haszonlít :twisted:
Egyébként sztem azért a címe Lórien, mert miután a tündék elmentek, kihalt Lórien és elnémult. Nem ezt akarja allegorizálni a nővel, vagyis lehet, h a nő a kihalt Lórient jelképezi.

az édes kis Frodóra nem kifejezés a ÉDES!!!!!!! egyemmeg :lol: :oops:
A nyáron megszedettem a hajam és most olyasmi mint Frodónak. :lol: (csak aranybarna)

Merielle i evellon

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.946 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére